Auala e Filifili ai ma Faatuina le Garag Gate

Anonim

Matou te filifilia le faitotoʻa o le ata, lapoa, ituaiga o pulega ma isi vaega ma faʻailoa mai pe faʻafefea ona e faʻatutuina i ai ma ou lava lima.

Auala e Filifili ai ma Faatuina le Garag Gate 7444_1

Auala e Filifili ai ma Faatuina le Garag Gate

I le faʻapipiʻi o faitotoʻa faitotoʻa, matou te faʻamoemoe foʻi o le a faʻatauaina i latou taʻavale ma isi meatotino mai le malulu, susu ma le matagi. Umi mo se taimi umi, o le a le manaʻomia nisi toe faʻaleleia atili. Filifili le faitotoʻa mo le faletaavale, fuafua tulaga filifilia.

Uma i le filifilia o se garage gate

Auala e Filifili ai le Mea Tonu
  1. Faigaluega Ituaiga
  2. Tupupulaia tulaga
  3. Saogalemu
  4. Faiga Ituaiga
  5. Foliga mai
  6. Le tele

Foliga o le montage

Auala e Filifili ai se Gate mo se Faletaavale

1. Filifili le ituaiga o faiga

E fitu ituaiga eseese o loo gaosia: Swing, sliding, fagā, siitia-fuga-fuga-fuga-vavao. O le sili sili ona manaʻomia o loʻo taʻoto pea ma swivel ma vaega. Swing ma Ballban Sa matou faamasani lelei muamua, latou te gaosia lava, masani lava i kamupani a le atunuʻu. O loʻo i ai i le West West Consumer o nei faʻataʻitaʻiga mo nisi mafuaʻaga sa le iloa.

Taupega

Manaʻomia se faʻavaʻa faʻavaʻa ma le lua drive, faʻapea foʻi ma se tele avanoa avanoa, faʻamamāina atoatoa mai le kiona ma lapisi. Faaauupegaina i le lua sash, o le fea swap i luma pe totonu. Ua faʻasaʻoloto i luga o le matasele i le koluma pe i le fauina-i le faʻavaʻa. Ua teuteuina i soo se mea talafeagai. E faʻatagaina ona o moliina se tamaʻi faitotoʻa. E fetaui lelei le faʻaaogaina pe a leai se mea e aveʻese ai le taʻavale.

Auala e Filifili ai ma Faatuina le Garag Gate 7444_3

Toe faaleleia

O le tapunia o le ulufale le uamea ipu ua fasiotia i le itu. O le mea lea, latou te manaʻomia se isi lautele o le potu mo le tuʻuina o le tapoleni i fafo atu o le amataga. Ona leai se avanoa avanoa i luma o latou e le manaʻomia e tatala le faitotoʻa. Mafai ona faʻauʻuina ma otometi, faʻaaogaina o le ulufale o le pa. E tele a latou maualuga o le malosi, tetee i le hacking.

Auala e Filifili ai ma Faatuina le Garag Gate 7444_4

Piilima

Aofia ai ni vaega e tele, mafai ona tatalaina pe luga. O le tulimanu o le vevesi fuafua i le numera o elemene eseese i le laina mai 90 i le 180 °. O le potu mo latou e tatau ona matua tele tele i le tusi. Matou te manaʻomia se faʻasoa o le umi ma lautele ina ia mafai ona faʻaoleni e le strisical stash e le "tuʻuina atu". E le gata i lea, ina ia tuʻu le faiga o papatusi o papatusi o vaseina poʻo le lautele poʻo le maualuga e manaʻomia foʻi.

Auala e Filifili ai ma Faatuina le Garag Gate 7444_5

Ese

Fou atinae fou. E aofia ai le vaapiapi (e oʻo atu i le 150 mm) faʻaolaafu faʻafafa (lamellae), fesoʻotaʻi ma le tasi le tasi i le tasi ma le isi i totonu o le tasi. E faamaapeina o luga o le faaputuga, faʻasaʻoina i luga aʻe o le ulufale. O le ie o aʻe i luga o le galu, o lea o le kiona o le kiona e le taufaafefe. O le taʻavale e mafai ona faʻalatalata atu i le faletaavale toetoe lava latalata.

