Faʻafefea ona e faʻamamaina le chimney mai le lulu

Anonim

Matou te taʻuina pe faʻafefea ona faʻamamaina le chimney inisinia, vailaʻau ma forelm fua.

Faʻafefea ona e faʻamamaina le chimney mai le lulu 4445_1

Faʻafefea ona e faʻamamaina le chimney mai le lulu

E lua auala e fai ai le chimney mai boot ma o latou lava lima - inisi ma le vailaau. I le tulaga muamua, faaaoga le ers. E tuu i totonu o le kasa ma aveese tupe teu mai totonu o puipui i totonu. Faia e le mafai i taimi uma. I le auala e te manaʻomia e tuʻuina atu ai avanoa. E manaʻomia lona saʻo o ia na ia saʻo. Liliu, itulagi nofoaga ma o se suiga i le vaega e faigata ai ona galue, o nisi taimi e le mafai ai. O le filifiliga lona lua o ni potu malolo. O loʻo tolauaʻe ai i totonu o le ogaumu afi i luga o le afi mumū. O le kesi ua pala e le malosi malosi. O nisi o ia e alu i se nofoaga gase, vaega o mea. O lenei metotia e fetaui lelei mo le fale gaosi fale e aloese ai mai le tele o poloka. Ma se mafiafia mafiafia, o le a le mafai ona tauva. I le aluga o taimi, o le uroot merges ma le pito i totonu, faʻatumuina o microcracks ma pori i le piliki poʻo le faʻamalosia sima. O tagata moni e tapeina. O loʻo faʻaaogaina pea le tali o tagata. E ui lava i le faigofie, latou te faʻatagaina oe e vave faʻafetaiaʻia le osofaʻiga.

Uma e uiga ia te oe lava le faʻamamaina o le chimney mai le paʻu

Mafuaaga o poloka

Faʻafefea ona Malamalama i le Taimi e Fai ai Aʻe

O le masini faʻamamaina o auala: ers ma pulumu

Vaitaimi metotia: Remic Reagants

O Forck Fofo ma o latou foliga

Mafuaaga o poloka ma faʻafefea ona aloese mai ia i latou

E na o le lua mafuaaga.

  • Teaporation pe a kuka. O le aofaʻi o le faʻatinoina e fuafua lava i le mea ua saunia i totonu o le ogaumu. O faʻafitauli e faia ai le faʻaolaina mai le Boiler poʻo le Grill Grill. Ulugalii sa mapuʻe ma meaʻai o loʻo aʻe i luga ma le asu, na faasolosolo ona malulu ma toe malosi i le tulaga o le faʻamalologa. O le paʻu na tui i luga o le paʻu o le piliki ma faʻamalosi sima ma faʻamalosi, manaia a latou mea i tua atu. Ona latou pasia lea o le malo fanua, ma e toetoe lava o le malosi. O se aofaiga o fasimea e foia ai pe a faʻafesoʻotaʻi ma puipui.
  • Faʻatau atu, o loʻo fausia ma le galuega masani o le magalafu ma le kesi poʻo le kesi ponaivi e fesoʻotaʻi i le maina. O le faʻaititia o loʻo matua tupu tele ona o le leaga o le lelei o suauu ma faʻatupega sese. Ina ia saʻo le ogaumu, e manaʻomia ona e faia se masani masani. O le malosi vaitafe faʻalagolago i le maualuga o le paipa ma le vevela e eseʻese totonu ma fafo atu o le potu. Ia malamalama ai pe aisea e taua tele ai, e tatau ona e manatua le aʻoga vasega o le psysics ma le comintite. O le mu o se gaioiga lea e le mafai ona pasia e aunoa ma le okesene. O lenei kesi o se tasi o le autu maa taua. O le afi e mou atu pe a fai o le vaitafe o le ea fou o le faaluaina. I le tulaga o le le lava o le maualuga o le maualuga poʻo se vaega laititi o le koluse o le auala okesene ulufale vaivai. I ia sootaga, ae mai le moli lanumoana, o se faʻanoanoa tele e tupu i le tufatufaina atu o se tele o le asu. O le foʻia lea o le faʻafitauli, o le a tatau ona e faia le fuafuaina o le chim cross vaega, vavaeʻeseina le mamanu ma toe fausia tatau ai.

