5 lanu i totonu e le mafai ona fiu

Anonim

Matou te aoina se filifiliga o ni mataʻitusi eseese lima mo pa o loʻo foliga mai o le muamua ma fetaui i tulaga masani, ae aua le faʻamagaloina i le vaitau.

5 lanu i totonu e le mafai ona fiu 2637_1

5 lanu i totonu e le mafai ona fiu

O vaitau taʻitasi i faiga masani o loʻo aofia ai ni ata fou, ae i totonu o le totonu o loʻo e manaʻo e filifili ai se sitaili ma e ono fofo. O le mea lea, bugger, faʻatasi ai ma le Elersen meafale gaosi oloa, ma le fomaʻi a le Danish's Housetal's Housetam na faia se paleti o 20. O le uiga ese o lenei palanity o loʻo ausia faiga masani o sui faʻatonu, ae e le afaina ai le tele o tausaga, aua e le mafua ai le ita ma le le mautonu.

O nei atavali e aoga lelei i luga o le fua o le fale atoa ma fausiaina se lagona o fealofani ma sitaili i totonu.

1 mamao susulu o le la mo le mafanafana ma le vanimonimo avanoa

Tele tagata e mananaʻo e faʻaopopo i totonu o le vevela ma le la, aemaise lava pe afai, i fafo atu o le faamalama, lanu efuefu poʻo le faʻamalama i le itu i matu. E mafai foi ona maua se auala faaletagata e le potu, mo se faataʻitaʻiga, ona o se fale latalata tele i luga o le maualuga.

I le tulaga lea, o se mafanafana malamalama o paolo e talafeagai mo le lanu autu o le puipui. Ae o tagata masani i le tulaga masani, Piepa, mulimuli ane, ua uma ona amio lelei ma mai le pito i luga o le masani. Taumafai e filifili vali ma se tolopo agai atu i le luni samasama, ae le o le fufuluina foi. E talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, o se sulu ma le auro o le susulu mamao mai le "lanu o le taimi" pale mai le flugger.

5 lanu i totonu e le mafai ona fiu 2637_3

  • 6 lanu tuʻufaʻatasiga i totonu o le a le sau i fafo o le masani

2 falemataaga lanumeamata mo le filemu ma malu i totonu

Afai e te manaʻo e alu ese mai le masani pupula o paʻepaʻe o paʻepaʻe ma beige, ae aua le soona fai i totonu o leo pogisa, taumafai neural green tones ma le uila i le lanumoana. O se faʻataʻitaʻiga o le lanu o le Museum lanumeamata mai le flugger. O lenei leo o le a tuʻufaʻatasia ma le fola ma laupapa mafanafana.

E fiafia foi o ia i se kolosi

E manaia foʻi le faʻamalamalamaina ma se lanu enaena enaena, lea e mafai ona faia i totonu o loʻo faʻaaogaina i totonu o le faʻaaogaina o mataʻitusi laiti, pei o pupuni. Ma tuʻuina atu i le avanoa o le mafaufau ma le maualuga tau, e mafai ona e faʻaopopoina se auro auro.

3 agelu manavaina mo femininega e aunoa ma piniki

Afai e tatau ona e faia se vaivai ma fafine i totonu o le fafine, e le manaʻomia le faʻaaogaina o le lanu piniki ma lilac. Gauai atu i agelu manava vali ese mai le taimi lanu palette mai le flugger.

O le manava a agelu e mafai ona faʻaoga o se faʻavae malu ma faʻapipiʻi mo totonu o loʻo i totonu, tuʻu le eletū meafale ma se mea manaia o lona igoa i lona talaaga. O le lanu na mafaufau i ai i Foogger O faleuila e pei o le loloto ma tumau, e talafeagai, ae le o ese mai le tasi pe lua vaitau. I lea puipui e mafai ai ona e faʻaaogaina uma le mea atofaina o le faʻaseʻe mataina, ma faʻataʻitaʻi ma sili atu lavelave ma loloto leo. O le isi vaifofo o le a matagofie ma lelei.

