Faʻafefea ona faʻavaivaia i le taumalulu vatlet bootsen faitotoʻa i se fale tumaoti

Anonim

Matou te filifilia ni mea talafeagai mo le vevela o le vevela ma tuʻuina atu i le sitepu-i-sitepu faʻatonuga mo le tuʻufaʻatasia o le faitotoʻa o loʻo i totonu.

Faʻafefea ona faʻavaivaia i le taumalulu vatlet bootsen faitotoʻa i se fale tumaoti 5078_1

Faʻafefea ona faʻavaivaia i le taumalulu vatlet bootsen faitotoʻa i se fale tumaoti

A o le i maliu le faitotoʻa o le laupapa, e manaʻomia le aveese o isi mea malulu. Ina ia mafai ona faʻaaoga le galuega faia, o loʻo manaʻomia le lelei faiga. O le malulu o le malulu e ala i slots faatasi ma ni ata. I totonu o se fale tumaʻoti, e tatau ona e mafaufau loloto i le fola ma le faʻauiga, faʻapea foʻi ma le-lelei-lelei faamalama ma le faapaologa faamalama. Siaki uma tulimanu ma nofoaga lea o loʻo fesoʻotaʻi ai elemene. Ma na o le uma o punavai o le malulu ua faʻaitiitia, e aoga tele i le faʻamafanafana o le faitotoʻa.

Mea uma e uiga i le mafanafana o se laupapa laupapa i se fale tumaoti

O a auala na taina ai le malulu

Sili atu e vavae ese le pusa ma le tapoleni

Faasologa o le faasee

  • Meafaigaluega mo le Faauma
  • Sauniuniga Lisi
  • Faapipiiina o pole pronels
  • Faatoega faamau

O le a le auala o le malulu o le malulu i le faitotoa

O le laina ei ai le meatotino o le suia o ona fua ma foliga i lalo o le malosi o le susu ma le vevela. Fibroers scarb Popolega ma le Custonete Drops. O le iʻuga, o le avanoa i totonu e sili atu. I le leaga o le vevela, e liliu vai i le aisa ma faateleina i le voluma. O mafatiaga na mafua mai lona suiatalaina e le gata e suia le taitaiga a le fula, ae ua faaleagaina foi. O le iʻuga, e aliaʻe mai ai le ea, o loʻo ulufale mai ai le ea mai le auala e ulufale ai i le potu.

  • O le slots i le va o le pusa ma pa puipui o le tatalaina - ua latou faia ona o le mea moni o loʻo i le tuai o fale o faʻamatalaga o loʻo faasolo ina palapala. Fesootaiga ua solia. I se uiga taua tele, o moli o lo o faasausili foi ina ua uma ona tuaoi na mafua mai le sukalai. O le avanoa na tumu i le mauga o namu ua tapunia ma platbands. A faʻapea o loʻo e teu ma le loto i ai, o le faʻapopoleina fausaga o le smith o le a amata ona faʻaleagaina, leiloa ana mea faʻaletonu meatotino. O le foʻi le faʻafitauli, e alagata ona tuʻu ai le mamanu, pe a tatau ai, suia pe faʻaleleia vaega, tuu i luga o le tipiina o 'eseʻese ma papatusi faʻapipiʻi.
  • Avanoa i le va o le pusa ma le tapoleni - latou foliga mai o le siitia o le siitia o laupapa ma suia o latou foliga. O le mafuaʻaga o le umi le aoga, o le maualalo le lelei o le faʻasologa ma mea sese na faia i le taimi o faʻapipiʻi. O nisi ituaiga e mafai ona auauna atu i le tele o sefulu tausaga. O meatotino na i ai le sami o le Souks, o papa pogisa. Sporce ma Pine tusa lava pe a maeʻa gaioiga faʻapitoa, vave leiloa le pepa. O se tasi o mafuaaga mo le faia o le afaina o le le saʻo o gaioiga e le saʻo i le taimi o faʻagaioiga. Ala-luga stash i nisi taimi e tatau ona e tealim ina ia alu i le amataga. Ina ua uma ona sosolo, e faʻaititia i le aofaʻi, ma le avanoa avanoa i luga o le nofoaga o le mamao o le vaega e avea ma mafuaʻaga o ata.
  • O Slouts i le va o laupapa, o loʻo potopoto i le tapoleni, avea ma alalaupapa o le malulu e oʻo lava i se lelei lelei. Ae e te leʻi faʻasolo le faitotoʻa o le laupapa i se fale tumaʻoti, e tatau ona e aveesea. O le pepa o loʻo i lalo o le faʻamalosia atonu e le mafai ona fetaui ma le tulaga manaʻomia. Ma le isi, o oloa e faʻatapulaʻaina le ola faʻaipoipoga. A maeʻa le aso o le faʻamutaina, e manaʻomia ona suia i tagata fou.

