3 auala o le ita o le pueina o taualuga

Anonim

Matou te filifilia le itu taumatau ma le le mautonu o le fomaʻi faʻamaumauga: i luga o folau, i le va o latou, i le va o rafyles.

3 auala o le ita o le pueina o taualuga 6577_1

3 auala o le ita o le pueina o taualuga

Ina ia tausisia se vevela vevela i totonu o le atunuʻu fale, e toʻatele e sili atu le malosi nai lo manaʻoga. E masani ona mafua ona o le le lava pe leai se mea e malolo ai. Ma e ala i le le lelei, o se maa taualuga na ala ai i le 30% o le vevela. O le mea lea, o le faʻatulagaina o se faʻamafanafanaga mafanafana poʻo se osofaʻiga e maua ai se teuga tupe ma faʻatagaina oe e faʻateleina le nofoaga o totoe ona o le avanoa i le mea e te alu i ai. O le mataʻutia o le olomatua latou te siakiina mea taua i luga, ma e manaʻomia le tuʻuina mo le auai ma le tausiga o fale fatu. O taimi nei feteʻenaʻiga e mafai ona tautua ai o ni taimi malolo tausaga, ae naʻo le saʻo faʻagaioiga. Ma e taua tele le masani o tufui o tufui i mataupu o le galuega ma tausisi i tekonolosi o faapipiiina o mea.

3 auala o le ita o le pueina o taualuga 6577_3
3 auala o le ita o le pueina o taualuga 6577_4
3 auala o le ita o le pueina o taualuga 6577_5

3 auala o le ita o le pueina o taualuga 6577_6

PIR o le Hormal Custoction Papa o loʻo iloga i le pito sili ona maualalo le mafai ona avea ma tau o loʻo i ai i le taimi o loʻo faʻalavelave i ai i aso nei: λ = 0.021-

3 auala o le ita o le pueina o taualuga 6577_7

3 auala o le ita o le pueina o taualuga 6577_8

1 mafanafana i luga o rafyles

O auala o loʻo aʻafia ai taualuga tetele i luga o le laʻau e sili ona lelei i le fausiaina o se fale fou, suia le taualuga, ma le taimi e manaʻomia ai le toe faʻafouina ma le toe faʻafouina o le teuteuga. I le tulaga lea, o le Hormal Faʻapamaina mea e faʻaititia ai le vevela o le leiloa, puipuia le ala o le tauaveina o le fausaga mai le aisa ma le le lelei le aoga o le vevela vevela mai i totonu o le malulu o alalaupapa. E moni, i le faʻavae o le tuufaatasia i fafo atu o le faʻanoanoa o loʻo afaina ai, mafai ona susuina le faʻalumaina ma e faʻaleagaina foi le teuteuina i totonu.

Polokalame o supropyl stralation

Polokalame o supropic faasee:

1 - Rafters;

2 - laupapa faapuupuuina;

3 - Vaofizoing;

4 - Faʻalapotopotoga;

5 - Alumininu ia lava se fana;

6 - Suapoa;

7 - seasea faia se totogi;

8 - Sa mautu le fola laupapa;

9 - laina kapeta;

10 - le faʻafefeteina le taʻe;

11 - Oloa.

Filifilia o se vevela mo le faʻapipiʻiina o luga o le rafters, e taua le mafaufau o le a oʻo atu i le mamafa mai le tele o le taualuga, kiona ma le matagi. Ia sili ona lelei, o papatusi totini o le pito i lalo ole pu o le pito i luga o le plystyrene osao ma pr o loʻo galueaina iinei. Ona o le lava le uunaiga ma le teuina o malosiaga, e talafeagai mo utaina ma faagaoioi ai taualuga. I lea tulaga, o le avega i luga o le tau faʻaalu ua faʻateleina ai le laititi ona o le tele o le tele o mea. O ulugalii uma ua leva ona tapunia le fausaga ma le le faʻamaloloina vai, lea e mautinoa ai le mautu o le Fale o faʻatautaia o loʻo faʻatautaia e ia i le taimi. Ae peitai, o nei uiga aoga aoga e mafai ona liliu i ni mea leaga e aunoa ma le faʻaaogaina lelei o le ventipelation gace (faʻaaoga se counterbruck ma rareblock) mo le aveeseina o le ea.

