Fale le Blompling Burm House: Faʻasalalauga Faʻatonuga mo le Amataina o Manut

Anonim

Matou te faamatalaina o uiga o le Block House ma tuʻu Lata Laʻasaga o le Laʻasaga mo le maeʻa o le fale o le fale.

Fale le Blompling Burm House: Faʻasalalauga Faʻatonuga mo le Amataina o Manut 2271_1

Fale le Blompling Burm House: Faʻasalalauga Faʻatonuga mo le Amataina o Manut

Fafie Log House - o le siʻosiʻoleʻole faauo, mausali ma matua matagofie. Ae e le o mafai i taimi uma le tuuina atu o sea fale. Ae e mafai lava ona e pa'ū i taimi uma le mamanu e te fiafia ai. E i ai le faʻamaeʻaina o metotia faʻataʻitaʻiga o se fausaga mai se ogalaau mautu. O se tasi o latou o le ufiufi o le fale e se poloka fale. O le a matou fuafuaina le ala e tapena ai ma le mapusaga le mea.

Mea uma e uiga i le tā o le stade e poloka ai telefoni

Vaega o mea

Le mea e tatau ona e saunia

Faatonuga mo le patipati

- SAUNIUNIGA

- Obelttka

- fefiloi

- Faapipiiina Lamella

Vaega o le faamaeaina

Block House o se ituaiga o ato ato, o loʻo faʻaaogaina mo le totonu o le totonu ma fafo o le puipui. Se tasi o filifiliga mo le laina. Convex Lamellas Faaputuputu Ma Simic Shed mai se ogalaau mautu. Mo le faʻamamaina o le slats faʻapipiʻi loka e le ituaiga "paz / schip". E ese le mea e sili atu le maualuga o le maualuga. Papatusi eseese i le malosi.

Ata Tifaga

  • A. O le sili sili mea e aunoa ma le pala hech, faʻailoga o faʻamaʻi ma ni faʻaletonu. E faʻatagaina ni tau, ae na o pito i pito. O le iai o le soifua maloloina maloloina e mafai, ae le sili atu nai lo le tasi i le tasi i le mita mita. E le mafai ona sili atu i le 15 mm.
  • B. O le vaega pito i luma e faʻatagaina le paʻu papaʻe, ae le o le sili atu i le 30 mm. Luga o le laufanua o anufe, e le sili atu nai lo le tolu fasi. E mafai foi ona i le maualuga o le lua brech bitch i luga o le itu. M.
  • C. O mea taua e faʻatagaina ai i le ituaiga o faʻaletonu o fafie, lanumoana, etc. Atonu e i ai le paʻu i le 5 cm. O tagata faʻatauga e faʻatagaina swarls i soʻo se vaega ma tele. E mafai foʻi ona oti, ae naʻo le le malamalama.

E mafai e le gaosi oloa ona fua mai le maa o le fefiloi malosi, mo se faʻataʻitaʻiga, la pe av. Latou tau, masani, e laititi ifo. Taua tele nimellas i mea mata. Latou maua mai i se taulaiga, cedar, sporce, ok, pane poloka fale. O uiga o mea o mea e matua ese lava. Ma le isi, e le na o ni laupapa laupapa, ae foi foi i le palaka, ma uamea. O le ituaiga lea o lo o sivisi, o lea e unauina e tali tutusa i lenei fetaiaʻi.

Fale le Blompling Burm House: Faʻasalalauga Faʻatonuga mo le Amataina o Manut 2271_3

Le mea e tatau ona e saunia

Mo le Trimay, o le sutiga e tatau ona tapenaina mea ma mea faigaluega. Amata i le filifiliga o Lamellae. Fuafua le latou mea sili ona lelei. Ua fautuaina e tagata atamamai ona fale tetele e filifili ni mau laupapa, mo sina vaega itiiti - Vaasetiiti. O lea latou te foliga sili atu. E leai se aofaiga tele tele o tulaga faʻapitoa mo le faʻamalamalamaga, o lea o le fale gaosi na oi latou lava. E manaʻomia le iloa ma faʻatau uma faʻamatalaga manaʻomia naʻo le tasi kamupani. A leai atonu e i ai ni eseesega.