Faʻafefea ona faʻavaivaia i le taumalulu vatlet bootsen faitotoʻa i se fale tumaoti 5078_3

  • Faʻafefea ona e taofia le faitotoʻa o le laupapa laupapa

Fetaui talafeagai mea

O le latou filifiliga e tonu i mea e tuʻuina atu i le malaevaʻaia. E faʻamoemoe lava i le mafiafia o le vaega. O le tele o le ata, o le sili atu le faigata, ae o le sili atu ona aoga. Mo le faleʻaufafa, o loʻo fetaui lelei ma puipui maualuga, mo se fale ma faʻaputuputu matala, ua faʻamalosia ai le malosi o le keke. I mea uma e lua, o leisi fafo o le lelei e tatau ona aulelei.

Oloa ma le fibrous ma faʻamalosi tino i totonu o loʻo faʻaaogaina o se mea faʻapipiʻi.

Minerale fulufulu

Faʻafefea ona faʻavaivaia i le taumalulu vatlet bootsen faitotoʻa i se fale tumaoti 5078_5

O UBERs o le moken rocks, tioata ma palu spece scgg. Latou te le fefefe i le susu, aua le mumu, aua le faʻailoaina mea leaga. E faia i tatou i le ituaiga o papatusi poʻo se Amorphoos mass, na tumu i le faʻailoga. A faʻamamaina, e leiloa lona tele o lona uiga o le malulu, o lea e tatau ona tuʻuina i totonu o sela o aitalafu puipuia mai le susuga. Minerale baoli ei ai ni tagata faigaluega vevela. O se tasi o ana eseʻesega o le le fetaui lelei o le a le mafai ona faʻaleagaina o laʻau.

Styrofoam

Faʻafefea ona faʻavaivaia i le taumalulu vatlet bootsen faitotoʻa i se fale tumaoti 5078_6

Polyfoma o loʻo tuʻufaʻatasia pamu ma polymer manifinifi puipui. Tatala i papatusi. E i ai uiga lelei faapitoa, ae o mea e lamatia i le ola maloloina. E oʻo lava i le potu vevela, o le laualuga o loʻo lafoina mea oona. O le polyfomam e faasino i le vasega o mea leaga afi. Ina ua mavae le le mauaina o anipirens, e le mafai ona ia solo tutoʻatasi, ae i lalo o le faʻamalosi o le matala afi mumu ma malie. Ina ia fausia se mea aoga lelei, o le mafiafia o le mafiafia o le a manaʻomia nai lo le minvati.

Polyearne Faolder

Faʻafefea ona faʻavaivaia i le taumalulu vatlet bootsen faitotoʻa i se fale tumaoti 5078_7

Polyarethane Finam (PPU) o loʻo feosofi i luga o le laufanua. E faʻatumuina uma tapulaʻa uma. Ina ia puipui mea, e le manaʻomia le tuʻuina atu o le pusa. Mo faapipiiina, e te le manaʻomia ni isi sapalai e faʻafesoʻotaʻi ma le laʻeʻe ma le faʻafaigofie ona faʻaaoga le vevela i totonu. E le masani ona lagolagoina e PPu le susunuina. I lalo o le faʻamalosiʻau o le matala matala, e liusuavai, ma faʻataʻitaʻi ai le Carbon monoxide ma Carbon Dioxide.

Polythylene oso

Faʻafefea ona faʻavaivaia i le taumalulu vatlet bootsen faitotoʻa i se fale tumaoti 5078_8

O le a ese mai le polythylene mai i ana faaupuga i lena mea e le misia susu susu. E mafai ona aumaia Coronan e fai ma faʻataʻitaʻiga. E faia i Rolls ma e i ai le mafiafia o le 1-1.5 cm. Ma le mafiafia, e le maua ai se isi puipuiga ma o loʻo faʻaaogaina i le vaega autu.

