6 Faʻaitini Hacks ma ICea oloa mo lau alatele

Anonim

O le potu o tamaiti, o le umukuka o le umukuka ma le lua auala e faʻatulaga ai ni mea aoga i le alatele - na fealuaʻi ai i le IKEA ma le mea na maua ai oe.

6 Faʻaitini Hacks ma ICea oloa mo lau alatele 4702_1

6 Faʻaitini Hacks ma ICea oloa mo lau alatele

Agalelei, o le faʻatulagaina o le alatele o le mafai ona "faʻavavevave" o lau taeao ma faʻafaigofie totogi e galue ai. E i ai fesoasoani lautele, faʻataʻitaʻiga, i le taeao o le a le tuai mo galuega pe i se viʻiga ma se tamaititi, saunia uma ofu mo oe ma tamaiti. Mafaufau i se mea taua o tautau mo tagata uma o le aiga, e aofia ai le laititi. O le a latou faatiga ma latou lava, ma o le ae faaolaina sina taimi. Faʻafaigofie le sailiga mo tamai mea laiti ma le faʻailoga igoa ma faʻailoga o le mea o loʻo teuina. Ma ia fai foi se tulaga talafeagai mo oe i le alatele o le a fesoasoani ia Lithaki.

1 faʻaopopo le avanoa avanoa

Leai, e le o le uiga o le le mautonu rack po o le drores. E le o le faitotoʻa o le potu ulufale mai se meli, o le mafuaʻaga lea e taua tele ai le sailia o avanoa gaogao avanoa.

6 Faʻaitini Hacks ma ICea oloa mo lau alatele 4702_3
6 Faʻaitini Hacks ma ICea oloa mo lau alatele 4702_4

6 Faʻaitini Hacks ma ICea oloa mo lau alatele 4702_5

6 Faʻaitini Hacks ma ICea oloa mo lau alatele 4702_6

O i latou, mo se faʻataʻitaʻiga, i seevae "trone". Mai mea taua, o loʻo ia te ia se laʻititi faʻatamana o le teuina o mea laiti, ma e matua faigofie foʻi. Ae e sili atu le faigofie - e faalauteleina ai, tuʻu le laupapa poʻo le maaleale pa, o le a lautele atu nai lo le tapunia lava ia. O lea foʻi e te le gata i isi mea e teuina mo le teuina o mea laiti, ae foʻi ina nei faʻatumauina meaafale.

  • 5 Mafuaaga Aisea i le Alatele - Taimi Taimi

2 pa puipui

Pa puipui mo le teuina o se sili ona lelei saili mo ofisa ofisa poʻo le potu teu oloa. I le alatele o le a foliga mai e le mafai ona talafeagai.

6 Faʻaitini Hacks ma ICea oloa mo lau alatele 4702_8
6 Faʻaitini Hacks ma ICea oloa mo lau alatele 4702_9

6 Faʻaitini Hacks ma ICea oloa mo lau alatele 4702_10

6 Faʻaitini Hacks ma ICea oloa mo lau alatele 4702_11

Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaopopo le vaega "Squirt" ma le matau ma omiga - ma o au teuga tupe ma ki o le a vaʻai i taimi uma. E mafai ona tuʻufaʻatasia mea aoga ma le teuteuga o le galuega ma faʻaopopo au ata e te fiafia iai, manaia tusi ma isi mea e manatua.

  • 6 mea faigaluega mo i latou e faifai pea ona leiloa

3 Faʻaaoga le alavai mo le umukuka, ae i le alatele

Faʻamalosi umukuka e ese mai i le le masani ona faʻaaogaina le faʻaaogaina o le fale faigaluega - nofoaafi, otaota, faʻalapotopotoga. Ae o ai e faʻalavelave i le penefiti e faʻatulaga ai le avanoa o le alatele? Ma afai e te le maofa i se tasi e le aufaatasi, o le umukuka o le umukuka "po o le" sunnestta "i le auala fou.

