Faʻafefea ona sasa le taualuga ma ou lava lima: o le faʻagasologa atoa e mai le tapenaga aʻo leʻi alu ese

Anonim

Matou te taʻuina pe faʻafefea ona fufulu le taualuga, o le fea tali e fetaui lelei mo le tauivi ma le mea e fai pe a e manaʻo e faʻaaoga i le vaega tuai o Whitewash.

Faʻafefea ona sasa le taualuga ma ou lava lima: o le faʻagasologa atoa e mai le tapenaga aʻo leʻi alu ese 4309_1

Faʻafefea ona sasa le taualuga ma ou lava lima: o le faʻagasologa atoa e mai le tapenaga aʻo leʻi alu ese

E tele filifiliga eseese mo faaonapo nei: faaloaloaina, taofiofia. Ae ui i lea, o loʻo tumau pea i le tulaga talafeagai ma le paketi - e faʻalavelave ai i luga. O le a fesoasoani i le o le a fesoasoani i le taimi fou ma faʻaopopo le potu ma faʻaopopo sili atu le malamalama ona o le paepae. Matou te faʻailoa pe faʻafefea ona faʻamapalaina le taualuga ma ou lava lima ma le mea e manaʻomia mo lenei.

Uma e uiga i Whitewash Clolillated

Sauniuniga

Mea

Tekonolosi

Talosaga i luga o le vaega tuai

Faʻaeteetega

Faʻafefea ona saunia le taualuga

Ina ia mafai ona taoto i luga o le asiosio i luga o le la, ma i ai i le taimi mulimuli ane, o le pisia o le palapala poʻo le gaʻo na sosoʻo ai nofoaga, ia mautinoa e sauni ai le taualuga. E masani lava, o le faʻagaioiga e pasia i le faasolosolo malie ma foliga faʻapena.

Aveese le vaega tuai

Ina ia faia lenei mea, o le a e manaʻomia se taimi masani pe fufulu mo fufuluina ipu, o se spatila ma le fasimoli fofo. O le faʻagasologa o le aveeseina o le o le silikuʻu tuai o le malamalama poʻo le faigata e fuafua i luga o mea sa faʻaaogaina. Afai e te le iloa poʻo le a le mea na vali ai le lauʻeleʻele, faʻaalu i luga o se pulou susu. Na faigofie ona mou solo ane le pane, o le sima e faigofie lava, ma o le a le suia le a suia le lio, ma le vaipuna e le suia. O ofu mulimuli e lua o le a i ai le magafagafa ma se spalala, o le paketi e lava e fufulu ai ma le pupu.

Faʻafefea ona sasa le taualuga ma ou lava lima: o le faʻagasologa atoa e mai le tapenaga aʻo leʻi alu ese 4309_3

Faagasolo le taualuga ma se fasimoli fasimoli i vaega. Afai e te manaʻo i mea uma, o le a mago le laualuga, ma o le a tatau ona e toe faia le taualumaga i le tele o taimi.

O le sili atu le faʻaeteete o le a e faʻaaluina le laʻasaga mai le mea tuai, o le sili atu le fou: O le a sili atu le malosi o le clitch ma o le a le tuʻuina atu e fai ma le le manaʻomia bubbles e le manaʻomia. O fanua fanua laugatasi o le taualuga i luga o le paʻepaʻe paʻepaʻe ua mafai, ae i lenei tulaga o le iʻuga e ono le sili.

Ae le i galue e aoga le le maitauina o le fola ma meaafale ma se mea susu. E sili le faʻaaogaina o le fausiaina o polyshipyne mo lenei.

Aveese le palapala

A uma ona e faamamaina uma, asiasia le taualuga: pe o le tino, le palapala po o isi palapala na faataitaia iina. Afai na e mauaina ni vali lanu, fufulu ma i latou i le vai, ona faʻatautaia lea o nofoaga ma le 10% o le 'apamefo fofo. Modd e tatau ona aveesea ma se fofo faʻapitoa e mafai ona maua i soʻo se faleoloa tau tamaoaiga.