Lisi mo slots

Ina ia malulu e tui le slot i le va o le stash ma le pusa, o lenei avanoa ua puipuia ma faamaufaailoga. O loʻo latou faʻatumauina i totonu o le amataga.

  • O le Bam Band - ma le pito i tua o le itu ei ai le pito i ai. E aoga tele, ae ofuina i nai masina.
  • Silcone Gackket - saunia sili atu mafiafia. Faapuupuu, ae ia faia ni tagata sili atu nai lo Fadodo.
  • O le faʻailoga a le tubular. Le faʻaaogaina le susu o le susu, fata i moli eletise ma mafai ona tautua mo ni tausaga e aunoa ma le faʻaaluina o mea totino.
  • O le lipine lipine e faʻavae i luga o polyarethane - e tusa ma faʻamatalaga faʻapitoa e le ese mai le paʻu.
  • O oloa a le Mermoplestic - ia maualuga atu le tetee atu i uta inisinia, ae ua faigata.

  • Faʻafefea ona faʻaʻaisa se uʻamea ulufale faitotoʻa mo le taumalulu i se fale mautotogi ma se fale tumaʻoti

Laasaga-i-sitepu faʻatonuga i luga o le faʻalumaina o le pusa 'alo i luga o le' 'auala

A o le i tuuina le faitotoʻa ulufale laupapa, e manaʻomia le aoina o mea uma e te manaʻomia e le maimau le taimi pe a e mauaina ni vaega leiloa ma mea faigaluega.

Meafaigaluega mo le Faauma

  • Tulafono, rolimalette ma le maka.
  • O le naifi ma le umi o le palu umi e mafai ai ona e faia se vaega o se vaega o le minerale fulufulu po o foma ipu.
  • Vaai i luga o fafie.
  • Samala ma fao.
  • Sikulukalaiva pe sikulu.
  • Fale faʻapipiʻi ma seti o puipui.
  • Pali ma faomea.

O le paʻu e sili atu le faʻaaogaina o le paʻu paʻu. E le susu, e le malepelepe, tausia lelei le pepa. E faigofie ona e tausia o ia. O le filogia e aveese ma se ie susu.

Sauniuniga o le Upega Tafaʻilagi

E aofia ai le tele o laasaga.

  • O le tapoleni ua aveese mai le matape ma le tineia o le ukes o le amataga o le amataga. Ua suia le pusa pusa ma le Suta i fou pe toe faaleleia.
  • Tuu se fusi fou.
  • Suia mea faigaluega pe a fai o le mea tuai ua ofuina.
  • Faatasi ai ma le tele o le fuaina o le keke keke, o le lona tolu faaopoopo matasele i le va o le lua autu o lo o faaseseina.
  • Fufulu le laualuga ma mago ma se laʻei pe o se siʻosiʻomaga harazary. Ina ia aua neʻi i ai se faʻaletonu, e tatau ona e filifilia se faʻamagoina o se faiga mago.
  • O vaega o le mea e faʻaulu mai ai ma le antippice, antiparens ma varnish, puipuia le susu i le faʻasologa. E tatau ona e taulimaina e le gata i le laufanua, ae faʻapea foi matala i lalo o mataʻupu.

Faʻafefea ona faʻavaivaia i le taumalulu vatlet bootsen faitotoʻa i se fale tumaoti 5078_10

Faʻatoʻi mea

O le sash o se papupuni o le papota poʻo le faʻavaʻa mai le pa ma laupapa. Gaogao faatumu atoa. E oʻo lava i se tamaʻi va o le a taʻitaʻi atu ai i se mea ua maitauina le vevela ua leiloa. O papatusi e tatau ona fetaui lelei i le itu i totonu o le faʻavaʻa, ma o latou curvatut e le faatagaina. E tatau ona sili atu nai lo le tele o papala nai lo le tele o millimeters. O oloa na faia o lebaral aao o loʻo i ai se atigi faʻapipiʻi, tipiina le manaʻomia - a leai o le a latou leiloa le pepa.

