Faʻafefea ona vali faitotoʻa faitotoʻa: faʻatonuga i le 8 sitepu ma aoga fesoasoani

Anonim

O loo matou talanoa e uiga i le filifilia o vali, lanu, sili ona lelei tulaga mo galuega ma avatu faatonuga mo le sailia.

Faʻafefea ona vali faitotoʻa faitotoʻa: faʻatonuga i le 8 sitepu ma aoga fesoasoani 5228_1

Faʻafefea ona vali faitotoʻa faitotoʻa: faʻatonuga i le 8 sitepu ma aoga fesoasoani

O le atavali o potu malolo o se auala faigofie e toe faʻafou ai 'eseʻese meaa ma i le taimi lava e tasi e aumaia se ituaiga fou o totonu. Matou te faamatala e uiga i uiga uiga ese o le faiga.

Vali vai potu

Filifilia vali

Valivali Filifiliga

Tulaga lelei

Faagasologa o valivali

Faamamaina o pulumu

A o le i valiina faitotoʻa potu, e tatau ona e fuafua i ai i totonu o ituaiga fausaga. E i ai filifiliga eseese: Swing, Sliding, patipati. Ae ui i lea, i le tele o matou fale mautotogi ua faʻapipiʻi tonu. Latou te faia le faʻalilolilo ma fai se faʻaaliga manino a le vaega o loʻo auai i totonu.

Classic ituaiga - mamanuina o ata. E masani lava ona latou maua i le Intut sone, vavae ese faletaele ma faletaele ma isi fale mautotogi. E tele atu o paketi fale o loʻo faʻatinoina mai le chipport ma le MDF.

O lenei o le a valivali le faitotoʻa o laupapa, faʻapea foi ma ni oloa mai le sui, ae muamua - e uiga i le filifilia o vali mo faitotoa.

O le a le vali ata vali faitotoa

Muamua lava, e tatau ona e iloa poʻo le a le vaega e filifili ai: I luga o le solvent poʻo le vai faʻavae?

O lona uiga o le sooupu

O nei tuʻufaʻatasiga e pa'ū lava i luga. O le vaega faamaʻaʻa e tetee atu i le abranezon ma le faalumaina o le faʻamamaina o ie susu. Peitaʻi, o le faiga o le faʻaaogaina o mea i luga o le isi ma faʻamama le taimi faʻamago o le laʻau laʻau e o faatasi ma le mamafa masoa, o le a faʻaaogaina ai fufulu, mo se faʻataʻitaʻiga, o le paʻepaʻe agaga.

Vai faavae

O atavali mo faitotoʻa i totonu o le vai o loʻo vave ona faʻamamaina ma leai se aoga. E faigofie lava ona faʻaaoga, ma o loʻo tuʻuina atu ni mea faigaluega mai ia latou i vai masani. Peitaʻi, o oloa vali i luga o vai o vai-faʻavae e le o le malamalama i le susu susu susu.

O vaega o uʻamea (mataua, tamatamai lima) e masani ona le paʻi i ai pe a toe vali.

Faʻafefea ona vali faitotoʻa faitotoʻa: faʻatonuga i le 8 sitepu ma aoga fesoasoani 5228_3

O le a le lanu e filifili ai

Ioe, e faʻalagolago i au mea e te manaʻo ai ma manaʻoga faʻapitoa. O mea e sili ona lauiloa, faʻatasi ai ma le lautele, e paʻepaʻe ma valivali "i lalo o le laau". Paʻepaʻe talafeagai i le faʻaititia, scandinavia, sitaili sipela. E pei foi o le lanu o le laʻau, ae o le mea mulimuli o le a faʻalagolago foi i le Loft Pati. E mafai ona e filifilia ni ata eseese eseese: vali faitotoʻa mai totonu o le potu i lalo o le lanu o pa, faʻataʻitaʻiga, ma le isi itu e alu atu i le ala savali.

Faʻafefea ona vali faitotoʻa faitotoʻa: faʻatonuga i le 8 sitepu ma aoga fesoasoani 5228_4

Sili ona lelei tulaga mo vali

O le taulaʻi atu o le vevela i le taimi o faʻagaioiga mai le +5 i le + 30 ° ° C, o le suluisi o le ea e 60%. E le manaʻomia le valiina o le malulu pito i luga o le + 5 ° C. Ma e aoga foʻi le 'alofia le laʻasaga tuʻusaʻo ma le maualuga o le susu.