Faʻafefea ona e faʻamamaina le chimney mai le lulu 4445_3

Afai o le fesili o faʻafefea ona fufulu le paipa paipa i totonu o se fale tumaʻoti, e ala lava ona vaʻavaʻai sooaa, oe manaʻomia le vaʻai mo le mafuaʻaga e le gata i se faʻafitauli E tatau lava ona aʻoaʻo pe faʻafefea ona taulimaina le fatu. O le autu autu o le filogia - sot. O Ia o le mafuaʻaga autu o paipa o se fale nofomau manaʻomia faʻamamaina. O lona aofaʻi e faʻateleina ai le susunuina o polymer ma fafie-faauo mea o loʻo i ai le glue - Plywood, Chipboard, MDF. Sauce faia lauila ma toe liligiina fafie. O le tele o le toe faia o le fale i totonu o fur ma pine. Aʻo leʻi faʻaaogaina mugafu, e manaʻomia le soloia ma le faaeteete. Teu ia latou sili atu i se mago le nofoaga.

  • 3 Faʻafaigofie Tulafono o le a fesoasoani i le tausiga o chimney mama ma aloese mai le afi afi

Faʻafefea ona malamalama o le faʻapipiʻi o faʻaputuputu i luga o le paipa luga

E nofo ai lava i le galuega a le ogaumu. Suauu e aʻafia ai naʻo lona aofaʻi. Na o le puipuia o fua e sefe mai ai. Afai latou te leʻi faia mo se taimi umi, e foliga mai e mafai ona fausia se gaʻo gaʻo. Ia malamalama poʻo le a le tele o mea, e mafai ona e tuʻimomomoina le laufanua ma se spatula poʻo le alu ma le pulumu.

  • E leai se naunau i le choring chimney. Afai e tele le asu i totonu o le potu e oʻo i le taumalulu, e tatau ona e ave ni faʻaaliga faanatinati. O se lapoʻa tele o le Nagar e mafai ona paʻu i totonu o le fatu ma togi i le fola o malala mumu.
  • O le isi faailoga o le uliuli mafiafia asu. O le toesea o le laufanua, e iai lona moli lanu.
  • Le moli moli, o lona maualuga o lona vevela. I le masani ai taotoga, o loo i ai se lanu samasama. A faʻaletonu le malosi, e itiiti le itiiti ifo o le okesene mai le potu, ma lago. E le o le maualuga.
  • Flip e mafai ona fausia se manogi le lelei. O nisi taimi o ana fasi e mafai ona vaaia i le loto. Faasaina o le faaputuputu i totonu o le laina. O se tasi o faʻailoga e oʻo i le taimi e faʻatino ai le mama - leotele le cotton i chimney.

Faʻafefea ona e faʻamamaina le chimney mai le lulu 4445_5

Masini e faʻamamaina ma le uaea ma le hesh

O na fua e faia ai ao malolosi, faapea foʻi ma le taimi e le umi ai le faamama mo se taimi umi. O le inisinia metotia ua faʻaaogaina tasi i le tausaga i le amataga o le faʻanoanoa vaitau. I luga o le taumafanafana lapisi faʻaputuputu. O lala i lala ma lau. O nisi taimi e iai le manulele manu.

