Moe le alatele: 10 mea e le o iai

Anonim

O ato ma Wallet, sikafu ma pulou, e oʻo foi i maile paʻu - o mea nei o le a le mautinoa eli ma clog le intut sone. Ua tupu taimi e faʻatautaia ai le suʻega, ma le matou lisi siaki o le a fesoasoani i lenei.

Moe le alatele: 10 mea e le o iai 6014_1

Moe le alatele: 10 mea e le o iai

1 ato ma atotupe

Eseese ituaiga o ato - Mai i tamaitai laiti mea laiti i tamaiti aʻoga masani - masani ona maua se nofoaga i le ala savali. E ui lava e le tatau ona latou i ai.

Moe le alatele: 10 mea e le o iai 6014_3

Tuulafoaiina le faatamala, o le a latou matua faʻaleagaina le totonu o le sone sone. Saili i latou se nofoaga i le kapoti, o le ofu o le ofu po o le matala-lima fata.

  • 5 Mafuaaga Aisea i le Alatele - Taimi Taimi

2 tele o seevae

Moe le alatele: 10 mea e le o iai 6014_5
Moe le alatele: 10 mea e le o iai 6014_6

Moe le alatele: 10 mea e le o iai 6014_7

Moe le alatele: 10 mea e le o iai 6014_8

Afai e te teuina seevae e le i nofoaafi, a lea? Matou te tali atu: E mafai ona e ala i le alatele, ae le tatau ona e faʻaalia le atoa aoina o ou seevae ma seevae mo le toe iloiloina. Ma afai e iai sou atua tele, o lenei "aoina" o le a tupu i nisi taimi. Sailia paga o lou nofoaga. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e saunia se seevae tapunia poʻo ni potu faʻapitoa i totonu o le kapoti i le ala savali. Mo se faʻataʻitaʻiga, fausia le tino pax mai ika ia, e mafai ona e faʻaopopoina se fata e malolo ai, ma faʻasaoina ai le faʻatasiga.

Moe le alatele: 10 mea e le o iai 6014_9

Toefaafouina le fata mo seevae "faamalo" IKEA

2,700

Faatau

3 Scarves, totigilima ma pulou

Moe le alatele: 10 mea e le o iai 6014_10

A oʻo mai le vaitau malulu, tele pulou, totigilima, sikafuleti e foliga mai i le ala savali. E faigofie ona aveese latou ma tuu vave i luga o le fata po o le tulou. O le a sili atu pe a e mafaufau i le latou teuina muamua. Mo se faʻataʻitaʻiga, filifili le fata mo i latou ile totonu o le pepe. I le agaga atoa, e ala i lea mea, e mafai foi ona e nanaina pulou - leai se tasi lala i lalo o la latou lala. Ma tasi isi filifiliga o se ato manaia. Pulou ma totigilima, ma e pei ona faʻaputu malie lemu, aua le manatua pe a e piilima iina.

  • Moe le kapoti ina ia mafai ai ona tumau mea: 5 sitepu faigofie

4 faamalu

Moe le alatele: 10 mea e le o iai 6014_12
Moe le alatele: 10 mea e le o iai 6014_13

Moe le alatele: 10 mea e le o iai 6014_14

Moe le alatele: 10 mea e le o iai 6014_15

Malilie i le mea moni i le timu, toe foʻi mai i le fale, o le susu susu o le a le lafoina i le kapoti ma o le a le faʻapipiʻiina i totonu o le potu. Ae o lea ua iai se ala - ia oo i ai le tu mo faamalu. E ala i le ala, e tatau ona magoto le faamalu i le vavaeina. O iina o le a latou fetaui ai iina. Filifili se lagolago ma se pallet e i ai i le mea e tuu ai le alavai.