Mai le vaega o totoe o le au pisia, e aoga foi le aveeseina o le masani ai fufulu. O gaʻo e mafai ona faʻapipiʻiina ma le soda. Afai o loʻo i ai pea le magafagafa, faʻamau i latou ma se vaifofo o le suauʻu synthic ma le pamu. E manaʻomia ni mea e tetea ai i se vaega o le 1 i le 20. O le faʻaiuga o le mama e aoga e aoga mo pisia 3 taimi seʻia latou mou.

Faʻafefea ona sasa le taualuga ma ou lava lima: o le faʻagasologa atoa e mai le tapenaga aʻo leʻi alu ese 4309_4

Luga o le tulaga

E mafai ona e faia oe lava i le fale, ua lava le iloa o le talafeagai le tekonolosi. Afai ua e filifili e taia le vaega tuai, o le taimi la o le vaivaiga o le laʻasaga e tatau ona faʻatumuina i le fofo lava e tasi e pei ona iai le tulagaloa Faʻataʻitaʻiga, afai e iai sau vaega o tomesaimau, ona manaʻomia lea o avanoa e tatau ai.

Faʻaaoga le faʻapipiʻiina o le tuʻugamau e faʻagaoioia le faʻamaligiina o le taualuga. E faigofie ona faʻaaoga ma faʻaauau pea. Faʻaaoga se sparala masani e faʻaaoga. Muamua, faʻauma uma taʻe ma tagata fai tala i le itu, ona faʻaaoga ai lea. I le maeʻa ai o le la, e mafai ona e savali ma le paʻu poʻo le paʻu o le paʻu - o lea o le a e maua ai se faʻavae mafolafola mo le faʻaaogaina o le belil.

Faʻafefea ona sasa le taualuga ma ou lava lima: o le faʻagasologa atoa e mai le tapenaga aʻo leʻi alu ese 4309_5

  • Faʻafefea ona vave fufulu le paʻepaʻe mai le taualuga: 4 sili auala

Nai lo le sasaina o le taualuga i totonu o le fale mautotogi e te faia oe lava

Mo le gaosiga o le taualuga, e mafai ona e faʻaaogaina ni mea eseese. E tofu i latou ma e le aoga ma le puleaina.

o se fasi pene

O le laʻasaga i luga o loʻo i ai ma le kamuta e maua ai se kiona paʻepaʻe. O lea la, o le potu o le a sili malamalama nai lo le taimi muamua o le toe faaleleia. Ae ui i lea, o le vaega o le va o loʻo i ai: Potu o le a pa o le a faʻataʻamilomilo i sina mea itiiti, o lea o le tele o le pefu ua aliali mai i totonu o le potu. E tatau ona e faia ni mea susu e televave. Faʻapea foi, o mea e le mafai ona faʻamalamalamaina, o lea e le tatau ona e faʻagaioia le faletaele.

Faʻafefea ona fai se vailaʻau

I le agavaʻa ma le 5 lita o le vai mafanafana, faʻaopopo 30 kalama o le kelu poʻo le faʻamamaina o le height. E mafai e Clay ona avea Pva, Carpentry po o le "Boustasia". Le isi, faʻaopopoina le 3 kg o le paketi e ala i le auauna atu i le 3 kg, e masani ona faʻaosofia le fofo. Ina ia paʻepaʻe le totonugalemu ma le polesi e aunoa ma ni vaega, o le mea e aoga tele i luma muamua. Mo sili atu nai lo le paʻepaʻe vai, e mafai ona e opeopea 20 kalama o le lanumoana. O fanua o loʻo fuafuaina i le laualuga ma se vaega o le 10 sikuea mita.

Faʻafefea ona sasa le taualuga ma ou lava lima: o le faʻagasologa atoa e mai le tapenaga aʻo leʻi alu ese 4309_7

Lino

Lime-faia whitenging ua iloga i le tele o uiga lelei. O le lauga-malolo, o lea e talafeagai mo le gaosi ma le umukuka, ma e masani ona susu. I se aotelega, sa fasiotia o ia i le fungis, e masani ona salalau atu i potu malolo. E le gata i lea, o Lie e mafai ona faʻasaʻoina ni vaivaiga laiti: West pitonuina, ua ia laina i sina mea. O le le lelei o Blots e aofia ai le mea moni e mafai ona mafua ai le afaina, ma o le a le mea e leai se agestal snow-paepae, o le mea lea e leiloa ai i isi mea lilo.

