Laau Gazebo ma ona lava lima: sitepu-i-sitepu o le fausiaina gaioiga

Anonim

Matou te taʻuina pe a fai e sili ai le faʻavaeina o se Gazebo i luga o le upega tafailagi, filifili le ituaiga faʻavae, mea mo pa ma taualuga ma tuʻuina atu faatonuga mo le fausiaina o se laupapa laupapa.

Laau Gazebo ma ona lava lima: sitepu-i-sitepu o le fausiaina gaioiga 4915_1

Laau Gazebo ma ona lava lima: sitepu-i-sitepu o le fausiaina gaioiga

Le fausiaina o se siepa o se laʻau i ou lava lima, e manaʻomia le atiaʻeina o lana poloketi. E tatau ona e mafaufau muamua i le mamanu ma fuafua le taumafaina o mea. E masani ona avea ma se laina i le mataupu pe a fai o le vaega o le a faaletonu oloa. O le galuega e faigata pe a fai o le mantal po o le loto ma le grill ua fuafuaina. Ole ata Tetele ole Fuafuaga filifilia pe a sauni le ata, pe ua fuafuaina e tutusa ma lona fausiaina. E taua le gauai atu i foliga mai o fafo ma faʻapolofesa, faʻapea foi ma vaega o vaega, o le fausiaina e tatau ona foliga matagofie.

Matou te faia se tagata gazebo mai le laau e faia oe lava

Filifiliga o le avanoa i luga o le togafiti

Vaega o le Faavae

Auiliiliga o pa puipui

O le a le mea e mafai ona faia ai le tipi

Foliga o le taualuga togafiti

Laasaga-i-Laasaga Felauaiga Faatonuga

Auala e Filifili ai le Mea Tonu i luga o le Fuafuaga

I totonu o le taulaga. Kaia, e manaʻomia le totoina e le gata o le vateatea fua, peitaʻi o le nofoaga lena o le mamanu. E oʻo lava i le tele o vaega o le 'upega tafaʻilagi masani ona leai se nofoaga, o lea e le faigofie i taimi uma ona ulufale i se fale fou.

O le Ablebaor faalagolago i lona moomoo. Afai e manatu o le a tuu iinei le aiga a aiga ma sauniga talimalo, ona tuu ai lea o le tuuina o le fausaga i luga o le fale. Lea e mafai ai ona vave ufiufi i luga o le laulau ona aveese lea o ipu palapala.

A faʻapipiʻi le manga, e tatau ona e usitaʻia manaʻoga o afi uma saogalemu. E sili le taulaiga e tuu ese mai le fale ina ia le lele alofifi i le pa ma le taualuga. Mo le mafuaaga lava lea e tasi, e le o se mea e tatau ai ona fausia latalata i le faletaavale po o Barn, lea e teu ai mea ofoofogia afi. E tatau ona e ave se mamao sili atu nai lo 6 m.

Laau Gazebo ma ona lava lima: sitepu-i-sitepu o le fausiaina gaioiga 4915_3

Mo ofisa o le taumafanafana ma ofisa o le taumafanafana, e sili atu le filifilia o se nofoaga mamao ese mai le fale e leai se tasi o le a faalavelaveina. Afai e leai ni puipui, e sili atu le tuʻuina o se fausaga ma le leeward itu o le pa poʻo le fale ina ia e le savali ai i totonu o le ata.

  • Matou te faia se tapuni mai se laʻau ma ou lava lima: faʻatonuga mai le filifiliga o mea i le faʻapotopotoga o vaega

Vaega o le faavae o fale o le togalaau

Puipui e aunoa ma le fola e fausia i luga o se saunia sauniuniga. E mafai ona faʻasusuina pe tulia mo se auala savali o loʻo taʻoto i luga o le eleele maa, laupapa poʻo le liligiina o le lipine. E mafai ona e fausia se laupapa laupapa mo le tuuina sao i luga o le mutia pe a fai o le malae taalo. O sea mau e fetaui lelei mo moli eletise.

Laau Gazebo ma ona lava lima: sitepu-i-sitepu o le fausiaina gaioiga 4915_5

Nofoaga ma fola na tu i luga o le faavae. Mo moli malosi, o le faʻatulagaga o tombbeck e talafeagai, i le va o loʻo faʻaputu ai le faʻavae o laina sima. Afai o le fausiaina o puipui o piliki e tatau ona fai se tulaga faigata, tatalaina i lalo ifo o le vaega lafulemu e le 25-30 cm o le vaituloto o le vaipuna le mita mai itu uma. O manatu o le a taofi le eleele i lalo o le fausaga mai le migao.

