7 e masani ona faia mea sese i le mamanuina o se teuteuga o se vaega o le atunuu

Anonim

O le sese le tele, o le tele o le pala ma le le lava o le saogalemu - matou te faamatalaina e uiga i mea sese sili ona masani i le mamanu o le vai ma pe faʻafefea ona faʻasaʻoina.

7 e masani ona faia mea sese i le mamanuina o se teuteuga o se vaega o le atunuu 2548_1

7 e masani ona faia mea sese i le mamanuina o se teuteuga o se vaega o le atunuu

1 le talafeagai tele

O se tasi o mea sili ona masani ai o le Bisvice Pandscape Deggipers o le tuuina atu o se pend e le talafeagai i le tele o le nofoaga. O se tamai faʻatanoa i luga o se teritori saoloto o le a foliga esea ese pe na o le na o i totonu o isi laʻau, ma le lapoʻa i luga o le tamai togafiti o le a avea ma nofoaga uma.

Auala e Faalelei

Faafetaui foliga o le vaituloto ma le teritori e te manaʻo e tuʻuina atu. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te manaʻo i se tamaʻi vaitaʻele i luga o se faʻaputuga vaʻai, fai ni faʻasaina tele pe faʻatupu i le faʻavae mulimuli ma faʻasaʻoga. Afai e laiti le teritori, ona filifilia lea o se vaega o fetuutuunai mo ia ma, i se isi itu, aua le fiafia i le ova tele o le tele o nifo, e mafai ai ona vaaia le lautele.

7 e masani ona faia mea sese i le mamanuina o se teuteuga o se vaega o le atunuu 2548_3
7 e masani ona faia mea sese i le mamanuina o se teuteuga o se vaega o le atunuu 2548_4

7 e masani ona faia mea sese i le mamanuina o se teuteuga o se vaega o le atunuu 2548_5

7 e masani ona faia mea sese i le mamanuina o se teuteuga o se vaega o le atunuu 2548_6

2 le le manuia teuteuga

O le vaitaʻele e mafai ona tuuaitia tutoatasi mai mea eseese, faʻataʻitaʻiga, mai le pepa maeʻa i le PVC, o se ata faʻapitoa poʻo se ata le lelei. O le mea sese, e iai ma ni mea sili ona suamalie, e le mafai ona fai lelei lelei i latou. O le iʻuga, o le a tumau pea le taia o se ata faʻapipiʻi, o le taele e paʻepaʻe itu paʻepaʻe ma tutusa lanu pito i lalo.

Auala e Faalelei

Afai o loʻo matou talanoa e uiga i le taele, ona mafai lea ona toe foʻi pe toeititi atoa fiafia i lalo o le palaso: tele poʻo maʻa. O le mea lava e tasi e aoga e fai i le ata: Afai na e tuʻu maʻa i luga o le taimi, o le a ia soʻona i ai. E i ai le ala i fafo: faʻatasi ai ma nofoaga tele i taimi uma i taimi pupuʻu o kopi laiti na aʻe i luga o vaivaiga.

7 e masani ona faia mea sese i le mamanuina o se teuteuga o se vaega o le atunuu 2548_7
7 e masani ona faia mea sese i le mamanuina o se teuteuga o se vaega o le atunuu 2548_8
7 e masani ona faia mea sese i le mamanuina o se teuteuga o se vaega o le atunuu 2548_9

7 e masani ona faia mea sese i le mamanuina o se teuteuga o se vaega o le atunuu 2548_10

7 e masani ona faia mea sese i le mamanuina o se teuteuga o se vaega o le atunuu 2548_11

7 e masani ona faia mea sese i le mamanuina o se teuteuga o se vaega o le atunuu 2548_12

  • Faʻafefea ona fai se vaituloto i le atunuʻu o le lima: 4 faʻatonuga faʻamaoni ma le 30 manatu

3 matagaluega

O le isi mea sese o le faia o se vai e aunoa ma le mafaufau i le siosiomaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tuaaina ata o se 'au papupuni, o le fale kalaʻa po o otaota, o le afavoir o le a le foliga e ono.

Auala e Faalelei

Manatua o se vai e tosina i taimi uma lou susulu ma le faʻaletonu, ina ia e tatau ona filifili le nofoaga i luga o le faʻavae: ae le o le mea e sili ona lelei ai le vai. Latalata ane e le tatau ona le malamalama pea o le vai e le aoga.

7 e masani ona faia mea sese i le mamanuina o se teuteuga o se vaega o le atunuu 2548_14
7 e masani ona faia mea sese i le mamanuina o se teuteuga o se vaega o le atunuu 2548_15

7 e masani ona faia mea sese i le mamanuina o se teuteuga o se vaega o le atunuu 2548_16

7 e masani ona faia mea sese i le mamanuina o se teuteuga o se vaega o le atunuu 2548_17

4 le talafeagai nofoaga

E le fautuaina le vaipanoa e fausiaina i lalo o laʻau ma latalata atu ia i latou, ma e manaʻomia foʻi i le faʻaogaina o le aso atoa e le malamalama i le la. O laʻau e leaga e leaga ai a latou ituaiga o le a filogia, ma o aʻa o mea tetele e mafai ona faʻaleagaina ai le faavae o le faʻasaina. Ma lalo o le la, o le a tele nai le fuga o le aoga, talu ai o le vevela ma le leai o le okesene alga alga.

