Matou te filifilia se vai vevela o le vai o loʻo vevela: 4 taua tulaga ma faʻailoga tagata gaosi oloa

Anonim

Matou te faʻailoa pe faʻafefea ona toe faʻaaogaina se vai na lalagaina, faʻavae ia latou mea, le faʻapipiʻi metotia, pei o fesoʻotaʻiga ma foliga.

Matou te filifilia se vai vevela o le vai o loʻo vevela: 4 taua tulaga ma faʻailoga tagata gaosi oloa 7214_1

Matou te filifilia se vai vevela o le vai o loʻo vevela: 4 taua tulaga ma faʻailoga tagata gaosi oloa

Ina ua maeʻa le auala, o le ea i totonu o le faletaele e tumu i le susu, solo ma vai 'aina ua susu. E mafai ona ou faʻafesoʻotaʻi faʻatasi ma nei faʻafitauli e lua pe a faʻapipiʻi meafaigaluega faʻapitoa i le faletaele. Matou te malamalama i ai le mea na vevela ai vai i le nofoaafi mamafa e filifili ai, ia faamasani i le vaaia o mea faigaluega.

Mea uma e uiga i le filifiliga o le vai vevela vevela

Foliga

Tulaga o Filifiliga

  1. Meafaitino
  2. Metotia o Faapipiiina
  3. Fesootaiga ituaiga
  4. Foliga mai

Nofoaga gaosiga

Vaega o meafaigaluega

O masini ua fausia o se paipa uila. O le latou tele latou lanu i le auala o le vevela. O loʻo faʻamafanafana vai i luga o le vevela vevela vevela. Tele taimi o le vai mai le kalama poʻo le vevela vai. O filifiliga uma e lua o loʻo faʻaaogaina. O le lona lua ua filifilia masani, talu ai o mea faigaluega e tumau le faʻagaioiga pe a maeʻa ona tape le maa.

Profit Vega Seareus vai

Profit Vega Seareus vai

O lenei vaitau i le galuega o le autu o masini vai vai. O le isi mea ua iloiloina o se masini tuʻufaʻatasia e aoga ma le vevela vevela ma eletise. E manaʻomia le tau o le Heady Real o loʻo sapalaiina e se Crane o Maevsky. E masani ai o le lapotopoto o suavai ma faasaolotoina le paipa mai luga o le ea.

Matou te filifilia se vai vevela o le vai o loʻo vevela: 4 taua tulaga ma faʻailoga tagata gaosi oloa 7214_4

Tulaga o Filifiliga

O le uiga autu o masini o le mamafa o le mamafa. Afai i totonu o fale tumaoti o le mamafa i le faiga e le sili atu 2-3 Bar, lea i le fale mautotogi e sau i le 7.5 pa. O le mea lea, latou te iloa le faailoga mo lo latou fale, ae faʻaopopo nisi "faʻasoa ia i latou. O lea, o loʻo faʻamaonia le mamanu e teteʻe atu ai i le Hydroedra, e masani lava ona latou faia i totonu o le ogatotonu o laʻasaga maualuga. E le gata i lea, e tele ni manatu e lua.

Matou te filifilia se vai vevela o le vai o loʻo vevela: 4 taua tulaga ma faʻailoga tagata gaosi oloa 7214_5

1. Tulaga mea

Mo gaosiga o ituaiga vai ituaiga, tolu ituaiga o vailaʻau o loʻo faʻaaogaina.

  • Uamea uliuli
  • Apa siliva
  • Le-ita leaga metal

I le taimi o le faʻaopopoga faʻaopopo, o le oloa e mafai ona valiina, chromen pe polesi.

O le pito i lalo o le uliuli steel - o le '' ai o le uʻamea ma le kapoti. Eseʻese mea faʻapitoa e faʻalauiloaina i totonu, o le tele o suiga fesoʻotaʻi mea totino. I soo se tulaga, e le mavae, e maualuga le vevela fesiitaiga, ae i le taimi e tasi o le a malaia. O lea la, o le fanua puipuia ua sili atu ona maualuga le pito i totonu o paipa. O oloa Steel o loʻo tau le tele o faʻamatalaga. O le vaitaimi o le latou gaioiga e laiti. Aemaise pe a fesoʻotaʻi meafaigaluega i totonu o le fale mautotogi. O lenei ona o le maualalo le lelei o le malulu i totonu o le ogatotonu vaega.

O le vai vevela o le vai

O le vai vevela o le vai

O mea faigaluega mai le stianless steel e tumau ma tumau. E fefefe ai le faʻamalosiʻau, teteʻe i le 'olo. Tutusa galuega umi i le tutoʻatasi ma tutotonu o fesoʻotaʻiga. Talu ai e le maaleale i le tulaga lelei o le felauaiga suavai. Chrome Models umi nai lo isi taofi se foliga manaia. O le tau o le Stainless Steel Smarters e maualuga atu nai lo le uamea.