O le mafiafia o le lua-puipui lamellae ma le vevela o le ie puipui i totonu o le i totonu o totonu e le mafai ona sili atu i le 25 mm. A leai, o le tovini, lea na gagau ai e le palaka se tasi, e tele naua le lautele o le taga. E punou ma pipii i le itu i autafa o le itu i le itu. I le fale, o masini faʻataʻavaleina o loʻo faʻaaogaina mo le maualalo o le amataga, e masani ona faaauupegaina i tusi pasi.

Auala e Filifili ai ma Faatuina le Garag Gate 7444_6

Siitia ma soloia

Pei o le fuli. Na o le tapoleni rolls i luga o le drive as atterisk, pei o le chain lafoina. O loʻo tuʻuina i lalo o le faʻavasegaina ma se avanoa avanoa. Mo lenei, o nofoa taiala e faʻapipiʻi i luga o galuega ma i lalo o le sitepu o itu, ma e tuʻuina atu lava Lamellae o loʻo sapalaiina ma lua tagata taua e lua.

Nai lo ia lameellas, o le sili atu o le ie ua malepe, o lona uiga matua le itiiti ifo o le tele o aʻoaʻoga. Ae e faʻateleina le numera o faʻatalanoaga i le va o papatusi ma laina vevela, o le vevela ma le le mautonu o le mativa, avanoa i le craker e faigofie.

Auala e Filifili ai ma Faatuina le Garag Gate 7444_7

Siitia-swivel

Ua tuʻufaʻatasia ma le manuia le malosi ma le faigofie o le tatalaina i totonu o le tusi lesona ma otometi modes ma le taugofie. O le mea lelei lea o le palau o le sami i luga o le avanoa atoa (e le sili atu nai lo le 62.2 M). E oso aʻe, papue i lalo o le taualuga faʻaaogaina o se hinge-lever memorism. O le mamafa o le masini ua lagolagoina e Springs Seatted i itu i puipui puipuia.

O le ie e faia i le gatete vali uamea ma le mafiafia o 0.8 mm. Ona o le leai o ni taʻiala e i ai se numera o isi tulaga lelei. Latou mumusu toetoe lava. O le ipu e mafai ona fetaomi malosi i le faʻavaʻa, o loʻo faʻalelei atili le malosi. O le maualuga o le prolok (mai le pito i luga o le tatalaina i le taualuga) mafai ona faaitiitia i le 60 mm. Peitai, o le fualaau faasaina (kinemattics) fausia se numera o le faaletonu i le e ona.

I le faitotoʻa, e le mafai e le taʻavale ona fealuaʻi i le faletaavale nai lo le 1 m, a leai se vaalele e mafai ona paʻi ile masini. Mai le itu o le ulufale, e manaʻomia le faia o mea e te moe ai ina ia mafai ona tapunia le ipu feaveaʻi i ai pe a tapunia. O le a maualalo le maualalo (e oʻo i le 30 mm), ae o le taʻavale a le taʻavale o loʻo tulei i luga o loʻo feagai pea. A toe mafai e le vai uma, ona suia uma le mafiafia, e le mafai ona sui tulaga.

Auala e Filifili ai ma Faatuina le Garag Gate 7444_8

Vaega

O lenei e tumau pea le sili ona taatele. Fola vaega mai le faavasega faavaa o vaega. O le mea lea, a tatala ese ai, e galue i luga ma le aveeseina i lalo o le taualuga, atoa ai ma le siitia-solo. O vaega e mafai ona lautele (e oʻo i le 500 mm), o lea na latou manaʻomia naʻo 4-6 PCs. O lenei mea faʻaititia le aofai o soterale i le va o vaega, faʻaopopo le malosi, faʻaleleia o tagata o loʻo iai le tagata vevela.

Faiga e gaosia mai na o le lua vaega. Mo le malosi, latou te fesoʻotaʻi atu i matatoto soʻona, ma o lea e le mafai ai ona faʻatupeina le ipu e le hacking, mo le pito i luga e tasi taiala. O vaega e faia i Galvanzed ma Prided Leaf Steel ma se mafiafia o 0.8-1 MM ma e tasi-faʻapipiʻi, mo faletaavale malulu, 42 mm mafiafia.

