O le faʻapipiʻi o le uʻamea sivine: faʻafefea ona faia galuega i le feagai ma ou lava lima

Anonim

Matou te faʻaesea uiga o le System, o ona o loʻo manaʻomia ma le faʻaaogaina ma tuʻuina atu le Laʻasaga o le Laʻasaga i luga o le Tui o le Soun Side.

O le faʻapipiʻi o le uʻamea sivine: faʻafefea ona faia galuega i le feagai ma ou lava lima 4247_1

O le faʻapipiʻi o le uʻamea sivine: faʻafefea ona faia galuega i le feagai ma ou lava lima

O le leo o le fale ma le uʻamea sivine - o le faʻagasologa o le taimi e masani ona alu ese. O le a manaʻomia ai le au elemene tele, ma e aoina ma tautau i latou, o le a manaʻomia lima malosi. Tasi le tagata e le mafai ona taulimaina ma le galuega. I se faʻaopopoga, o le tagata masani na masani ona i ai, pei o faʻamaumauga ma fafo o loʻo fuafuaina. Lenei mafuaʻaga i le mafuaaga autu lea e faapea ai le umiaina o atunuu i lalo o le atunuʻu ma malamalama o fale taumafanafana e saili se fesoasoani i toe faʻaleleia ma kamupani faufaleva. E aoga le matauina e leai se mea faigata i le mamanu. O nisi taimi e matua faigata ona tuʻufaʻatasia le mekeev kapoti i le fale. O se seti o fuafuaga mai fafo ma vaega i totonu e faʻapipiʻi i se faʻamatalaga auiliili ma le laʻasaga i lalo o le faʻatonuga. Afai e na te mulimuli mai, e tatau ona galue mea uma. Ae muamua e tatau ona suʻesuʻe le lagolago faʻatekinisi ma le carderence card - e mafai ona mumu le lapataiga a le tagata gaosi oloa. O le e na le mafai ona faʻamaonia o le leaga ma le faʻaleagaina na tulaʻi mai i lona sese.

Uma e uiga i le uamea o lo o le king

Tulaga ma le leaga o mea

Faiga masini

- Faapitoa ma Doom

- vevela ma le le mautonu

- pito i fafo

Laasaga-i-sitepu faatonuga

- Manaomia Meafaigaluega

- Sauniuniga o le Faavae

- Faapipiiina le pusa

- Shiething

Tulaga ma le leaga o mea

Manuia

  • Le olaga tele o tautua - E tusa ma le 50 tausaga.
  • Tetee i le vevela, frost ma timuga. O mea lelei oloa e le mou atu i le la.
  • E le mu le mea ma e le iloga leaga mea leaga.
  • Lautele faʻataʻitaʻiga laina. O le ogalaau e mafai ona faia e okaina.
  • O elemene o mea e tatau ona faʻagaioia pei o se laʻau poʻo se sima. E faigofie ona latou tausiga - o nisi taimi ua lava e soloiesea ai.

le atoatoa

  • Uaea afifi e le puipuia mai le malulu ma le pisa. E le gata i lea, o loʻo lagolagoina ma le loto i ai pea, e faʻamalosia leo i fafo. I le vevela o le tau, uamea fata i luga ma le malosi, lafo le vevela i totonu o le potu. Ae le i faʻatuina, e manaʻomia le mautinoa o le suauʻu ma le faʻafefeteina o ai.
  • O feagai ma se tele tele. O le filifilia o se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaauau pea o le faʻatinoina o fale tuʻufaʻatasi e tatau ona iai. Masalo e tatau ona e faʻamalosia pa ma faʻavae. Ina ia mautinoa o le a onosaʻia e le fale le mamafa o le faʻafeagai, e sili lona aoga i le inisinia ma faʻatautaia se suʻesuʻega. O le uta autu e fausia ai le ufiufi.
  • O panels e le o se toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia o le iʻuga. Sima e faʻasaʻo o le a le mafai.
  • Oloa e i ai le tele o le umi ma le eria. E faigata ona latou teuina ma felauaiga aua latou te nofoia le tele o avanoa ma faigofie ona punou.
  • O loʻo tuʻuina atu ni togafiti i luga o le lautele ma le tele o taulaʻiga. Ua latou faʻaumatia le faavae, faʻamafanafana ma faʻaitiitia lona tau talafeagai.

