Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok

Anonim

Ua matou faʻatasia uiga, tulafono mo le faʻaaogaina ma le teuina o le uma o le faʻaumaina o le sttklatovka, pei foi o matou tuuina atu ni faʻatonuga mo le tuʻu i luga.

Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok 6074_1

Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok

O i latou e manaʻo e tapena puipui i le faʻamaeaina atoa e aunoa ma le pefu le talafeagai ma le palapala, ua sauni-na faia polymer totty. O loʻo faʻavae i luga o le sili ona lelei o le mea lelei - 0,02-0.1 mm, ma latou paʻu i le pito i luga ma le manifinifi ma lamolemole vaega.

Oloa Faapitoa

Polymer Suiga o loʻo fuafuaina mo le maualuga-lelei faʻamaeʻaina o le faʻaumaina o luga, faʻatumuina o tamai paolo, tulaga o le maualuga o le, "manifinifi" i luga o le inā ". Faʻaaoga le Putty i luga o le vaega o le Plaster, Cermang Plaster poʻo tuʻusaʻo i Base Base (sima, Glc, Gvl) pe a uma le laugatasi. Mo le monolithic sima, le eleele, fausiaina o se faigata ma le faʻateleina o le vaega o le fesoʻotaʻiga o le faʻavae ma le punou, ma mo le plasters o le GRAMS o se mea na tupu.

O le faavae o le tele o polymer shp e mafai ona avea ma se matala. Atonu o se tamai maamulea, maamu, Dolomite ma mea faapena o pupula ata. E le gata i lea, e aofia ai ma se filo, standbize, papani, toe faʻaleleia vaega. Tamoʻe papatusi i le ituaiga o mea matutu ma le palasitika, sauni-e faʻaaoga ma tagata faʻalogo.

Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok 6074_3
Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok 6074_4
Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok 6074_5
Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok 6074_6

Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok 6074_7

Masini o afaina ma papatusi e mafai ona aveʻesea e le vai, ma mamago - naʻo le taimi.

Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok 6074_8

A galulue faatasi ma papatusi, faʻaaoga mea faigaluega na faia ai ni mea selealele e le mafai.

Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok 6074_9

O le agavaʻa ma mea faigaluega pe a uma ona fufulu le iʻuga o le faʻagasologa i le vai.

Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok 6074_10

Ina ia saunia se fofo mai se matutu paluga, o mea o loʻo liliuina le afifi i se malosi ma le vai o loʻo faʻamatalaina e le gaosiga e maua ai le gaosiga o le fale gaosi. I lea tulaga, o le tapenaina o le maualuga-lelei le lelei e ono faʻalagolago tele iai le faʻailoga ma le mafaufau o le Wizard.

O nisi tagata gaosi o loʻo mafai ona faʻamutaina e faʻatagaina ai i latou e faʻateʻaina ma ni vaega laiti o vai (mai le 30 i le 50 ml i le 1 kg o le tele). O lea ia maua ai le sili ona lelei o le fofo. Ae ua mafua ona o le faʻateleina o le suavai, o le sē e mafai ona leiloa ana meatotino e aoga. E masani ona faʻaosofia le siʻitia o mea ma le leaga o le mea ma le leaga o lona alavai i le eleele. E le fautuaina lava le ulufale i se mea ae o le laititi o le vai i totonu o le Splock. O nei gaioiga e mafai ona faʻaleagaina ai le oloa.

Sauni le polymeric stamty (pasty) ua saunia i le gaosiga. Ina ia mafai ona maua se homogenous tele o le faʻaputuga vaega o mea laiti ma isi vaega, e mafai ai ona faʻaleleia le saoasaoa o le tulaga, e le mafai ona ausia le mea. O lea, ua faia ni splocks e sili atu le aoga mamago.