5 lanu i totonu e le mafai ona fiu 2637_6

4 lanumeamata lanumeamata mo le lagona o le latalata i le natura

Afai e te manaʻo i le natura ma ou te manaʻo e tuʻuina atu i totonu o le natura lanu, ua ou gauai atu i le lanumeamata lanumeamata latalata i papae o mea e tasi I lea tulaga, e te ono fiafia i le lanu o le lanumeamata fou mai le flugger. E lava lona migao ma le le fiu, aua le tosoina uma uma i ala. Ae i le taimi lava e tasi e le lava le malosi e fausia ai se manaia ma fou ituaiga ma paʻepaʻe. Taumafai e faʻamaea le puipui ma paʻepaʻe paʻepaʻe ma paʻepaʻe faitotoʻa. O lenei auala o le a faʻafiafiaina ai le avanoa faʻapea e mata loloto, ma o taualuga e maualuga.

Faasaga i le talaʻaga o le Green Lion, e mafai foi ona e faʻaaogaina ...

Faasaga i le talaʻaga o le lanumeamata lanumeamata mafai ona faʻaogaina foi le laupapa fufulu laupapa e faʻalatalata atu ai i aga o le siʻosiʻomaga i totonu. O le isi lelei o lenei lanumeamata lanumeamata o le lautele e faʻaaoga e fai ai se lanu lanu o le fale mautotogi o le fale mautotogi ma fausia se lagona o le tasi avanoa.

5 Dove fulu mo le potu pupula ma manaia

Afai e te fiafia i le lanumoana i totonu ma e te manaʻo e faʻaopopo i totonu o le potumoe, e sili le nofo i luga o se malamalama loloto leo, mo se faʻataʻitaʻiga, lupe fulufulu mai le fulufulu mai le flugger. E foliga lelei ma le lelei ma le mafaufau loloto, e le vaapiapi le avanoa vaaia.

Afai e fefe pea e fiu i lenei lanu, taumafai e faʻaaoga mo se puipui o le puipui i tua o le laupapa, ma le tele o puipui mo paʻepaʻe.

5 lanu i totonu e le mafai ona fiu 2637_8

Ponesi: Valivali Filifiliga Fesoasoani

I le Fligger Rutalog e mafai ona e mauaina 3,000 lanu, ma i le "taimi lanu" panels - 20. O lea, o le filifiliga lea e le faigofie. Afai o loʻo e aʻoaʻoina le faʻasino i luga o le initaneti ma vaʻai ata o totonu o le totonu, ia amanaia ni togi.

  • O le lanu o le faʻaliliuga atonu e ono eseese i luga o mata eseese, o lea o le ata e te fiafia i ai i luga o le laulau o le a foliga ese mai le laptop mata.
  • O le lanu lava e tasi o le a foliga ese mai le ao mai le faamalama ma le afiafi o le moli uila. Ma le isi, O le vevela o le malamalama e sili lona lelei i le manatu: ma eseese malamalama o vale, o le lanu o le a foliga ese ai.
  • I le ata e faigata ona malamalama i le eseʻesega i le va o le pupula ma le matte vali. Muamua faia le lanu o le puipui pupula ma malamalama ona o le fiafia, o le lona lua e sili atu le malamalama ma loloto.
  • Mai le lanu o fola, o le taualuga, meaafale ma tamaitusi o le a faalagolago foi i le auala e te iloa ai le lanu o le puipui.

O le mea lea, e taua tele le filifilia o ni tamai tamai ato e te manaʻo ai, i le latou faʻataʻitaʻiga ma fai puipui i luga o le puipui. Ina ua maeʻa le 6 le itula, o le a latou mago ma tuʻuina atu ia te oe e vaʻai pe faʻafefea se tasi poʻo le isi vali o le a vaʻai i se potu faʻapitoa.

Faitau atili