Laupapa laupapa

Mo le faʻafou, o fuafuaga e filifilia ma le mafiafia o le itiiti ifo 35 mm. O le umi o latou e eseʻese, i le laina mai le 2 i le 6 m. E manaʻomia e filifili le fetaiaʻi ina ia faʻaititia le numera o soʻoga. O lelei lava, e le tatau ona i ai mea uma, a o le o le faia o elemene e matua faigata lava. O le aofaʻi o mea e fuafua ma se tamai faʻailoga ina ia tupu o se mea na tupu o se mea e leʻi fuafuaina poʻo isi mafuaʻaga o loʻo iai pea.

Afai o loʻo tuʻuina atu mataupu faʻatatau ia latou lava, e manaʻomia le manatua o le opeʻa e lua ituaiga o lautele: aoga ma lautele. Muamua e le amanaia le tele o le spike, o le mea lea, ua faaaogaina i le faitaulia. E le tatau ona galo ia i tatou le eria o faamalama uma ma faitotoa. E aveʻesea mai le aofaʻi o le vaega o le stade. A o le faʻatauina o se laupapa e aoga tele le mafaufau i ni manatu taua. Muamua lava, e tatau ona e suʻesuʻeina ma le totoʻa. O le tagata gaosi oloa e mafai ona maua mai oloa maualalo-togi mo maualuga uiga. O le i ai o le pala po o le oti o se mafuaʻaga e vaʻai ai mo se isi tagata faʻatau. Ia mautinoa e siaki pe o le a le faigofie ona auai le vaega o 'au. Afai e tatau ona e faia ni taumafaiga taua, o le faʻailoga lea o oloa leaga. O fafie e tatau ona faʻapipiʻi ma teu i totonu o le potu pe i lalo o le pato.

Fale le Blompling Burm House: Faʻasalalauga Faʻatonuga mo le Amataina o Manut 2271_4
Fale le Blompling Burm House: Faʻasalalauga Faʻatonuga mo le Amataina o Manut 2271_5

Fale le Blompling Burm House: Faʻasalalauga Faʻatonuga mo le Amataina o Manut 2271_6

Fale le Blompling Burm House: Faʻasalalauga Faʻatonuga mo le Amataina o Manut 2271_7

Fusiua

O se taimi taua, pe faʻafefea ona faʻatoʻaina se poloka fale. E faʻapipiʻi i luga o se mea faʻapitoa. Eseese silivave e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻalelei.

Ituaiga o Methov

  • Aufana. Taugofie ma lelei filifiliga. O faʻamatalaga o loʻo saʻo lelei, ae o loʻo i ai se avanoa maualuga o le foliga o le paʻu paʻu. Ma le tele o le malosi o le mimilo i fafie. Tuuina atu o le lautele o le Groove e laʻititi, e tatau ona eʻea le fusi i foliga o le tini pe faʻapipiʻi le nofoaga o le faʻamau.
  • Kikiers. Faapipii faapitoa o foliga faapitoa, ofuina i luga o le aitema. O lenei teisi lemu i lalo o le pulega aoao. O le fesoʻotaʻiga a le kimimer e mafai ai ona e faʻaseseina oe le faʻailoga tagata, ona fai lea o le taimi. Skoles ma faaputuga o togato e le aofia ai. O le tau o faʻapipiʻi e maualuga atu nai lo le o le alologs.
  • Fao. Faʻaaoga le faʻaumaina o elemene ma tamaʻi pulou. Latou te tuu i totonu o le spike i luga o le pito i fafo. O le lomiga mulimuli e faʻaleagaina ai le ituaiga o faʻauma, o le a le fautuaina mo le faʻaaogaina.

