Faʻafefea ona Aveesea le poloka i totonu o le faleuila: 5 Faʻamaonia auala

Anonim

Vai vevela, soda, vailaʻau vailaʻau ma isi auala e faʻaumatia ai le poloka i totonu o le faleuila.

Faʻafefea ona Aveesea le poloka i totonu o le faleuila: 5 Faʻamaonia auala 7091_1

Faʻafefea ona Aveesea le poloka i totonu o le faleuila: 5 Faʻamaonia auala

Kopi pepa poʻo le faʻaoʻo i fafo-o-o le aitema - togi i le faleuila e masani ona tupu. O le gaioiga o loʻo fuafua e faʻalagolago i le mataupu faʻapitoa. I ni faʻalavelave tutupu, pe a tafe vai i le pito, e le aoga lava pe a taumafai e tuʻia, valaʻau loa i le ala galue. Ae o se tamai faʻafitauli e mafai ona e faʻafetaui e aunoa ma se fesoasoani. Tatou tagofia le auala e faamama ai le faletaele oe lava.

O le a le mea e fai pe a fai o le faleuila

Mafuaaga o se tulaga le fiafia

Faʻafefea ona fuafua le nofoaga o le faʻatulagaina

Metotia mo le aveesea e aunoa ma ni meafaigaluega

  1. Vai vevela
  2. Fefete
  3. 'Upega tafailagi

Meafaigaluega masini

  1. Vantuz
  2. Santechnic Cable

Faapitoa auala

Puipuiga puipuia

Mafuaaga o poloka

Na feagai le auai o paipa i totonu o le faleuila e faʻafaigofie ai le faʻavaeina o poloka, ae e le afaina pe o le a le malamalama ma le faʻaeteete. Ae peitai ua matauina ai o le au e umia le manatu tuai o manatu masani ma Ua tuua e le auloo uʻamea papaʻu paipa. I le aluga o taimi, ua ufiufi mai totonu o masima eseese o masima ma puipuia le fuaitau o le vai tafe. Faatasi ai ma ia sosaiete o le tino, vailaʻau e mafai ona faʻataʻitaʻia lelei e mafai ona faʻatau i soʻo se supamaketi poʻo se faleoloa faatau.

O lona uiga mo le faʻamamaina o malologa i le magoto, taele, faleuila

O lona uiga mo le faʻamamaina o malologa i le magoto, taele, faleuila

O le mafuaaga lona lua o le o lea o mea mai fafo: o mea taalo mea laiti, o tamaiti, lafi ma lanu lanu, pepa, otaota o mea totino - po o le a lava. Ma o le alamanuia e le taumateina e fesoasoani i ai iinei, o le a tatau ona e faʻaaogaina masini masini, pei o Vaʻito. Ae o mea tetele o le ituaiga o feusuaʻiga o le a le mafai ona aveese, o le a manaʻomia se calper prombing uaea.

Afai o loʻo nonofo ai le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi, ma e te faʻaaogaina se faʻatumuina o le fata, o loʻo faitau lelei le tuʻuga o le fata. O le mea moni o le migao, pisinisi ma gaʻo ma gaʻo o loʻo faia omea. Mauaina i totonu o le pusa olo, lalo o le faʻamalosiau a vai, e faʻamata e le pese leaga le au, ae naʻo le faʻapolofesa e mafai ona aveese le paie paluga.

Faʻafefea ona Aveesea le poloka i totonu o le faleuila: 5 Faʻamaonia auala 7091_4

  • 11 mea e le manaʻomia le fufulu ese i le afi pe a fai e te le manaʻo e tau ai ao

Faʻafefea ona fuafua le nofoaga o le faʻatulagaina

O le mea muamua e faia o le tatalaina o le crane o le magoto i le faletaele ma i le umukuka. Afai e faʻafeiloaʻi fua le vai, e aunoa ma le faʻatuai, o lona uiga o le faleuila ua faʻamauina. Afai e faʻaputuputu i le magoto, o lona uiga o le faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le alavai. Na o ia e aveese o le a le aoga.

E leai se mataupu e tatau ona e taumafai e tuʻufaʻatasia vai mai le tane. Pe a ma le tulaga o le sōnnations, o le a liua i le faletaele i fafo, ma e mafai ona e loloʻu ou tuaoi.

Faʻafefea ona faʻamama le faleuila e aunoa ma ni mea faigaluega

A o le i aveʻesea le poloka i le faleuila i le faleuila i le inisinia poʻo le mafuaʻaga lava, taumafai e feagai ma nei auala.

Vai vevela

Afai o le poloka e laʻititi ma ei ai le tupuaga o le amataga, o lenei auala faigofie e mafai ona fesoasoani e aveese ai. E na o se pakete o vai vevela. Ae ia faaeteete: faʻataʻitaʻi le metotia pe a na o oe e mautinoa o se lagona. O le ofutino e mafai ona taʻe i lalo o le faʻamalosiʻau o le maualuga o le vevela.