  • Faʻafefea ona fausia meaʻai ma ou lima lima

Mai i vaega e fai ai le faʻapipiʻi puipui

Ina ia faia se ata laupapa, ave se pa, e mafai ona e faia se lautele puʻupuʻu. E mausali ma matagofie, ae manaʻomia se puipuiga faaopoopo. E le maualalo le uamea i luga o le malosi ma le tumau. O le pa e sili atu le tele nai lo le talaaga, a o faigofie lava ona faagaoioia ma faapipii. A itiiti mai le faʻavaʻa, o ona elemene uma o loʻo teuteuina i affisceptics ma antiparens. E lapataia ai foliga o le liligi ma faia ni mea e taofia ai i le faatupu vevesi.

I le faʻaopopoga i fafie, o isi mea e mafai foi ona faʻaaogaina.

  • Palasitika tabe mai polyvinyl chloride. PASC PIPE e le faʻaleagaina ma e le pala, ae e le lava le malosi. A faapipii i totonu o le faʻapipiʻi vaega, oneone o le moe pe sasaina sima.
  • Uamea paipa. Mo le faapipiiina e sili atu le talafeagai talaaga. Maualuga le tumau i totonu o le vao uʻamea. O le uʻamea faʻatusa e faʻatuatuaina ma tumau. O lana fili autu e saisaitia. Mo lenei mafuaʻaga, o le faʻagaioiga o puipui puipui a tuaoi-faʻaleaga faʻavae e manaʻomia.

Laau Gazebo ma ona lava lima: sitepu-i-sitepu o le fausiaina gaioiga 4915_7

O le a matou iloiloina se fale laupapa.

Mea mo le Puipuiga o Puipuiga o Puipuiga

Mo le teuteuina o mea, o le tele o mea e faʻaaoga mo teuteuga. E faʻalagolago uma lava i le tofo o le e ona ma ona agavaʻa. E mafai ona e faʻaogaina filifiliga sese nei.

  • E masani lava, o laʻau o loʻo faʻaaogaina i le ituaiga o le poloka, o se laupapa laupapa poʻo le lapotopoto o se tamaʻi lapoa.
  • Polycarbonate - ei ai le laititi, tetee i faatosinaga malosi. Plating palasitika, o lea e mafai ai ituaiga ituaiga eseese. Maualalo lelei oloa ua faʻaleagaina i lalo o le faʻamalosiʻau o le UV Rays.
  • O le faʻamaumauga pepa e faʻailoaina e le maualuga malosi ma le maualuga laʻititi mamafa. Afai ua faʻaleagaina le vaega puipuia, o le uʻamea faʻavae o le oona.
  • O le ie ua ulagia vave ma faigofie. Onoe leaga puipuia mai aafiaga i le va o le ATMsperACHES, vave ona sau i le le mautonu.

O le koluma o loʻo faʻatautaia le tino faʻatulagaina e mafai ona vaʻaia i tupe uaina latou teveni ai ma lala, ipu aulelei, manino faʻatiga ata tifaga, BAMBoo ma isi mea.

Laau Gazebo ma ona lava lima: sitepu-i-sitepu o le fausiaina gaioiga 4915_8

O le taualuga foliga ma filifili le taualuga

O le taualuga o loʻo fuafua e faʻalagolago i foliga o le fausaga. E mafai ona ufiufi fale o le faafoliga, duplex poʻo le tasi itu o itu e tasi. O le aupito sili ona faigofie i le fausiaina o le tasi. Mo fale o pepa lavelave (lima poʻo le ocoasonal), o le faleie taualuga e filifilia, faigata i le mamanu ma faʻapipiʻi.

O le tele o mea e fetaui lelei mo le tauina: le taugofie ondulin, springsuble po o le uʻamea paʻepaʻe, faʻamalosi. Mo moli uila fale, o le taualuga o se pepa polecarboate e fetaui lelei, lea e matua faigofie. Ofoina o loʻo aofia ai ma le sili atu le faʻamamaina o le teʻena o le mafiafia poʻo le ata tifaga. O ia taualuga e feagai atoatoa ma a latou galuega.