O le vaega autu e tatau ona i luga o le pito i fafo faasaga i le auala. I lea tulaga, o ulugaliʻi i totonu o mea o le a liliu mai i le maʻifia i totonu o soʻoga. Le Mauga o le Maka e tupu ai lona faamaufaʻailoga, e taʻua o se pw pronce. Afai o loʻo e pepelo i le itu i totonu, o le condian e pa'ū sone o le a suia ma ia. Lenei o le a taʻitaʻia ai i le siʻitia o le susu i totonu, o foliga foliga o le toʻilalo o le dumping ma le faʻavaeina o le fatu i le keke. O le tau fiva o le a leiloa lona aoga, aua o le a faʻatumuina e le avanoa le vai, e le faʻatautaia atoatoa le vevela. O totonu o le itu i totonu e faʻaaogaina naʻo se faʻaopopoga i fafo.

E le pei o le palasitika, o le vaega o laʻau o le mineraral ma PPU ua tatala empries e manaʻomia ona tapunia ma le le fiafia o le susu. Lenei atonu o se ata palasitika, o le pulupulu po o Membrane, pasi atu le ausa mai totonu. E tu i itu uma e lua o le ogaumu, pei o le condensaten ginet mai le gase.

Faʻafefea ona faʻavaivaia i le taumalulu vatlet bootsen faitotoʻa i se fale tumaoti 5078_11

O le suauu o loʻo tipiina o loʻo tipiina e tulaga na ave mai le tapoleni. O lona eria e tatau ona sili atu ma le sish eria i le 10 cm i itu uma. Tele ua tipi ese ma le alauni. O lenei oloa e manaʻomia e faʻaliliuina pito i luga o le fausiaina o fusuʻaga o loʻo faʻamaufaʻailoga.

O luga o le vaalele i luga o le vaalele e tumau ma le stapler, faʻapolopolo fao i pulou lautele, poʻo le laʻau i luga o galue. E le tatau ona i ai ni nutimomoia. O le tumau le gaogao e faʻaola ai le faʻaseʻe o le isumu. E le faʻapipiʻiina pito ia - a leai o le a latou faigata ona fai le malologa.

Pito i luga o le vave mai ma ua sipelaina. O le utiuti o loʻo faʻaalu ma le sili ona lelei o manuʻa, o loʻo agaʻi mai i le ogatotonu. O itu o loʻo faʻataʻitaʻi i lalo o papatusi ma le suisui ma fao. I le avea ai ma fai togafiti, o le vaega e ono tui ma uaea, fausia ia tutusa rhinestones mai le mauaina o vaega. Ae, fasi fasimoli o le fiu, na fafagu ma se paipa ma tumu i pulou fana, e masani ona faaaogaina.

O le pito i luga e mafai ona tapunia ma se uʻamea teuteu teuteu poʻo se steateted MDF spb. I totonu o lenei tulaga, o le a faʻateleina le tino mamafa o le SAsh, ma o le a tatau ona tuʻuina isi losi. O le laupepa o loʻo faʻamauina i luga o se kulimi kulimi mai se pa o sela o sela e tumu i se vaisu.

Faapipiiina o le faapipiiina lipine

O lona mafiafia e filifilia e le tele o le va i le va o le tapoleni ma le pusa. O le manifinifi vaega o le a le maua ai le puipuiga mai le malulu, mafiafia o le a faalavelave i le sash tapunia. I se faʻaopopoga, o le a vave ona faʻaletonu ma suia i lalo o omiga.

O fasi pepa e tipi i le fa vaega e fetaui ma le umi o itu uma o le tatalaina. A ofa, e tatau lava ona feosofi i le tasi ma le isi, ina ia faia fasi fasipepa uma ma le lavelavea o le tele o mililpetiter. Oloa o loʻo faʻapipiʻiina i kulie, puipui poʻo fao i le togalaʻau i luga o le nofoaga o le pusa. O le itu pito i tua e ono i ai se laulaau.

Nai lo le maeʻa o le Sealer, o le faʻaseʻe mai i le mea e totoe o le paʻu o le paʻu e masani ona faʻapipiʻiina, tumu i le manoa o mea vaivai - minerale fulufulu. I lenei tulaga, ao lei faatoʻa faatofuina ai faulenitoto Uomea i o latou lava lima, e tatau ona e fuafuaina le taumafaina o mea.

Faʻafefea ona faʻavaivaia i le taumalulu vatlet bootsen faitotoʻa i se fale tumaoti 5078_12

  • Faʻafefea ona faʻavaivaia se faitotoʻa o le faapaologa o fafie ma palasitika: faʻatonuga mo ituaiga taʻitasi

Faitau atili