O le vai vevela o le vai o le vai o le la

O le vai vevela o le vai o le vai o le la

O le a le masani ona o le le fiafia o le tau o le le fiafia i le gaosiga o matutu. E masani lava o le afu apamemea, ae atonu ei ai le isi filifiliga. O le aoga aoga o sea faʻataʻitaʻiga o le maualuga o le afaina o le lamatiaga. Latou te lē vevesi i lalo e leai soʻo ni tulaga, ae o lo latou malosi e maualalo. Omiga luga 6 pa latou te le tutumau. O lea, latou te tuuina i totonu o faiga malo. Ole fale maualuga maualuga o se lamatiaga o le fiafia i le Hydraulic tamaloa.

Matou te filifilia se vai vevela o le vai o loʻo vevela: 4 taua tulaga ma faʻailoga tagata gaosi oloa 7214_8

2. Faʻapipiʻi metotia

I le taimi o le faʻapipiʻi, o le masini e fesoʻotaʻi i le faʻamafanafana solo poʻo vai vevela. E mafai ona faʻasaʻo i auala eseese: i le puipui poʻo le foloa.

Pat-Study Models

O se filifiliga lelei mo ni vaega laiti. Nofoia le itiiti ifo o le avanoa, faʻapipiʻi i luga o faʻapipiʻi faʻapitoa e faʻapipiʻi i luga o le puipui. O le laualuga mo le faapipiiina e tatau ona lamolemole. Afai e le o le mea lea e le o le tulaga lea, latou faʻatau atu ituaiga o loʻo fuafuaina mo le muina i luga o se vaalele ma le tulaga pa'ū.

Suavai vevela vevela nofoa Tera taitai

Suavai vevela vevela nofoa Tera taitai

Fafo masini

O loʻo faʻapipiʻi i luga o le fola i soʻo se nofoaga talafeagai mo lenei, tusa lava poʻo le a le malosi ma le lelei o le pa i luga o le faʻapipiʻi nofoaga. O le autu autu o loʻo tuʻuina i luga o le fola. O nisi taimi ua faʻapipiʻi faʻapitoa lava le mamanu i le puipui, ae e te le faʻailoaina ai le tele avega i luga. Minus foloa systems - mulivae. Latou te nofoia le tele o avanoa, e le faʻapipiʻi i latou i tamai faletaele.

Matou te filifilia se vai vevela o le vai o loʻo vevela: 4 taua tulaga ma faʻailoga tagata gaosi oloa 7214_10

3. Sootaga ituaiga

O le fesoʻotaʻiga i le au autu o loʻo faia i auala eseese. E toatolu ituaiga o fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga.

  • Maualalo ifo. Apalai mo le mama "adder" mo masini atoa. O le tulaga taua o le i ai o le lava faʻamalosi, a leai e le mafai e le suavai ona aʻe i le matutu. Ia mautinoa ia i ai se crane o Maevsky e masani ai le gaoioi o le malulu.
  • Itu. E masani ona faʻaaogaina mo le siisii ​​faʻataʻamilomilo fausaga (ma se paipa paipa, gata, "apefai". FOLAFOLAGA FOLAFOLAGA, Afai e tatau ai, e mafai ona faʻaaogaina mo polokalame o soʻo se ituaiga.
  • Diagonal. Maua ai le sili ona lelei o le soʻotaga o suavai, lea e manaʻomia mo le tele o ituaiga o meafaigaluega. Manaʻomia le faʻailoilo o le paipa.

Ae le i faʻatau, o fesoʻotaʻiga a le faʻataʻitaʻiga ua faʻamatalaina. I fale gaosi oloa ma fafo gaosi oloa, latou te eseese lava. O lea, Lusia o le 1 po o le 1.4 inisi, ma le Europa 1.5 po o le 1.4 inisi. Afai e le o se faʻailoga tagata, e tatau ona e faʻatauina le isi ona faʻatauina tagata fetuunaiga.

Vai vevela vevela text tera foxtrot

Vai vevela vevela text tera foxtrot

4. Foliga

O le foliga mai o le au tau mago o se ese. Mai le "gata e le mafai" ma le "Vaomatua" i oloa lavelave e taʻua o le mamanu. O nisi taimi o masini e faʻaoʻo atu ai i isi seevae mo ie lino ma solo, hooks, o meaʻai 'aina o meaʻai. Taialaina le Eseesel: Chrome, atavali i soo se lanu, faʻataʻitaʻiga o le taugata tele metal, ma isi. O le mea lea, filifili le faamama mo lau faletaele e faigofie tele.

Matou te filifilia se vai vevela o le vai o loʻo vevela: 4 taua tulaga ma faʻailoga tagata gaosi oloa 7214_12

Rating gaosi o le vai vevela mafanafana

E faʻafaigofie ai le filifiliga, e aoga le faʻalogo i manatu o latou ua uma ona faʻaaogaina sese. Ua lauiloa o le galue ai mo le teuina o faleoloa e mafai ai e tagata ona iloa le a le ituaiga kamupani latou te faatauina oloa. O le masalosalo e aliali mai i le filifilia o se faʻataʻitaʻiga, ae le o le tagata gaosi. O se tamai lisi o ituaiga e manatu o tagata sili ona lelei o le vai vevela o le vai mafanafana.

