7 tamai faletaele e tasi na tuʻuina atu o tagata mamanuina

Anonim

Vavae ese faletaele e le eseese i se vaega tele. Ae o tagata e sui e totogi ia te i latou le manatu tutusa e pei o faletaele a le auvai ma le atoa. I le matou filifiliga - o le tele o faʻataʻitaʻiga mai le faʻaaogaina o galuega.

7 tamai faletaele e tasi na tuʻuina atu o tagata mamanuina 7008_1

7 tamai faletaele e tasi na tuʻuina atu o tagata mamanuina

1 faletaele ma se pa pupula ma se faʻata e le masani ai

Eria : 1.6 sikuea mita. M.

I lenei fale mautotogi, o le lona lua (Guest) o le faletaele na muamua saunia e le tagata o le tagata e ona tagata. O le DeGIGNDORS Tatyana petrov na mamanuina o ia i le aotelega o le fale ma faʻaaoga tutusa mea.

Mo se faʻataʻitaʻiga, malamalama malamalama & ...

Mo se faʻataʻitaʻiga, o se taʻi faʻatoga faʻafefe luga o se puipui ma se tamaʻi moega ua faʻapipiʻi foi i luga o le umukuka apamemea.

Ma puipui o loʻo faʻaolaina e le pa ...

Ma o puipui o loʻo faʻaolaina e le pa i luga aʻe o le faʻapipiʻiina o le faleuila, faʻaaogaina i totonu o le alatele, potu malolo ma i totonu o le umukuka.

Manaia fofo ma le faʻata. E manaʻomia le tulimanu o le pa ma e le naʻo faʻaopopoina le laʻititi le avanoa, ae faʻatupu mai foi se aga leaga. O se isi auala o le moli o le faʻamaloloina o le lantern i lenei sone - e foliga mai e masani ma faʻaauau le "tautotogo" e le gata i le tamaʻi faletaele, ae o le atoa foi o le fale mautotogi.

  • E tuʻufaʻatasia le faletaele ma le faleuila? O mea nei o tagata atuatuvale mafaufau i ai

2 faletaele i le tolu ituaiga o tumutumu na tuufaatasia matagofie

Eria : 2 sikuea mita. M.

O le fale maunu mo le aiga talavou i luga o le poloketi Evagena IVGANEVA IVGA, e maua ai se isi vaega o le faletaele. O le tagata mamanu na fausia se pupula ma le le auvai i totonu iinei. O puipui puipui faʻatasi ai ni ituaiga o falaitu: paʻepaʻe paʻepaʻe le talaʻaga o le talaʻaga, turquoese le talelo, o loʻo taoto i ai le ofu o le sami, ma le fola o le sami e le sami e le sami .

Kapeneta i luga o le faʻapipiʻiina o le faleuila i lalo o le faleuila & ...

O le Kapeneta faapipiiina i le faʻapipiʻiina o le faleuila e le naʻo le faʻamutaina o fesoʻotaʻiga, ae faʻapea foi ona teuina o se teuina o faʻavasegaina. O ona faitotoa ua faigofie foi ona manino - ma le palu ma i se pupula susulu. O le fola e teuteuina i se kapeta e fuliina ai.

3 tamaʻi faletaele ma faʻatasi

Eria : 2 sikuea mita. M.

O lenei fale mautotogi e faia Anna Khounnin e mo ia lava ma lona toʻalua. O le tagata na atiaʻe na mauaina le sone o se potu malolo ese. Anna tuufaatasi i le faauma i lalo o le laau ma vali o le lanumoana paolo. O le ofu e foliga mai e masani lava e foliga mai e foliga mai o ni laupapa moni laupapa.

Tosina lanu tuʻufaʻatasia

Tosina mai le lanu tuʻufaʻatasiga o moli moli ma lanumoana lanumoana. I le auala, i le tutusa o le taʻele o le alatele o le alatele - O lenei vaʻai vaʻai i totonu. A leai, e leai se mea e sili atu: E leai se atigi atigi suamalie, o le faʻata ma le maualalo o le faʻaleagaina.