Lagolago mo Umbra Umbra Leoleo

Lagolago mo Umbra Umbra Leoleo

  • Faʻafefea ona teu ni susu o susu, paʻu seevae ma isi mea, e aunoa ma se mea i le paʻu o se mea

5 vaevaega ma mataupu

Moe le alatele: 10 mea e le o iai 6014_18

O le mata tioata o se mea e sili ona gigzing mai le potu i totonu o le potu i totonu o le potu ma masani ona mauaina lona sulufaiga i luga o le fata i le ala savali. Ile lautele, e leai se mea mataʻutia i lenei mea pe a na o ia tioata. Ae afai e tele o ia mea, ma latou pepelo ma le le masani ai, o le a tatau ona e sailia se fofo i le tau mo le mama ma le matagofie o le vaega o le sone. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatau se atigipusa e fetaui ai ni tauleleia o lea faʻatauga.

6 pepa palasitika ma tupe siliva

Moe le alatele: 10 mea e le o iai 6014_19

E televave pepa palasitika mai faleoloa, faletupe, lea na totoe i le ala savali pe a uma le malaga i le faleoloa lata ane, faʻapea foi ma le faʻailoga (tupe) o le a le mafai ona teuteu lau alatele. Ae le gata i lea, o le a latou masalomia. O le fautuaga lea e faigofie - o la latou afifi e tatau ona faatulagaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o kata palasitika uma e tuʻuina mai ai se pusa laʻititi, o le a sili atu ona faigofie le sailia o le manaʻomia pe a manaʻomia. Mo ni faʻailoga, tuu i luga o le fata i totonu o le alatele i le alato laʻititi-ato e maua ai se tupe mai iina ae le i alu ese mai le fale.

Pusa mo le teuina ma tapuni

Pusa mo le teuina ma tapuni

7 Meli

O mea uma e te mauaina mai le pusa meli e masani ona maua i le alatele, aua o le toʻatele o tatou e galo ona faʻailoa atu le tele o faʻasalalauga afā aʻo leʻi amataina lapisi. Ma sa latou maitauina e feau i luga o le fata, atoa foi ma nusipepa ma mekasini.

Moe le alatele: 10 mea e le o iai 6014_21

E i ai le tali, ma e sili atu le faigofie. Ioe, o faʻasalalauga e lafoaʻia ai tagata lotu pe a latou le fiafia i ai, ae mo nusipepa ma nusipepa, pe a e manaʻomia ia i latou, tagaʻi i mea ala tiga. Ina ia latou foliga ma le totoʻa.

Moe le alatele: 10 mea e le o iai 6014_22

Newsletter "Kursssle" IKA

1 299.

Faatau

8 cosmetic sapalai

Moe le alatele: 10 mea e le o iai 6014_23

E mautinoa lava e tele teine ​​e masani ai le tulaga - e tatau ona e faʻauma le puʻeina poʻo le fetuutuunai o le lauulu aʻo leʻi alu i fafo. O lea i le ala savali i le amataga o le faaeeina, lipicks ma isi meafaigaluega meafaigaluega. Afai latou te manaʻomia tele iina, ma e sili atu ona faigofie mo oe le faia o laugutu e fai ai laugutu ae leʻi alu i fafo, saunia se faʻalapotopotoga (pusa, pusa) mo i latou. Ae matou te fautuaina lava le tuua o mea faigaluega a le COSmetic i le faletaele pe i luga o le laʻei laulau i le potumoe.

9 pito i luga

Moe le alatele: 10 mea e le o iai 6014_24

Afai e nofo se maile i lou fale, ou te mautinoa lava na nofo ai o ia leash i le ala savali. Taumafai e saili ia te ia se nofoaga tumau. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le kapoti poʻo le tumama.

10 maea ma chards mo telefoni

Moe le alatele: 10 mea e le o iai 6014_25

Masalo o mataupu ia e faʻamutaina le naʻo le alatele. I le fale mautotogi e mafai ona latou tautevateva i nofoaga e leʻi fuafuaina, e oʻo lava i le faletaele (pe a iai se socket). Tuʻuina atu le teuina o ia togafiti pepelo, faʻataʻitaʻiga, aveese le nofoaga mo i latou i le kapoti o lau kesi. Pe nana i le ato i le ato e totogi ai le telefoni i le galuega.

Faitau atili