E le mafai ona e faʻaogaina le vai faʻafefeteina, e naʻo le vevela vai e manaʻomia. Filifili e faʻaaoga i lenei auala, e amata ona faʻapipiʻiina se laʻititi laititi o le suavai e faʻamafanafana ai le fausaga. Ma na o le liligiina o le pakete. Faatali i le lua minute ma le vai mai le vai mai le tane.

Fefete

E lua metotia o ana talosaga, ma ua faʻamaonia uma latou i le tau e faasaga i Spgí.

Muamua o le faʻaopopo e tusa ma le afa o le paketi i totonu o se pakete ma vai vevela. Alkali vaevae ni tupe teu laiti e aunoa ma le faaleagaina o fuaitau.

O le lona lua - Faʻatena muamua le afa o le pa puipui o le soda, ona sasaa ai lea ma se ipu atoa o le vineta. O sea tali e mafai ona taulimaina ma sili atu le mamafa o le tino. O le sui o vinega atonu o citric acid po o le lemon sua. Ona fufulu lea o le faleuila, na faasolosolo ai le vai o le vai mai le paelo.

Afai mo nisi mafuaaga i totonu o le fale sa leai se soda, e mafai ona suia i le laulau o Alka Seltzer.

'Upega tafailagi

E leai ni tino ua aveese mai ma le vailaʻau oloa faʻavae i luga o le acid. Lenei e filifili mai ai o se ituaiga atinaʻe o le atunuʻu "mo le" ma le faʻaupuga - sima ma domestas.

A e filifilia e taua le faʻamaninoina o le ituaiga o lapisi, lea e maua ai le faʻasoa. Afai o lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, o se taga palasitika, ma vailaʻau o le a le fesoasoani, latou te malolosi naʻo le faʻaaloalo i le tino.

Faʻafefea ona Aveesea le poloka i totonu o le faleuila: 5 Faʻamaonia auala 7091_6

  • O le a le mea e fai pe a fai o le faleuila tapon e tafe: 4 masani ona faafitauli ma fofo

Meafaigaluega masini

Vanituz

Atonu o le mea muamua lenei e oʻo mai i le mafaufau pe a tulaʻi mai le fesili pe faʻafefea ona faʻamama le poloka i le faleuila ma ou lima. Ma afai e te le mauaina, matou te fautua mai, ona ua latou fofoina le faʻafitauli o le ulufale i le tamaʻi lapisi i totonu o faʻasoa.

O le faʻavae o le faʻagaioiga o lenei fuafuaga e faʻavae i luga o le mamafa. Faatasi ai ma le alualu i luma gaioiga, na tulei ai le vai ma ua faʻaumatia le zoom mai le mamafa, toe foʻi i le aotelega o oloa poʻo malologa e ala i fafo.

Afai e leai se vanza, e mafai ona e faia se mea faapena mai le teine ​​teine, mo se faʻataʻitaʻiga, o se fagu palasitika ma le aofaʻi o 1.5-2 lita. Ae e mautinoa lava o lenei auala faʻalavelave faʻalavelave o le a fesoasoani i le vave aveeseina le faʻafitauli, e le a se mea moni o le a aumaia i le iʻuga.

E manaʻomia le tipiina o le pito i lalo ma faʻapipiʻi le mea e tupu ai i le 'au - o le aau. E mafai ona e faʻaogaina e aunoa ma le faʻavasegaina i le faʻavae, ae tatau ona tapunia le ua. O lenei foʻi, o lenei faʻamoemoe, e mafai ona e faia se shruster boot mai avanoa taʻavale taʻavale. Afai e leai ni uo teine, ma e mafai ona e faia se fale susu susu ma le feula. Ae faaeteete pe a o le galue ma le masini, i lalo o le vai o vai e mafai ona sasaa.

Faʻafefea ona Aveesea le poloka i totonu o le faleuila: 5 Faʻamaonia auala 7091_8

Plumping uaea

O le a le mea e fai pe ana palu le faleuila, ma faigofie metotia e le fesoasoani? Manaʻomia se faʻapolofesa meafaigaluega - o le caltsing cable e aveese le spogy clogs. O se uaea ma le sipai i le tasi pito ma le 'au o le mataitusi "g" - i le isi. Faʻafetai i lenei ituaiga o lapisi ma faʻatamaia muamua, o le poloka e mafai ona tulei i totonu o se alavai, ma mea tetele - toso i fafo.

Afai o loʻo e fuafua e faʻatau se mea faigaluega, e sili atu le faʻatauina o se faʻataʻitaʻiga e sili atu le moni - sili atu nai lo le tasi ma le afa mita.

Faʻafefea ona faʻaaogaina?