I fautuaga, pe faʻafefea ona filifili vaega o le vaega mo le faletaavale, faʻamamafaina o le auvaʻa e tatau ona i ai le suavai vai. A leai, ua faatisinaina le puipui i luga o le tuaoi o le vaega o le vevela ma le malulu i totonu, i le tau malulu e mafai ona faalavelaveina masini. Lelei, pe a le o le sili, o le le mautonu e manatu o polylyhane osam.

Auala e Filifili ai ma Faatuina le Garag Gate 7444_9

Faatusatusa faailoga o ituaiga eseese

Faailoga Tufainanie Vevesi

nie

Piilima

juncia

Faataavale-

nie

Ese

faafetai

Siitia - liligi Vaega

nie

Faapipiiina i le amataga Maaalu. Maaalu. Maaalu. +/- - Maaalu. -
Faapipii i tua o le tatalaina Maaalu. Maaalu. Maaalu. Maaalu. Maaalu. Maaalu. Maaalu.
E mafai ona tuu se taavale latalata i le sini - Maaalu. - Maaalu. Maaalu. - Maaalu.
Lautele lautele o le faletaavale - Maaalu. Maaalu. - - - -
Maualuga perturbation, sili atu nai lo 200mmm - - - Maaalu. - - +/-
Taiala ala i lalo o le taualuga - Maaalu. Maaalu. - Maaalu. - Maaalu.
Pulea mamao Maaalu. Maaalu. Maaalu. Maaalu. Maaalu. Maaalu. Maaalu.
Atoa o le upega tafailagi Maaalu. Maaalu. - - - Maaalu. -
O le le mafiafia o le mafiafia o le vevela vevela, mm Sili atu nai lo 50mmm Sili atu nai lo 50mmm Leai se sili atu nai lo le 25mm Leai se sili atu nai lo le 25mm Tusa o le 50mm Sili atu nai lo 50mmm Tusa o le 50mm
Tau **), U.e. 250. 300. 1300. 1600. 1900 * 1500 * 2400 *

2. Fuafua le tele o tulaga i lona itulagi

O le potu mafanafana o se mea mautinoa e le manaʻomia e le taʻavale ona mafanafana mo se taimi umi i le tau malulu, faʻapea foi ma le toilalo o auiliiliga. O le agavaʻa na mafai ona tausisia se vevela mafanafana i totonu o le potu, puipuia le meatotino a le malulu, maualuga le susu ma le matagi.

I le mea lea, aoina mai sanu saito ma le mafiafia o le 40 pe 45 mm, e tutusa ma le piliki o le 55 po o le 60 cm,. O leisi vaega o le gasegase e maua ai se faʻailoga faʻapitoa i le alatele o le vaega. E le gata i lea, ona o le mafiafia o le mafiafia o sanuisi, o matagi e taofia i le 120 km / h.

I le taimi lava e tasi, ua latou pulea le puipuia mai i le elelaau ma tamaʻi mea e afaina ai ona o le apalaiina o laupepa uamea o le zinc comping, o le poscitade proneters (Pre-Payam (Pre-Pangamist O le faʻaaogaina o au apa o loʻo fesoasoani ia Steetel Eleclection e faʻalautele le olaga tautua.

Auala e Filifili ai ma Faatuina le Garag Gate 7444_10

3. Ia mautinoa le saogalemu

Faʻauiga mai le faitotoʻa e filifili ai, e taua le mautinoa o lo latou saogalemu. Aemaise lava pe a iai tamaiti ma fagafao i totonu o le fale. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ala laʻititi i le va o sanuisi o sanuisi poʻo ni laʻau e tatau ona le aofia ai le ono mafai ona faʻaoʻo ma lavalava. O le leai o ni isi pito i luga o elemene maua ai puipuiga faasaga iti. O le isi mea taua mo le saogalemu o le faʻagaioiga o le mafai ona faʻailogaina o le avega, 6 taimi sili atu nai lo le tele o le ipu.

O se fesili ogaoga e uiga i le mautu o meafaigaluega mo hacking. Ae paga lea, taumafai e saili matagofie, matagofie ma tumau e pei o le ofu talaloa e le manuia. Mai le gaoi ogaoga, e leai se mea o le a sefe (ma e tatala le sefe). Ae o le system e tatau ona fuafuaina le taumafaiga pe a toe umi. Le itiiti ifo 10 minute, ina ia mafai ai e leoleo ona o mai e le faailo. O le falelauage e tatau ona aofia i le aotelega o le saogalemu faiga o le fale. E aoga le faʻapipiʻi o le tele o loka loka ma kaov i nofoaga eseese.