Laau Gazebo ma ona lava lima: sitepu-i-sitepu o le fausiaina gaioiga 4915_9

Faatonuga mo le fausiaina o se laupapa Arbour e te faia oe lava

O se faʻataʻitaʻiga, mafaufau i le pese mai le laʻasaga, pe faʻapefea ona fai ou lava lima se vaifou mai le laʻau (laupapa) i luga o le faʻavae. O le galuega e sili atu faʻatasi pe mataʻutia. Tasi le tagata o le a faigata ona tausia ni vaega mamafa i le faʻapipiʻi faʻagasologa.

Faapipiiina o faavae

O le a matou faʻaaogaina le faigofie fofo ma fai le lagolago mai curbstones. Latou te le tau alu e totoina i le eleele. Ua lava lea e aveese ai le turf ma sasaa le oneone oneone. O le tulaga o maa taʻitasi e fuaina i tulaga o le tulaga. E tuu i le tolu tutusa laina laina. I totonu o maa e tolu. O le mamao i le va o latou 1.5 m. Ma lenei faiga, e toa valu lagolago o loʻo i luga o le laina tulaga, ma o loʻo faʻapipiʻiina le tasi i le ogatotonu. E le mafai ona faatagaina le dissonentnts. Nai lo o poloka laupapa, poloka pepa, o piliki o mea sa latou masani ai.

Laau Gazebo ma ona lava lima: sitepu-i-sitepu o le fausiaina gaioiga 4915_10
Laau Gazebo ma ona lava lima: sitepu-i-sitepu o le fausiaina gaioiga 4915_11
Laau Gazebo ma ona lava lima: sitepu-i-sitepu o le fausiaina gaioiga 4915_12

Laau Gazebo ma ona lava lima: sitepu-i-sitepu o le fausiaina gaioiga 4915_13

Laau Gazebo ma ona lava lima: sitepu-i-sitepu o le fausiaina gaioiga 4915_14

Laau Gazebo ma ona lava lima: sitepu-i-sitepu o le fausiaina gaioiga 4915_15

O galuega e tatau ona faia i luga o se fanua mago matutu. O le pito i lalo o le togafiti e le talafeagai, talu ai o le palapala e sili atu le mata. I le pito i lalo o le sone, maualuga faaputuga po o le lipine faavae faʻaaogaina, faʻatagaina le faʻamamaina o le fogafale mai le eleele. Ina ia faʻaititia le le taufaʻamataʻu ma aveese le puddle, o le pito i lalo o le eliina o se sew auala.

O pou poʻo poloka e maua ina ia aua neʻi o o latou pito i tua atu o le tupua o le fausiaina. Mai Luga o loʻo faatinoina. E manaʻomia ina ia le o aʻe le suti o le susu mai le eleele i le laupapa laupapa. O le pito i luga o pou o loʻo ufiufi i le lua vaega o rubbroid. Ua faataatia e le kesi. Mea e taugofie, a o latou faʻamautinoaina le puipuiga puipuia mai le faʻapopoleina.

Faapipiiina le pito i lalo o le pito i lalo

O le pito i lalo o se faʻavaʻa mai le pa 10x10 cm, faataatia luga o le faʻavae i le faʻaputuputuina o le afioʻaga o Arbor. I le ogatotonu e oʻo atu i le ogatotonu lagolago, o se isi o loʻo faʻapipiʻi. Na te faia le tino sili ona malosi. O le Black Lagolagoina o loʻo faʻapipiʻi i le fusi.

Laau Gazebo ma ona lava lima: sitepu-i-sitepu o le fausiaina gaioiga 4915_16

Brussia i luga o soʻotaga e fesoʻotaʻi, malolo i le iʻuga o le tasi i se isi, pe tipi le pito i le 45 tikeri. O le filifiliga lona lua e mafai ai ona e maua se sili atu fegalegaleaiga. I le faʻatasiga o vaega o le lua, o le sikuea sikuea ua tipiina mo tulimanu o le fale o le a taofi. Mo lenei, o avanoa tafatolu ua faia i luga o tipi. Ina ua foʻia le tasi o pa o pa i le isi, o le lua tuufaatasi puʻei e tatau ona fausia se sikuea.

O le mea e sili ona faʻaalu ai o loʻo tuʻuina atu i le mafiafia o le mafiafia o le popo o tagata lava i luga o fulufulu ma papala. O le faʻavae o le a umi le umi, pe a fai e te faʻamalosia le tulimanu ma faʻaputuga uʻamea ma ni pulupulu uʻamea.