O le faʻapipiʻi o le uʻamea sivine: faʻafefea ona faia galuega i le feagai ma ou lava lima 4247_3

  • Fale le Blompling Burm House: Faʻasalalauga Faʻatonuga mo le Amataina o Manut

Faʻafefea le tulaga o le faʻailoga

O se seti o fuafuaga ma fusi.

Fusi ma tito

A o le tulafono, o le faʻavae o loʻo aoina mai le Steel Faʻamatalaga. Bar e masani ona masani. O le faʻavaʻa ua faʻatulaga i luga o le puipui ma taula. Tagata e ese mai le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa. O le tulafono, o puipui, gatches, o le mea e faia ai le faʻataʻitaʻiga ma le fao mo le popoina o oe lava. I le pito i tua o le pito i fafo o loʻo i ai o se malaga taʻavale ma le faʻapipiʻiina o pu. O le pusa e aofia ai loka e ala i le va o "laupapa" ma faʻatagaina le faʻafomaʻi o le startically ma siʻosiʻomaga.

O le faʻapipiʻi o le uʻamea sivine: faʻafefea ona faia galuega i le feagai ma ou lava lima 4247_5

Vevela ma le mafaufau loloto

O le avanoa i totonu e tumu i le ita ma le acoustic mea. O laupepa uʻamea e mafai ona toe faʻaleleia, e faʻamalosia ai faʻafitauli. Latou te faaaluina atoatoa le vevela. O le malu malu puipuia mai le malulu ma le pisa. I itu uma e lua e tapunia ai le susu o le membrane. Ole povi e faaleleia ai tulaga o ola ma faʻalautele le tautua a le 'auʻauna o puipui o puipui o le fale - o laʻau, pili ma le siʻosiʻomaga.

O le faʻauma e le tatau ona faʻamau atoatoa. Afai e le "manava" e manava ", o le a oso aʻe le faʻanoanoaga i totonu o le potu, ma ua tagivale ai pea o le a faaauuluga i totonu i puipui. Reiki pasi le ea. Faafitauli e masani ona mafua ai le mafai ona i ai le atoatoa ata. A teuteu le fale laupapa i le uʻamea o loʻo sivifoina e aunoa ma ni faʻalapotopotoga, tulaga i totonu o le a le suia.

Fafo

O faʻapipiʻi o loʻo faʻatulagaina faʻapipiʻi i luga ma faʻamilo. Ua ufitia i latou i se lamolemole lamolemole pe fatuina. Tutusa ma mea eseese e ausia ona o le faʻapitoa ituaiga o laupapa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o oloa faatino o se laina masani e mafai ona vaevaeina i ni ituaiga autu e fa: alatoto, laupapa, poloka fale, tusi. E faigofie ona le mautonu e fenumiai ma le taimi nei, ma le lagona o le fale ma uamea sivii i lalo o le laupapa foliga mai.

O le faʻapipiʻi o le uʻamea sivine: faʻafefea ona faia galuega i le feagai ma ou lava lima 4247_6

O a nofoaga o le nofoaafi

  • O le slavinzed steel fasi pepa e uiga i le 0.7 mm mafiafia.
  • Anticorrosive tapoleni.
  • Primer - ua tuu i tua ma foliga.
  • Polymer teuteu vaega o nofoaga, avatu se oloa o lanu. E masani ona faatatau i le ata tusi, iloilo mea e fai ai fale. O lenei vaega e le masani ona masani ai. O le ata o nisi taimi e tatau ona vaʻai i le metallic lanu faʻauma.
  • Matte poʻo le pupula o le vanimonimo poʻo le polyester.
O le au tusi e ese ai i foliga ma tau. O loʻo aʻafia ai i le tulaga lelei o gaosiga, ina ia taugofie ai mea taugofie e le tatau ona faʻatau. O le seti e sau mai ni ituaiga o lanu.

