3 Faʻafaigofie Tulafono o le a fesoasoani i le tausiga o chimney mama ma aloese mai le afi afi

Anonim

O lo matou atunuu e lauiloa bole colers, ogalaau ma faatauga. E manaʻomia uma i latou ia chimney, lea o le taimi atoa o loʻo afaina ai, o loʻo agaʻi atu i se leaga o le lafo. Ae o le lamatiaga autu o le afi mulitua, auā e mafua ai ona mafua ai le faʻaumatia o le paʻu o le asu ma le afi i totonu o le fale. Matou te faʻailoa pe faʻafefea ona lapataʻia lenei faʻamataʻu.

3 Faʻafaigofie Tulafono o le a fesoasoani i le tausiga o chimney mama ma aloese mai le afi afi 3942_1

3 Faʻafaigofie Tulafono o le a fesoasoani i le tausiga o chimney mama ma aloese mai le afi afi

Soo se mea e te fufuluina ai le ogaumu (Bouler, Firecrace) - fafie, kolo poʻo pulu, amerts efuefu o le a faʻaputu i le asu. O loʻo faʻatatau i mea faʻaputuga, o le vevela o lo latou afi afi i le laina o le 250-400 ° C, ma le faʻatulagaina o le okesene e oʻo atu i le 1,000 ° O le piliki paipa i le taimi lava e tasi e mafai ona gagau pe faʻaumatia le mason mea - ma o le afi o le a liliu i tuaoi laupapa. Steel Modular Chimney e sili atu le tetee i le maualuga o le vevela, ae o nisi taimi e taulia i taimi o le afi, e faaumatia ma toetoe lava i taimi uma leiloa - e amata ona tafe vave - e amata faamuta vave. Ina ia aveese le vevela o le chimney i le 250 ° C, faapea foi ma le tele o aloiafi mai le pusa afi i saute, e le mafai. O le mea lea, naʻo le pau lava le auala e puipuia ai le faʻafitauli o le faʻatu ai lea o mama i le paipa. Mo lenei, e tolu tulafono e tatau ona mulimulitaia.

1 Filifili ma le faaeteete le suauu

Liliu le ogaumu na o le mago o le fafie (mago le taimi o le birch birch firewood - a itiiti mai 3 masina). Ina ua toe susunuina suauu, e tele le vevela, e iloga lava i se taua tele o le kalani ma ma toe lelei i puipui o le chimney. O le pito i luma o le malo o le ola i lenei tulaga e le aoga, a o le flise kesi e le mu ona o le vevela vevela i totonu o le ogaumu i totonu o le ogaumu i totonu o le ogaumu i totonu o le ogaumu i totonu o le ogaumu.

O le laʻau o laʻau nei e aafia foʻi le fua o le filogia o le pese. E fautuaina e faʻatau se fefiloi o le birch ma le aspen, ma le fana fana ma piniti o le fafie e pei o se taimi mulimuli. Pe a filifilia Pallet, e taua le aua le lolomiina "vailaau" manogi. Ma le isi, e mafai ona ou siakiina le aoga suauu, toina ane o pulu i totonu o le vai: E tatau ona vave aa ma le taofi. Store Pellets manaʻomia i se potu mago.

E le mafai ona susunu i totonu o le ogaumu o se bieik masani, o le afi po o ogaumu vali fafie, faʻapea foʻi ma le teuteuina o soʻo se fale afi ma papala. O le aveesea o vali, formaldehyde gluue ma isi auala lavelave faʻavae e mafua ai le afaina o le siosiomaga ma tu i le faʻavae o le tumau.

3 Faʻafaigofie Tulafono o le a fesoasoani i le tausiga o chimney mama ma aloese mai le afi afi 3942_3
3 Faʻafaigofie Tulafono o le a fesoasoani i le tausiga o chimney mama ma aloese mai le afi afi 3942_4

3 Faʻafaigofie Tulafono o le a fesoasoani i le tausiga o chimney mama ma aloese mai le afi afi 3942_5

3 Faʻafaigofie Tulafono o le a fesoasoani i le tausiga o chimney mama ma aloese mai le afi afi 3942_6

Elemene o se aso nei modular chimney: 1 - toe iloiloga teuteu (faamama); 2 - o se tee mo le fesoʻotaʻi le iunite; 3 - Staigu Stainlen Channel; 4 - Tagi mai gvl po o isi mea e le o ni mea noa; 5 - pasi node; 6 - Puipuiga Call (Fliugark).

