7 mafuaʻaga o lau fale mautotogi foliga mai e palapala pe a maeʻa le faʻamamaina

Anonim

Moni ananafi poʻo le aso na e faʻaaluina e te faʻaaluina ai le paʻu, tapuni pefu ma fufuluina le fola. Ma e leai se lagona o le mama. Masani ai? Taumafai e siaki pe o mafuaaga mo oe e talafeagai mai le tatou filifiliga.

7 mafuaʻaga o lau fale mautotogi foliga mai e palapala pe a maeʻa le faʻamamaina 2901_1

Tasi le faitauina? Matamata i le vitio!

1 Naking moega

Afai e te leʻi manatu saʻo i foliga o le moega, o le a le foliga mama le potumoe. E le lava le ufiufi o le moega ma se moega pe leai se avanoa e avatu ai se manaia foliga. Crumpled aluga, faʻamasani lemu teuteu teuteu laʻau, afai o ia te oe, o le ant pepa - mo se tasi o mea laiti, ma le le agavaa. Ma afai latou te le maasiasi ia te oe, masalo e le tatau ona e pa'ū i le ogaoga. Ae afai e leai se mama lagona ma e faʻalavelave ia te oe, faʻatulaga lou moega.

7 mafuaʻaga o lau fale mautotogi foliga mai e palapala pe a maeʻa le faʻamamaina 2901_2

  • A e faʻamamaina e le aoga: 5 faʻafitauli e tatau ona foia pe a e manaʻo i se fale mama

2 se tele o seevae ma mea i le ala savali

O le ulufale vaega i totonu o le fale mautotogi (poʻo le fale) e fausia se foliga o le fale. Ma leai, e le o le faia o se mea ina ia mafai ai ona ulagia malo. Afai e te faalavelave i le lagona o le palapala ma lapisi i totonu o le totonu, ua ou faalogo lelei i le ala savali. E fia paga o seevae i le faitotoa? O fea o ki, matatioata, ato, pulou ma pulou? Afai o nei mea uma e le faʻavasega, ona faʻaalia ai le vevesi o le vevesi.

Taumafai ia tuʻutuʻuga ia tuʻutuʻuga ma aiga e alu i le vaʻai o le lava paga o seevae o loʻo latou masani ai - mo se faʻataʻitaʻiga, tamoe i totonu o le faleoloa. Ma o isi mea uma o le fufuluina ma lalafi i le seevae po o le falesa i le ala savali.

Ma taua taua, pei o ki ma manatu, aumai se ato ma tuu i luga o le otaota po o se fata talafeagai. O ato, pulou e sili atu le lafi i totonu o le kapoti.

7 mafuaʻaga o lau fale mautotogi foliga mai e palapala pe a maeʻa le faʻamamaina 2901_4

  • Moe le alatele: 10 mea e le o iai

3 palapala faamalama

E le o faʻamamaina uma e aofia ai le fufuluina o faʻamalama. Nai lo lena, i le tele, o le Spring o le Spring "gaioiga" - A oʻo mai le muamua vevela, matou te fiafia e tatala faʻamalama e maua ai le ea fou i totonu o le fale, ma i le taimi lava e tasi tatou te amata ona fufulu ai. Ae i le taimi lava e tasi le pupuni ua solo ai le pupuni sili ma le faʻatasi i le tausaga, ma le lua. Timu, o timuga efuefu ma le palapala faʻaputuputu i luga o faʻavaʻa, i le kulimi ma le faʻamalama laʻau ma le faʻatauvaʻa tele.

7 mafuaʻaga o lau fale mautotogi foliga mai e palapala pe a maeʻa le faʻamamaina 2901_6

Faʻatasi i le vaiaso e faʻafaigofie ai laasaga i le lalolagi e fufulu uma ai faamalama i totonu o le fale, ae e le aoga, ae tasi i le masina ma le afa - ioe. Ona aua neʻi tuʻu oe e le tatagi o le mama i totonu o le fale, aua e olaola lava le malamalama faʻalenatura e ala i ipu tioata ma le faʻamalama mama.

  • 6 mafuaaga e fufulu ai lou sofa i le taimi nei

4 Choos i luga o le matala o malu ma fata

Tusa lava pe e te alu ese le pefu i luga o fata matala, latou te ono foliga le faʻamalosi ma fausia se manatu vaʻaia, o se lagona o le vevesi. O le mafuaʻaga ia o loʻo i totonu o nei fatafaipese, ma o le a le faʻatonuga. Ole tele o fuainumera o faʻatusa, ata, ata pume, vasa, e ono foliga matagofie ese lava, ae aua le gagau i le itu taumatau.

Taumafai e 'aveʻese mea o loʻo i totonu o mea tatala ma le mea moni e le faʻamalosia, natia i totonu o fale tapuni poʻo atigipusa pe a e le manaʻo e togi ese.

7 mafuaʻaga o lau fale mautotogi foliga mai e palapala pe a maeʻa le faʻamamaina 2901_8

  • 6 Mea e faigofie ona togi i fafo atu nai lo le sailiga pea mo i latou.

5 Le manaia malamalama ma meaafale pogisa

Paʻepaʻe lanu e faia ai le potu vaʻai vaʻaia. Ma e paʻepaʻe e sili atu le paʻepaʻe, e feteʻenaʻi ma le lauiloa manatu, vaʻaia vaʻaia e sili atu le mama nai lo le pogisa ma le sili atu uliuli. I luga o se laulau pogisa po o le droser, efuefu o le a vaaia, tusa lava pe e te solo o ananafi, ma paʻepaʻe ma laau - leai.

O lona uiga o le mea e te manaʻomia e faʻaosofia ai meaafale pogisa i luga o le malamalama? Masalo, faatasi ai ma le isi toe fai, e te mafaufau i ai, ae a o le umi ou te taumafai ai e tuu i totonu o le fale e sili atu ma le poto.

7 mafuaʻaga o lau fale mautotogi foliga mai e palapala pe a maeʻa le faʻamamaina 2901_10

  • 6 Mafuaaga Aisea o lau umukuka foliga foliga mataga tusa lava pe a uma le faamamaina

6 tele o le decouves aluga

O le teuteuga o le aluga o se mea lelei i totonu. Ma le sui o le aufaatasi, e mafai ona vave suia le lagona i totonu o le potu. Ae afai o luga o lau sofa, moe moe, o latou nofoa tele tele, e faigata tele ona mataitu. Ma pe a latou pepelo i le vevesi i le vevesi o le malo, o le lagona o le vevesi o le a vaaia.

7 mafuaʻaga o lau fale mautotogi foliga mai e palapala pe a maeʻa le faʻamamaina 2901_12

7 Upload Flarttop i le umukuka

O se fua o le faʻatonutonuina vave faʻaopopo ni manatu se tele i le lagona o le mama i le umukuka, tusa lava pe fufuluina o ia mea e le faia. Taumafai e faʻaseʻe mea uma e tu ai i luga o le galuega. O le metotia e seasea faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faapaupau, lafi i totonu o le kapoti. O masini kuka e mafai ona taofi i luga o auala. Ma fagu ma pata ma le vineta aveese i le pogisa tapunia le Kapeneta, o iai le nofoaga lava.

7 mafuaʻaga o lau fale mautotogi foliga mai e palapala pe a maeʻa le faʻamamaina 2901_13

  • Aveese vave: 10 mea e le o se nofoaga i luga o le umukuka

Faitau atili