O fea nofoaafi e aofia i le seti

  • Le fetaui lelei mo le lamolemole luga.
  • O le amataga ma le faʻamaeʻaina o pa tapulaʻa o loʻo faʻatapulaʻaina mai i luga ma lalo ifo o loʻo i luga o itu.
  • Faʻapitoa Faʻapitoa mo le Faʻalauteleina ma faitotoʻa, malifa ma tafe.
  • Tulimanu tulimanu.

O le faʻapipiʻi o le uʻamea sivine: faʻafefea ona faia galuega i le feagai ma ou lava lima 4247_7

  • Faʻafefea ona fai sivisi faʻapipiʻi ma ou lava lima: auiliiliina faʻatonuga auiliili

Faʻafefea ona 'Uʻu le fale ma lau lava uʻamea sivine

Meafaigaluega mo Galuega

  • Hacksaw ma seleulu mo uamea.
  • Uafu.
  • O le sikulukalaiva o se samala - fusuaga o loʻo tuʻuina atu i fao ma le tiʻetiʻesega o oe e faʻalagolago i le mea o le faʻavaʻa.
  • Fausiaina ma le Plum.
  • Roulette, sikuea, penitala.
  • Puipuia totigilima ma tioata.

Sauniuniga o le Faavae

E siaki le fale mo le tauaveina o le malosi. E manaʻomia le fuafua o le tele o le oka o le komiti faʻatasi ma le faʻavaʻa. O le faia o lenei, faʻateleina le laufanua o le puipui mo le tele o le 1 m2 o le faʻamau. Ona matou gaosia lea o le tutusa le fuafuaina mo le pusa. O le taunuuga e taua. O lea ua matou iloa le mamafa e tatau ona tatalia mai se tasi itu o le fale e tatau ai ma le fale. Ina ia malamalama pe o le a fetuunai ai i sea avega, o le a manaʻomia e fesoasoani ai i le kamupani faagOA. O le inisinia ma mea faʻapitoa o le a taunuʻu mai i le nofoaga. Na te faia se suʻesuʻega ma tuʻuina mai se faʻaiuga mulimuli.

O le faʻapipiʻi o le uʻamea sivine: faʻafefea ona faia galuega i le feagai ma ou lava lima 4247_9

A maeʻa ona faʻatino le faapipiiina, o le laualuga ua saunia ma le faaeteete. Mai ia aveese le palapala ma le susu. E tatau ona faia galuega i le tau mago. I lalo o le fale ogatusa e le tatau foi ona susu susu, a le isi mea o le a amata paʻu, ma o le manogi o le ata o le a aliali mai i totonu o 'ogatotonu. Ua faamaapeina, lolo ifo i fafo atu o le ea i le siosiomaga, o le a vave maua ai sloote, ae o le pa, e tatau ona mago i lalo o le faaeaga. I le taumalulu, o le a le mafai ona faʻamamaina le faʻavae, faʻaputuputuina ai le tautoulu o le faʻauiga ma le faia. E sili le faʻatali pe a o le vaʻaia ma faʻamaligiina.

Mai i puipui ua tusia e ala i le paʻu o fasi pepa ma vali, pe a fai o loʻo lelei. Ua aveese ma moss ma moss. Flagpoles, e umia mo antenas ma isi uamea vaega na aveese. Faʻateʻaina o loʻo faʻateleina ma aveese pito malamalama. Piliki, laupapa laupapa poʻo le sima o loʻo togafitia ma le saʻo le fofo. O tagata talosaga e latalata, ma o le mea fou o mea o loo ufiufi i le afficepface toe. Afai o loʻo manaʻomia le sili atu, o le taimi nei o le taimi e fai ai o loʻo tatalaina ata.

