Faʻafefea ona glue le linoleum faʻatasi ai: auiliili faʻatonuga

Anonim

Matou te taʻuina le mea o le mea e te filifili ai mo ituaiga eseese o linouum ma tuʻuina atu i-sitepu faʻatonuga mo le galulue faʻatasi ma vaega taʻitasi.

Faʻafefea ona glue le linoleum faʻatasi ai: auiliili faʻatonuga 5839_1

Faʻafefea ona glue le linoleum faʻatasi ai: auiliili faʻatonuga

PVC Linoleum e tu i totonu o le foloa ofutino ma se tau maualalo ma aoga. O ona faaonaponei i ona po nei e matua iloga ai le tele mai muamua ma se vaaiga manaia ma tumau. E le faigata tele le tuu i ai, o le mea sili ona faigata o le faia sooga. O le a matou faʻamatalaina pe faʻapefea ona kelu le linosum jack i le fale.

Mea uma e uiga i le mamanu o linoleum juncy

Ituaiga o fola

Afu i fofo

Faatonuga mo fesoʻotaʻiga fesootaiga

  • Glue consaction of the fomu a ma t
  • Matou te galulue ma le kelu ituaiga ma

Ituaiga o Mea

E tele vasega o le fola o fola. Matou te fiafia ia i latou o le a fesoasoani e folau ma le filifilia o le kulimi mo utums.

Eseesega i le tuʻufaʻatasiga o mea mata

  • Marmoleum. E na ona faia mai vaega masani: wax, resin, flaxseed, fulufulu mamoe falaoamata, ma isi O le paluga ua tuu i luga o le faavae o flax, petena po o papa.
  • Pvc linoleum. O le atoa o le sythhetic o le armoplastic tele o loʻo faʻaaogaina i le faʻavae: o le afu ai le pvc poʻo lagona o le synthetic. Mai luga o loʻo ufitia i se mea manino, manino puipuia vaega.

Vaeluaina heterogenous ma homogenous ofutino. Muamua o se ituaiga o le tele-vaega "pai". Homogenous homogenous, e aunoa ma ni vaega faaopoopo. Mo ni talosaga eseese, o mea eseese e maua ai mea eseese.

Malulu malulu le atoa

Malulu malulu le atoa

Ituaiga e tusa ma le metotia o talosaga

  • Aiga. Nofoaga i nofoaga nofomau. O le sili ona matala, faaauau pea filifiliga. E le sili atu i le 10 tausaga.
  • Semi-pisinisi. O le sili atu le tumau o le aiga. O loʻo iai i totonu o potu nofomau ma le palu maualuga.
  • Pisinisi. Maualuga le tetee atu i le lagi. Faigata ma tumau. Auaunaga Ola mo le silia ma le 25 tausaga.

Faʻafefea ona glue le linoleum faʻatasi ai: auiliili faʻatonuga 5839_4

O le a le mea e te maua ai le linouum ia i latou lava

Soʻo se adapter mo Polyvinyl Chloride o le saʻo o le talafeagai. Ae e le tatau ona faia le fofoga muamua, e ono mafatia ai i le malosi ma se isi ituaiga. O le matai na fautuaina le faʻaaogaina o faʻamatalaga na gaosia e se faʻapitoa mo le ata o lua fasi mea. E mafai ona e faia se fesoʻotaʻiga e faʻaaoga ai le ulding: vevela pe malulu.

Vevela toto

I le mataupu muamua, o se maea faʻapitoa ua faia, talafeagai mo le teuteuga i fafo o le paolo. E faʻapipiʻi i totonu o se fana faʻapitoa ina ua ia tagi ai. O le iʻuga o le palasitika tele ua faʻatumuina i le Simix Space. O le metotia e fetaui lelei mo soʻo se ituaiga o le taina, o se tuusaunoaga o se potu malolo o se ituaiga aiga. Moni, faʻaaogaina tele i taimi e ala i polofesa aua manaʻomia meafaigaluega faʻapitoa.

Malulu o le toto

I le fale, e faʻaaogaina e le Matai le malulu o le faʻaleleia o metotia. E faia lenei mea, filifili se tutusa ituaiga o le le gaoia fualaau. O le faʻateʻa lea o pito o vaega o papa, palu faatasi ma i latou ma fausia se faʻailoga tumau ma le mafaufau loloto. E faʻaosofia ai ni faʻafitauli o ni ituaiga e tolu.