4. Filifili le ituaiga pule

E faʻamalosia mata o le faletaavale faletaavale i aso uma ma soʻo se tau. Fai le faʻagasologa o la latou faʻagaioiga e tutusa lelei e mafai ona fesoasoani tele. E faʻatagaina oe e tatala ma tapuni le mamanu e aunoa ma le tuʻua o le taʻavale. O le eletise eletise e mafai ona liliu i luga o le tagata, mai le tuleia tutasi-faʻamau nofoaga poʻo le faʻaaogaina o se leitio mai le faʻamalologa mamao mai se mamao o le 30-50 m.

O le eletise eletise o le tele o kamupani eseese e ese mai le malosi, ae mo se mana laiti uma (mai le 150 i le 450 w) ua faamatalaina. O afea "i le amataga" galuega, o loka otometi tatala, o le ie ua toso i lalo o le taualuga pe tapuni. A o le tapunia, o mea uma e tupu i le le tusa ai. O le faʻaaogaina o le Trade Conts e aveese ai oe mai le tausiga o a latou libricant, o le masani ai o le masani ai o le taualuga i luga o le taualuga o le taʻavale.

Auala e Filifili ai ma Faatuina le Garag Gate 7444_11

O le mamanu ma le tuʻufaʻatasia o masini taʻavale ma otometi faʻatonutonu faiga e aʻafia tele ai le tau atoa. Masani ona faatatau i le tau o le faavae pusa, aofia ai ma le faʻavaʻa, o le tapoleni, tusi lesona ma mafatiaga. Sauni mo le mea moni, o mea faaopoopo e tatau ona totogi ese.

5. piki le sili lanu.

O le soʻotaga lelei o faletaavale faletaavale ma le faʻavae o le fale ma isi fausaga puipuia e taua tele. E te le manaʻo i le fafo o lou fale faatamala?

O tagata gaosi e ofoina atu ni vaega o mea e ono mafai: eseʻese mamanu o le tapoleni, fale, mauoa lanu o lanu i luga o le ral ma deoutsche badani. I se faʻaopopoga, o se lisi o filifiliga o loʻo ofoina atu: Ua fausia - I otiga, faamalama, sambolamic greazing ma vertiption griods.

Auala e Filifili ai ma Faatuina le Garag Gate 7444_12

6. Filifili tele

Manulauti aoga
Ituaiga o fauga Maualalo maualalo, mm Maualuga maualuga le tele, mm Tau 1M2 Real Geal, Rub Tau 1m2 Gate e okaina, olo.
Vaega 20001200. 50003000. 4100. 5600.
Liliu le siitia 22501920. 50002125 (45002250) - 6400.
Laina 20001500. 60005000. - 3150.
* O le sitepu i le tele e masani lava i le lautele o le 200-500 mm, ma i le maualuga o le 50-150 mm (faalagolago i le gaosiga).

Faapipiiina o meafaigaluega

Faʻapipiʻi e mafai i soʻo se taimi o le tausaga, ma soʻo se tulaga o le nofoaga. E taua tele le saunia o le amataga ma le saʻo o le lapoʻa, e tatau ona iai le 20-25 mita i fafo atu o le tino. A o loʻo faʻapipiʻi matala i tua o le vale, o lona lautele e masani ona faia e le 30-50 mm e itiiti ifo nai lo le lautele o le vaega.

Ina ia tuu le taʻavale taʻavale, o le ituaiga maualuga o le 400-500 mm, ae a manaʻomia, e mafai ona e mauaina se faʻataʻitaʻiga e manaʻomia le i ai o le maualuga o le 60-100 mm. O le tatalaina e mafai ona tuʻuina atu ma le faʻatagaina ma le faʻamalosi i totonu o ni fale ma le faʻaaogaina. O le pito i lalo e masani ona faapipiiina i le mama o le fola o le tino (o le leai o se mea e fai ai togafiti).

