Faigofie, ae matagofie: 7 manatu mo le afifiina o meaalofa a le Tausaga Fou

Anonim

Nusipepa, flax ma auala 'alo - na matou maua ai ni auala vave ma le taugofie e faia ai se meaalofa fou o le tausaga e le maua i totonu, ae i fafo foi.

Faigofie, ae matagofie: 7 manatu mo le afifiina o meaalofa a le Tausaga Fou 5620_1

Faigofie, ae matagofie: 7 manatu mo le afifiina o meaalofa a le Tausaga Fou

O le a le mea e te fiafia iai: foaʻi pe maua ni meaalofa? Tasi le mea e manino: O mea uma, ma o le isi e sili atu ona fai ma matagofie. Talitonu ia te aʻu, ua iai lava ia te oe le tele o tofatu matagofie i lou fale, e tumau pea le mauaina ma le faʻaaogaina ai o tatou auala.

Vitio na faʻaalia ai ni faʻataʻitaʻiga vaʻaia o le matagofie meaalofa afifi afifi

Ma o lea ua matou faamatala nisi mea.

1 Afifi se meaalofa mo le Craft pepa

Faigofie, ae matagofie: 7 manatu mo le afifiina o meaalofa a le Tausaga Fou 5620_3

Ina ua amata le Fraft ona faʻaaogaina mo le teuina i totonu o lo matou atunuu, na ia masani fesoʻotaʻi ma se mea mamao ese mai le fanau, pe a aumaia faatauga ma mea na aumaia i totonu o le faleoloa. O lenei o le pepa kraft o se tasi o sili ona lauiloa mea mo le pule. E manaʻomia: E taugofie o ia, e le toso mai i luga o le mafaufau ma i le taimi e tasi e foliga sili ona matagofie ma eco. E le manaʻomia le pikiina o isi lanu. O le faapipiiina poʻo se 'au e mafai ona i ai se paolo e te fiafia ai, o le a naʻo le faʻamamafa.

2 Ia faamamafa le ata i luga o le afifi

Faigofie, ae matagofie: 7 manatu mo le afifiina o meaalofa a le Tausaga Fou 5620_4

Faʻatau pepa ma se faʻatusa ile Kerisimasi laʻau? Vaʻavaʻai latalata i lou fale poʻo le galuega e ola ai ma sae ese se paga o lalaga e faʻapipiʻi mo se meaalofa. O sea teuteuga o le aofaʻiga lautele ma o le a foliga mai o le tausaga fou i le tausaga fou.

3 Tusi se lolomi oe lava

Faigofie, ae matagofie: 7 manatu mo le afifiina o meaalofa a le Tausaga Fou 5620_5

Tusa pe e leʻo oe o se tusiata, lolomiina mafai ona faia i ou lava lima. Ia sili atu - Fai atu i le tamaititi e teuteu se pepa paʻepaʻe faigofie ma lau ata. E foliga manaia tele ma manaia. I se faʻaopopoga, o le afifiina o le afifiina e le manaʻomia ona sainia i totonu o le faleoloa, faʻatau faʻatau lava pepa masani. Mai luga, se meaalofa faapena e mafai foi ona teuteuina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e pipii i se fasi lala se magao i le tusitusi tusitusi - pei o le aumaia o le Kerisimasi.

4 Faafefiloi mea e iloa ai mea

Faigofie, ae matagofie: 7 manatu mo le afifiina o meaalofa a le Tausaga Fou 5620_6

O se tulaga, e mafai ona mafai ona e faia pepa faapisi. I totonu, teu se meaalofa, ma ki le pito i luga ma le vaapiapi i le fasi ie lino ie. E tolopo lemu malu. E mafai foi ona e faʻafesoʻotaʻia i latou i totonu o le aufaʻatau ma le node. Ole a pei o se fatufua, toetoe o le fofo vaifofo.

5 Tapuni o Meaalofa "Snow"

Faigofie, ae matagofie: 7 manatu mo le afifiina o meaalofa a le Tausaga Fou 5620_7

Uma le fiafia faigofie: ave paʻepaʻe vali, pulumu (sili le fausiaina) ma pepa faʻapipiʻi. Taake se meaalofa, faʻamago i luga o le pulumu i le paepae vali ma "susu" se meaalofa ma le kiona. O le filifiliga lona lua o le faʻaaogaina o se kiona o le kiona kiona. E sili atu le saoasaoa, ae na masani ona fai e le ata le ata e foliga foliga palasitika.

6 Tautau Breecut

Faigofie, ae matagofie: 7 manatu mo le afifiina o meaalofa a le Tausaga Fou 5620_8

O lenei i totonu o faleoloa e faʻatau atu ni faʻailoga faʻapitoa ma igoa. E mafai ona tautau i luga o se lipine, lea e liu ai se meaalofa. O le a le mea e tusi i le pito i tua? Pau lava le mea e te manaʻo ai: o le igoa o le faʻaopopoga, o le tele o manaʻoga poʻo le nofoaga o le alu ese atu - "Santa Claus".

7 Faaaoga le nusipepa

Faigofie, ae matagofie: 7 manatu mo le afifiina o meaalofa a le Tausaga Fou 5620_9

O ai na fai mai o meaalofa e tatau ona afifi i totonu o se pepa faʻapitoa? Faaaoga le nusipepa! E foliga mai e le masani ai i le afifi. Na o le taumafai e aloese mai le pupula tele ma tele-fua ata - latou te tosoina le mafaufau. Na o nusipepa o le a avea ma tusitusiga o le a avea ma mea lelei e mafai ona teuteuina i lipine, aufana, bones po o le moa lala.

  • 5 manatu mo meaalofa fou a le Tausaga Fou e faigofie ona faia ma ou lava lima

Faitau atili