7 Faailoga autu e te manaʻomia e faʻapipiʻi i le fale

Anonim

E le mafai ona e mauaina le mea saʻo ma taulaʻi i mea i totonu o le atunuʻu, mo se taimi umi o le a alu i taeao - Afai ua e maua oe i lenei mea, o le faʻamatalaga e mautinoa.

7 Faailoga autu e te manaʻomia e faʻapipiʻi i le fale 4885_1

7 Faailoga autu e te manaʻomia e faʻapipiʻi i le fale

O le taimi lava e faitauina ai se tusitusiga? Vaʻai se puʻupuʻu vitio e uiga i faʻailoga e talanoa e uiga i lapisi i le fale

1 O le ae alu mo se taimi umi i le taeao

Masalo e te le fiafia i lau galuega ma le iloa e le masani ai le taimi e alu ai le taimi mai le fale, pe o oe o le tele o aitalafu moni, o le a le mafai "o oe i le taeao. Ae afai o le mea o loʻo i luga e le aoga ia te oe, o le faʻailoga lea o le lapisi atoa. E le mafai ona e mauaina le manaʻo o seevae o loʻo i ai, o le taʻele i luga o le fata poʻo le totigilima lona lua o lona uiga o le taimi e sui ai. Ma amata kuka lavalava mo oe lava ma aiga mai le afiafi.

7 Faailoga autu e te manaʻomia e faʻapipiʻi i le fale 4885_3

  • 7 Faailoga o lau umukuka e leai se faamoemoe

2 Faʻatau mea fou e aunoa ma le faʻateʻaina o le matua

Afai e te faigata mo oe ae e te leʻi amataina le vaitau fou, e faigata ia te oe le mauaina o aitema o lau puipui ma tatau ona faʻatau mea fou - o le isi faʻailoga o le liusuavai. E le gata i lea, o mea faapena e mafai ona fai mai e le gata i lavalava, ae faʻapea foi ona fai ipu fanaufofoga, ma o mea faʻasauina o anoanoai poʻo vailaʻau o le fale.

7 Faailoga autu e te manaʻomia e faʻapipiʻi i le fale 4885_5

3 e masani ona leiloa mea uma

Vaega na matou taʻua o lenei vaʻaiga i le parakalafa muamua. Ae o se tau o le a suia eseese. Afai e le mafai ona e mauaina ki poʻo matamuli ae leʻi tuua le fale, e le afaina foi i lou vanu, ae i totonu o le le aoga o le teuina o teuina o faiga ma lo latou atoa atoa.

7 Faailoga autu e te manaʻomia e faʻapipiʻi i le fale 4885_6

  • 6 mea faigaluega mo i latou e faifai pea ona leiloa

4 faamamaina le tele o taimi

Malilie, e fulivali le pefu mai fata, lea na faʻamalosia e se toʻatele o tusi ma tamaʻi fuainumera - sili atu le faigata nai lo le aveesea o atigipusa pusa ma faʻailoga pe a maeʻa faʻamamaina. O le mea lava e tasi e uiga i le fufuluina o le fola. Pe a faʻapipiʻi moni le avanoa i meataʻalo, o loʻo faʻasalalau atu meataʻalo a tamaiti, o le fufuluina o fola e mafai ona faʻaloaloa atu mo se taimi umi. O le mapusaga mai le le fiafia o le a faʻaititia ai le matua faʻaititia le taimi e te faʻaaluina i le taʻitaʻiga o le faʻatonuga.

7 Faailoga autu e te manaʻomia e faʻapipiʻi i le fale 4885_8

  • Faʻafefea ona aveese le fale atoa mo le itula: 6 faʻailoga taua

5 mai le kapeneta e pa'ū mea i fafo

Masalo o le faʻailoga sili ona manino e te manaʻo e togi tele le togi e togi ai le tele - o nei mea o loʻo paʻu i lalo o mea, o saucepans poʻo luga o le potu i le potumoe ma umukuka. E aoga le faʻaalia o le taimi ma faʻasolosolo mea uma o loʻo faʻamauina faiga faʻasao i totonu o le fale. E mautinoa lava o le a i ai mea e te le o fiafia i ai mo se taimi umi, pe o le matua ma ua mou ese ai ua leiloa. Aveese latou.

7 Faailoga autu e te manaʻomia e faʻapipiʻi i le fale 4885_10

6 E te le fia alu i le fale

Ma e ui lava e iai tagata e le matauina le vevesi ma lagona le mafanafana tele i totonu o le mauga o salalau solo mea, e ui ina sili ona faigata. A mama le fale, ma le mafanafana ma manaia - e te manaʻo e toe foʻi iina. I lenei mataupu tatou te le o aʻafia ai vaega o sootaga i tagata o lou aiga, o le mafuaʻaga lava e tasi ai le lagona e ono tupu. Na o le tulaga faaletino i totonu o le fale.

7 Faailoga autu e te manaʻomia e faʻapipiʻi i le fale 4885_11

  • Tyborne Taiala: Faʻafefea ona 'ausia le atoatoa faʻatonuga i le fale mautotogi i le 5 minute i le aso

7 E le mafai ona e taulaʻi i le fale

O le autu o le auala e aʻafia ai totonu ma mafaufau mafaufau o le atunuʻu, e tele upu, e tele upu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le igoa o i latou o loʻo "tuʻu i fafo, toʻafilemu i totonu. Faigofie auala ia fealofani »O le Tusi a le tusitala Gretchen - ua i ai nei le auala i le manuia.

7 Faailoga autu e te manaʻomia e faʻapipiʻi i le fale 4885_13

Afai e te le mafai ona taulai atu i feau i totonu o le fale poʻo galuega mai le fale ma e faigata tele mo oe le aʻoaʻi oe lava, e mafai, o le mea o loʻo i le tulaga o le lautele. E manaʻomia le faʻasaʻoina ma le taimi na amata ai le tau.

  • 8 mea sese i le mamanu o le fale faigaluega e le faatagaina oe e taulai atu

Faitau atili