5 metotia galue mo le teuina i totonu o le umukuka, e mafai ona nono mai le kuka

Anonim

Matou te iloiloina tulafono mo le teuina o naifi, tipiina o laupapa, ma isi ipu i luga o le polofesa faapolokalameina ma fetuutuunai i lau.

5 metotia galue mo le teuina i totonu o le umukuka, e mafai ona nono mai le kuka 3245_1

5 metotia galue mo le teuina i totonu o le umukuka, e mafai ona nono mai le kuka

1 oloa ma teuga tupe

O umukuka uma o le umukuka o loʻo i ai ni faʻamaumauga o mea taʻitasi: mai le plug i se pani. O mea uma na gau pe ua vave ona suia, mo mea uma o loʻo iai se nofoaga faʻapitoa. Meafaigaluega mo kuka e le papalaina lava i le tasi pusa, e faigofie ai ona latou maua ma mama.

O le a le mea e mafai ona faia?

A o le i mafaufau i le teuina, alu i fafo ma salalau i luga o le laulau tele. Atoatoa uma ipu ma mea uma e te teuina i totonu o pusa ma luga o le umukuka Tiga i ni vaega se fa.

  1. O le mea e te faʻaogaina i aso uma. Gagau nei mea i totonu o le pusa e tasi - e mo i latou o le a e filifili atili ai le mea sili ona teuina.
  2. O le mea e te faʻaogaina e sili atu nai lo le faʻatasi i le masina. O mea ia o le a teuina pei e talafeagai mo oe, e aunoa ma tulafono faaletagata.
  3. O le a le mea o loʻo faʻaogaina e seasea, ae masani. Masalo e te mauaina se atigi tasi i nai masina poʻo ni tautuʻupu taʻitasi - o se masini faʻamago mo fualaʻau. O mea ia e manaʻomia ona aveʻesea i le sili ona le mautonu nofoaga e le fiafia i ai: pito i lalo o pusa ma le pito i luga pito i luga.
  4. Uma vete ma teuina "na o le mataupu." E aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, ua le faʻaaogaina le alaga mo sushi poʻo le gau le tele o tausaga talu ai se palu tuai. Mai nei mea uma e tatau ona e aveʻesea le faʻaoʻo atu i luga o le tele o avanoa mo le teuina o mea faigaluega aoga.

Ua ou mataala foi i le numera o mea tutusa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le manaʻomia e le aiga o ni tagata se toʻaluafulu papalagi, o nisi o latou e mafai ona sosola ese atu i totonu o le pusa ma aveese ese.

5 metotia galue mo le teuina i totonu o le umukuka, e mafai ona nono mai le kuka 3245_3

  • 8 ofoofogia faʻataʻitaʻiga o le teuina ma le faʻalapotopotoga o kapeneta i le umukuka, e te leʻi iloa muamua

2 manatu faapitoa i naifi

O le sili ona lauiloa mea faigaluega i soo se umukuka o se naifi. O le mea lea, o kuka e iai ni tulafono malosi mo le teuina ma le faʻaaogaina o naifi. O ni o latou, mo se faʻataʻitaʻiga, tausiga mo mea faigaluega e le aoga ia te oe, e tele lava, o ou soʻo uma e maua i sypen. Ae o isi uma e mafai ona vaetamaina ma faʻateleina le polokalama kuka.

O le a le mea e mafai ona faia?

  • I ai ni naifi mo ituaiga eseese o oloa. E le o lona uiga o le a e tatau ona e tausia se 'aufafo eseese meafaigaluega ma manatua le mea mo le a. Ae e talafeagai tele le i ai o se naifi tele mo le tipiina o aano o manu ma fua tele pei o le melon po o le pine-alavai - mo le tipiina o fualaau suamalie pei o le kuka. Atonu e te fiafia foi i naifi faʻapitoa mo falaoa, fufulu fualaʻau poʻo le tipiina o oloa faʻaʻaisa, uila oloa mo mea lelei i aso taʻitasi.
  • Filifili se tagata talafeagai. Fai ni naifi mai se pusa masani mo le le fiafia e le faigofie. Taumafai se laupapa laupapa pe maneta line i luga o le puipui.
  • Faleoloa Bus What e sili ona faigofie i luga o le laulau pito i luga pe sili atu i luga o lou galue i luga, i se mamao o se lima o se lima. I le taimi lava e tasi, e sili le tuu i totonu o le ogatotonu, ae e sui sina mea saʻo pe a fai o oe taumatau pe o le agavale pe a e tuʻua.

5 metotia galue mo le teuina i totonu o le umukuka, e mafai ona nono mai le kuka 3245_5

  • 5 Faʻatauga Faʻavae Fuaʻaga na mafua ai i latou lava (faia sili atu le faigofie!)

