Faʻafefea ona faʻamio i le laina i totonu o potu eseese: 6 talafeagai faʻapitoa ma faʻatonuga

Anonim

Matou te taʻuina ni faʻataʻitaʻiga e filifili ai mo potu i totonu o le fale, taele ma palu, faʻapea foi ma le faʻatonuga mo le faʻaaogaina o mea.

Faʻafefea ona faʻamio i le laina i totonu o potu eseese: 6 talafeagai faʻapitoa ma faʻatonuga 5324_1

Faʻafefea ona faʻamio i le laina i totonu o potu eseese: 6 talafeagai faʻapitoa ma faʻatonuga

O le faʻataʻitaʻiga o laupapa vaapiapi e foliga lelei i luga o puipui i se lautele o potu. O lea e masani ona masani ai le faia o se faletaele, potu malolo fale i dachas ma fale, balcon, ma isi mea Siosiomaga faauo ma matagofie mea uma o le a umi o le a umi ma o le a le leiloa o foliga i lalo o le tulaga e faia le gaosiga. O le a matou feagai ma le auala ma pe faʻafefea ona faʻamalieina le laina.

O le a ma le auala e faamaloloina ai le laina

Aisea e manaʻomia ai togafitiga

Ituaiga o le Lesitalaina

  1. Antimeptuctics
  2. Antipiren
  3. Motilogs
  4. Vanini
  5. Suauu ma waxes
  6. Atavali

Filifiliga o mea eseese

  1. Mo nofoaga i totonu o le fale
  2. Mo taele ma sauna
  3. Mo balconnues

Tali tekonolosi tusi tekinolosi

Aisea ua manaʻomia ai le togafitia o togafitiga

O fafie e iai meatotino tulaga ese. Afai i le ea o le ova tele o le susu, e faigofie ona faʻafiafiaina ae taofi seʻi faʻafefea ona faʻaititia le ulaula. Ona ia tuuina mai lea o le vai. O se mea tele lea, o le mea lelei tele, o le mea lea e lagolagoina ai se lanu enaena mumu i totonu o le potu. Peitai, o se leaga taua lenei. I le tulaga o le susu maualuga maualuga, e leʻi mafaia e le laʻau ona tuʻuina atu ae amata ona faʻatiga.

Ua vave ona faaleagaina lona fausaga e Menchocho. O le tele o le lanu e le o faʻaalia e ala i mea. Na ia taoto ma amata ona fausia. E le gata i lea, e faigofie ona fuatia, vave ona mu. O se mea faigata e tuai ona tolopoina le pefu ma le palapala. E faigata le fufuluina. O lea, e aunoa ma le faʻaopopoina o le gaosia, o le 'malulu na faʻamalieina ai se vaʻaiga manaia ma le faʻagaioiga o uiga.

Faʻafefea ona faʻamio i le laina i totonu o potu eseese: 6 talafeagai faʻapitoa ma faʻatonuga 5324_3
Faʻafefea ona faʻamio i le laina i totonu o potu eseese: 6 talafeagai faʻapitoa ma faʻatonuga 5324_4

Faʻafefea ona faʻamio i le laina i totonu o potu eseese: 6 talafeagai faʻapitoa ma faʻatonuga 5324_5

Faʻafefea ona faʻamio i le laina i totonu o potu eseese: 6 talafeagai faʻapitoa ma faʻatonuga 5324_6

Ituaiga o le Lesitalaina mo le laina

Mo le galulue ma fafie, o le tele o tuʻufaʻatasiga o tuʻufaʻatasiga, teuteuga ma puipui e gaosia. Ina ia maua ai se iʻuga sili ona lelei, latou te tuʻufaʻatasia, o le faʻateleina o le tele o taimi. A faʻatau, e tatau ona e filifilia ni mea faʻamaonia o oloa aoga. I luga o le maketi o se numera tele o mea pepelo, o le faʻaaogaina o le mea o le a le maua ai le aoga.