  • Ituaiga A. fofo mo le fiafiaina o mea alofa, faʻapea foi ma le heterogeliaus, faia i luga o le faʻavae o le pa. Ulufale atu i totonu o se nila le aoga-i totonu o le pulou pulou.
  • Ituaiga t. paluga mo se polyester pe tuʻufaʻatasia faavae. Sili atu le mafiafia ma mafiafia nai lo le ituaiga A. o loʻo faʻalauiloaina ma le laina i le t-foliga o le natura o le mea poʻo ni nila.
  • Ituaiga C. Sauniuni mo le toe faaleleia ma le fiafia. Manuia le tele o mea ma faʻatumu le togi o le 0.3-4 mm. Ulufale mai e le m-foliga o le tele.

O ituaiga uma o le malulu o le maalili o le laititi oona, faʻagaioia i le vevela mai -40 ° C ma le 60 ° C. Faigofie le afi, tele le vevela o le le taliaina.

Faʻafefea ona glue le linoleum faʻatasi ai: auiliili faʻatonuga 5839_5
Faʻafefea ona glue le linoleum faʻatasi ai: auiliili faʻatonuga 5839_6
Faʻafefea ona glue le linoleum faʻatasi ai: auiliili faʻatonuga 5839_7

Faʻafefea ona glue le linoleum faʻatasi ai: auiliili faʻatonuga 5839_8

Faʻafefea ona glue le linoleum faʻatasi ai: auiliili faʻatonuga 5839_9

Faʻafefea ona glue le linoleum faʻatasi ai: auiliili faʻatonuga 5839_10

Auiliiliga faʻataʻitaʻiga mo le glung linoleum

Ina ia maua se iʻuga lelei, e manaʻomia le talafeagai lelei nai lo le Clie o soʻoga o le Linoleum. O loʻo faia le fesoʻotaʻiga o le jack e tusa ma le ituaiga o mea ma kulu. Afai e manatu o loʻo i ai se tamai avanoa i le va o fasipepa, o se vailaʻau mai le ituaiga ua faʻaaogaina.

Malulu le toto ituaiga a pe t

A o leʻi faia fasi fasipepa, e manaʻomia le tapenaina o le faavae. E tatau ona mama ma faʻamago, e aunoa ma le pefu poʻo se tamaʻi lapisi. O lenei mea uma ua faamamaina ma se ieie. E faapena foi, o lagona o le gaʻo ma le pefu mai le laualuga o le fola e aveʻesea ai. Afai o le mea teuteu mea na tuʻuina i luga o le faʻavae, e mafai ona faʻagasolo o le faʻaaogaina o le Junction na o le aso pe a uma ona taoto.

Faagaoioiga taualumaga

  1. Matou te faia le fufusi o le sham. O le panels e tuu se tasi i le isi apamemea o 30-50 mm. Matou te ave se ipu uʻamea poʻo le pule, fetaomi fasi. Ma se naifi paʻepaʻe poʻo le masini-saoasaoa o loʻo tipiina i le uepisai o le faʻatasi. Aveese le tipiina.
  2. Matou te faapipiiina le lipine le lipine ina ia tapunia le tupe le vaega o le tipiina o le lua ie. Ave se tamatamai lima ma le atuatuvale-soofaatasi, matou te faia se slot i luga o le shutionery stiove naifi.
  3. Fao le paddle-nila i luga o le paipa ma se glue palu. Vevela le pito i luga ma se fau fausaga laiti, o lea e sili atu le vailaau.
  4. Matou te faailoa atu le telefoni i le vaega saunia, na faasolosolo lava ona faasolosolo ona potuina le faapipiiina. I le taimi lava e tasi tatou te femino ai i le Initaneti. O le vailaʻau o le vai, mafai ona tupu. Afai e aliali mai i luga o le Scotch - e le taufaafefe, o le teuteuga o le 'ie e leai se faamoemoe. Ogatasi le vavaeeseina o le paluga o le uamea ipu. E le mafai ona faia, e mafai ona solia.
  5. O loʻo matou faʻatali mo le taimi e faʻamanino ai le faʻavae. E masani ona ave le 15-25 minute, o le taimi tonu o le susulu o loʻo faʻaalia i luga o le afifi.
  6. Aveese lemu le fusiua le lipine i luga ma toega o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi.