3 Faʻasaʻo le Fale Faʻasaʻo

I faleaiga o loʻo iai i taimi uma o se tele tele o laʻau eseese o laupapa. Ua saini uma i latou e le mautonu, aua o se faʻataʻitaʻiga, o se laupapa aano o manufasi. O polofesa e faʻaaogaina na o palasitika laupapa, ae a fai o ou fale ua i ai o laʻau i le lelei tulaga - aua le suia.

O le a le mea e mafai ona faia?

  • Boards Store sitaili ma solo pe a uma ona fufulu. Lenei ua faia ona o le mea moni o le i luga o soʻo se mea mamafa i luga pe mulimuli ane scratches mai naifi o le a aliali mai. Ua pau i latou, o le a la tuʻua o ia e sasaa, o le a amata ona palu le laʻau ma mate.
  • Pepa a le boards. E mafai ona e tipi pe amepa i luga o lau faʻaititia laupapa, ma e mafai ona e faʻatau tele-lanu ma manatua le lanu o le a le fua. I luga o le umukuka faʻapitoa e mafai ona e mauaina 12 ituaiga o laupapa: mo aano o manu, iʻa ma fualaʻau suamalie, iʻa ma fualaʻau manulele, o manulele ma falaoa. I le fale e lava e maua ai le 3-4 laupapa, foliga mai o laufanua e fesootai ai ma le tele o aano o manu ma fualaau faisua.

5 metotia galue mo le teuina i totonu o le umukuka, e mafai ona nono mai le kuka 3245_7
5 metotia galue mo le teuina i totonu o le umukuka, e mafai ona nono mai le kuka 3245_8

5 metotia galue mo le teuina i totonu o le umukuka, e mafai ona nono mai le kuka 3245_9

5 metotia galue mo le teuina i totonu o le umukuka, e mafai ona nono mai le kuka 3245_10

  • 11 soifua maloloina, o le a fesoasoani e tausia le umukuka pusa i le faasologa (taimi uma!)

4 tufatufaina o le nofoaga i le laulau

O le lautele o le galuega o le afā o le tomai faʻapitoa e le sili atu 1.5 mita. E taua tele le tapenaina o ipu i totonu o lo o faʻatinoina ma faia le fausiaina o se tulaga tulaga.

O mea faigaluega uma lava e faʻaaogaina le faʻaaogaina pea pe a sauni se ipu faʻapitoa, faʻasaga i le ogatotonu, ma i latou e manaʻomia tele - latalata i tumutumu.

O masini eletise ua aoina aʻo leʻi amataina le kuka ma pepelo i le maeʻa o le pepa. E taua le i ai o ni matata puipui i luga o le laulau pito i luga, lea e mafai ai ona e faʻagaioi le masini a o kuka ia oe lava, i le ogatotonu o le galuega i luga.

O le a le mea e mafai ona faia?

  • Tatala le CounterPop mai oloa ma mea ese.
  • Faʻatulaga ma saunia mea faigaluega uma e te manaʻomia i ona luma le amataga o le kuka.

5 metotia galue mo le teuina i totonu o le umukuka, e mafai ona nono mai le kuka 3245_12

  • 7 Fautuaga mo le umukuka chartertip

5 Community teuina ulo ma le paʻu

PET ma le falai i le umukuka i le umukuka i faleaiga na toetoe lava a le teuina tasi i le isi - e telegese ma faigata le gaioiga. I se isi mea e foia ai le faʻafitauli, o le taumafaina o ipu i luga o mata faʻapitoa i luga aʻe o le lalagaina o le laʻasaga, sina mea e faʻaaoga ai desktop tu.

O le a le mea e mafai ona faia?

  • Faailoga le tele o mea na sili ona faʻaaogaina le ulo ma pani ma ave le pusa talafeagai i lalo ifo o latou, i le maualuga. O le toe vaega ua aveese i lalo o le kapeti.
  • A faʻafaigofie ai le isi galuega mo le pyramid, leai, tuu i le va o pou e le mafai i lalo i le au i lalo o le ufiufi, o lea e maua ai le mea saʻo faigofie.
  • Ia maua le tulaga mo le ufiufi, tautau i luga o le puipui o se lua o matau mo ipu e masani ona e faʻaaogaina.
  • Faleoloa Pans sili atu latalata atu i le magoto, ma falai Pan - latalata i le ogaumu.

5 metotia galue mo le teuina i totonu o le umukuka, e mafai ona nono mai le kuka 3245_14
5 metotia galue mo le teuina i totonu o le umukuka, e mafai ona nono mai le kuka 3245_15
5 metotia galue mo le teuina i totonu o le umukuka, e mafai ona nono mai le kuka 3245_16

5 metotia galue mo le teuina i totonu o le umukuka, e mafai ona nono mai le kuka 3245_17

5 metotia galue mo le teuina i totonu o le umukuka, e mafai ona nono mai le kuka 3245_18

5 metotia galue mo le teuina i totonu o le umukuka, e mafai ona nono mai le kuka 3245_19

  • O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia

Faitau atili