1. Aftisotics

Faʻavae e puipuia ai le atinaʻeina o meaola ninii. O nisi o latou o loʻo iai ni mata o le maʻi ma le susu. Siva o laupapa e ala i le antiseptic manaʻomia e amata faʻamaeʻaina galuega ina ia mafai ona e faʻaaogaina i itu uma e lua. Ia e mautinoa ia e iloa le pito o pito. E le suia e le vailaʻau le lanu o fafie, e le tapunia ona faʻamalama. Mulimuli ane, o se teuteuga teuteu e mafai. Antipfaces e tatau ona faʻaaogaina i totonu o le mamanu o potu ma le maualuga o le susu.

2. Antipirens

Fefiloi e faaitiitia le ono o le afi. Latou te galulue i auala eseese. O nisi ituaiga i luga o le faavae o se manifinifi ata tifaga e le mafaamatalaina. O isi ma le faʻateleina o le vevela o loʻo iloga i le le-afi kesi. I soo se tulaga, o le a le puipuia atoa i le afi, ma lona taulaʻi atu i le afi mo le afi o le a tupu. Aniparen e faigata tele ona faʻaaogaina, o le mea lea e sili ai le faʻatau atu o mea ua uma ona faʻatautaia i le gaosiga. E iai tapenaʻega e tuʻufaʻatasia ai le aftispike ma afi. O se filifiliga lelei lea mo le taʻele poʻo le fale.

Faʻafefea ona faʻamio i le laina i totonu o potu eseese: 6 talafeagai faʻapitoa ma faʻatonuga 5324_7
Faʻafefea ona faʻamio i le laina i totonu o potu eseese: 6 talafeagai faʻapitoa ma faʻatonuga 5324_8

Faʻafefea ona faʻamio i le laina i totonu o potu eseese: 6 talafeagai faʻapitoa ma faʻatonuga 5324_9

Faʻafefea ona faʻamio i le laina i totonu o potu eseese: 6 talafeagai faʻapitoa ma faʻatonuga 5324_10

3. Morlogs

I le le teuteuina i le aftispitic ma le lelei meatotino. Ogatasi le lanu o le faavae, aumai se paolo. Monages e gaosia eseese leo: Mai le pupula e pogisa. E le mafai ona iloiloina i latou ma se-furted-sola-fusuʻaga, o se nofoaga puipuia o varnish poʻo le wax e manaʻomia. E iai le vai, ava malosi ma suauu ma suauu e faʻatau atu i le tulaga o le maeʻa o fofo poʻo le paʻu. O le mea mulimuli e manaʻomia ona teteʻa. Talosaga metotia i le fefiloi uma e tutusa.

4. Lucky

Ina ua uma ona mago, o le tele o ituaiga foliga mautu le faʻamalieina e puipuia ai le faʻavae o le susu ma le faʻaleagaina. O le amioletonu e manino ma misa. O le mea mulimuli lava e tuʻuina atu ai i luga o le paolo, e aunoa ma le faʻamutaina o le tino o le laʻau. Pe a tatau ai, e mafai ona aofia ai. E sili atu i latou i le tele o vaega. O le mea muamua e faia o se mea manino, ona faʻamuamua lea. Mo nofoaga nofomau nofoaga e sili atu le filifilia o se apoliki eseese i luga o le vai.

5. Oals ma Waxes

Suauu ma le wax fausia se ata mafiafia e puipuia ai le laualuga mai le faʻaleagaina ma le tele o le susu. Wax e mafai ona le lanu pe lanu. Ona ia tuuina mai lea o le faavae o se leo matagofie. I soo se tulaga, o le tauemu o loʻo sili ona maualuga i le tele o faaputuga, taʻitasi oi latou taʻitasi o lapisi i luga ma se ie vaivai. Ina ua mavae.