3 auala o le ita o le pueina o taualuga 6577_10
3 auala o le ita o le pueina o taualuga 6577_11

3 auala o le ita o le pueina o taualuga 6577_12

Ona o le nofoaga o le faʻalumaina i luga o le rafters, avanoa nofoaga e faʻateleina ai, ma tatala laina laupapa e taʻalo ai le vaega o le muamua teuteu elemene.

3 auala o le ita o le pueina o taualuga 6577_13

O le l-foliga pito i pito o Ivol-Ivol XPS e aveese le foliga o le malulu o alalaupapa.

I le matou maketi, XPs ma Pist o Papatusi, fuafuaina faʻapitoa mo le tele o taualuga, ma le le mafiafia o Kapolenikili o loʻo fai ma le faʻapitoa, turroop

Ua tatalaina le faigata o papatusi ma le lamolemole ma le mulumulu pito. O le mea mulimuli e aumaia se soft insen pe a taoto ma le leai o le malulu malulu.

3 auala o le ita o le pueina o taualuga 6577_14
3 auala o le ita o le pueina o taualuga 6577_15
3 auala o le ita o le pueina o taualuga 6577_16

3 auala o le ita o le pueina o taualuga 6577_17

Maualuga-uiga o le XPS Company ei ai se toniga fausaga, e aunoa ma ava ma faamaufaailoga.

3 auala o le ita o le pueina o taualuga 6577_18

O le tele o sela e laititi tele (0.05-0.08 mm) o loʻo latou masani ai o loʻo masani ai mata.

3 auala o le ita o le pueina o taualuga 6577_19

2 i le va o rafyles

O le taualuga e vavaeeseina mai totonu o le totonu e mafai ai ona e galue i soʻo se taimi o le tausaga, ae le faʻalagolago i le tau ma faʻauma le taimi. O mea e masani ona lima. Ma le faʻapipiʻiina e le mana e faʻataunuʻuina ai le tasi tagata.

Ata o intercropyl sreous

O le ata o le faʻatauaina o le fale talimalo:

1 - fola rate;

2 - E puipuia ai le malosi o le soifuaga;

3 - Sʻetradralic puipuiga;

4 - Doom;

5 - Vaofization;

6 - fale i totonu.

Mineral Contrave Connecly Connecly faaaoga o fesoʻotaʻiga interconnerations: mai le fiberglass ma maa maa. I le maketi a Rusia o loʻo latou faʻataʻitaʻia e Saint-Goben (ISOVERA (Issover's Quuf-sreous, Parowol, URA. O le lautele o le taʻamilosaga ma fulufulu, o se tulafono, e fetaui ma le tele o tusitusiga faʻavae o faʻavaʻa o faʻavaʻa. O lea o le mea e taofi ai le faʻatuatuaina, o lona lautele e tatau ona 10-20 o le mamao sili atu nai lo le mamao i le va o taʻavale i le malamalama.

3 auala o le ita o le pueina o taualuga 6577_21
3 auala o le ita o le pueina o taualuga 6577_22
3 auala o le ita o le pueina o taualuga 6577_23

3 auala o le ita o le pueina o taualuga 6577_24

Le faʻaaogaina o le VAPORIZOVE MBRANONE mai le itu o le feteʻenaʻi ma le susu - mai fafo, e masani ona taʻitaʻi atu i le leiloa o mea o vevela-puipui.

3 auala o le ita o le pueina o taualuga 6577_25

O le ie o le au Vapia o loʻo i ai ma faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻi i le fale o loʻo i ai ma le fale faʻapipiʻi, o soʻoga e faʻataʻitaʻi i le mauga o lipine.

3 auala o le ita o le pueina o taualuga 6577_26

E mafai foi ona e ulaula soosoo ma se fau taxi.

Ia manatua: pe a faʻapipiʻi mai i totonu, maualuga-tulaga sili ona lelei o le potu e manaʻomia, e sili atu ona uʻuina atoa le susu o le susu. Soʻo se meaʻai i le va o paopales ma isi ni faaletonu o le a mafua ai le faʻamamaina o mea i totonu o mea faitino, lea ua tumu i le leiloa o meatotino aoga ma e oo lava i lona faʻatulagaina.