Faapipiiina o puipui lagolago

O loʻo faʻapipiʻi i luga o le faʻaaogaina o uʻamea pusa ma tulimanu. Afai o le faʻaleagaina o le mea e tipi i le nofoaga o le latou faʻapipiʻiina, o pito pito i lalo o loʻo tipi i lalo ina ia o lo o aofia ai i le folauga fuafuaina mo latou.

Laau Gazebo ma ona lava lima: sitepu-i-sitepu o le fausiaina gaioiga 4915_17
Laau Gazebo ma ona lava lima: sitepu-i-sitepu o le fausiaina gaioiga 4915_18

Laau Gazebo ma ona lava lima: sitepu-i-sitepu o le fausiaina gaioiga 4915_19

Laau Gazebo ma ona lava lima: sitepu-i-sitepu o le fausiaina gaioiga 4915_20

Taitasi o puipui ma e oʻo foʻi i totonu o le faleluga e mafai ona aoina eseese, pei ona faʻaalia i le ata i totonu o le ata. O auiliiliga e mafai ona i se tulaga faalava. O le Framem Peallel i le ogatotonu BURUS tulaga e aofia ai le fa racks pend gipelaulauro i le tolu. I le va o vertics e maua ai le malosi o ribs - sipela ma diagonal laupapa. Ina ia siitiaina se tasi o pati, e tatau ona e fesoasoani e fesoasoani i tagata e toalua. O le lona tolu e maua ai le togiina ma sikulu fao.

E tatau ona mafaufau muamua i polokalame taʻitasi. O lenei mea o le a manaʻomia le tusia o se ata poʻo se ata o lima. Vaʻaiga lautele pe a fuafua e fai se faitotoʻa ma faʻamalama matala. O le lona lua o le vae o le seti i luga. E fesoʻotaʻi ma fata ma tautua o le faʻavae mo le siʻitia o le mea.

Fausia le taualuga

E sili atu le talafeagai le faʻaputuputu o le taualuga i luga o le eleele. E masani lava, o mea e tautua ai laupapa ma le kolosi o le 3x10, tuu le pito i luga. Mafaufau i le ata o le Fono Aoao o Faigofiega o le Tali.

Vaega o faʻaputuputu lua-tie taualuga

  • E lua laupapa i luga o le pito i luga o loʻo fesoʻotaʻi i se tulimanu o 120 tikeri. Mo lenei, ua tipi ma saunia se uamea fetaui lelei ile foliga ma lapoa. Lalo le pito i lalo o le aveeseina i lalo o le fusi. O le fesoʻotaʻiga o le a malosi lava pe a e tulia le faʻatafunaina o le itu i luga o pito i lalo o pito i lalo. O ulugalii e tuu i le tutusa ma le 1 M faaopoopo. Aofaiga o le a manaomia ai le fa paga. O le avanoa i luga o pito i totonu o tulimanu e masani ona filifilia e le clasterboard.
  • O le rafter o loʻo faʻatulaga le pusa o pou manifinifi o loʻo faʻaalia i le tutusa ma le skate. O le sitepu i le va o le 30 cm. O le laina maualuga ua setiina i le mamao o le 20 cm mai le tuaoi. Afai o le faʻapipiʻi o le uʻamea uʻamea ua fuafuaina, o le sitepu e faʻalagolago i le tulaga o ona pauna.

Laau Gazebo ma ona lava lima: sitepu-i-sitepu o le fausiaina gaioiga 4915_21
Laau Gazebo ma ona lava lima: sitepu-i-sitepu o le fausiaina gaioiga 4915_22
Laau Gazebo ma ona lava lima: sitepu-i-sitepu o le fausiaina gaioiga 4915_23
Laau Gazebo ma ona lava lima: sitepu-i-sitepu o le fausiaina gaioiga 4915_24
Laau Gazebo ma ona lava lima: sitepu-i-sitepu o le fausiaina gaioiga 4915_25

Laau Gazebo ma ona lava lima: sitepu-i-sitepu o le fausiaina gaioiga 4915_26

Laau Gazebo ma ona lava lima: sitepu-i-sitepu o le fausiaina gaioiga 4915_27

Laau Gazebo ma ona lava lima: sitepu-i-sitepu o le fausiaina gaioiga 4915_28

Laau Gazebo ma ona lava lima: sitepu-i-sitepu o le fausiaina gaioiga 4915_29

Laau Gazebo ma ona lava lima: sitepu-i-sitepu o le fausiaina gaioiga 4915_30

Faitau atili