5 suiga i le atunuʻu fale e faʻamaopoopo ma pulega

Anonim

I se atunuʻu fale, tusa lava pe sese le sese, e le mafai ona faia le mea ou te manaʻo ai. Faʻaopopo e fesoʻotaʻi atu i le paipa, o le soloia o puipui, o le fausiaina o osofaʻiga fou ma tele o osofaʻiga, tatau ona tuʻufaʻatasia. Matou te faamatalaina e uiga i nisi faamatalaga auiliili.

5 suiga i le atunuʻu fale e faʻamaopoopo ma pulega 2838_1

5 suiga i le atunuʻu fale e faʻamaopoopo ma pulega

1 gasket ma suia o paipa

O se tasi o tulaga faigata ile taimi o le fausiaina o le fale o loʻo fesoʻotaʻi i le vai sapalai ma faʻatulafonoina ia fesoʻotaʻiga nei. Afai o loʻo iai lou fale i luga o se ata o loʻo pasi ai le taulaga tutotonu o le taulaga, e mafai ona e fesoʻotaʻi i ai. Muamua o mea uma, ata e faia ma se faʻamatalaga auiliili o le faʻapitoa o le sosoʻo o le soroge system. O nei pepa o le a tuʻufaʻatasia.

O lea o loʻo faʻapipiʻi lelei le suʻega i luga o le upega tafailagi ina ia mafai ai e le vai ona faʻailoa faʻafitauli i lona tino pe a tutupu i luga o lau '' upega tafaʻilagi. Ma le isi, o le tamaʻi taʻaloga mai le fale e fesoʻotaʻi i le ogatotonu i lenei mea.

E tele mea taua e manaʻomia.

  • O le loloto o paipa o 120 cm.
  • O le tulimanu o paipa paipa e le itiiti ifo i le 5 mm.

A maeʻa, e oʻo mai se fuatitu e, ma siaki le faʻataunuuina o manaʻoga uma, fesoasoani e fai se faʻamatalaga, ma le faʻamaeaina o faʻa-tulafono fesootaiga amata.

I nisi tulaga, o le maliega a tuaoi e manaʻomia pe a pasia e le paipa pe a pasia o le tuaoi o ou nofoaga. Manaʻomia foʻi le faʻatagaga a le auala auala ma le taʻavale taʻavale, pe a pasi le paipa i lalo o le auala.

Afai e te filifili e sui paipa, faʻapipiʻiina latou e ese mai pe fausia se faʻamalosi tino, o le a manaʻomia ona e valaauliaina fomaʻi ma le lelei o galuega.

  • O le a le mea e mafai ona faʻauia ai i le fale (5 mafuaʻaga ma mafuaʻaga e faʻaeteete ai

2 suia i le uaea

Afai e te filifili e faʻateleina le avega i luga o fesoʻotaʻiga i totonu o le fale, mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻapipiʻi o le ea malulu, o se masini fufulu, o le a e faia le faʻaumaina o le mana o le alu i le Nofoaga.

O tulafono uma mo le fuafuaina o le le lelei o le fale e tasi o loʻo faʻamatalaina i totonu o le snip 31-02. Faʻataʻitaʻiga, e faʻailoa mai lava e naʻo fesoʻotaʻiga ma le voluge o 3802 V ma le eleele eleele T1M-C-5 e talafeagai mo ia.

5 suiga i le atunuʻu fale e faʻamaopoopo ma pulega 2838_4

3 mea uma e fesoʻotaʻi ma kesi

Fesoʻotaʻiga

Ina ia fesoʻotaʻi i le paipa paipa, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia lona faʻalapotopotoga poʻo lau faʻalapotopotoga o loʻo galulue faʻatasi. Muamua, saili pe o le paipa paipa ma omiga i totonu e talafeagai mo lou fale. Ona fai lea o ata ma faamatalaga faapitoa o le vaega atoa. Afai e fesootai le paipa paipa kesi i le kesi, e tatau ai ona ulufale i ai ma maua se tusi pasi faamaonia.

5 suiga i le atunuʻu fale e faʻamaopoopo ma pulega 2838_5

Cotelet sui

O le suia o le kesi o le kesi i leisi faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamaopoopo foi, o ni talitonuga faʻapitoa suia. Afai latou te talafeagai mo le fale ma fafo kesi system, e mafai ona faʻapipiʻi ma lesitala le polesi.

Mo nei galuega, tomai nei e faʻavae i luga o le soʻotaga soʻofaʻatasi 62.13330.2011. Lenei ua faatagaina omiga i totonu o le faiga, o le Tilan Vanu Valepa lea, o le naunau e manaomia le eseese ituaiga fale.

5 suiga i le atunuʻu fale e faʻamaopoopo ma pulega 2838_6
5 suiga i le atunuʻu fale e faʻamaopoopo ma pulega 2838_7

5 suiga i le atunuʻu fale e faʻamaopoopo ma pulega 2838_8

5 suiga i le atunuʻu fale e faʻamaopoopo ma pulega 2838_9

4 Devilpen, fausiaina ma le gaoioi o totonu puipui

Mo le galuega ma pa i totonu o le fale, e te manaʻomia le i ai o le amataga o le Fuafuaga Faʻatulafono. O le isi, o le a valaauina tagata tomai e fai mai pe o le a le ituaiga puipui ma le auala e suia ai, ata ma faʻamatalaga faʻapitoa o suiga, faʻapea foi ma mea faʻaaogaina saunia. E mafai ona e malilie i luga o le soloia o māmā o le leai o ni suiga o ni suiga, faʻapea foi ma se suiga i le nofoaga o le faitotoʻa.

  • Faʻafefea ona faʻatau se fale ma se fanua palu: 8 tali i fesili taua

5 faaopoopoina o le veranda pe tatala le tepera

O le faʻalauteleina o le veranda poʻo le tele o faʻafitauli e amata ile faʻamalologa ole faavae, lea na faʻapipiʻi i le faʻavae o le fale lava ia. O le mea lea, o se suiga o se faamaopoopoina. Ina ia mauaina, e tatau ona e faia ni mea manaʻomia.

  • Filifili le ituaiga faavae faavae. Afai o le eleele i le nofoaga e le talitonuina poʻo le faʻalauteleina o le vaega e tele, na o le ribmon faavae faamaopoopo.
  • Fausia se poloketi o se faʻaopoopoga ma faʻamatalaga auiliili.
  • Maua le faatagaga i le lotoifale BTI. Latou te auina atu a latou geodias, na ia suʻesuʻe ai le eleele, le Malo o le Maota ma lona faʻavae, ma se manatu.

I le maeʻa ai o se maliega, ia mautinoa e sefe le fuafuaga lata mai o le fale.

O eseesega i le va o le sirarati ma le veranda, aemaise lava le faatatauina manaoga mo latou o loo faamatalaina i Seap 31-01-2003. O le veranda ua iloga i le mea moni o loo sikalai ma o se tui puipuia, ma ona o le mamafa i lona faʻavae sili manaʻoga. I le taimi lava lea, o se tamai pito i luga o le tino faʻapipiʻi e faigofie ma faʻafaigofie ma manaʻoga mo lona faʻavae e tele Sese.

5 suiga i le atunuʻu fale e faʻamaopoopo ma pulega 2838_11

  • I luma ma pe a maeʻa: 5 faʻataʻitaʻiga o le auala o le faʻamalosiʻau, o le itulagi ma paotio ua suia

Faitau atili