Mamanuina o se mea tatala i fafo: 3 taimi e taua tele le mafaufau

Anonim

Matou te faʻamatalaina pe faʻafefea ona fuafua le saʻo nofoaga ma o loʻo i luga o le malamalama o le malamalama, tele ma foliga, faʻapea foi ma le fola mea.

Mamanuina o se mea tatala i fafo: 3 taimi e taua tele le mafaufau 6072_1

Mamanuina o se mea tatala i fafo: 3 taimi e taua tele le mafaufau

1 nofoaga ma le mulimuli

E sili atu le saʻo le mafaufau i le faʻasologa o le feʻena o le fesoʻotaʻiga i le fuafuaina o le fale. Ae mafai ona faʻapipiʻi i le maota pe a fai o le manaʻoga mo se isi avanoa mo se aiga o le aiga, taʻaloga a tamaiti, faʻatoʻaga na tutupu mai mulimuli ane.

Ole maoaʻe, o nofoaga taʻitasi e iai ona avanoa ma faʻaletonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le itu i saute o le a matuaʻi faʻafiafiaina i le tautotogo ma le gata. E ui lava mo le taumafanafana o le a tatau ona mafaufau i le natura o le va o le va o le avanoa, lea e puipuia mai le la ma le vevela o le la. O le taeao kofe e sili ona fiafia i le la o le la i le itu i sasae o le fale. Sisifo talafeagai mo le aoina o afiafi mafanafana. Masalo o le a filifili se tasi e fausia ni ituaiga se lua o le tele o faʻafitauli mai itu eseese o le vaega o le sami.

Le taualuga i luga o le matala

O le pito i luga o le taualuga i luga o le avanoa o le a faʻatagaina ai le faʻaaogaina o le leaga o le tau ma aua le popole i le saogalemu ma le puipuiga mai le timu o meafale

E sili atu le fiafia o tagata alofa i se mea e le fiafia i ai. "O le a sili atu le fiafia i le tulaga mai le fale. I le auala, e mafai ona faʻaaogaina o se tamaʻi umukuka poʻo le pamu o le barbeco. I tulaga mamao, o le ala i ai mai le fale autu e tatau ona puʻupuʻu. Aua nei galo e uiga i le manaʻoga e aumai le vai ma le eletise i se tasi tulaga tu. Faatasi ai ma i latou, o le malologa o le a sili atu le manaia.

Tumau i le tagata

O le nofo i le itu i saute o le itu i saute i le taimi o le vevela o le taumafanafana o le a faia ai se manaia telefoni feʻaveaʻi poʻo laufanua fanua o le kesi ma togavao. I le vevela o le a latou faia le ata manaʻomia ma malu, ma i le paʻu, lafo lau laʻau, o le a le taofia ai le tui o le malamalama i totonu o le fale

  • 5 o le fautuaga talafeagai ia i latou e fia fausia le faigata i le togalaau

2 tele ma foliga

Mo le filifilia lelei o le tele o le feʻena o le mafutaga, e taua le taulaʻi i le olaga ma vaʻai foʻi i le lumanaʻi. O i latou e alolofa tele i potopotoga pisa poʻo le faʻatali mo le faʻaopopoina o le aiga, ua e manaʻomia se sikuea lapoa.

Mo se aiga o le fa, o le faʻafitauli e le tatau ona i lalo ifo o le 16 ², tusa lea mo se nofoaga sili ona lelei o le a le itiiti ifo nai le 20 faʻamalie.

Atonu e mafaufau le au talimalo i le tulaga o lenei nofoaga. A uma mea uma, o le mea e tasi o le mama malosi malosi auala nofoa, ma le tasi i le isi - sofas o le manaia tele. Ma le isi, e te manaʻomia se laulau ma, e foliga mai, e leai se tasi. O lea, o le lautele o le taupulega o le a faia ai le vaega 'eseʻese le atoa o le 2.5 M, A leai se isi tagata e faigata.

Pei o le fomu, e le tau faʻatatauina le terrace. Ma le faʻatapulaʻaina o le avanoa avanoa, e oʻo i se tamaʻi nofoaga e latalata i le faitotoʻa faitotoʻa poʻo se ituaiga o paneta, o loʻo sosolo i le tulaga atoa.

Mamanuina o se mea tatala i fafo: 3 taimi e taua tele le mafaufau 6072_6

3 fola mea

I le taumafanafana, o le foloa vevela i luga o le siosiomaga i fafo e sau i le 40 ° C. I le offseson, e tatau ona ia tetee atu i timuga ma faamemelo, ma i le taumalulu - tolusefulu-vae frosts. E manino lava, o mea o le a latou faatinoina galuega o le fofoga ufiufi ua faamaonia e teufaatasi tulaga faigata. Ma e i ai le filifiliga. Muamua, o laupapa laupapa. E masani ona faia mai le malulu tele o laʻau faʻatasi poʻo ni larchs. O le faia o se laʻau e sili atu le tetee i aʻafiaga o le gaosiga ma le eleele susu, e sili atu le faʻamamaina i ni vaega faʻapitoa poʻo le faʻagaioia e le tele o vali ma tua. Semi aumai se tamai slope (1%). O laupapa e le tumau latalata, ae i se mamao mamao mai le tasi i le isi (0.5-1 cm).

Lona lua, o soʻo se mea o le a taofia ai le tau o le tau o laupapa o laupapa-palasitika tuufaatasia (DPK), latou te teteʻe atu i le vai masima. O lo latou maeʻa e aofia ai laupapa falaoamata. O le matafaioi a le tagata saisai e faia polyropylene po o polyvinyl chloride. Mo nisi mea e sili ona aoga meatotino ma matagofie ituaiga e fetaui lelei ma le faʻaleleia o le faʻaaogaina ma le Dyes. O le DPK FOFLUEGA E lava le tumau, galue lelei i le lautele o le vevela mai le -50 i le + 90 ° e le o le pro, e le malepelepe.

Mamanuina o se mea tatala i fafo: 3 taimi e taua tele le mafaufau 6072_7

Ma le mea mulimuli, poscelain conduwork o le sili ona lelei o le tau-tetee i mea e mafua ai le itiiti ifo vai o le vai. E mafai ona toe foʻi mai le selau o le faʻaʻaisa ma le alu i totonu o le taamilosaga, fata ia Aperaamo. Ma o le a tautua i le tele o tausaga i le aʻea o tulaga o lo matou atunuu.

Faitau atili