2 fufulu le paipa masani

Afai o iai sau fafie laupapa poʻo le ogaumu, o le pito i luga o le vevela, ia le itiiti ifo ma le tasi i le tausaga (sili atu i le iʻuga o le malulu vaitau) e manaʻomia e faʻamamaina ai le taʻaloga. Faatasi ai ma lenei galuega, e mafai ona ou feagai ma oe, pe a fai o le tulaga o le fausiaina o se fale e aumai ai se falemau i le taualuga poʻo le mauga o le taualuga o le sipai. Ma e le mafai ona galo e uiga i le saogalemu taofi!

3 Faʻafaigofie Tulafono o le a fesoasoani i le tausiga o chimney mama ma aloese mai le afi afi 3942_7
3 Faʻafaigofie Tulafono o le a fesoasoani i le tausiga o chimney mama ma aloese mai le afi afi 3942_8

3 Faʻafaigofie Tulafono o le a fesoasoani i le tausiga o chimney mama ma aloese mai le afi afi 3942_9

O le faʻamamaina o le paipa o le paipa o le vaega o le toe vaega e sili atu nai lo le taʻamilosaga taʻamilosaga na faia o Steel.

3 Faʻafaigofie Tulafono o le a fesoasoani i le tausiga o chimney mama ma aloese mai le afi afi 3942_10

O le lapotopoto auala na faia e Steel.

A faʻamamaina, ou te faʻaaoga muamua le maea o le a mamafa, o loʻo tautua e tuʻituʻi ai le tele, o le tele o vaega o loʻo i ai i luga o le paʻu. Ina ua maeʻa le lua-tolu fuaitau ma lenei masini e ave ai le mamafa o le libshik (e mafai ona faʻatau i le maketi maketi pe faia oe lava), o le lautele o le lautele o le chimney.

3 Faʻafaigofie Tulafono o le a fesoasoani i le tausiga o chimney mama ma aloese mai le afi afi 3942_11
3 Faʻafaigofie Tulafono o le a fesoasoani i le tausiga o chimney mama ma aloese mai le afi afi 3942_12

3 Faʻafaigofie Tulafono o le a fesoasoani i le tausiga o chimney mama ma aloese mai le afi afi 3942_13

A fufulu le Steel Modular Chimney, o se tulafono, e manaʻomia le le fiafia i le tulivae ma aveese le fluggirk.

3 Faʻafaigofie Tulafono o le a fesoasoani i le tausiga o chimney mama ma aloese mai le afi afi 3942_14

Fligarar.

Afai e le mafai ona tuʻuina atu le ola tutoatasi, o le galuega ua tuʻuina atu i totonu o se kamupani faʻapitoa i Alamanuia mauga, o le tau o le tautua e eseese mai le 3 e 15 afe. Faʻalagolago i le nofoaga o le fale, lautele ma le faʻatulagaina o le paipa, vaitau ma isi itu.

3 Faʻaaoga vailaʻau

Snowy o le taumalulu o le aʻea o le taualuga e faigata ma matautia, o lea e tatau ona e faʻaogaina vailaʻau. O loʻo faia i latou i le ituaiga o paʻu, cumnules poʻo briquettes. O le tuʻufaʻatasiga o vailaʻau, o se tulafono, pisinisi meataʻaʻi meataʻe, ae toeitiiti lava faʻateleina e soalaumea, ma apamemea. O nei mea na aʻafia ai i le mafiafia o tupe teu ma le sao i le latou tuʻu ese mai le chimney pam. E tusa ma le ogatotonu o le taumalulu ma aʻo leʻi oʻo i le taimi o le vevela o le vaitau, o le vailaʻau o le vailaʻau (50-150 g) e tatau ona faʻaopopo i le vave ave eseʻesega mai le aluga o le vaiaso.

Faitau atili