Faʻafefea ona faʻamio i le laina i totonu o potu eseese: 6 talafeagai faʻapitoa ma faʻatonuga 5324_11
Faʻafefea ona faʻamio i le laina i totonu o potu eseese: 6 talafeagai faʻapitoa ma faʻatonuga 5324_12

Faʻafefea ona faʻamio i le laina i totonu o potu eseese: 6 talafeagai faʻapitoa ma faʻatonuga 5324_13

Faʻafefea ona faʻamio i le laina i totonu o potu eseese: 6 talafeagai faʻapitoa ma faʻatonuga 5324_14

6. Popole

Mo le faʻamoemoe o le Komiti Faʻafoe. O mea ia o le opaque ofutino e nana atoa ai le tino o le laau. Ae latou puipuia lelei mai le faʻamaliuina o le susu ma mea laiti. I se eseesega, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le Walx e manaʻomia ai e pepese le faʻavae i le lima i le fitu tausaga, o nisi taimi e masani lava. I lalo o le tulaga o masani masani gaioiga, o le mea moni.

Filifili faʻamatalaga mo isi nofoaga eseese

Filifili le mautinoa e faʻavae i luga o tulaga o le a i ai i le fale. O se mea sese o le a talitonu o le faia o le faiga tekonolosi e tutusa mo ni nofoaga. E manaʻomia le amanaia le tulaga o le susu, o le vevela o loʻo i le faʻaaogaina o le UV, o loʻo i ai, ma isi O le a matou auiliiliina ni vailaʻau e sili atu le filifili mo potu eseese.

O le a le mea e te le malamalama ai e filifili mo le puipui i totonu o le fale

Mo le pule o nofoaga e nonofo ai, ua e filifilia le saogalemu saogalemu filifiliga. O le mea lea, o sauniuniga o vai-faʻavae o le a fetaui ma o loʻo gaosia e faʻaaoga ai fofo poʻo resitaraina. E le mafai ona afaina ai mea oona. E lamatia mo tagata. Togafitia togafitiga ma le afi mumu. O le a faʻaititia ai le faʻamataʻu i le ogntion o le fua faatatau, ma iʻu ai le afi o le a faʻateleina ai avanoa o le faʻaolataga.

Afai o le potu o loʻo vavaeʻese mai le HeadDity ua faateleina, mo se faʻataʻitaʻiga, le faletaele, e manaʻomia loa le antiseptic. Mo fale ma nofoaga le tumau, i mea e leai ni tagata nofoia i le taumalulu ma e le o mauaina ma le faʻamafanafana, e manaʻomia le i ai o le aʻoaʻoga i totonu o le fale. I le malulu, o le tulaga lamatia o le faʻaititia foliga, lea e faʻatautaia ai fafie, mafua ai ona pala. E mafai ona e faʻaaogaina ni vailaʻau tuʻufaʻatasi.

Ae le i faʻaaogaina le faʻatonutonuina o le suauʻu, o loʻo faʻaaogaina muamua. O lenei fofo e faʻaleleia atili ai le faʻataʻitaʻiga o le faʻavae, faʻatumu o pori ma le lafitaga faʻapitoa. O le faʻaaogaina o le Primer e mafai ai ona faʻaititia le aofaʻi o le teuteu teuteu palu. Primer ma le antissiptic meatotino o loʻo avanoa, o loʻo i ai faʻaopoopoina le faʻavae mai le suia.

Ina ia avatua lanu, ave le teuteuga teuteu mo le puipui i totonu o le fale. O nei faʻavavea, suauʻu, moa poʻo vaovao. Filifili se paolo talafeagai ma se tali, apalai e tusa ma le tagata gaosi faatonuga. Ma e mafai ona faʻamamafaina le vaega o le fafie ma tuʻuina atu le paolo manaʻo. E mafai ona e valiina laupapa. Valivali o le a tapunia le pili, ae fai se lanu malamalama tetele.

