Siaki: kuka le Loggia ma le faapaologa i le malulu

Anonim

Matou te siakiina pe o le a le tele o le Logginia ma le faapaologa ua sauni mo se vevela vevela, deamp ma faʻasaʻo le faaletonu.

Siaki: kuka le Loggia ma le faapaologa i le malulu 6625_1

Siaki: kuka le Loggia ma le faapaologa i le malulu

1 Taua i lalo

Afai e te leʻi tusia lau faapaologa, o loʻo iai pea lou taimi e fai i le muamua ogaoga o le tau malulu. O filifiliga faʻasoofia o loʻo i ai: Faatasi ai ma le auai i polofesa, faʻapipiʻi faamalama fou, se fola mafanafana ma se eletise eletise poʻo o latou lava lima. I totonu o mataupu mulimuli, o le a tatau lava ona mafaufau i ni faʻameaalofa fesoasoani, ae o le tele o galuega e mafai ona aumaia e aunoa ma le aʻoga faʻapito.

  • Manino ma pipi le laualuga. Fuafua i luga o mea (piliki, fafie poʻo drywall), o loʻo filifilia Primer i le faleoloa.
  • Ua faapipiiina le pristine ma se vaega o le polystyreen osam. O le mea e mafai ai ona tuu le itiiti ifo nai lo le le mautonu ma sefe le tele o pasene o le avanoa.
  • O le faamalosiauga ma glue fefiloi ma lua vaega o fiberglass mesh e apalai i luga.
  • Ona faʻaaoga lea ma se vaega o le susu o le faʻamamaina o le laupepa 2 cm.
  • O le laasaga mulimuli o le faʻaaogaina lea o le faʻauma o le tuʻuga ma faʻauma le taʻotoga: tupua poʻo vali.

Siaki: kuka le Loggia ma le faapaologa i le malulu 6625_3
Siaki: kuka le Loggia ma le faapaologa i le malulu 6625_4
Siaki: kuka le Loggia ma le faapaologa i le malulu 6625_5

Siaki: kuka le Loggia ma le faapaologa i le malulu 6625_6

Siaki: kuka le Loggia ma le faapaologa i le malulu 6625_7

Siaki: kuka le Loggia ma le faapaologa i le malulu 6625_8

2 fufulu

A o le malulu i luga o le auala. Mulimuli ane, e tatau ona e maua se taimi e fufulu ai le Loggia poʻo le faapaologa. Toso mea uma ma le ituaiga, o le faʻateʻaina o le le aoga, mafaufau i luga o se faʻaleleia o le teuina o faiga poʻo faʻafiafiaga tulimanu. Fufulu faʻamalama i le amata mai i totonu o le taimi na faigofie ai ona maua ni vaega mataga i luga o le fafo. I luga o nofoaga e faigata ai le aapa atu, faʻaaoga se pulumu i luga o le umi o le au, o le ropota mo le fufuluina o le faʻamalama poʻo le magnetic scange. Mulimuli ae, alu i le fola ona tuʻu ai lea o mea na teuina ai iina.

Siaki: kuka le Loggia ma le faapaologa i le malulu 6625_9
Siaki: kuka le Loggia ma le faapaologa i le malulu 6625_10

Siaki: kuka le Loggia ma le faapaologa i le malulu 6625_11

Siaki: kuka le Loggia ma le faapaologa i le malulu 6625_12

3 faʻaliliu faʻamalama i le taumalulu faiga

E toetoe lava o nei mea uma palasitika faamalama e i ai le taumalulu faiga. Mo lenei, o le feau i luga o le faamalama, lea na amata ai le sash i le faavaa i le faavaa. I le aotelega, na ia te ia le tolu o fetuutuunai: taumafanafana, masani ma tau malulu. A faʻapipiʻiina le Matai, e foliga mai o le a faia oe o le taumafanafana auala ma tagata gaosi e masani ona fautuaina le muamua lua tausaga le muamua e le suia ai. O le mea moni o le mea moni e le o le uafu e le o le leiloa le manaia ma e te le o lagona ata, e le aoga le faia o le faaopoopo avega.

E i ai le faigofie auala e siaki ai pe e te manaʻomia e sui le faiga i le taumalulu pe suia le faʻamaufaʻailoga, faʻamau le pepa pepa i le va o le sase ma taumafai e toso ese. Afai e mafai ona faia e aunoa ma le faʻaleagaina o se fasi, o le taimi e fetuunai ai le mamafa o le alalaupapa. Ae e tatau le faia o le tuai o le Pa'ū, ma i le tautotogo e faʻaliliu ai le faʻamalama i le tau o le tau o le tau.

Siaki: kuka le Loggia ma le faapaologa i le malulu 6625_13
Siaki: kuka le Loggia ma le faapaologa i le malulu 6625_14

Siaki: kuka le Loggia ma le faapaologa i le malulu 6625_15

Siaki: kuka le Loggia ma le faapaologa i le malulu 6625_16

4 Siaki ma faʻafou le suavai

Asiasi ma le totoʻa Pa puipui, tauleaga ma puipui. Afai na e mauaina se mea mai le vai tafe, e tatau ona e vave faʻafouina le pusa. Savali mai le Alatele O auala faʻanoanoa aafiaga, e mafai ona oʻo atu i le taʻe ma foliga mai o fungas. O le piliki poʻo le laupapa laupapa e mafai ona togafitia i nisi o aʻoga laiti E mafai foi ona e faʻaaogaina le sipuni. Mo se vaega sima, o se sili atu le teuteuina o le puipuiga fofo ua faaaogaina. E mafai foʻi ona e toe suʻe le metotia o le valeti, e faʻamau ai le vai vai i clills. O Polymer: Polythylene, Vinpist. Mai bitnumen - Ruberroid.

O le mea sili ona faʻatuatuaina o le faʻatumuina o le malulu poʻo le vevela mastic fola. Ua malulu le malulu i luga o le uʻamea grid ona o gatasi ma le scraper, ma mo le vevela, e tatau ona e muamua mafanafana o le fale puipui ma sasaa tele ni vaega o le mastic.

Siaki: kuka le Loggia ma le faapaologa i le malulu 6625_17
Siaki: kuka le Loggia ma le faapaologa i le malulu 6625_18
Siaki: kuka le Loggia ma le faapaologa i le malulu 6625_19

Siaki: kuka le Loggia ma le faapaologa i le malulu 6625_20

Siaki: kuka le Loggia ma le faapaologa i le malulu 6625_21

Siaki: kuka le Loggia ma le faapaologa i le malulu 6625_22

Faitau atili