Faʻafefea ona vali faitotoʻa faitotoʻa: faʻatonuga i le 8 sitepu ma aoga fesoasoani 5228_5

Vaega o vali faitotoʻa faitotoʻa e te faia oe lava

  1. Muamua lava, o le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa e tatau ona aveʻese mai le fulufulu ma uiga faʻaalia i le nofoaga e fetaui lelei mo galuega vali.
  2. O le laualuga e tatau ona faʻamamaina mai le pefu faʻaaogaina se ie puipui poʻo se moli uila ma se pulu fai o se pulumu vaivai. Afai e tatau ai, faamumaina ma mago. Mai le valiina muamua elemene, aveese le faaputuga o le tuai o le ogaumu, ona pole lea o le oloa ma peleue le eleele mo le sili "pipii" o le sili "o le sili" o le vaega fou. O vaega uamea uma e taua e taua le pamu e le maua ai le vali.
  3. O le faitotoʻa i le amataga o le amataga e manaʻomia foʻi ona tosoina ese le paʻu o le tino lelei (180 poʻo le 200). O saito tele o le a tuua ai tulaga loloto i luga o le laufanua. Mulimuli ane, e mafai ona latou maitauina e ala i le vaega talitane.
  4. Ona tatau lea ona ufiufi le pusa i le eleele.
  5. Ae le i faʻaaogaina, faʻafefiloi lelei le atavali lelei. Faʻaaogaina ma se pulumu, tamaʻi faʻaseʻe i se puʻupuʻu puʻupuʻu pe vali. O le vali mafiafia i luga o se fofo poʻo le vai faʻavae mo le faigofie o le galue e manaʻomia e faʻateʻa ai, le agaga paʻepaʻe, le vai, ae le sili atu nai lo 10% o le atoa.
  6. Mo le eleele mago, faʻaaoga ni vaega se lua o vali vali ma se faʻatonutonuina le faʻamamaina o le faʻamamaina.
  7. Ina ua uma ona aveese le efuefu ma le faʻaaogaina o le palapala, alu i le pisiaʻesega faigata ma laiti vaega. I lea tulaga, e sili le galue ma se tamaʻi tofo.
  8. I luga o nofoaga tetele, fai se faifaimea i luga o le laina, e matua mautinoa lava le vave lava o lau galuega.

Faʻafefea ona vali faitotoʻa faitotoʻa: faʻatonuga i le 8 sitepu ma aoga fesoasoani 5228_6

Fufulu mea faigaluega mai vali ata

A maeʻa ona galulue ma se vai-paʻu o le vai, o se faʻaseʻe poʻo le pulumu e tatau ona aveesea i le vai mafanafana mo le 2 itula. Ona fufulu lea i lalo o le vaalele o le vai ma solo. Taofi mea faigaluega i se potu mago. E sili le aveina o le Bristled i lalo o le Bristle. Faʻatau ma isi vaega o mea i luga o le fofo, Faʻamalosi i le peleue ma paʻepaʻe. Ma e tatau ona ia oʻo atu i le pito o le faʻapolopolo. Ina ua mavae 2 itula, matou te fufulu le mea faigaluega ma solo le ie.

Pulumu faʻatasi ai ma le matata na faʻaaogaina i luga o se fofo, e le mafai ona faʻaaogaina se vaega faʻatatau i galuega mo galuega ma le sui o le mea na fufulu ai latou.

Mo malologa i le galulue ma vali meafaigaluega, e tatau ona e aveese le sili atu vali ma le sili atu ma le tele i le meaai ata po o taga palasitika. O itu e mafai ona maʻi ma le valiina o scotch, e le aofia ai le ea mai le ulufale ai, ma faʻatino masini i se nofoaga manaia. O lea la e faʻatagaina le mea faigaluega e alu e alu ai mo le lua aso, ae le sili atu.

Faʻafefea ona vali faitotoʻa faitotoʻa: faʻatonuga i le 8 sitepu ma aoga fesoasoani 5228_7

Faitau atili