10 laʻau mo le fale o le a tolopoina le taumalulu nei

Anonim

Taumalulu i le ogatotonu o le pito i luga e mamao mai laau uma. Filifili i latou na mautinoa e avea oe ma fuga mai i le vaitau fou.

10 laʻau mo le fale o le a tolopoina le taumalulu nei 3062_1

10 laʻau mo le fale o le a tolopoina le taumalulu nei

Mo le faʻatauina uma vaitau laʻau fou laʻau mo le faʻatoʻaga - o galuega o galuega ma ile taimi, ma mea tautupe. Ina ia aloese mai le masani masani malaga, fai se filifiliga e fiafia i le taumalulu-malo Saplings - lea faʻapitoa, faʻamatala.

1 lilac.

O lenei laau e tele o ituaiga: i le faiga o le tuputupu aʻe, i le lanu, i le taimi o le fugalaʻau. Ae o latou aiga o se tasi sili tulaga masani - taumalulu faigata. Lilac Bush e mafai ona faʻafilemu e le toʻafilemu le manumalo i le minus 30, ma tagata taʻitoʻatasi e malulu. E mafai ona tuʻufaʻatasia ni ituaiga eseese o le lilac i luga o le tasi nofoaga e faia ai le lagona o le umi o le fugalaʻau: O le a fuga mai le tasi i ni nai vaiaso.

10 laʻau mo le fale o le a tolopoina le taumalulu nei 3062_3

  • 10 o eseʻesega laʻau e mafai ona tupu i le ogatotonu o le laina

2 Spriora

O lenei laau e i ai le tasi o le vaitau o le gafa masani o le lalolagi: O le amataga o le aso. E taua lenei pe a filifilia le sili ona taumalulu-faigata-malosi-malosi o le tatalaina o fugalaʻau fugalaʻau o fugalaʻau o loʻo fausia i fana i le Tausaga Fou, pe leai se mea i lena vaega na i lalo o le kiona. Tolo le Town Ridition e le o le 'aisa, aua latou fausia fugalaʻau sili atu i le talavou fou fana, o lona uiga e oʻo lava i le malulu o le taumalulu o loʻo e vaʻai lava i le paʻu malulu o oe.

10 laʻau mo le fale o le a tolopoina le taumalulu nei 3062_5

  • 8 matagofie laʻau mo le togalaʻau fugaina o le vaitau atoa vaitau

3 Iva

Talu ai o lenei o le laʻau atoa, e fetaui lelei le totoina i se vaipuna tele i totonu o le vai, aua o le latalata i le vai o le paolo. Svedlovskaya Iva o loʻo manatu o le sili ona teteʻe i le frosts. Afai e malulu le taumalulu i lou taumalulu, e sili le aveina, aua o isi ituaiga e mafai ona faʻaʻaisa i le tulaga o le kiona. Ae ia tou mataala, svetriflovsk willow o ni laʻau tele e mafai ona tuputupu aʻe i le lima mita i le maualuga - saunia lava le lava nofoaga mo se nofoaga.

10 laʻau mo le fale o le a tolopoina le taumalulu nei 3062_7

  • 5 Mea matagofie e fuga mai i le taumalulu

4 le mautonu

E i ai le tele o latou, ma e matua popole uma i le taumalulu. O le sili ona taʻutaʻua ituaiga e aofia ai Barbaris Tunberg, Bubbler Kalunluliste, Scamping. O nei mea, e mafai ona e fausia se sili atu fugalaʻau - o le pupula lanu o lau o loʻo vaʻaia o le a suia fugalaʻau. O le Bubbler i le sili sili ona lelei le mafai ona totoina, ina ia mafai ona totoina i le itu i matu o Lat-4s, A o Barberry Replys i le Lima Live Zests i Miss 30 tikeri.

10 laʻau mo le fale o le a tolopoina le taumalulu nei 3062_9

  • O le a le mea e fai i le atunuʻu vaega o le 4 lalagaina: manatu o laufanua mamanu ma 70 ata

5 Dend

O ituaiga o lenei laau e ese ese i le lanu o laupepa: i se isi mea o le paepae paepae, ma i se isi mea e tele lava, ae e ono eseese ai foi i luga o le lanu). Afai o loʻo ia te oe se paʻepaʻe fausaga o se fale poʻo se pa paʻepaʻe, mafaufau i le faʻatauga o le paʻepaʻe o paʻepaʻe - o le a faʻamamafa paʻepaʻe lanu i le fatuina o se ata faʻapitoa. Ina ua uma ona fuga, o loʻo teuteuina pea le Dend i se togalaʻau - o ona fana o loʻo valiina i se lanu mumu susulu, ma atonu e faia se tauvaga i isi laʻau.

10 laʻau mo le fale o le a tolopoina le taumalulu nei 3062_11

6 Hortensia

O le sili ona malulu-tetee o le Hydrangea Hydrangea - O lenei Shrub o se maualuga o le tasi ma le afa mita ma le lio. I le togalaau e foliga mai e matua matagofie ma le lelei. A e manaʻomia se vaega o loʻo sili atu le poto, e tele ituaiga e oʻo atu i le 70 sene tulaga i le maualuga, mo se faʻataʻitaʻiga, Boy Sadyan. O nei ituaiga eseese uma e iloga i se lelei lelei o taufetuli, ae mo le 100% faʻaiuga, e sili atu le tipi fana i le tautoulu.

10 laʻau mo le fale o le a tolopoina le taumalulu nei 3062_12

7 Astra Novobelgian

O le tele o ituaiga, pei o le tele o Astra, fuga i le tautoulu. O se mea e ofo ai ma vave ona tupu ma vave tuputupu aʻe, mafai ona ola aʻe e tusa lava pe le mafai ona faʻaeteete. O le laau o le tele, ma atoatoa taumalulu e aunoa ma le malutaga. Pau lava le mea faʻatatau o le la, e sili lea o le tuʻuina atu i luga o le tagata ese i le siteki.

10 laʻau mo le fale o le a tolopoina le taumalulu nei 3062_13

8 Kandyk Siberian

Pe i se isi auala "dog Foang", o le laʻau e mai ia Siberia, o le mea lea e le fiafia ai i tagata leaga o tagata taupulega. E fuga mai i le lata mai ia Aperila, e le masani ai (e manino mai i le igoa o fugalaau i luga o le fomu pei o nifo o le maile). I le tele, o le lole e fetaui lelei - e le sili atu nai lo le 30 centimita i le maualuga.

10 laʻau mo le fale o le a tolopoina le taumalulu nei 3062_14

  • 8 Bloom o mea teuteu e talafeagai mo le faʻafaileleina i siberia

9 clemas

E le o mea uma, ae na o ituaiga ituaiga o kalama e lelei tele le malulu. E sili i le taumalulu Lias - Ua totoina mai ni taifitu, lea ile lumanaʻi o se lagolago mo le laʻau. O le sili ona taumalulu-faigata ituaiga: aisa-paʻepaʻe ma tangatky, latou te le o ufiufi i le taumalulu, ae tatau ona tipi ese.

10 laʻau mo le fale o le a tolopoina le taumalulu nei 3062_16

10 anemone

Aua le iloa se mea e teuteu ai se tulimanu paolo i le togalaau? Tuu le Anemone - e fiafia tele i ata. O le igoa lona lua o le Anemone - Windpiece - O le laʻau na mauaina ona o foliga o lanu: manifinifi stems swing i le matagi ma foliga sili ona manaia.

10 laʻau mo le fale o le a tolopoina le taumalulu nei 3062_17

Faitau atili