Faailoga o le pamu. O le a le mea e tatau ona i ai?

Anonim

Po o le po, le malosi o le malosi ma isi lava lelei o pou o aso nei a le Alpha3.

Faailoga o le pamu. O le a le mea e tatau ona i ai? 6903_1

Faailoga o le pamu. O le a le mea e tatau ona i ai?

E iloa e faapea o le faʻavevela faiga cottages ona po nei ua matua technically faigata ma tuuina atu ua faasalalauina lelei le feaveai ai le vevela i latou tutoatasi - i lalo o le gaoioiga o lo latou lava le kalave - matua leai lava se malosiaga. Mo lenei faʻamoemoe, pamu faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina e faʻatino ai le "loto" galuega o le system: latou te galulue ina ia faʻasolo atu pea le coungled stampultal. E pei o le tino o le tagata, o le lelei atoatoa ma le vaaia o le faʻamaʻape lea o le faʻamasaniga o faigaumu faʻalagolago i le galuega a le loto. I luga o le sili ona manaia ma aoga galuega o nei ituaiga o lenei ituaiga, matou te taʻu mai ia i matou i le faʻataʻitaʻiga o oloa fou mai grindfos - o le alpha3 otometi pamu.

O le tulaga masani e tolu-saoasaoa o le pamu e faʻaauau pea ona galue ma se saoasaoa saoasaoa (tasi o le tolu), e aunoa ma le taulaʻi i luga o tapulaʻa o le tino. O le iʻuga, tusa lava pe ua filifilia lelei le pamu, ona o le faʻagaioiga o le fale talimalo, e mafai ona fausia le faʻaitiitia o le tau i le tino. O lenei ua paʻu i le pisa i paipa ma le le mautonu tulaga o galuega.

E mafai e le komepiuta fetuʻu ona fetuʻunaʻi pamu mo le latou faʻatinoina mo tulaga moni o galuega. O le auala o le faʻagaioiga o autodadapt i Alpha3 pamu e mafai ona faʻaaogaina ai le faʻatulagaina o le faiga ma fetuʻutu i se pamu e sili ona talafeagai i tulaga moni o loʻo lelei. O le iʻuga o se taua o le malosi o le malosi o le taumafaina, leai se pisa i paipa ma faʻamalieina tulaga faigaluega mo le pamu.

O le mea fou e tali atu ai le poto i tulaga le masani ai. O lea, o le matafaioi o le faʻamaoni o le faʻalauiloaina ma le faʻateleina o le amataga o loʻo faʻamauina ai le manaʻo o le pamu, tusa lava pe le o faʻagaioia meafaigaluega i le tele o masina. Faapea o le rotor e poloka e se poloka. O le Alpha3 e le o le mautonu i lea tulaga ma taumafai e faasaoloto i latou lava. Mo lenei, o le a faʻamalosia lona afi e vibrate ma le taimi o le 3 hz. O le a fesoasoani lea ia te ia e aveese le fua e aunoa ma le vaega tolu-pati. Mai le mea e oʻo mai ai le malologa, o le pamu puipuia le fausia-i le algorithm mo le puipuiga mai le "faʻamago" stroke.

Faailoga o le pamu. O le a le mea e tatau ona i ai? 6903_3

A o matou taʻua uma, o le faʻagaioiga o le pamu ma se muamua o le faʻaaogaina ma le maualuga avega-faʻauiga o le saoasaoa e le o le sili sili lea. O se faʻataʻitaʻiga lelei o le po pe a leai se mea e manaʻomia e lagolago ai igoa o le aso aso. E sili ona lelei o le arpha3 faʻataʻitaʻiga maua ai le po. O le pamu e ulufale otometi pe a uma ona fuafua i le paipa paipa, o le vevela o le coollant na faaitiitia e 10-15 ° C. Toe foʻi, i le masani faiga, o mea na toe foʻi mai ai masini, pei o le vevela o le tau o le tau o le coollant e tusa o le 10 ° C.