Auala e Faia ai Lima

Mo 10 sikuea mita o le ae manaʻomia 1.7 kg o le lio ma 40 kalama o le lanumoana. Vaevae i latou i le vai mafanafana. Vaʻavaʻai mo le tumau: tuu i lalo o le uamea vaega i totonu o le koneteina ma se fofo, aveese pe a oʻo atu le asiosio, o lona uiga e tape ai le vai. E aoga le faʻaopopoina o isi mea sili atu, seia oʻo ina avea ma se mafiafia o le masani ai.

Faʻafefea ona sasa le taualuga ma ou lava lima: o le faʻagasologa atoa e mai le tapenaga aʻo leʻi alu ese 4309_8

Suavai o le vai.

O le vai-emulsion foliga lelei pe a uma ona mago. E mafai ona faatatau i le ogaumu tuai, pei o le a ou kilia i le taimi nei ua uma ona iai. O tagata faaaoga na faailogaina lona tumau: a o le taimi, e le felelei ese mai luga i le pito i luga ma ie. Le lelei o vali e sili atu le laititi, pe a fai o loʻo matou talanoa e uiga i le maeʻa o galuega i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi: e aoga le faʻaaogaina o le vevela i luga o le 5 ° C.

Vaʻai sina ata puʻupuʻu e uiga i le ituaiga ituaiga o fiafia e tuʻufaʻatasia ai lou iloa.

Fanaina tekinolosi

E mafai ona e faʻaaogaina le vali faʻaaogaina le faʻaseʻe, pulumu, sprash poʻo le faʻamamaina poʻo le faʻamamaina o mama, lea e iai se galuega o le ea. Ae o masini mulimuli e lua e le talafeagai mo togafitiga le-fomaʻi o le fale, pei o le faʻaeteete ma vave faia o le a le galue - o le a felelei i itu uma.

O le metotia o le apalai o le valiina o fofo uma e tutusa. Ae le i valiina, e tatau ona e savali i luga ma se mumū susu i lena pulumu ina ua maeʻa le fofo kapeti ma ua malosi. A maeʻa ona e agaʻi i le auala tele.

Mo le amataga, o le pulumu e aoga le aoga o tulimanu ma sooga. O le isi faiga o totoe. Amata mai le faʻamalama: Paʻa masani i ave o le malamalama. Matou te faʻaaogaina le vaega muamua ma tuʻu o ia mago atoa. O le vaega lona lua e aoga tele le faʻaaogaina o sipela i le manogi o loʻo matou faʻaaogaina muamua. Cove le vaega o le tele o vaega ma se fofo e aloese ai mai nofoaga le maalofia. Afai e te faia mea uma, o le a e maua ai se leo tele.

Faʻafefea ona sasaa le taualuga i luga o le paʻepaʻe tuai paʻepaʻe

Afai e te filifili e faʻafou le vaega tuai, e aoga ona mafaufau i nisi mea e le mafai ona faʻaaogaina le tasi i le isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo le tatau ona tuʻuina e Lime i luga o le kapoti ma le suia, ma e le mafai foʻi ona aofia ai i enamel poʻo le suauʻu pala, aʻi o le a e maua ai le le mautonu o loʻo i ai. I luga o le penisina, e sili le faʻaaogaina o se fofo o le potu poʻo faʻaaoga le vai-emlilsion. O le paʻepaʻe paʻepaʻe e mafai ona tapunia e le tutusa vali po o se isi vaega o lie.

Faʻafefea ona sasa le taualuga ma ou lava lima: o le faʻagasologa atoa e mai le tapenaga aʻo leʻi alu ese 4309_9

Faʻaeteetega

Aua neʻi galo lena galuega ma vali o loʻo i ai le pefu. O lea, ia mautinoa e faʻatau ni totigilima e puipuia ai ma le manava o le a laveaʻiina oe mai le vaega o le laupapa ma le pamu. E manaʻomia ona tapunia mata i le faʻamatalaga manino i totonu o fale.

Faitau atili