Faʻafefea ona faʻamio i le laina i totonu o potu eseese: 6 talafeagai faʻapitoa ma faʻatonuga 5324_15
Faʻafefea ona faʻamio i le laina i totonu o potu eseese: 6 talafeagai faʻapitoa ma faʻatonuga 5324_16

Faʻafefea ona faʻamio i le laina i totonu o potu eseese: 6 talafeagai faʻapitoa ma faʻatonuga 5324_17

Faʻafefea ona faʻamio i le laina i totonu o potu eseese: 6 talafeagai faʻapitoa ma faʻatonuga 5324_18

Sauniuniga mo taele

I le vai taele e vevela ma maualuga le susu, o le mea e manaʻomia ai le faʻagaioiga faʻapitoa. Ae o tulaga i le potu e mafai ona faia, ma le povi povi e ese mai, e aofia ai le filifiliga o isi fofo. I le vevela vevela i lalo, e leai se paga. Lenei e mafai ona e faʻaogaina le natura poʻo ni faʻavae o mea. O le filifiliga muamua e saogalemu ma eco-faauo, ae i ai se leaga tele. O luga o nei osoga ma o paʻu ua faʻamamaina lautele, o le a faigofie ona latou faʻafou i latou. Ma o nei mea o loʻo faʻaalu ai le taimi ma tupe. O le mea lea, mo se potu malolo i le taele ma susu le tatau ona filifili lelei varnish. Ae naʻo le tasi le faʻamoemoe mo galuega i totonu ma tuʻuina i luga o le vai. I lalo o le lacquer vaega o le access I lea tulaga, latou te tagofia le tuʻufaʻatasiga ma ni aftippitic faʻaopoopo.

O le a matou auiliiliina pe faʻafefea ona faʻamalieina le laina i totonu o le taʻele i le potu Steam. Lenei le vevela ma le le sala o maualuga atu, o lona faʻafeiloaʻi ai mea e manaʻomia mo le faʻamutaina o fualaau faasaina. E tatau ona latou saogalemu atoatoa ae le tuʻufaʻatasia vailaʻau oʻona i ia tulaga. E le gata i lea, o le fata o loʻo taʻoto i luga o le fata e fesoʻotaʻi ma fafie, e mafai ona faaosofia ai se tali le mafaufau pe a faʻaaogaina se fofo.

O le o le a le o le sili ona lelei o le filifiliga. Tele, mo se faʻataʻitaʻiga, finau o se laʻau i luga o le uili suauʻu uili. Ae e tatau ona e malamalama i le a le mea e tatau ona fai e masani ai. E i ai le isi filifiliga - varnish ua fuafuaina mo le totogi. O se faʻapitoa lea faʻavae i luga o se vai. E matua saogalemu lava ma o loʻo i ai uma uiga talafeagai. E taua le filifilia o ni mea moni o oloa o le lauiloa lauiloa. A leai, e mautinoa ai.

Faʻafefea ona faʻamio i le laina i totonu o potu eseese: 6 talafeagai faʻapitoa ma faʻatonuga 5324_19

  • Matou te filifilia le Eco-faauo ma saogalemu mea mo le totonu o le taele: auiliiliga iloiloga

Meafaigaluega mo le Faleoloa

O le le gaoia o le laina i luga o le faapaologa e tatau ona puipuia fafie mai le afaina a le au. O eseʻeʻe o le eseʻesega o le vevela, o le ultraviolet ma le susu. O lea la, o le faʻaaogaina o antissictics manaʻomia. E fautuaina le faʻaaogaina o 'ie poʻo le filifilia o le tiʻetiʻe tiʻetiʻe. Ina ia ave se paolo e ave le simulator o le itu taumatau, ona tapuni lea ma se vale. E mafai ona e faia se isi mea ma faʻaaoga le wax poʻo le suauʻu o le tamaʻitaʻi manaʻo.