Fale le Blompling Burm House: Faʻasalalauga Faʻatonuga mo le Amataina o Manut 2271_8

Faʻaʻesega

Tele taimi i lalo o le tipiina, o le le mautonu e faaputuputu. Lenei ua mafai ai ona faʻaleleia le vevela o le fale o le fale. Filifili ni mea talafeagai i uiga. E masani lava ona le mafai ona faʻaoʻo pe o le fulufulu laʻau o minerale. O lona mea autu e maualuga le hygroscosiction. Na faʻaoga le susu, leiloa le vevela o le vevela o uiga i le susu. O lea, e te manaʻomia le maualuga o le susu lelei. E manaʻomia le mauaina o se maualuga-uiga lelei o le faʻaesea.

O nisi taimi o se mea leaga poʻo se ituaiga o loʻo filifilia mo le vevela o le vevela. Latou te le fefefe i le vai, e iloga mai i le maualalo o le vevela o le vevela, faigofie ona faʻapipiʻi. O le latou autu muamua e maualuga le afi. E faigofie ona mumusu ma lagolagoina le afi. I le faʻagasologa o le susunuina o vailaʻau oona. E matautia mo fale nofo fale, ae e talafeagai mo fale.

Obsek ma faaluaina elemene

E faʻaputuputu le faʻavaʻa e tuʻufaʻatasia ai le faʻamalosia, o pa poʻo uamea o le a manaʻomia ni ata O lo latou maualuga e tatau ona fesoʻotaʻi ma le le mafiafia o le faʻaʻaʻamiga. Lalo o le puleaina o le paʻu, 30x20220 MM alavai ua filifilia. E leai ni luʻitau faʻapitoa mo Titter tiphing. Soʻo se soʻotaga ma fetaui lelei tulimanu o loʻo faia i metotia kapeti. O nisi taimi e na ona ufitia i laupapa pe faʻaaoga uʻamea uʻamea. Ona latou manaʻomia lea o le faʻatau atu muamua. O le tapulaʻa pito i lalo o le laugging mea faigaluega e aofia ai se sikulukalaiva poʻo le sikulukalaiva, eletise eletise, tulaga, roulette, haulette, samani. Afai o le a faʻaaogaina fao, o le a ia puʻeina Shilo. O loʻo latou faia nofoaga taʻitasi o le lumanaʻi pu. Ma le isi, o mea faigaluega o le a manaʻomia e saunia ai puipui e faʻauma. O le a tonu le faalagolago i lo latou setete.

Fale le Blompling Burm House: Faʻasalalauga Faʻatonuga mo le Amataina o Manut 2271_9

Pea le maeʻa i le fale e poloka fale i fafo

O galuega e mafai ona faia i ou lava lima. O le a matou auiliiliina auiliili pe faapefea ona lulu le fau o laupapa laupapa.

Galuega sauniuni

Amata i le tapenaina o ato tupe. Latou manaʻomia ona faʻaitiitia i le affispatitic vailaʻau ma antiparens. O loʻo aveʻeseina auiliiliga mai le afifi, o loʻo faʻataʻotoina tali, tuʻu mo le faʻamamaina. Afai o le vali ata poʻo vali ua fuafuaina, e sili ai foi le faia muamua. Fulufulu moa moa. O loʻo faʻatali mo le mago, ona ufiufi lea ma le vanimonimo poʻo vali. Aua le sefe i ata ma vaovao. E sili le faʻatauina atu o le maualuga-lelei faʻavae mo le faʻaaogaina i fafo.

Ona alu lea i le tapenaina o le felauaiga. O le tumau o le lumanaʻi o le lumanaʻi e faʻalagolago i le tulaga lelei o le sauniuni.

Faia o sauniuniga faasologa

  1. Matou te lafoaia moli alavai, puipui, ea, etc. Matou te aveese uma mea ese.
  2. Matou te asiasia le fogafale i luga o le mataupu o le posuaina ma vaivai nofoaga.
  3. Aveese atoatoa ma faamamaina uma o fasi uma ma aveese fasipepa.
  4. Puipui puipuia latalata i le loto mautotogi. A i ai le tele o latou, e mafai ai ona faʻamaeʻaina faʻavae faʻavae.
  5. Luga o luga o le auala, o lenei auala, e lua vaega o le amataga o le AMERM. O le muamua e tatau lava i lalo ae le i faʻaaogaina mea nei.