O le isi tulaga masani o le "tafaoga tafaoga" o le tausiga o faiga. A maeʻa lenei tulaga o le mea e teu ai paʻu o le a aliali mai i luga o le. Mafai, o nei "zasisi" o le a faalavelave i le faalauiloa o le pamu. I lea tulaga, o le galuega a le taumafanafana o le a le aoga. Ina ua maeʻa ona faʻagaioia, le pamu i le aso i le pito i lalo o le saoasaoa mo 2 minute o le a aveina se fusi i luga o le tino. E aoga le maitauina o le eletise i lenei faiga e le masani ai.

Faailoga o le pamu. O le a le mea e tatau ona i ai? 6903_4
Faailoga o le pamu. O le a le mea e tatau ona i ai? 6903_5
Faailoga o le pamu. O le a le mea e tatau ona i ai? 6903_6

Faailoga o le pamu. O le a le mea e tatau ona i ai? 6903_7

Alpha3.

Faailoga o le pamu. O le a le mea e tatau ona i ai? 6903_8

Alpha3.

Faailoga o le pamu. O le a le mea e tatau ona i ai? 6903_9

Alpha3.

I luga o luga - e sili ona lelei le tufatufaina o le coollant tafe (faapaleniina le vevela o system). I le leai o ni meaʻai pa pupuni o le a matua afaina ai le eletise i luga aʻe o taimi, ae i totonu o potu e latalata i le potu e ogatotonu, i isi, i isi e le o lava le vevela. I le taimi lava e tasi, pe a faʻafaigofie, ona faʻaola ai lea o le tau o suauu ma eletise. E tasi le "Ae" "- O galuega e manaomia e faigata ona faia mo le lava. Alpha3 pamu ma le Alpha Reader Fesootaiga Fesootaiga Module e matua faafaigofieina le tulaga. Faʻaopopo ia te ia, o le a manaʻomia e le tagata faʻaaoga download i le Smartphone poʻo le Tablet Groundfoos o loʻo paleni ma mulimuli i le laina-ala-ala-laina faʻatonuga. I lea tulaga, o le paleni o le vevela o le tino i le fale e tusa ma le 200 o le 200 a ō e sili atu nai lo le itula.

O le isi vaega aoga o le fou meafaigaluega e fetaui ma Darndfos alu mamao. Ole isi lea ole talosaga e faʻaaoga e pulea ai ma faʻatulaga alpha3. O le a le manuia o le grindfoots alu mamao? O le talosaga faʻailoa i le tulaga o le pamu, faʻatagaina oe e faʻatulaga lana galuega ma seti le faiga pulea. E le manaʻomia e Gryofus Smap e le manaʻomia ni masini faʻaopopo: Pamu le fesoʻotaʻiga - Smartphone (tablet) tamoe i le Bluetooth Counnel.

Faailoga o le pamu. O le a le mea e tatau ona i ai? 6903_10
Faailoga o le pamu. O le a le mea e tatau ona i ai? 6903_11
Faailoga o le pamu. O le a le mea e tatau ona i ai? 6903_12

Faailoga o le pamu. O le a le mea e tatau ona i ai? 6903_13

Alpha3.

Faailoga o le pamu. O le a le mea e tatau ona i ai? 6903_14

Alpha3.

Faailoga o le pamu. O le a le mea e tatau ona i ai? 6903_15

Alpha3.

Lelei: Alpha3, sa ia faapalapalaina le vevela vevela, o le a sefe i luga o le suauu mo se boler i le 8,000 rubles i le tausaga. *

* E ausia ona o le faʻaaogaina o le masini faʻataʻamilomilo o loʻo paleni ai galuega a le vevela o le alavai i le faʻatusatusaina o faʻailoga o le sosolo o le softralickical. O le fuafuaina o loʻo tuʻuina atu i le faʻaaliga o le faʻailoga faʻamatalaina i luga o le upega tafailagi, ma e faʻalagolago i tuutuuga o le faʻamafanafana (o le tele o le vevela o le nofoaga, o uiga o le suauu) .

Faitau atili