Meafaigaluega mo Galuega

  • Ers mai le uamea po o polymers - e filifilia e le mamao i le va o puipui i totonu. O le mea faigaluega e tatau ona 1.5-2 taimi o le lautele charvel custone cross. O le uta na taofia i ai ina ia aua le pipii le masini i le taimi o le auala lavelave. O le lautele o le uta e lua taimi e itiiti ifo nai lo le vaega o le koluse o le fuaitau. O le masini e alu ifo i lalo i luga o se papupuni uaea ma le 'au mo le rotation po o se maea mautu. O le ERS e mafai ona tuʻuina muamua mai se fagu palasitika, faia ni ata tipi i luga ma le Laasaga 2 cm ma ia puʻeina i latou i itu.
  • Gafatia mo le aoina o le pa'ū o vaega tau - e faʻapipiʻi i le loto.
  • Fufulu i luga o le Rigdid Toulescopict. E sili atu le faigofie ona faagasolo le laualuga i le pito i fafo.
  • Uamea scaraper.
  • O le moli uila poʻo le faʻamamaina faʻapitoa.
  • Eletise eletise. Faʻaaoga foʻi se moli moli i luga o le umi o le cord ua tapunia e se grid.

Faʻafefea ona e faʻamamaina le chimney mai le lulu 4445_6
Faʻafefea ona e faʻamamaina le chimney mai le lulu 4445_7

Faʻafefea ona e faʻamamaina le chimney mai le lulu 4445_8

Faʻafefea ona e faʻamamaina le chimney mai le lulu 4445_9

Saogalemu tulafono faatonutonu

O le galuega e faia ma inisiua e puipuia mai le pau mai le taualuga. O le maea e saogalemu ua faʻamauina i luga o se mautu faʻavae, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le piliki faʻapitoa. O le folauga faataamilo i le tulaga o le taualuga o le a le mafai ona tatalia le mamafa o se tagata. Ae le i faia se mea, e le mafai ona ave le ava malosi ma vailaau faasaina. Manuia e tatau ona lelei. Afai o le ulu o loʻo viliina, e i ai le tulaga lamatia o le solia ma le pa'ū.

E te manaʻomia ni totigilima, manava ma tioata - o le ai ai le tele o le pefu. O seevae e le tatau ona fuli. O galuega e faia i le mama mago i se aso manaia o le aso. O le vai susu e faigofie ona see. O le matagi e sili atu le malosi i le pito i luga. E sili le filifilia o le vaivai o le tau.

E tatau ona malu le afi. Mai lona pito i lalo, o le lefulefu ma o totoe o fafie o le afi mumū.

O le taulaiga ua afifiina ma se ie susu ina ia aua le ulufale le efuefu i totonu o le potu. A o le i fufuluina le chimney, tatala le uo teine. Le fiafia i ai ma le afi ua tapunia atoatoa.

Faʻafefea ona e faʻamamaina le chimney mai le lulu 4445_10

Faʻafefea ona aveese le paʻu mai luga

O le mafiafia mafiafia ua tuʻituʻi i lalo e le uta i luga o le uaea. E manaʻomia le galue ma le faʻaeteete ina ia aua neʻi faʻaleagaina le laufanua. E le tatau ona tamoe le uta. Nofoaga e maua ai le scraper. Ma o loo faatofuina ifo i lalo i lalo e le au. Fufulu manifinifi vaega.

Afi ma tatala avanoa e mafai ona pasi i lalo. O le maea i lenei tulaga o le a le mafai ona faʻaaogaina. O le loloto o le loloto e faalagolago i le umi o le 'au.

O le uamea luga o le lapotopoto e fufulu. Steel ma Alumisina Taofi itiiti. O le laufanua e faigofie ona faʻaleagaina, o lea o le uta ua faʻaaogaina naʻo se tagata mulimuli. O le liua o le pulumu, o le eletise eletise e fesoʻotaʻi i ai i totonu o le uaea. O lenei metotia e fetaui lelei mo sanuisi paipa.

O le na faʻaofi na susunuina ma o se lamepa, aveese le paipa. Stainless Steel Trestands maualuga vevela e aunoa ma Defomiments.

Faʻafefea ona e faʻamamaina le chimney mai le lulu 4445_11

Faamamaina o le auala faʻaaogaina faʻapitoa faʻapitoa

Moszinias pa'ū e faigata ona aveese. E faigofie lava ona faʻateʻaina i ni mea e tutupu i vailaʻau o loʻo aofia ai i tapenaga faʻapitoa. Le Aveesea o fale teu tupe tumau, e talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, Hensa. O lona uiga e tatau ona susunuina i le ogaumu i aso uma. Ina ua mavae se vaitaimi, o le vaitaimi i le va o le afi mumū. O faʻamatalaga o loʻo iai i totonu o le afifi.

