Tolopoina le sponge: 6 mea e te fufuluina e masani (pe le aoga)

Anonim

E masani ona faamamaina mea e le gata e le aoga, ae e matua leaga foi. Mo se faʻataʻitaʻiga, ipu, laupapa meaafale ma faʻata e mafai ona fufulu le tele o taimi nai lo lou manatu.

Tolopoina le sponge: 6 mea e te fufuluina e masani (pe le aoga) 2506_1

Tolopoina le sponge: 6 mea e te fufuluina e masani (pe le aoga)

O le a tele le taimi e faamama ai? Matou te fuafua e faʻaititia le lisi o mataupu mo le tele o le ono manatu. Talitonu mai ia te aʻu, o le a le mou ese lou fale, ma o le a e mauaina sili atu taimi avanoa.

Lisiina mea e mafai ona e fufuluina le tele o taimi i lenei vitio

1 ipu i luma o le lalagaina i totonu o le ipu ipu

A iai sau meaʻai paʻu, e matua faigofie ai ona faʻamamulu le faʻamamaina, ae ui i lea, ae leʻi sefeina se ipu, e le tatau ona e fufuluina i le vai. O mea o totoe e mafai ona fufuluina i totonu o lapisi pakete ma aua le solia le vai i le aoga. O mea uma o le a faia ai se fufulu fufulu. E le gata i lea, o mau faʻasili o loʻo sili ona mama, o le patu e mafai ona pipii mai ia te i latou ona o le vai o le vai ma faʻasolosolo.

Tolopoina le sponge: 6 mea e te fufuluina e masani (pe le aoga) 2506_3

  • 6 mea e le mafai ona faʻaaogaina mo le fale seleselega (siaki pe o ai oe)

2 fufulu masini

E manaʻomia le faʻamamaina o masini fufulu mai le fua o le lua masina uma. E tele taimi e masani ai - faʻatasi i le masina - e manaʻomia le fufuluina o le potu mo le vailaau, faʻapea foi ma le fufuluina o vaega i fafo o le masini. E leai se mea e manaʻomia ai le tele o le faʻamamaina ma e leʻo se mea na te puipuia. Afai e te faʻaaogaina Cirric AcId e puipuia soo, atonu e ono faʻaleagaina le auala. Ua tuʻuina mai i le vai faigata, o le a le afi mataʻutia, e sili atu le faʻaaogaina o manaʻoga faʻapitoa mo le faʻamalieina o le suavai ma faʻaopopo i latou ma le fufuluina o le paʻu.

Tolopoina le sponge: 6 mea e te fufuluina e masani (pe le aoga) 2506_5

3 Tuatusi moli

Taua o lamepa e tatau ona mama, peitaʻi e le aoga le faʻamamafa i vaiaso uma. Fai se malologa e sili atu mo le masina - mai lenei sili atu pefu i totonu o lou fale o le a le moni. I le taimi o le faʻamamaina, o le mea muamua e tatau ona e faʻamamaina le moli, ma ona o le pito o totoe, a leai, o le a pa'ū mai le pefuʻu, e tatau ona toe fai.

Tolopoina le sponge: 6 mea e te fufuluina e masani (pe le aoga) 2506_6

  • 6 mea e le mafai ona fufuluina i le ... vai

4 fale teu oloa ma umukuka pusa

E le pei o le pusaaisa, faʻapipiʻi fata o le isi taimi sili atu i le vaiaso, pusa ma potu teu oloa, e faʻaaoga ai le faʻamamaina o oloa ma isi faʻatauga. O mea ia o nei oloa e tau le afaina nai lo le mea o loʻo i ai i le pusaaisa, ma e manaʻomia le tele o taimi. Fale o Faleoloa e mafai ona fetogia ma i ni nai masina, ona o le faʻamamaina o le masani ai. E faʻapena foʻi, o le tulaga o loʻo i le umukuka pusa. A o le i tuʻuina uma oloa i nofoaga, siaki le aso faʻamutaina.

Tolopoina le sponge: 6 mea e te fufuluina e masani (pe le aoga) 2506_8

5 laupapa meaafale

Afai e masani ona e fufuluina le laʻau ma se poletisi faʻavae, o le a faia le paʻepaʻe na o le sili atu eleelea, o se faiga faʻafatafata. E faigofie ona faʻamatalaina pe afai e te suʻesuʻeina ma le totoʻa le tuʻufaʻatasia o le vai poʻo le suauʻu, faia, o loʻo tosina i luga o le paʻu. O le mea lea, o le aitema i le faʻamamaina o le laupapa laupapa e mafai ai ona taia ma le saogalemu le vaiaso o le vaiaso. E sili le savali i luga o le laulau po o le fatafata ma se ie mamago mago.

Tolopoina le sponge: 6 mea e te fufuluina e masani (pe le aoga) 2506_9

  • Faʻafefea ona aveʻeseina ni nofoaga i luga o le laʻau: 7 aoga auala e faʻamamaina ai meaafale, terrace ma e le gata

6 sirror i le faletaele

O le simror luga mai le tele o le susu na ona leiloa o ana mea totino, o lea e tatau ai ona fuafua e faʻamamaina le fufulu susu pe a faʻaleagaina le laga. O le Amilgam e faʻaleagaina mai le susu (o le taʻotoʻo o le faʻata lea o le faʻata lea), ma lanu pogisa o loʻo aliali mai i le faʻata.

Tolopoina le sponge: 6 mea e te fufuluina e masani (pe le aoga) 2506_11

Faitau atili