Faamamaina i aso malolo: 6 fesoasoani e fesoasoani ai e faafaigofie ai

Anonim

Taumafai muamua i le feutagai ma aiga e uiga i le fesoasoani ma tausi i taimi uma le mama mama - o ni nai fautuaga e mafai ona e mafai ona taofia ai le fale i aso malolo.

Faamamaina i aso malolo: 6 fesoasoani e fesoasoani ai e faafaigofie ai 5272_1

Faamamaina i aso malolo: 6 fesoasoani e fesoasoani ai e faafaigofie ai

1 Aua le faʻaputuputu galuega faʻamamaina

I aso malolo e tatau lava ona faia le faasologa soo. Muamua, Tesema 31 o le tapenaina o le taumafataga o le afiafi, ma le mauaina o malo - e tatau ona e sauni se fale i luma atu ae aveese mea uma. E mautinoa lava mo le 8 aso malolo o vaiaso o le ae valaauliaina uo, uo a lau fanau ma e oʻo atu foʻi i le foafoaina o le lung (ma o nisi taimi e le o ai) bardaka. O le mea lea, a o le i galue ia Ianuari 8, aua le faapaia se aso atoa faamama, sauni mo le laititi o le fale i aso uma.

2 uuina le moli uila

Masalo o le mea lenei o le mea muamua lea e te sau ai i luma o le maina o le faamamaina. Numomomoia mai le laulau, faamama le fusi i luga o le fola, timu mai le tamai tausaga fou ma se tamai lapisi i le alavili, e masani ona le tatau ai faia e aunoa ma se moli uila. Aemaise pe a fai e iai ni kapeti i potu.

Faamamaina i aso malolo: 6 fesoasoani e fesoasoani ai e faafaigofie ai 5272_3

Na o iinei e puipui ai ni niʻa tui vaiina mai le Kerisimasi, pe a iai sau laʻau tuʻu i lalo. E taua foi le faaeteete i vaega o le tioata Kerisimasi laʻau laʻau laʻau ma ipu - latou te faʻaleagaina le masini. Ae peitai, afai e i ai ia te oe se malosi gaogao masoa, e le tatau ona i ai faʻafitauli.

3 mafaufau i le mea e gagau ai meaalofa

Faamamaina i aso malolo: 6 fesoasoani e fesoasoani ai e faafaigofie ai 5272_4

O le mea moni, e mafai ona tuʻuina i latou i lalo ole tausaga fou Kerisimasi, ae o atigipusa e leʻi atofaina vaʻai i meaalofa uma. O le mea lea, ia e tausi le mea o le ae fufusi ai na folasia ai mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, filifili se tasi fata i le laupapa lea e le mafai ai ona fatuina se ata vaʻaia i totonu o potu malolo. Ioe, afai e mafai ona faʻatino se meaalofa e galue ai, o le faʻafitauli e le tulaʻi mai.

4 mulimuli i le pusaaisa

Faamamaina i aso malolo: 6 fesoasoani e fesoasoani ai e faafaigofie ai 5272_5

O le pusaaisa i le Tausaga Fou Aso Malolo mo le maualuga avega, aua o le numera o ipu ua faʻateleina ai, ma faʻatasi ai ma tagata e maua ai ni tagata fou e tatau ona saunia fou. O le mea lea, na ia mafaufau pea - togi ese oloa i se taimi vave ma mulimuli i tulafono faʻaaoga (faʻataʻitaʻiga, aua le vevela). Ona e le tatau lea ona e fufuluina ona o le mea moni o nisi ituaiga o ipu vete ma le afaina ai ma loʻu manogi.

5 Saunia le tuufaasolo lautele i le faamama

Faamamaina i aso malolo: 6 fesoasoani e fesoasoani ai e faafaigofie ai 5272_6

O le a valaauina i matou, e le gata i lea o le povi i luga o le pito i luga, o se masima malu ma se mekasini a melama. O le lautele o pese o le a fesoasoani e faʻafouina uma le fola, ma le pamu, ma le melamine o meaʻai i luga o le kuka ma le fanau a le laugatasi. E ui lava i le mea moni, o filifiliga mo lona faʻaaogaina e sili atu.

6 malilie ma aiga

Faamamaina i aso malolo: 6 fesoasoani e fesoasoani ai e faafaigofie ai 5272_7

O le umi o aso malolo vaiaso - Taimi Taimi mo le Malosiʻaga mo Hosts: Afai o tamaiti ma le toʻalua o loʻo i le fale, o le manaʻomia mo le faamamaina atili i le tele o taimi. O le mea moni, o lenei faʻataʻitaʻiga e le mo tagata uma, ae o loʻo tali pea lava se fafine i le averesi aiga mo le mama. La matou fautuaga - feutagai ma aiga! Fai i tamaiti e fesoasoani e aveese le laulau ma gagau ipu i le magoto (po o se pulumu i le taimi nei o le moli uila. E i ai auala lelei e tosina ai tamaiti e faʻamamaina, lelei, faʻafefea ona fesoʻotaʻi ma lou toʻalua, o fafine uma e sili atu lelei.

Faitau atili