  • Tiʻi ma vali i le faletaele: Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i le tuʻufaʻatasiga o le sili ona lauiloa mea

O le 4 tamai potu moe o le potumoe, mamanuina i Beige Tennes

Eria : 0.87 sikuea mita. M.

I le fale mautotogi i luga o le poloketi Tatiana Mantezovich ma Dentis Lavrovsky faletaele muamua. Ma laititi. Ae e le tuʻufaʻatasia ma le faletaele. O le mamanu na tuʻuina atu i le tutusa sitaili e pei o le faletaele tuaoi ma e leʻi soona faʻaaoga auiliiliga.

E leai se mea vagana Boy o le uni ...

E leai se mea vagana le pesini o le faleuila (taofi, e foliga puʻupuʻu) ma le teuina o faiga mo le faʻapipiʻiina. O puipui e teuteuina i le pipi fafie, ma mo le faleuila - laupapa i lalo o le laau.

  • 6 matagofie ma taugofie manatu mo le lesitala o le faitotoʻa o le fale teu oloa

5 atoa paʻepaʻe faletaele

Eria : 1.7 sikuea mita. M.

I lenei fale mautotogi, na gaosia e le Artail Careta ma Ilya Tverskov na faia se totonu ma elemene o le LOFT. O taualuga o faʻailoga ma koluma o loʻo tatalaina ma le faʻasoasoaina, faʻaopopoina le uaea ma fesootaiga ma le paʻepaʻe pili paʻepaʻe, lea e teuteuina i puipui. E aofia ai i lenei tamai faletaele! O le avanoa e sili atu nai lo le tasi ma le afa sikuea mita e foliga mai e le latalata i le paepae paepae.

Le mautonu le malamalama ua foia - i San ...

E le faʻaleaʻoaʻo le malamalama - i le faleloa ua tatou masani ai e vaʻai i moli matala, ae iinei e lua lamepa, o le faʻata, o le faʻata lona lua - ogatotonu - le lua-ogatotonu. Le taualuga, pei o le fale puipui atoa, sima. Ma mo le teuina ma decor, tatala fata i luga o le puipui ma le fatu o loʻo i luga o le faʻapipiʻiina o le falevae o toileta ua mafaufau.

  • 6 Long Manatu mo le Decor of Senter Finad (i le faasologa e le o le soona fai)

6 faletaele ma se pa pupula

Eria : 1.8 sikuea mita. M.

O lenei tasi-potu potu potu mo le poloketi a Perenterock o loʻo teuteuina i le sitaili o se vaega o aso nei, ae o se potu malolo ese foliga sili atu pegi

Emerald lanu o le tasi

Emerald lanu o le faʻatauaina i se tamai potu ma tulaʻi mai e faasaga i le pito i tua o se ceromographic mo le maamora. O se faʻataʻitaʻiga o lenei o loʻo faʻaalia i totonu o le laʻititi avanoa e le tatau ona e fefe ai i lanu - o le a avea ma loloto.

7 tamaʻi faletaele ma le matagofie o le faʻaumaina

Eria : 1.82 sikuea mita. M.

I totonu o se isi potu o lenei fale mautotogi, o le Alice Svistunov O loʻo faʻaaogaina ni ituaiga o le suauu: o se talenia o le turquose o le turquopper bitcpaper ma le begepectar bitcpaper.

Ua avea le punavai o le malamalama

O le moli auala ua avea ma se tautau amepa ma pili auro. O nei vaega o loʻo faʻaauau pea i mea e mafai ona faʻatinoina: faleuila, ato, faleuila e teu.

  • 6 faletaele o le mea o fusi ma puipui na faia uo (o le a e fiafia lava!)

Faitau atili