6 Faʻaitini Hacks ma ICea oloa mo lau alatele 4702_13
6 Faʻaitini Hacks ma ICea oloa mo lau alatele 4702_14

6 Faʻaitini Hacks ma ICea oloa mo lau alatele 4702_15

6 Faʻaitini Hacks ma ICea oloa mo lau alatele 4702_16

Ma, i le taimi nei, o le faafaigaluegaina, o le a avea ma matau, o le a e maua se masini sili ona lelei mo ato, pulou, mea e pei o le faamalu o le faamalu.

  • 6 Mea mai IKA o le a saʻo ona faʻaaogaina tagata e ona o le Khrushchev

4 faʻafou le faʻamatalaga

O meafale IKa o loʻo iloga e ala i lona mafaufau i mea uma: mai le galuega i le mamanu. Ma afai o le tulaga muamua e matua tele lava i le auala, ona le mafai lava lea ona mafai e le Tomailtarian mamanuina e faaleleia le potu. I le alatele, o sina avanoa mo se faʻaopopoga o se faʻamaʻi, o lea e mafai ona e faʻaopopoina ni leo pupula e faʻaaoga ai le fala, faʻataina i se stymed scort. Ave le lakapi fatafata o le mimiti ma fai ni uo ma lanu pupula mata po o lima fou. O isi mea, e mafai ona e tusia ni tusitusiga tusitusi e uiga i le mea o loʻo taoto i vaega uma.

6 Faʻaitini Hacks ma ICea oloa mo lau alatele 4702_18
6 Faʻaitini Hacks ma ICea oloa mo lau alatele 4702_19

6 Faʻaitini Hacks ma ICea oloa mo lau alatele 4702_20

6 Faʻaitini Hacks ma ICea oloa mo lau alatele 4702_21

  • 5 Fautuaga Taua mo i latou e mananao e fai meafale ma mea faigaluega IKA

5 Fausia se Tagata Taugofie

O le fofo fou fofo mo aiga ma tamaiti o se ili-Kapeneta. O se faʻamoemoe aoga lea, afai o lau sini o le atiaʻe I tutoʻatasi ile tamaititi, ma sili atu le matagofie o le avanoa i mea uma o lou nofoaga. Aofia ai ma le maualuga. Talu ai o tamaiti a tamaiti mo le alatele e le tele lava, e aoga e faaali ai fantasy.

6 Faʻaitini Hacks ma ICea oloa mo lau alatele 4702_23
6 Faʻaitini Hacks ma ICea oloa mo lau alatele 4702_24

6 Faʻaitini Hacks ma ICea oloa mo lau alatele 4702_25

6 Faʻaitini Hacks ma ICea oloa mo lau alatele 4702_26

Mo se faʻataʻitaʻiga, ave le u umu umukuka ika "Me" ma tuu i luga o le fola. I totonu e tautau le pa, ma le mini workroe ua sauni. O le a mou lelei fanau i fanau, ma o le a matua mafatia le gagana o lau paketi.

  • 9 sitaili vestives mai IKA (Sauniuniga-faia galuega e mafai ona e tusia)

6 ulufale i le ata pue mo le teuina laititi

Laititi aitema o loʻo faʻataʻapeʻapeina e ala i loka uma, leiloloa siaki ma pisinisi pepa - faʻalavelavea lelei mo i tatou taʻitasi. O le isi auala sitaili e faʻatulaga ai mea uma o se ata puʻeina ma ulaula.

6 Faʻaitini Hacks ma ICea oloa mo lau alatele 4702_28
6 Faʻaitini Hacks ma ICea oloa mo lau alatele 4702_29

6 Faʻaitini Hacks ma ICea oloa mo lau alatele 4702_30

6 Faʻaitini Hacks ma ICea oloa mo lau alatele 4702_31

Muamua, na fuafuaina e vave ona faʻamatalaina collages, ae aisea foi faʻatasi ai ma le ata e le lafoina se ata matagofie pisinisi poʻo le taeao o le taeao? E faʻapena foʻi, ma le manuia, e mafai ona e faʻaogaina se faʻavaʻa ata (talu ai nei i le IKA na faʻaalia se feʻau "), o le ai ai i le selu.

  • 7 aoga oloa mai ikea mo se auala vaapiapi

Faitau atili