Faapipiiina o aitalafu

Afai o le faʻavaʻa faʻamatalaga o loʻo aofia ai i totonu o le pusa, o le a e suʻesuʻeina le laʻasaga i le laʻasaga muamua aʻo leʻi faʻapipiʻiina le uamea sivine. Atonu ei ai ni faʻatonuga faʻapitoa i totonu. E tele fofo masalosalo, ma e le mafai ona mafaufau i fasi uma i le tasi tusi lesona.

O le faʻapipiʻi o le uʻamea sivine: faʻafefea ona faia galuega i le feagai ma ou lava lima 4247_10
O le faʻapipiʻi o le uʻamea sivine: faʻafefea ona faia galuega i le feagai ma ou lava lima 4247_11

O le faʻapipiʻi o le uʻamea sivine: faʻafefea ona faia galuega i le feagai ma ou lava lima 4247_12

O le faʻapipiʻi o le uʻamea sivine: faʻafefea ona faia galuega i le feagai ma ou lava lima 4247_13

Amata mulimuli mai le faailoga. Afai o le a le faʻatonutonuina o mea teuteu o le a faʻatulaga i luga o le faʻaupuga, o elemene o le crate - pa o loʻo atagia mai ai o loʻo siʻosiʻole. Mo tuʻutuʻuga faʻapipiʻi, o taiala o loʻo faʻamautu ai le siʻomaga. O loʻo faʻapipiʻi saʻo i luga o le puipui poʻo le fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o puipui. I le tulaga lona lua, o taiala o loʻo lafoina saʻo i le m-foliga puipui, pe muamua tuu se tulaga masani. O le a faʻatagaina oe e sui le nofoaga o faʻamatalaga e aunoa ma le nonoa i le nofoaga o loʻo tu ai puipui. O le sitepu i le va o taiala e faalagolago i le faʻataʻitaʻiga ma le tele. I le averesi, o le 30-60 cm. Latalata i le Windows ma Dowers e faaitiitia ai. I le sologa lelei ua faateleina.

O puipui o loʻo maeʻa oloa poʻo le faʻamalologa mai le faʻafitauli o le 90 tikeri. O loʻo latou vaʻavaʻaia i luga o uʻamea uʻamea. Na latou faʻatumauina le mamafa o le mamanu atoa, e tatau ona faʻapipiʻiina i le faʻatuatuaina o faʻavae, o le siakiina lea ma mea taua na faʻaaoga.

O le itu i fafo o le faʻavaʻa e faʻataʻitaʻi i le tulaga ma le plumū. O le laualuga e tatau ona tutusa i le vaalele. E le faatagaina ni taumafataga.

O le faʻapipiʻi o le uʻamea sivine: faʻafefea ona faia galuega i le feagai ma ou lava lima 4247_14

A fai le faʻavaʻa, e tumu i le teʻena, mo se faʻataʻitaʻiga, minerale Watab. O totonu o le susu e leʻi faʻaputuputu, o loʻo tapunia i le vai faʻapipiʻi i itu uma e lua.

Faʻafefea ona avea ma Mauga o Metallic

Mafaufau i le faʻapipiʻi o laʻasaga i le sitepu. O se faʻataʻitaʻiga, ave le tulaga masani o "alatopo".

Taualumaga mo faapipiiina auiliiliga

  • Amataga plank.
  • Tulimanu elemene i nofoaga faigata-i-auala.
  • Faamalama ma faitotoa.
  • O le tau mafanafana na tapunia ai vaega lamolemole.
  • I fafo atu ma totonuga o fafo e faigofie ai ona e maʻi.
  • Faauma le laina.