Faapipiiina o le tekonolosi e aofia ai ono laasaga: faapipiiina o taiala po o faʻavaʻa; Siakiina o le tulaga o le upega tafailagi; faapipiiina o le avetaavale; fesoʻotaʻiga i ai ma le upega tafailagi; Faʻateʻaina o masini o le otometi ma le faʻatonutonu lautele ma le fetuutuunai. O le faigata tele o le faʻatuina lea o le faʻavaʻa ma le faʻatonuga, aloese mai le ipu a le tui. Mo lenei e tatau ona e foia le tulaga o le lagolago lagolago. Mo fale teu fale, o nei puipui o loʻo faʻapipiʻi i solo poʻo ua faʻatasia i totonu.

Auala e Filifili ai ma Faatuina le Garag Gate 7444_13

Faapipiiina faatonuga i le faʻataʻitaʻiga o le siitia-liliu faʻataʻitaʻiga:

  1. Faapipiʻiina le ata faʻapipiʻi i le ogatotonu o le agavale agavale e ala i le fusi, faʻapipiʻi le sash ma le faʻavaʻa i le tatalaina i le maualuga o le tino mama. Mo le saogalemu o Galuega, Aumai latou i fafo atu o laupapa.
  2. Auai i le pa puipui ma se lapoa o 12 mm ma le loloto o le 120 mm i lalo o le solo, i lalo o le nofoaga i totonu o le pu i le pu i le pu
  3. Ina ua uma ona siaki le tulaga o le faʻavaʻa, lokaina o le taʻele '' '' upega tafaʻilagi o loʻo taʻele (mm, umi (umi 80 mm).
  4. Faamaumau le Taua Taua Taua Taua Taua i luga o le faʻavaʻa, faʻatulagaina i luga ma faʻapipiʻi le taula i le puipui o le toe tu.
  5. Tuu le faʻavaʻa faʻapipiʻi i le tulaga, ona faʻapipiʻi lea o le fata saʻo i le mamao e tasi mai le pito i luma o le tatalaina, pei o le itu tauagavale i le itu taumatau.
  6. Na teʻi teisi o le sash, siaki le maualuga o lona lata mai i le faʻavae o le lautele o le malamalama o le moli slot i le va ma le vaevaega. Afai e tatau, siitia le faʻavaʻa i le pito i lalo, maua le toniga e fetaui lelei, faʻapipiʻi i le fola i lalo o tulimanu.
  7. O le fulafula i luga o le taula o loʻo i le ogatotonu o ona fata, tatala atoa le sash ma fetuʻunaʻi le feteʻenaʻiga o pupuna.
  8. Faatasi ai ma le fesoasoani a le penitala "sneakerers" mai tulimanu o le mamanu i luga o le taualuga, swipe pefu i lona ogatotonu.
  9. Tuu le taʻavale taʻavale i autafa o le laina fau ma faʻapipiʻi muamua i le puipui, ona faʻaaoga lea o le faʻataualu ma le solosolo i ai.
  10. Sini le pito i luga o le pito i luga o le upega tafailagi ma bolts, faʻafesoʻotaʻi i latou ma uaea ma otometi loka lokaina masini ma faʻalavelave faʻafuaseʻi.
  11. Fetuunai le tulaga o le tapulaʻa taʻavale taʻavale i le "tatala" ma "tapunia" tulaga faʻaaoga fetuʻutuʻu i luga o le eletise eletise.
  12. Siaki le gaioiga o le System i le amataga i le tusi lesona faiga, ona fai ai lea o le gaioiga lava e tasi e faaaoga ai le pulega o le mamao.
  13. Pipi le fofo sima i lalo o le pito o le tagata. A maeʻa ona aoina, fau fale e mafai ona amata le faaumaina o pou, o le faitotoa o le folauga, o le foloa ma le moega i luga o le steash.

Matou te ofo atu e matamata i se vitio ma se faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi.

Na matou iloiloina pe faapefea ona filifili se faitotoʻa otometi garage. E tumau pea le fuafuaina o le tagata gaosi. Mai oloa o fale gaosi i sisifo i luga o le maketi, o meafaigaluega o Printssthl (Switzerland, Siamani), Hormann (ASSAY), Cousway " I le avea ai o "Avaga", Lisi, sitaili, Elvina +, Squiblex. Oloa oloa e maua ai kamupani "Vosta", "lenpta", "Erin", Rolclagistic, ma isi.

  • Uma i le tutoʻatasi o le faletaavale mai totonu

Faitau atili