Zehy.

Swiss Company, e maua ai le mamanuina ma le sweadiars ma matutu. Mo gaosiga, naʻo le siʻosiʻomaga o vaega o le mafutaga ma mata mata o le a faatauina. E silia ma le 25 itu e gaosia, sili atu i le 200 suiga.

Vai vevela o le taʻele o le taʻavale Zehy Stal) 060-045

Vai vevela o le taʻele o le taʻavale Zehy Stal) 060-045

Amu.

O le Rusia Brand, e maua ai ni tulaga masani o le tulaga masani o faʻataʻitaʻiga fetuutuunai i le atunuʻu faʻagaioiga o gaioiga. O oloa Heandus o loʻo faʻamalosia ai puipui ma le mafiafia i luga 1.8 mm. O lea la, e faagaoioia i le uunaiga e oo i le 8 pa.

Vai solo solo heil verceus ancon ma fata

Vai solo solo heil verceus ancon ma fata

"Sunzherzh"

O leisi tagata gaosi Rusia Gaosi, gaosia le mamanuina o le mamanuina ma le palapala. O se tasi o le muamua i Rusia na amata le faia o le stalless steel oloa. Mo gaosiga, maualuga-paipa sili ona lelei gaosia e kamupani mai fafo ua faaaogaina.

Vai vevela o le la

Vai vevela o le la

"Dvin"

O le Rusia Brand e maua ai oloa tele o stianless steel. Ma le isi, o se tuʻufaʻatasiga o apamemea, enamel, Nickel, e faʻaaoga gemium. O masini e iloga ona iloga i le tele o mamanu, maualuga uiga lelei.

O le vai mafanafana o le vai

O le vai mafanafana o le vai

Filifilia i le va o le Fale Amiotonu ma Fafo Fafo, e manaʻomia le iloa o mea e masani ona taulai atu rusia i le fesoʻotaʻiga i le suavai vevela, ma o le Europa o loʻo fesoʻotaʻi ma le vevela. I le taimi lava e tasi, o le lelei o le faʻasologa o suavai i le faiga e le o faʻailoaina. E leai se nofoaga puipuia e puipuia ai le uʻamea mai le pogai e afaina ai paipa. O le mea lea na faʻaititia ai le latou faʻagaioiga. O le mea lea, e toatele latou te fiafia i oloa o kamupani Rusia.

O fea le vai vevela o le solo e sili atu ona filifili i le fale mautotogi mo iloiloga tagata faatau

Sa matou suesueina iloiloga mo Yandex. Maketi ma aoina 3 tamoʻe faʻataʻitaʻiga o le solo solo.

  • Ua fou le ata fou antTra. Faia mai le maualuga-uiga o le sili ona lelei sperpersupless steel, galue ma le mamafa e oo atu i le 8 pa. O le mea lea, e mafai ona e faʻapipiʻiina se fale maualuga maualuga i le fale mautotogi. O le gaosi oloa e maua ai lenei faʻataʻitaʻiga i isi lapopoa, maualuga mai le 0.53 i le 1.18 m. O le le lelei o le tasi.
  • Sunterger High-Tekonolosi G. O le uluaʻi ituaiga o le masini e mafai ai ona e faʻapipiʻiina uma i luga o le sima ma pipili. O le lelei o galuega o loʻo tuʻuina atu e se faʻapitoa faʻapitoa o le tufatufaina o vai tafe. Faʻagaioiga o le faʻamalosiʻau o le faʻamalosi mai le 3 i le 23 pa. Atoatoa faaauupegaina ma mea talafeagai lelei: fetaui lelei, umia lea, ma isi Le mautonu - Walded Umed.
  • Heandus Lazio. Maualalo fesoʻotaʻiga masini, faia i meaʻai taumafa ma vailaʻau. E faapitoa le tetee i le soloia. O le lestenka faʻataʻitaʻiga o loʻo faia le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga-mage tekonolosi. Faʻatagaina le faʻamalosi e oʻo atu i le 8.5 pa, na faʻaaogaina atoatoa, o mea uma e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina. O le le atoatoa o le tau maualuga.

Matou te filifilia se vai vevela o le vai o loʻo vevela: 4 taua tulaga ma faʻailoga tagata gaosi oloa 7214_17

Na matou iloa o fea le auala vevela o le vai e filifili ai i le faletaele. O vaega autu o le filifiliga: Malosiaga, Riroon o le tetee, tumau, ituaiga ma sootaga fesootaiga. Naʻo le faʻamatalaina o nei tapulaʻa, mafaufau i le fomu ma le lanu o le masini. O le tele o meafaigaluega e lautele lautele, e mafai ona e maua i taimi uma le faʻamago o le nofoaga manaʻomia, valivali ma lapoʻa.

  • O le a le eletise eletise vevela e filifili ai: Fautuaga ma Rating Gaosi oloa

Faitau atili