Peitai, latou te teuina taumafaiga ma i le tapenaga tulaga o le paluga. Toefuatai la latou mea sili ona fetaui lelei ma le galulue faʻatasi ma meatotino o le faʻavae pe a uma le teuina o le teuina. E na o le fefiloi ma se fale palu i luga o ni suiga laiti. E faigofie ona tufatufa le paso o le palama. O le a tutusa tulaga masani ma aveese le pito sili ona lelei o foliga mai, lea e manaʻomia mo le mulimuli ane pisia ma pipii pepa faʻapipiʻi.

Sportrock Superfinish

Sportrock Superfinish

I le maketi a le Rusia, na matou sauni - na i ai ni puaona manu, lea na avea ai ma "داulu" Bafrus "(Trademat"Na maeʻa
Igoa Trund mespa. Veleat lr pasta. Lr pasta. Superfinish Faifaatoaga i le 95.

"Alisilk" Pa39 W

Tagata gaosi Konauff

Weaber "Saint-Goben"

Bergaf.

Dannoguips.

Henkel

"Sili"

Mea mafiafia, mm 0.2-2 0.2-3. 0.1-1 Tusa ma le 2. Seia 3 0-2
Taumafaina i luga o se vaega o le 1 mm mafiafia

1.6 kg / m ²

1 l / m ² 1 kg / m ² 1 l / m ² 1.7 kg / m² 1.6 kg / m ²
Faago le taimi 1 mm, h Aua. valu fa Aua. 4.5 Aua.
Faʻatagaina le faʻaʻaisa / 'ai, cycles lima 10 _ lima E oo i le 5. 10
Afifiina, kilomita. sefulu ma le valu lua sefulu 25. 18,1 25. 28.
tau, olo. 831. 1094. 1037. 1071. 1485. 1354.

Vaega o talosaga

Ua faia ni suiga o Polymer o suiga i potu ma se tulaga vevela o le le mafaufau. I se faatusatusaina o le simaneʻe, e le itiiti le susu le saʻo ma le malosi, lea, pe na o le tele o mea e taofia ai le tele o le ogalaau.

O le polymeric e mafai ona apalai i le tele o vaega. E ui lava i le faʻasaʻoga i se auala taua tele e le mafai ona faʻamatalaina ona o se faʻaopoopoga faʻateleina i le tau o le lofituina o le lasi i luga ma le le aoga.

Dannoguits Dao pito i luga 9

Dannoguits Dao pito i luga 9

O galuega e faia i le ea vevela ma faʻavae mai le 5 i le 30 ° C ma faʻatatau i le ea malulu le sili atu ma le 70-80%. A o le Plaque Fime e le o le faʻamamaina, o le laualuga e puipuia mai le mafai ona faʻafesoʻotaʻi ma vai, ata ma faʻaalia e tuʻusaʻo ai le la. I le ala, le taimi o le faʻamamaina o le stp e mafai - o le tau e le tumau. E fuafua lava i le ituaiga o faʻavae, susu ma vevela i totonu ma le mafiafia mafiafia. O le maualuga mafiafia o le statty vaega, e mafai ona faʻaaogaina i le tasi pasi, e fetaui lelei ma le tapulaʻa o le persictable ua maeʻa faʻamatalaina e le gaosi oloa i luga o le afifi. Mago ma le malosi ma le malosi o tupu e pei o le susu o le susu. Ma le mafiafia o le nofoaga, o le umi lava e milaga. O le taimi e tasi ma le alu ese atu o le susu e i ai se teisi o le mea. O lea, o le faasalaga o se le-le mafai ona taua.

Faifaatoaga i le 95.

Faifaatoaga i le 95.

O le vaega faʻatonu o le laualuga o loʻo oloʻomia ai le suo mago. Mo lenei faamoemoe, o le palapala o saito ma le vaivai o le P100-p120 e masani ona faʻaaogaina, ma mo faʻamamafa mulimuli - p180-p240. Manatua e le mafai ona olo le laualuga luga. O le a taitaiina atu ai le leiloa o lona uiga.

Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok 6074_14

Totogi Tulafono

O le mea e maeʻa polymer statty e manaʻomia e faʻaaogaina i le tausaga mai le aso o le gaosiga. Teu i tulaga mamago i tulaga mamago, i le hermetic afifi, i le vevela mai le 5 (10) ia 35 ° C. Oloa sili ona fausia tagata gaosi e fuafua ai le tele o le malulu ma le tele o taamilosaga. E le gata i lea, o le faʻagasologa mulimuli e le mafai ona faʻavaveina ma vevela vai poʻo le vevela. O le faʻatulagaina o le tele e tatau ona faʻasolosolo lemu, i totonu o le 1-2 aso. O le vai o loʻo faia i luga o le laualuga e le o faʻavaivai, ae faʻalavelave i se palu fefiloi i luga o se fefiloi i le tau fefiloi e aunoa ma le faʻaopopoina o le vai. A leai, o meatotino o galuega a mea o le a le toe faʻafoʻiina.

Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok 6074_15
Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok 6074_16

Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok 6074_17

O le maualuga maualuga o le paepae o le tagata sauni-faia o le plaque e fesoasoani e faʻaititia ai le taumafaina o vali pe a fai o puipui ma pine - i le faʻaitiitia o le numera o faaputuga.

Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok 6074_18

Faʻatonuga mo Paʻu Paʻu

  1. Maeʻa, o le faʻaiuu o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le spael spalasu (mo se vaega o loʻo tupu, o se tamai spael spatala 30 cm lautele) faʻaaogaina).
  2. O le mea mago o loʻo togafitia ma se mea lelei o le kapeti o loʻo faʻamamaina ma ua e faʻafilemu aʻo leʻi faʻaaoga le isi vaega o le sipela o le sipela poʻo le eleele.
  3. Ma le tele-vaega o le tele o vaega, o isi vaega o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga muamua i se mea na mago. O le mama mama ma matutu luga o loʻo ufitia i le eleele, pe a uma le vali pe ufiufi i le pepa puipui.

Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok 6074_19
Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok 6074_20
Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok 6074_21
Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok 6074_22

Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok 6074_23

Ogatasi o puipui

Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok 6074_24

Togafitiga o mago luga

Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok 6074_25

Olo olo

Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok 6074_26

Lanu

Ma le tele o tusi o le faʻaumaina o galuega, e faigofie atu ma vave ona faʻaaoga le paʻu ua maeʻa ona faʻaalia se spatula, ae o se osofaʻiga poʻo se osofaʻiga a ea poʻo se taʻavale. Luga o le Sourse Soup Sweet ma se metotia metotia o 8-10 taimi vave nai lo le lima. O lea, e mafai ai le tele o puipui ma le maualuga e oʻo atu i luga 3.5 mita e aunoa ma le fausiaina o le scaffolding. Muamua, o papatusi ia e fetaiai ma tulimanu, ina ua uma le luga. Spray o le fofo ma sologa lelei gaoioi o le pistol girsel-gaioi mai luga i lalo. O le iʻuga, o loʻo taoto i ai ma se manifinifi ma lamolemole vaega. Afai e tatau ai, e mafai ona fesoʻotaʻi ma se spalat.

Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok 6074_27
Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok 6074_28
Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok 6074_29

Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok 6074_30

Ina ia faʻaititia le taugofie vali taumafaina ma maua se mea manaia i le paʻi atu, o le atoatoa atoatoa faʻavae e talafeagai. Fausia fesoasoani fesoasoani na saunia saunia.

Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok 6074_31

O le le mautonu o le tagata sauniuni-faia e mafai ona teuina mo se taimi umi e aunoa ma le leiloa o meatotino, pe a fai o le paketi o le a tapunia ma le tapuni.

Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok 6074_32

O le lamolemole monophogani faʻavae e manaʻomia mo le lanu ata manifinifi ma manifinifi lima.

  • 7 eco-faauo mea mo fale fale

Faitau atili