O nei mea uma e faʻatagaina oe ona sefe ma faʻamamafaina le tino o le laʻau. Afai e le talafeagai, ave le vali. O le filifiliga e lautele tele: suauu, Alkyd, acrylic. Sa latou aumaia se lanu maamuia, ma le talafeagai, o le faila puipui ua taofia mo tausaga. Taulaga Tau: Mo le faapaologa, o vailaʻau o loʻo filifilia mo galuega i fafo.

Faʻafefea ona faʻamio i le laina i totonu o potu eseese: 6 talafeagai faʻapitoa ma faʻatonuga 5324_21
Faʻafefea ona faʻamio i le laina i totonu o potu eseese: 6 talafeagai faʻapitoa ma faʻatonuga 5324_22

Faʻafefea ona faʻamio i le laina i totonu o potu eseese: 6 talafeagai faʻapitoa ma faʻatonuga 5324_23

Faʻafefea ona faʻamio i le laina i totonu o potu eseese: 6 talafeagai faʻapitoa ma faʻatonuga 5324_24

Tekonolosi o le I le Faaaogaina o Vailaau

O tupe uma na faamatala e mafai ona apalai ma o latou lava lima. E le faigata. A iai le fofo i nisi foliga, o loʻo faʻaalia i le faʻatonuga i luga o le afifi. I le tulaga lautele, o le faʻagaioiga o faʻagaioiga e pei o lenei.

  1. Tatou te sailia luga o mea i luga, matou te sailia ni savaliga ma pau. O le Bluene o loʻo aliali mai i lalo o le aʻafia o meaola o meaola. O mea na te tausia e le kalolo-o lo o iai lona uiga, ona fufulu lea. O le lanu efuefu ua fausia mai i le malosi o le Uv. E aveʻesea e faʻafiafiaga. Chips ma palu latalata i le punou.
  2. O le sauniaina o le lalagaina o le sefe e mautinoa ai le lelei o mea.
  3. Matou te apalai se vaega puipuia. Faʻaaoga mo lenei faʻaseʻe poʻo se pulumu tele. I soo se tulaga, o se pulumu lauulu, ua folafolaina i sosi faʻamaʻi o le lafi, ina ia mafai ona iai le fofo sili atu.
  4. E tutusa lava le faaee atu o se mea muamua. Afai e tatau ona e tuʻuina tele ni vaega, matou te faʻatali mo le taimi muamua o le a mago ai.
  5. Matou te faʻaaogaina se faʻamau o le faʻamau. Suavai vali ma varnish tatou te faʻaaogaina se pulumu poʻo se faʻaseʻe. Ua amata ona tatou galulue mai luga, o lea aua le faʻaleagaina le laualuga e ala i le teʻa pe matapogia. Ototogi ma o vodx o se matua faamaluluina ma saito le ie.

Faʻafefea ona faʻamio i le laina i totonu o potu eseese: 6 talafeagai faʻapitoa ma faʻatonuga 5324_25
Faʻafefea ona faʻamio i le laina i totonu o potu eseese: 6 talafeagai faʻapitoa ma faʻatonuga 5324_26

Faʻafefea ona faʻamio i le laina i totonu o potu eseese: 6 talafeagai faʻapitoa ma faʻatonuga 5324_27

Faʻafefea ona faʻamio i le laina i totonu o potu eseese: 6 talafeagai faʻapitoa ma faʻatonuga 5324_28

Komiti Faʻatonu - O se tasi o filifiliga sili ona lelei mo le mamanu i le fale, fale poʻo taele. Mea masani e foliga lelei tele. O le a le manaʻomia le lava o se tausiga faʻapitoa, ma o le faʻafouina o loʻo manaʻomia le tasi taimi i le fitu pe sefulu tausaga. I lalo o le aiaiga o le agavaa Filifiliga ma le faʻatinoina lelei, o le a tautua ai le laʻau ia sili atu 25 tausaga.

Faitau atili