Auala e Faalelei

Afai e le i ai soʻu taimi e faʻatulaga ai se vaipuna, e sili le aloese mai lea o le pitonuʻu i laʻau ma filifili se nofoaga e sili ai le afa o le ao. Afai ua maeʻa ona teuteuina le vaipanoa, fofo e mafai ona maeʻa nei: Ina ia e ufiufi i se mimigi faʻapitoa, ina ia tapuni laʻau mai le la, mo se faʻataʻitaʻiga O laʻau o le a fausia se paolo masani.

7 e masani ona faia mea sese i le mamanuina o se teuteuga o se vaega o le atunuu 2548_18
7 e masani ona faia mea sese i le mamanuina o se teuteuga o se vaega o le atunuu 2548_19

7 e masani ona faia mea sese i le mamanuina o se teuteuga o se vaega o le atunuu 2548_20

7 e masani ona faia mea sese i le mamanuina o se teuteuga o se vaega o le atunuu 2548_21

  • Faʻafefea ona e faamama le vaituloto i luga o le togafiti: Vaʻaiga lautele o metotia uma ma aoga aoga

5 E le saʻo le taunuʻuga

A o le i amata ona tuu se faatanoa, mafaufau pe aisea ua e faia ai, pe e te manaʻo e tamoʻe mama iina pe faʻasaʻoina laʻau. Mo nei faamoemoe uma, o le vaiputi o lo o auai mai i luga o auala eseese.

Auala e Faalelei

Afai o loʻo i ai se faʻatanoa, e foliga mai, o le a mafai ona faʻaaoga naʻo le faʻatonutonuina o se teuteuga teuteu poʻo le maualuga mo le 'ai o vai.

Afai e te manaʻo e faia se vaipuna, o le taimi lea pe a mamanuina mai le leai se mea e manaʻomia e fai ai fesootaiga. E tatau ona manatua o faʻaleaogaina laau o le a le tupu i ia tulaga, aʻo latou fiafia i le suavai lelei, faʻapea foʻi pei foi o le vaipuna lava ia e mafai ona sikoa. Faʻatasiga uta iʻa ma laʻau e leʻo se sili sili lea manatu, talu ai o latou uma e le lava le avanoa ma isi. O lea, matou te manatu muamua i le faamoemoega o le manufasi.

7 e masani ona faia mea sese i le mamanuina o se teuteuga o se vaega o le atunuu 2548_23

6 Tele numera o teuteuga

E masani lava, a o le kilia o le vai, e mafai ona e aveʻesea ma le soona fai: faʻaopopo eseʻe eseʻesega, moli, alavai, alavai ma faʻaopoopoga faʻailoga ma tuʻufaʻatasia o laʻau i le fale. Na siomia uma lea ia Agesapodato.

Auala e Faalelei

Afai e te le mafai ona fai i le fesoasoani a laufanua o laufanua, e aoga le nofo i luga o le tasi, sili atu le lua ituaiga o faiva. Mafaufau pe o latou e talafeagai mo le ituaiga autu o le togalaau a le taulaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo sina mea e aoga ai le suʻesuʻeina o Lapai maa ma Lit Laasaga, e mafai ona e faʻaaogaina vaipuna i le tulaga o le amuta ma gutu. Filifili foi le manaʻomia o le lapoʻa tele, o ni vaega laiti tele i le tele o mautalelu o le a leiloa, ma tele i talaʻaga o le itiiti - e uiga ese.

7 e masani ona faia mea sese i le mamanuina o se teuteuga o se vaega o le atunuu 2548_24
7 e masani ona faia mea sese i le mamanuina o se teuteuga o se vaega o le atunuu 2548_25

7 e masani ona faia mea sese i le mamanuina o se teuteuga o se vaega o le atunuu 2548_26

7 e masani ona faia mea sese i le mamanuina o se teuteuga o se vaega o le atunuu 2548_27

7 Le saogalemu vitio

O le isi itu e tatau ona e mafaufau i ai i le mamanu o le puipuiga o se vaituloto. E aoga le mafaufau o le ata i lalo o le vai po o lalo, faia i isi mea, maseese tele.

Auala e Faalelei

O le mea lea, taumafai e mafaufau i mea uma e te mafaia: Ia faʻamalosia maa ina ia aua neʻi faʻalagolago i ai, ia vaʻai i le eleele e latalata i le vai ma mea e le o ni mea e le o ni mea. Faʻapea foi ina ia e taulai atu i le upega tafailagi i le po, makaina pito o le vai-faʻavae lanterns i luga o le lunila pane - latou te sili atu le toe maua mai ma le a maua ai le mafanafana i le nofoaga.

A iai ni ou manu poʻo se fanau, o le mea lea e le o faataapeina ai le faʻatagata e te faataapeapeina pe ufiufi le Grid Grid pe a le o le vaituloto.

7 e masani ona faia mea sese i le mamanuina o se teuteuga o se vaega o le atunuu 2548_28
7 e masani ona faia mea sese i le mamanuina o se teuteuga o se vaega o le atunuu 2548_29

7 e masani ona faia mea sese i le mamanuina o se teuteuga o se vaega o le atunuu 2548_30

7 e masani ona faia mea sese i le mamanuina o se teuteuga o se vaega o le atunuu 2548_31

Faitau atili