Fale le Blompling Burm House: Faʻasalalauga Faʻatonuga mo le Amataina o Manut 2271_10

Faapipiiina o le tusi

O le mea lea o le mea lea e faʻapipiʻi ai o loʻo faʻapipiʻi ai le pepa. Na te faia ni galuega i le taimi e tasi. Muamua, o loʻo iai se vaʻai o le vaʻa, lea e manaʻomia mo se masani o le ea fua i totonu o le puipui o le puipui. Lona lua, laina le vaalele o le felauaiga. Lona tolu, lagolago le lagolagoina. I le mataupu mulimuli, o le lua-vaega faiga o loʻo setiina, lea o le muamua vaega e muamua tausia le vevela o le vevela ma tulaga o le vaalele, ma le lua o loʻo tauaveina le faʻailoga o le ea.

I nisi tulaga, Vaproozauplages e faʻapipiʻi aʻo leʻi faʻapipiʻiina le tusi i luga o le faavae. O lona iaitaga e faʻalagolago i le ituaiga o le feʻe. O le mea lea, aua o le le mafaufau loloto i le le mafaufau, o le ituaiga o polyplex poʻo le fomu e manaʻomia na o le puipuiga i totonu. Mo le ausa-mafai ona o le a le mea e te manaʻomia ai se mea i totonu ma fafo atu. O le sipela-vai o le membrane ua tuu i luga o le faavae mai le pito i lalo ma le aufaatali ma le Allen i le 150-200 MM. O soʻo se soʻoga ua maʻimau i le fausiaina o scotch. Sasi le tatau ona i ai.

Ona muamua lea o le tusi muamua i lalo o le feita. Fai loa.

Faʻafefea ona tuʻu se cerebse

  1. Siaki le laualuga o loʻo i ai ma le plum. Afai ei ai ni mea e laveaiina ai, latou te manaʻomia ona ogatasi, Latāya i lalo o le Rakes o Chips.
  2. Sut ese le tulimanu o le 100 mm, faʻasaʻo le muamua rake. Siakiina o se pao feololo. Tutusa, tuu le aitema mai le isi itu.
  3. Matou te fuafuaina le tulaga o le vaega o totoe o Itumalo. Matou te faia lea mea, ia amanaia le lautele o le unausia. E tatau ona pipii i le va i le va o le pa.
  4. Suia le auala o fusiua. Afai e tatau ai, e faatusa ese lo latou tulaga.
  5. Faapipiiina elefane elefane. O le faigofie auala e fai ai o loʻo i luga o uʻamea tulimanu, ae e mafai ona e faia e aunoa ma latou.

Fale le Blompling Burm House: Faʻasalalauga Faʻatonuga mo le Amataina o Manut 2271_11
Fale le Blompling Burm House: Faʻasalalauga Faʻatonuga mo le Amataina o Manut 2271_12

Fale le Blompling Burm House: Faʻasalalauga Faʻatonuga mo le Amataina o Manut 2271_13

Fale le Blompling Burm House: Faʻasalalauga Faʻatonuga mo le Amataina o Manut 2271_14

Faapipiiina o le fefiloi

O papatusi ua faʻapipiʻi malosi i totonu o le soʻona mafai ona feololo ai i le feʻeiʻe ma ua faʻamautu e tagata faʻapipiʻi faʻapitoa. O loʻo umi lava le faʻaaogaina o tagata o loʻo i ai ma le tino palasitika. Taimi taua. E le tatau ona i ai avanoa ile va o papatusi ma pa. O nei auala malulu tele, lea e mamafa ai le faʻamalolosi, o le a faʻapitoa ai, lea e masani ona le taliaina mo cotton sslators. Latou te fetagisi ma faʻasolosolo faʻateleina le fale vevela. O avanoa uma ma pato i fafo ua matua faʻaipoipoina. Ina ua maeʻa le puao, ua tipiina ma o mai o loʻo i luga o le faʻapipiʻiina o le Vaofia Vaorator Clorator vaega. E faaputu tutusa ma totonu. O le membrane o loʻo faʻapipiʻiina e fuʻa i lalo. E manaʻomia le sili atu o le 150-200 MM. O le usuina o loʻo maʻi ma scotch.

