Vinyl siving carding: 3 taua fautuaga

Anonim

Matou te taʻuina le auala e fufulu saʻo ai le palasitika ma toe faʻaleleia.

Vinyl siving carding: 3 taua fautuaga 6828_1

Vinyl siving carding: 3 taua fautuaga

Vinyl siving o se tasi o sili ona lauiloa mea mo le pito i fafo o fale o fale. O le fuafuaina o le tautua o le olaga o le maualuga-lelei vinyl o le 50 tausaga. I le taimi lea, e le suia ai le lanu, taofia le palasitika ma le tetee leaga. E le taavalevale ma e le gau, ae o le taimi o loʻo faʻamamaina, ma o nisi taimi e maua ai le leaga leaga. I lea ma lenei tulaga, o mea e faigofie lava ona tausia.

1 o laʻu tala

O le pefu i luga o le stade e le faigata ona fufulu e faʻaaoga ai le mamafa o le fufuluina. E fautuaina le tuʻu le vaalele mai le pito i luga ina ia e le o iai i le vai i lalo o le alavai i lalo o le faʻailoga (o le a faʻaititia le tautua o le aʻa).

Afai o le auala ma se gaioiga malosi e fai i tafatafa o le fale, o le a tatau ona e 'feula e le gata ma le pefu, ae foi ma le sushus deathe. E leai se mea e te faia e aunoa ma le faʻamamaina - fasimoli, taavale shuffle poʻo le suavai mo le fufuluina o ipu. Muamua, o le fofo o le faimalaga o loʻo faʻaaoga i luga, ma pe a uma le 5 minute o loʻo fufulu faʻatasi ma le palapala o le vai. O le teteʻe i le filogia ua aveese i se apu poʻo le "Midging Clote" Aurole, ae e tatau ai ona faʻaeteete ma aua le aumaia ni aliʻi e latalata i le pM;

Big ma le tele o itu

O le tele ma le faʻaopoopo o le faʻamalosi sivine o le a aveese ai tagata e ona o le fale mai le manaʻomia e masani ona valiina - ua lava e fufulu mai le paluvai mai le vai suamalie.

E tau ai le fungis, e mafai ona e faʻaaogaina se chlorine poʻo algitin fofo tali - o lea e umi le mea e taofia ai le mea i le fevae. Ae afai o aganuu laʻau o loʻo totoina i le vaaiga, o lenei auala e le aofia ai.

O le a le mea pe a fai o le foloina o le stated o se ofuvae? O nisi taimi fou o nisi taimi e aveeseina e ala i le tele o le suauʻu susulu, ona o le ava malosi poo le paʻepaʻe. E moni, i le tulaga o nivomal, e le mafai ona galue, ae e le mafai ona faʻaaogaina e so o se malosi o le afaina - ae e sili atu le pipisi i le PVC o le a avea atili ai. E sili le faʻatali seʻia faʻamago le vali, ma taumafai e mafaufau i ai ma le paʻu poʻo le paʻu paʻu. O le isi filifiliga o le sui lea o le vaega.

2 Suia le vaega na faaleagaina

O le mafiafia o le palasitika o loʻo masani ai e tusa o le 1 mm, ma e le faigata tele ona malepe i soʻo se taimi. E tele taimi e tupu ai i le taumalulu: I le frost pvc ua avea ma maaleale. I se faafitauli faapena, o se tulafono, na suia le vaega ua faaleagaina. O le taotoga e le sili atu ma le afa itula, ae tatau ona ave i le ea vevela e le maualalo nai lo le +10 ° C.

Vinyl siving carding: 3 taua fautuaga 6828_4

3 Toe Foi

O faʻafitauli o le a tulaʻi mai pe a fai o meaola poʻo isi vaega elemene ua faʻaleagaina, e le mafai ona faʻaleaogaina, e aunoa ma le faʻauma i totonu atoa o le auala. Ma afai o le malaga na faʻatau mo se taimi umi, o lona uiga, o le faʻafitauli ua le maua i luga o le faʻatau atu le oloa o le lanu manaʻomia. Ona sui lea i le toe faaleleia o le lotoifale. E mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, ona fai ai lea o se pipili mai faʻatoʻaga (i se tagata e ona faʻasoa atu, e tatau ona faʻasao i latou) ma faʻamau ma le prc llie - faʻalagolago i le foliga ma le sese o le itu. O le isi filifiliga - i le tele o tulaga e tapunia ai le pu ma le sitaicone o lotoa o le lanu talafeagai; I totonu o le fale o le fale o loʻo i ai o le a paʻepaʻe ma lanu uliuli lanu enaena.

Vinyl siving carding: 3 taua fautuaga 6828_5
Vinyl siving carding: 3 taua fautuaga 6828_6
Vinyl siving carding: 3 taua fautuaga 6828_7
Vinyl siving carding: 3 taua fautuaga 6828_8
Vinyl siving carding: 3 taua fautuaga 6828_9
Vinyl siving carding: 3 taua fautuaga 6828_10

Vinyl siving carding: 3 taua fautuaga 6828_11

O lenei mea leaga na tupu o se taunuuga o le suo e fai ai le suo i le fufuluina o le kiona.

Vinyl siving carding: 3 taua fautuaga 6828_12

Ina ia sui le vaega, na ave muamua le laupapa laupapa laupapa.

Vinyl siving carding: 3 taua fautuaga 6828_13

Ona fai ai lea o le faʻapitoa (e faigofie ona faia mai se vaega mautu, ae le faʻamaʻaʻeina le steel) e leʻi ulagia le loka loka.

Vinyl siving carding: 3 taua fautuaga 6828_14

Aveese le vaega.

Vinyl siving carding: 3 taua fautuaga 6828_15

Saunia se fou.

Vinyl siving carding: 3 taua fautuaga 6828_16

Ma na latou feoti i le ata ma nonoa le maota o le vaega tutusa.

Tusa lava pe motusia se vaega tele o le vaega, ma o lau afioʻaga e le toe avanoa, e le manaʻomia le suia o le aʻoga atoa. E le tatau ona e faʻatau se pamu tapuni siving: O le vaega o le a tu aʻe pea ma faʻaleagaina ai foliga o le fale. E sili le feutagai ma le tagata mamanu ma filifili se lua-lanu fofo. I le taimi lava e tasi, ua lava lena e sau ai le magafagafa ma lautele. O mea e manaʻomia, e tusa ai ma le ata, ua tipi ese ma le Grinder ma faʻapipiʻi le mea fou e ala i le faʻatinoina o se faʻatiga o le n-foliga.

Afai o loʻo iai le paʻu i luga o le pito i luga o le fata i le vevela, lea e mou atu pe a faʻamamaina, e manaʻomia i le le lua poʻo le tolu laina na tosoina faʻapipiʻi

Faitau atili