3 auala o le ita o le pueina o taualuga 6577_27
3 auala o le ita o le pueina o taualuga 6577_28

3 auala o le ita o le pueina o taualuga 6577_29

Faʻasao i luga o papatusi e sili atu le talafeagai e faʻaaoga ai ma le tulaga o le 500 mm folau laʻasaga.

3 auala o le ita o le pueina o taualuga 6577_30

Taʻavale - ma le le-le-tulaga o le laʻasaga feʻau.

3 vavaeeseina i le va ma lalo o le rafyles

I le tele o itu o Rusia, o le malulu malulu. Ma le tulaga pe a manaʻomia le manaʻomia o le teteʻe i le vevela vevela, e le mafai ona ausia e se tasi vaega o le creves, masani. I se faʻaopopoga, o loʻo faʻatupuina ai le faʻaaliga o laʻau paʻu.

Faapipiiina polokalame i le va ma lalo ifo o le ...

O le faʻataʻitaʻiga o le va o le va ma lalo o le taʻavale:

1 - Pule;

2 - Sʻetradralic puipuiga;

3 - Nofoa;

4 - vavaeeseina i le va o folau;

5 - Faʻatulagaina i lalo o rafyles ma faʻaumatia;

6 - aulaupiai;

7 - teuteuga.

Fuafua le faʻamalosi tino o le sili sili ona faigofie e faʻaaoga ai le vevela inisinia fuafuaina i luga o nofoaga o le tele o le vevela vevela gaosi oloa. Ina ua uma ona ulufale i le punavai faʻamaumauga: o le ulutala o le taulaga, o le ituaiga fausaga, o le vevela manaʻomia i totonu o le potu, ma isi - I le itulagi o le ogatotonu o Rusia, o le mea talafeagai ma lava ma le mafiafia o minerale o lo o misa o le taualuga o le 200 mm. O le mafiafia o rolls ma ogaumu e masani lava 50-100 mm, ma tuu i latou i le lua pe fa vaega. Afai o le maualuga o le rapters e le o taofia le numera o le faʻaʻaisa o le puʻeina, o loʻo masani ai i le rasbills (50 mm) pefusi. O le faʻamalosi tino o loʻo faia i le va oi latou. O se auala e faʻaitiitia ai le toe mauaina o le avanoa, ae o le a sili atu ona faʻafiafiaina i totonu.

O papatusi o minerale o loʻo faʻapipiʻiina i le va o rafters i le lua pe fa faaputuga (ma le mafiafia mafiafia o le 100 ma le 50 mm, mautinoa)

O Parosolation Tifaga tatau

O le Apar Barrier ata e tatau ona fausia se hermedic abron i luga o le lautele o le faamalama tatala Nichhe.

Ponesi: 5 mea sese pe a faʻamalosia le taualuga

  1. Le lava o le le lava o le paʻu o le mafiafia, e tau ai i le le mautonu o le vevela ma le le gaoia o loʻo faʻaaogaina i faʻamaumauga tulafono.
  2. Le faʻaaogaina o mea le talafeagai (e le lava le malosi poʻo le lanu), ma le sese fua.
  3. O le taʻetaʻeʻe o le faʻamamaina o mea i totonu o mea, ma mea mafiafia i le va o papatusi ma nofoaga o nonofo faʻamalosi i le taʻavale.
  4. E le saʻo le faʻatinoga o le aʻa, ma le tutuli taga i le ventiplation gapapa, lea e le oʻo ai le ea.
  5. Le amanaiaina le ata o le taualuga keke.

3 auala o le ita o le pueina o taualuga 6577_33
3 auala o le ita o le pueina o taualuga 6577_34

3 auala o le ita o le pueina o taualuga 6577_35

O le lelei o minerale o minerale e tautala ai lona tomai e toe faʻafoʻi ai le foliga i le faʻalauiloaina o le faʻalauiloaina pe a uma ona tatalaina le afifiina.

3 auala o le ita o le pueina o taualuga 6577_36

Faitau atili