Faʻafefea ona ulufale i totonu o se metotia i totonu: 4 galue faiga

Anonim

O mea faigaluega a le aiga ma le eletise e mafai ona tuu le satauro i luga o le mamanu o lou potu. Taʻu mai ia te aʻu pe faʻafefea ona faʻafiafiaina i latou i totonu.

Faʻafefea ona ulufale i totonu o se metotia i totonu: 4 galue faiga 7130_1

Faʻafefea ona ulufale i totonu o se metotia i totonu: 4 galue faiga

1 lafi

O le faigofie auala e tuʻufaʻatasia ai sitaili mamanuina mamanu ma metotia o le nana lea o le mulimuli tasi mai mata. Aemaise o lenei metotia o le a talafeagai i totonu o tagata masani e masani lava ona masani ai ma le au matua fou.

TV, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona natia i tua atu o faitotoʻa faitotoʻa poʻo le nofoaga pogisa ina ia mafai ai ona faʻaʻi le puipui.

Faʻafefea ona ulufale i totonu o se metotia i totonu: 4 galue faiga 7130_3
Faʻafefea ona ulufale i totonu o se metotia i totonu: 4 galue faiga 7130_4

Faʻafefea ona ulufale i totonu o se metotia i totonu: 4 galue faiga 7130_5

Faʻafefea ona ulufale i totonu o se metotia i totonu: 4 galue faiga 7130_6

O le le atoatoa o le metotia, o le a tatou mafaufau e uiga i le nofoaga ma le "faamamaina" i le vaega fuafuaina. Atonu o le a iai le nofoaga mo tekonolosi o le a fuafua mo ia fua ma, pe a fai o le lumanaʻi e te manaʻo e sui ai, o le a e vaʻai i faʻataʻitaʻiga o totonu.

2 Filifili se metotia fatu

O lenei metotia galue lelei i le umukuka: O mea faigaluega a le aiga vaʻai e faʻaititia le tele o avanoa ma faʻatatauina ma le faʻafomaʻi. O le mea moni, e mafai ona filifilia se sima e pe a na e filifilia se faʻataʻitaʻiga mo le lanu o le umukuka - a ane a le auala o le a le tele, a e tu i fafo.

Faʻafefea ona ulufale i totonu o se metotia i totonu: 4 galue faiga 7130_7
Faʻafefea ona ulufale i totonu o se metotia i totonu: 4 galue faiga 7130_8

Faʻafefea ona ulufale i totonu o se metotia i totonu: 4 galue faiga 7130_9

Faʻafefea ona ulufale i totonu o se metotia i totonu: 4 galue faiga 7130_10

3 e teuteuina

Mai nisi ituaiga o mea faigaluega i le aiga, o mea moni a le mea e mafai ona fai ai mea faitino. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le pusa selepi e mafai ona valivali ma ata tifaga poʻo pepa faʻapipiʻi.

Faʻafefea ona ulufale i totonu o se metotia i totonu: 4 galue faiga 7130_11
Faʻafefea ona ulufale i totonu o se metotia i totonu: 4 galue faiga 7130_12

Faʻafefea ona ulufale i totonu o se metotia i totonu: 4 galue faiga 7130_13

Faʻafefea ona ulufale i totonu o se metotia i totonu: 4 galue faiga 7130_14

Ae paga lea, o lenei metotia galue mamao mai soʻo se metotia - o le tutusa TV mata o le a le suia tele. E le gata i lea, o le filifilia o lenei metotia, e tatau ona e talitonuina i au foafoaga o oloa - a leai, nai lo le amio matagofie, o se vaa a tamaiti o le a iai.

4 Filifili meafaigaluega talafeagai mo totonu

Tele siona faaonapo nei: o faapalapalaina uma, ma le faʻataufeʻau, ma le siliona, e maeʻa tuʻufaʻatasia ma masini faʻaonapo nei. Le mea autu o lona mamanu e talafeagai. Vaʻavaʻai i faʻataʻitaʻiga ma le demititic mamanu ma faigofie foliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i aiga o akanisigā mai le Aufeop. O le Addon T20 Stereo System ma le Addon T14 Coupin o loʻo avea ma sui o le uliuli ma paʻepaʻe lanu ae le gata i totonu o le potu malolo.

Faʻafefea ona ulufale i totonu o se metotia i totonu: 4 galue faiga 7130_15
Faʻafefea ona ulufale i totonu o se metotia i totonu: 4 galue faiga 7130_16
Faʻafefea ona ulufale i totonu o se metotia i totonu: 4 galue faiga 7130_17

Faʻafefea ona ulufale i totonu o se metotia i totonu: 4 galue faiga 7130_18

Stereo Addon T20

Faʻafefea ona ulufale i totonu o se metotia i totonu: 4 galue faiga 7130_19

Faaopopo T14 Kopi

Faʻafefea ona ulufale i totonu o se metotia i totonu: 4 galue faiga 7130_20

Stereo Addon T20

I le auala, o uiga faʻapitoa o faʻailoga o akosic i le maualuga. O le leo ma le ofoofogia o le mea e sili ai ma le loloto o paʻu o le a onosaʻia ai le faitioga o le sili ona tauemu hi-fi alofa.

Uma le T20, ma T14 e fesoʻotaʻi ma se leo lelei e ala i le Bluetooth ma mafai ona galue i totonu o le Shivius o 10 mita. Bluetooth 4.0 tekinolosi ma le APT-X Lagolago maua lelei leo leo lelei latalata i le CD.

O le masini foi e lua i fafo atu o ni mea e lua o loʻo i ai ma le agavaʻa e fesoʻotaʻi i le sabboufe - mo se faʻataʻitaʻiga, i le addon span poʻo le Addy C-sumsus.

Koluma abonton t14.

Koluma abonn t14.

E mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le stereo ma koluma i le TV pe faʻaoga ese mo le faʻalogo i musika. O faʻataʻitaʻiga o loʻo avea ma faʻataʻitaʻiga o le a foʻia le tele o galuega ma o le a le faia oe e filifili i le faʻaaogaina o tomai faʻapitoa ma mamanu. E tatau ona i ai nei i aso nei metotia o aso nei.

Faitau atili