Fale le Blompling Burm House: Faʻasalalauga Faʻatonuga mo le Amataina o Manut 2271_15
Fale le Blompling Burm House: Faʻasalalauga Faʻatonuga mo le Amataina o Manut 2271_16

Fale le Blompling Burm House: Faʻasalalauga Faʻatonuga mo le Amataina o Manut 2271_17

Fale le Blompling Burm House: Faʻasalalauga Faʻatonuga mo le Amataina o Manut 2271_18

Faapipiiina o teuteuga bemellas

I luga o le CODDS tuu se tali. O loo tagofia o ia i le tagi. Matou te ofoina atu faatonuga, pe faʻafefea ona faʻapipiʻi le fale i se fale poloka.

  1. Faatasi ai ma le fesoasoani a le tulaga, toe fai le laina o le faapipiiina o le laina muamua.
  2. Tipiina maa o le au faalauiloa o le au.
  3. E tonu lava i luga o le ata o le laina faaaliga A o le laupapa muamua. Faatulaga na filifilia muamua.
  4. Tatou faaauau pea ona tatou gauai, agai i luga i le taualuga.

Sew fale e faigofie tele. O taimi sili ona faigata o le faʻatinoina o soʻoga ma tulimanu. O soʻoga o loʻo aliali mai pe a fai o le puipui e sili atu nai lo laupapa. I lenei tulaga, o le faigofie lava auala e "aoina" uma soʻotaga i luga o le tasi tulaga. I le faaiuga o le galuega, na pasia i luga o le laupapa. O nisi taimi o loʻo valiina i se pogisa nai lo le fogaʻe, lanu. E faapena foi, tulimanu ma oloaloa o faamalama e ufitia. Naʻo laʻu, vave ma e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa. O le minus o le foliga o le fale pe o le taele ua vete.

E i ai seisi auala mo mamanu, ae e sili atu lona faigata. O tausuaga o loʻo i totonu o se tusi siaki. Faailoga le maopoopo lelei vaega, fua mai o fuaitau o tufuga e fai. O lea o le tuufaatasiga e le mafai ona vaaia ma aua le veleina le auala. Sili atu le faigata e faʻasaʻo ai vaega o loʻo i totonu o tulimanu. O fafo atu o loʻo au faʻatasi i le tulaga tutusa, i totonu o le ogatotonu. I mea uma e lua, o le faʻaiʻuga o pito i lalo o le itu o le 45 ° e faʻatino vave. Ia faia mea uma e talafeagai ai. O le mea lea, faʻaaoga ata poʻo le faia o se ata. O vaega e teuteuina o loʻo togafitia ma le paʻu e aveese ai burrs. Taumafai a le tasi i le isi, pe a iai ni mea leaga, faasaʻosi ia. Tuu laupapa i le nofoaga. Ia mautinoa e puipuia ai le tipiina pito mai pala. E mafai lava ona e ufiufi tane ma laupapa, ae ua matua leaga lava. I le ata, o le poloka poloka ua faia sao. Na avea ma maualuga-tulaga uiga lelei o se fale pepa.

Fale le Blompling Burm House: Faʻasalalauga Faʻatonuga mo le Amataina o Manut 2271_19
Fale le Blompling Burm House: Faʻasalalauga Faʻatonuga mo le Amataina o Manut 2271_20

Fale le Blompling Burm House: Faʻasalalauga Faʻatonuga mo le Amataina o Manut 2271_21

Fale le Blompling Burm House: Faʻasalalauga Faʻatonuga mo le Amataina o Manut 2271_22

Feagai ma e aunoa ma le feololo e faigofie. E le manaʻomia le tali atu, pi lava-leoa foi. Ae o le Ventilation Gase o loʻo faia, o fea le tafe o le ea i puipui. Na te le tuuina atu e faaputuputu susu susu, lea e mulimuli ane toumatia ai le tipi.

Faitau atili