E le mafai e le vailaau ona taulimaina ma le mafiafia o le mafiafia. E sili ona faigofie le avea ma masini, ma e faigofie atu ona faʻaaogaina i le puipuia o mea. Masani ona tuufaatasia uma metotia. Muamua, ua mautu tupe maua faʻaalu ai le che chedivisi, sosoo ai ma le mulumulu ai, e aveesea i latou ma le pulumu ma taliga.

Faʻafefea ona e faʻamamaina le chimney mai le lulu 4445_12
Faʻafefea ona e faʻamamaina le chimney mai le lulu 4445_13

Faʻafefea ona e faʻamamaina le chimney mai le lulu 4445_14

Faʻafefea ona e faʻamamaina le chimney mai le lulu 4445_15

O lona uiga decompose umi. Ina ia latou le fausia manogi, e mafai ona aveeseina la latou toega pe a uma ona gaosia. Faʻaaoga ia i latou ma faʻamalama matala.

Mafai vailaau

  • "O le fafine ulu o le moa," - gaosia i Briquettes. Ua tuu i le afi o le vevela o le afi. Le asu e vavaeina le afi. O lona vaega e liliu i totonu o kesi. O se mea mautu o le a oʻo i le taimi o le a oʻo ai i le puipui ma pa'ū i lalo.
  • "Comminichhek" - o le mea faigaluega e gaosia i le Czech Republic. O se afifi ma granules. O le afi. I le vevela maualuga, o gransules e iloga i le soloia o mea. O lenei tali e talafeagai mo le sot o le a le sili atu nai lo le 2 mm. O le tufuga e i ai o agalogies. Avanoa le palu i afifi. Latou te eseese tele io latou uiga.

Faʻafefea ona faʻamamaina chimneys i ogaumu a le ogaumu

O le fua faatatau o mea e le aoga, ae e fetaui lelei mo le puipuia poʻo le muamua toleniga aʻo le i aʻafia.

  • Aspen ogalaau - o loʻo tuʻuina i latou i se taulaʻiga. Ua lava lea 1-2 auala. Osin o loʻo faʻamau i se vevela maualuga nai lo le pine, spruce poʻo le birch. O lona afi mumu malosi. O le metotia e mafai ona faʻaaogaina mo le puipuia tasi i le vaiaso.
  • O le pupula o uolati - gaioiga i le mataupu faavae tutusa. O le a ave le tasi tolu-vae-pito i luga o le Brell Bank.
  • City Sal - i le taimi o le afi i le loto e tatau ona e togiina 1-2 sipuni. Sa masima masima malosi auala taavale, ave le taavale.
  • Na o le na o le na o le mea na maua ai O le taulaiga e tatau ona mafanafana lelei. Ina ua liliu le Tausamiga, na iipthalene i ni moli malamalama lea e oso ai le tafega o le vevela vevela. O le tulaga o le tulaga e fausia ai se manogi le lelei, lulu le potu. E tatau ona tatala Windows. Naphthalene e seasea faʻaaogaina i afi afi ma atopau matala.
  • Sa faamamaina muamua e le pateta. O le a avea 3-5 kg. O le husk o loʻo i ai le tele o le susu e faʻateleina ai lona maso, muamua e tatau ona e filifilia faʻalua taimi. Faʻamago o loʻo gaosia i le la poʻo le maʻelega o le masini. O le Humps e aofia ai star. E faamaluluina le afi ma isi saofaga i lona vavaeeseina mai i puipui i totonu. Ae le i fufuluina le simini ma pateta fufulu, e le tatau ona mafanafana le loto umi. O le mea galue e maualuga atu i le maualalo vevela.

Faʻafefea ona e faʻamamaina le chimney mai le lulu 4445_16

Faitau atili