  • A o le i faʻaaogaina, o le pito o le fausaga e puʻupuʻu ma le fesoasoani a puuila, ina ua maeʻa ona faigofie le togafiti.
  • Faanatinati atu le uaea i totonu o le pu.
  • O le uuina o le lima, tulei i le tele e mafai ai i le paipa.
  • Faʻaliliu le 'au, faʻaauau le faʻatofa atu o le pito i le alavai.
  • Ina ua e oʻo i se mea faigata, filifili iai, ona toe fai ai ni suiga o gaioiga faʻaosofia atili, ma taumafai e toso mai.
  • Ia e sauniuni mo le mea moni o le tamai lapisi lapisi o lauulu o le a tatau ona toso i fafo i le tele o tulaga. Ma o nisi taimi o le faʻagasologa e sili atu ma le tasi le itula.
  • A maeʻa ona fufulu le tau, ma o le uaea e aunoa ma otaota, e tatau ona e fufuluina le alavai. Lafo lemu le vai, i fasi laiti. A leai, o le iʻuga o le le faʻatagaina o le Air Ream e le faʻatagaina o ia i totonu.
  • I luma ma pe a maeʻa le faʻaaogaina o le paʻu paʻu, o le paipa e mafai ona kilia i le fesoasoani a le "Crot", vai vevela ma le vevela.

Afai e leai se uaea uaea, e mafai ona suia i le masani o le uʻamea. Na o le alu i le pito i le pito, fai se tamai matau. Ma taumafai e piki pe tulei le lapisi i luma e faʻaaoga le faʻaaogaina o gaioiga. Ae o lenei metotia e talafeagai pe a maitauina le tulaga o le faaputuga.

Faʻafefea ona Aveesea le poloka i totonu o le faleuila: 5 Faʻamaonia auala 7091_9

O le a le mea e le faia

O luga o le Initaneti i aso nei, o le a le tele o fesili, o le a le mea e fai pe a fai o le tagata tetee, ma le auala e faamama ai i le fale. Ae ui i lea, e leʻo na mea uma e aloaʻia.

  • Faigofie faamamaina o lona uiga, e ui lava e faʻamalieina ai le gaʻo malulu mai le ipu, e le mafai ona aoga i le tau i le faʻamamaina o le faleuila. E le mafai ona latou faʻateʻaina e oʻo lava i se manifinifi manifinifi o le orty-tupuaga.
  • E faʻapena foʻi le coca-cola, pepsi ma soʻo seisi oloa. E faigofie ona faʻatau ai ni vailaʻau na faia o le fale.
  • Oloa e pei o le paʻepaʻe poʻo le chlorine oloa. O le mulimuli e talafeagai pe a faʻaaoga e le aunoa. Peitaʻi, o loʻo le faʻatagaina e le iai o ni tagata leaga ona o le faʻatinoina.

Chemical mama mo le alavai paipa lupe luxus tomai

Chemical mama mo le alavai paipa lupe luxus tomai

Puipuiga puipuia

Aunoa ma se masalosalo, o le mea sili i le tau faasaga i ao o le puipuia o fua. O le faʻagaioiga lelei, o le mea e sili ona faʻatinoina, o le a faʻateleina ai le tele o taimi e ono faʻamamaina ai vailaʻau ma faʻamalosia paipa faʻamama.

O le a le mea e gauai atu ai

  • Aua le togiina mai mea ese. E le gata i lea, pepa falelutala, e fesoʻotaʻi foi ie solosolo, laau pupuni ma luga o le tumama a le tagata lava ia ma lenei vaega. Na o le faʻaaogaina o le faleuila ma se pakesa lapisi ma le tapuni.
  • Afai ua e maitauina se mea i le plum, mo se faʻataʻitaʻiga, na auai ai se FREHEHOY i le pito a, taumafai e aveese vave loa. E le tatau ona e faamoemoe o le a mafai ona e fufuluina palasitika. Ae a lava mea, o le a tuʻu i luga o se mea i le paipa ma aumai ia oe i le tafe faʻafitauli.
  • O nisi manu e liligiina meaʻai meaʻai, ia vai vai pe o le lua foʻi ipu o le faleuila. O lea e le mafai ona fai i soo se auala! O gaʻo ma eleele mautu faasolosolo malie ona fausia se nofoaga mafiafia, e aveese ai lea o le ae mulimuli ane faʻaalu tele taimi ma malosi.
  • Afai e i ai ni tamaiti laiti i le fale, mulimuli ia i latou, aʻoaʻo i tulafono o le faʻaaogaina faʻaeteete, ina ia le lafoina le tamaititi peni nila, tusi ma isi meataʻalo.
  • Tulaga faʻapitoa: lipea. Ina ia mafai ona fausia le pefu, oneone ma sima, latou te le aʻe i luga o le au, ia mautinoa e ufiufi meaafale.
  • Toe fai mama ma le le atoatoa ma fofo, faatino le puipuiga. Ae a o galulue ma i latou, e manino mautinoa e te mulimuli i faʻatonuga ina ia aua neʻi faʻaleagaina paipa.
  • Fufulu le tigaina i le vaiaso: fafo ma totonu.
  • O paito tuai ua pupuni sili atu nai lo le fou, talu ai tele le tele o lapisi lapisi i luga o le luko luga. Poot toe faʻafesoʻotaʻi i nisi taimi naʻo nisi taimi o le mafai ma saʻo fofo i le tau faasaga i le uati sosolo.

Faʻafefea ona Aveesea le poloka i totonu o le faleuila: 5 Faʻamaonia auala 7091_11

Faitau atili