O le mea i luga o lagona lagona e fesoʻotaʻi i le tutusa auala. Pau lava le eseesega o le ogatasi o le fua faatatau o fualaau faasaina, ua sili atu le mafiafia. O le foliga o le NI Bzzle ua suia ina ia faigofie ona taoto ai le mafiafia i le tele o le tele.

Faʻafefea ona glue le linoleum faʻatasi ai: auiliili faʻatonuga 5839_11
Faʻafefea ona glue le linoleum faʻatasi ai: auiliili faʻatonuga 5839_12
Faʻafefea ona glue le linoleum faʻatasi ai: auiliili faʻatonuga 5839_13
Faʻafefea ona glue le linoleum faʻatasi ai: auiliili faʻatonuga 5839_14

Faʻafefea ona glue le linoleum faʻatasi ai: auiliili faʻatonuga 5839_15

Faʻafefea ona glue le linoleum faʻatasi ai: auiliili faʻatonuga 5839_16

Faʻafefea ona glue le linoleum faʻatasi ai: auiliili faʻatonuga 5839_17

Faʻafefea ona glue le linoleum faʻatasi ai: auiliili faʻatonuga 5839_18

Faʻafesoʻotaʻi vaega o tupe i lenei auala e faigofie, ae e le mafai ona taofia se tomai. Ae maise pe afai e te manatu na lavea i luga o le teuteuga o le faaumaina le paluga o le leai o se faamoemoe. O le mea lea, e manaʻomia le faʻataʻitaʻi i luga o le lua faʻatekinisi ae leʻi amataina le galuega. E sili pe a fai o le tutusa mea e tatau ona fesoʻotaʻi. Ona e iai a latou uiga taʻitoʻatasi. Ina ua maeʻa se galuega o le a faʻafaigofie galuega.

Malulu malulu o le avora

Malulu malulu o le avora

O se fefiloi o ituaiga igoa S.

E filifilia pe a latou saili mo le faʻapopoleina o le linoleum ma se tamai va i le va o le au pape poʻo le toe faʻaleleia o fesoʻotaʻiga i ai.

Algorithm o galuega

  1. Matou te fufuluina le faʻavae mai lapisi ma le pefu ma se ie puipui. Ona matou te fufuluina ai mea uma i se ie susu, faatali mo le mago. A toe faʻaleleia o le a saʻo le faʻatafunaina o pito o fusi ma le foloa i soʻo se itu o loʻo i ai.
  2. O le toega o pito o le ofu o le ie na tipiina lelei le naifi teisi e le motusia. Matou te faʻapipiʻi i luga o latou ma le gaʻo o le gaʻo.
  3. Na matou tuu i luga o le tapuvae. Faʻatumu lemu le avanoa o le suʻega, lemu agai i luga o le pito. E taua le iloa o le faʻafefeteina o le nofo, o lea matou te faaooia ma se tamaʻi umi. Na aveese e le sili se ie i le ie ma le scotch. E leai se mea e le susu ai lona avanoa.
  4. Matou te tuua le faamago mo se vaitaimi o le lua itula ao le i oo i le aso. E fuafua lava ile ituaiga o fofo ma le lautele o le va.
  5. Iloilo ma le faaeteete le togafiti ua tumu i le fualaau faasaina. Afai o le kulimi o asini, i luga o le mea tatou te faʻaaogaina ai se vaega fou o fofo.

E i ai le isi metotia ala o le kelue le linouum i totonu ia i latou. E matua faigofie lava, ae o le taunuuga e le sili ona lelei. O fasi pepa o loʻo faʻapipiʻi i le faʻaliliuina o le tausinio, ina ia latou le o faʻamalosia atoatoa i luga o le fola. O le faapipiiina o Agaireto Muamua i le fola, ona ave ese lea o le puipuiga mai ia, o loʻo tulaʻi mai tagata teuteu i le vaega sili ona lelei. O lenei metotia e talafeagai mo le le tumau o le vaega o le vaega.

E le faigata le fasi linoleum. E mafai ona e faia i ou lava lima tusa lava pe o loʻo iai se poto masani poʻo se mea uma. Sili ona taua - e tatau ona pikiina le paluga mo le faʻaaogaina ma faʻaaoga saʻo.

Matou te ofo atu e matamata i se vitio o loʻo faʻaalia manino faʻaalia o le fesoʻotaʻiga o le ie ua faʻaalia manino.

  • Toe lipea pu i Linoleum e te faia ia te oe lava: Fautuaga i le toe faaleleia ma se patch ma aunoa

Faitau atili