O se ata puipuia e aveese mai le pito i luma. E manaʻomia le puipuia mai le faʻaleagaina i le taimi o feʻaveaʻiga ma teuina. O le amataga pa e faʻasaʻoina mai lalo i lalo o le maualuga o le 3-4 mm mai le eleele tulaga pe mai le faʻavae. O le mamao i le va o fao pe o le tagata lava ia-fetaomi o le 30-40 cm. Latou tui i totonu o le tekonolosi pu i luga o pito, agai i le ogatotonu. E tatau ona e tuua se fale milimimeter gap i le va o se laupepa ma se pulou. E le mafai ona e faʻamalamalamaina le sikuluke e sili ona lelei - ua faigofie ona ave taʻavale.

Ona alu lea i auiliiliga. O le sitepu i le va o faʻamau ma fao ua faʻaititia faʻalua. I le tatalaina o le, o malifa ma tafega e tuumuli. O mea muamua e elemene o le a faʻaalia i le faʻatulagaina o le tulaga. Ina ia siaki mea faʻapipiʻi, e mafai ona e faʻaogaina se patele - avega i luga o le maea.

Ina ua uma ona saunia vaega faigata, o le vaega autu e tapunia ai puipui ua mautu. Afai o loʻo i ai ni vaega o laʻau, o vaʻalele o vaʻalele o loʻo i le va oi latou. O le pito i lalo o loʻo faʻasusu e ia lava-ata i le amataga vaega. Laasaga i le va o le fao - 2-3 cm.

A e le lava le umi, o faʻafitauli faʻapitoa faʻapitoa. E latalata ile ala taʻavale e tatau ona e tipi ma seleulu mo uʻamea pe vaʻaia. O loʻo faia tusi mai le pu i lalo o le fao. E le tatau ona e faʻaogaina se disk na vaʻaia - i luga o itu pe a vevela mai le liliʻai disk e mafai ona liusuavai le polymer vaega. E sili le fuafuaina muamua o le umi o le umi o le umi ma fai se vaega puʻupuʻu e oka ai. Oti e gaosia foi i totonu o le faleoloa pe a faatau.

O laina masani o loʻo 'alo mai i le faʻaaogaina o le igoa tauvalaʻau poʻo se N-Connector aofia ai i totonu o le pusa. A aunoa ma se fesoʻotaʻiga, o laina o loʻo faataatia ma se faʻapipiʻi mai 2.5 cm. O le faamoega puipuia le avanoa i totonu o le vai ma lapisi.

O le faʻapipiʻi o le uʻamea sivine: faʻafefea ona faia galuega i le feagai ma ou lava lima 4247_15
O le faʻapipiʻi o le uʻamea sivine: faʻafefea ona faia galuega i le feagai ma ou lava lima 4247_16
O le faʻapipiʻi o le uʻamea sivine: faʻafefea ona faia galuega i le feagai ma ou lava lima 4247_17

O le faʻapipiʻi o le uʻamea sivine: faʻafefea ona faia galuega i le feagai ma ou lava lima 4247_18

O le faʻapipiʻi o le uʻamea sivine: faʻafefea ona faia galuega i le feagai ma ou lava lima 4247_19

O le faʻapipiʻi o le uʻamea sivine: faʻafefea ona faia galuega i le feagai ma ou lava lima 4247_20

O le tulimanu o elemene o loʻo tuʻuina i luga o le taua o le tau. O le faʻavae mo i latou o le faʻavae. E le mafai ona faʻasaʻoina i latou i luga o le fesoʻotaiga e aunoa ma le lagolago. O le sitepu o le lava-apaʻau o le faʻapopole e faʻalagolago i le lautele o le vaega ma lona mamafa. Afai o le 50x50 cm, o le mamao i le va o le fao e ave ai le 50 cm. Mo tulimanu o le 70x70m, o le 40 cm.

I le tulaga mulimuli, o le pito i luga o le tu O le pito i luga ua na maua ma se faʻapitoa tino.

E le faalagolago Tekonolosi i Teugatupe O mea na fai ai le fale. Ia malamalama pe vaʻai i le fale laupapa ma le uʻamea sivine, pe teuteu le fausiaina o poloka o Bamm, e tatau ona e sailia le malosi o le faavae o le faavae. E leai ni a isi faʻatapulaʻaina.

Faitau atili