Auala e Filifili ai se SOFE i le potu malolo: 6 taua tapulaa

Anonim

Matou te faʻailoa atu pe faʻafefea ona filifili se sofa i le faʻatulaga o foliga, sitaili, lapoa, flashing, faʻapipiʻi ma gagau masini.

Auala e Filifili ai se SOFE i le potu malolo: 6 taua tapulaa 7514_1

Auala e Filifili ai se SOFE i le potu malolo: 6 taua tapulaa

Sofa - Manaʻo meafale mo le potu malolo. Matou te taʻuina pe faʻafefea ona filifili, ma faʻaali le ata i totonu totonu.

Filifili se sofa mo le potu malolo

  1. O le fomu
  2. Le tele
  3. Sitaili
  4. Luga o le luga
  5. Fasi ie
  6. Gagau masini

1 fomu

Faʻalauiloaina ituaiga eseese, o ni ituaiga masani o meaafale mafai ona iloga.

Sao

O lenei ituaiga o meafale e ave se nofoaga itiiti, na faatoa lava le nofoaga - mafai ona siʻitia i soʻo se puipui pe tuʻu i le ogatotonu o le potu ma lona tulaga o loʻo totoe o le vaega o totoe o le meaafale. Faʻaluaina Sofas e talafeagai lelei mo le umukuka, ma o iinei triple - e sili atu le tolu - e sili atu le faʻailogaina, e sili le le faʻatagaina i lalo.

Auala e Filifili ai se SOFE i le potu malolo: 6 taua tapulaa 7514_3

  • Faʻafefea ona sui le sofa i totonu o le potu malolo ina ia sili atu le manaia ma le aoga: 5 filifiliga

Tulimanu sofa i le potu malolo

E lauiloa tele filifiliga, tele ona o lona gaoioi. O loʻo i le tulimanu o le potu, e le tapunia le va, e masani lava ona masani ai, e ui lava i lagona loloto. E manaia tele mo le aiga toatele o loʻo nonofo mai se tamaʻi fale. I le tatalaina o le lomiga, o le tulimanu e liliu i se moe moe sofa - o le potu malolo e masani ona manaʻomia se isi moega. Mo avanoa tele, e mafai ona tupu o se auala o le migao, pe a e tu ai i le ogatotonu.

Auala e Filifili ai se SOFE i le potu malolo: 6 taua tapulaa 7514_5

  • Tulimanu sofa i totonu (33 ata)

Modular

Modular sofas mo le potu malolo o se ituaiga o mamanu. Eseese vaega o laupau i totonu, ma e faigofie ona fai ma tuʻu sao ma pus, ma tuʻu se faʻataʻitaʻiga vaega. Tagata gaosi e masani ona ofo atu e maua ni vaega eseese e filifili ai, ma o se mea e le fetaui lelei: E mafai ona aoina se mamanu talafeagai mo lau totonu.

Auala e Filifili ai se SOFE i le potu malolo: 6 taua tapulaa 7514_7
Auala e Filifili ai se SOFE i le potu malolo: 6 taua tapulaa 7514_8

Auala e Filifili ai se SOFE i le potu malolo: 6 taua tapulaa 7514_9

Auala e Filifili ai se SOFE i le potu malolo: 6 taua tapulaa 7514_10

  • 15 faʻailoga o le lelei ma le laina o le sofa mo le potu malolo i le 2021

Semi singr sofa

O loo matua mafai ona feiloai i totonu o totonu, ona mo le le fetaui ma le mea e tuu ai: E le mafai ona faʻapipiʻi i luga o le puipui, e seasea gaoa i se nofoaga moe. Ae o uiga lelei e mafai ai ona e tuʻuina se faʻataʻitaʻiga i totonu o le itu faʻaonapo nei, maualuga-tel, faʻaititia poʻo le sitaili poʻo le faʻasologa o le olaga.

Auala e Filifili ai se SOFE i le potu malolo: 6 taua tapulaa 7514_12

  • Faʻafefea ona ia filifilia se sofa i totonu o le umukuka: 6 taua manatu e tatau ona avea ma faʻamatalaga ma aoga aoga

Tele 2

O le tulaga talafeagai o loʻo fuafuaina e le shea place i le potu malolo ma le sikuea.
  • Mo potu laiti, e sili atu le filifilia o se faʻataʻitaʻiga sao poʻo le faʻamalosiga - o le mea mulimuli e mafai ona tuʻuina atu i se taimi puʻupuʻu, pe a e tuʻuina i le tulimanu. I se faʻaopopoga, o le a faigofie ona ou fesoʻotaʻi i 3 tagata ma o le a ia foia le faʻafitauli o le leai o se avanoa mo le nofo ma malo.
  • Mo potu avanoa mai le 20 sikuea mita. m e mafai ona filifili modular i luga o meaafale - vaega mafai ona siitia ma fausiaina mamanu lelei.

Ae le i faʻatauina meaafale, fai se filifiliga o le faʻatafunaina o oloa ma faitau la latou tele. Aisea o le mamanuina o se potu o fuafuaga ma o loʻo iai ni meafale ma vaʻai pe faʻapefea ona talafeagai le oloa faʻapitoa ma lau ata moni.

3 Sofa sitaili i totonu o le potu malolo

"Chesterfield"

E mafai ona maua i le aufaʻatausaga a le aufaatoatoa, e masani ona tutusa i le tua, ae o aso nei gaosi oloa faʻatagaina i latou ni suiga. "Chesterfield" O le a manaia le vaʻai i le sitaili o loft, ma ua lelei foi ona fetaui i le vasega, shBI i luga o le teine. Mafai ona teuteu le taua faapopoleina ma se potu i Asthetics Arc deco.

Auala e Filifili ai se SOFE i le potu malolo: 6 taua tapulaa 7514_14

Ogatotonu o le seneturi.

Na maua mai e le faʻataʻitaʻiga lona igoa mai le tutusa ituaiga o totonu, lea e aliali mai i le 1950s. Eseese i luga o le faʻataʻitaʻiga foliga ma manifinifi vae. O le mea ou te manuia atoatoa i le fale e tasi, faʻapena foi, pe a e filifilia le lanu talafeagai o le ofu lelei, pe a e filifilia se mea faigofie faʻalelei.

Auala e Filifili ai se SOFE i le potu malolo: 6 taua tapulaa 7514_15

"Brussigewater"

E mafai ona maua i le maualalo Roller Andrests po o le lima o le lapotopoto o le lapotopoto, tele lava e masani lava i le sili atu ma le latalata i le pito i tua ma nofoa.

Bridgewater o le a fetaui ma le manuia i totonu o le potu i totonu, potu Igilisi, la oe deco, faapea foi i aso nei. Sili sofa mo le atunuʻu potu potu potu, pe a fai o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se tusitusiga o le faʻaʻaisa poʻo le muckū.

Auala e Filifili ai se SOFE i le potu malolo: 6 taua tapulaa 7514_16

See

O le plumper e masani ona le maua ai le arstrest ma e lelei tele i luga o le moega. O le sili ona lauiloa ata e mafai ona maua i le IKEA RATAGUG.

O le a fetaui lelei i totonu o itu faaonapo nei, sima uiga, masalo e oo lava i le maualuga-tech, pe a fai o le uphety i le tasi-photon.

Auala e Filifili ai se SOFE i le potu malolo: 6 taua tapulaa 7514_17

"Tuxedo"

O loʻo faʻaalia ai le tuʻusaʻo i tua ma le malosi i le tasi tulaga, puʻupuʻu vae laupapa. Uphelstery soʻo se: ie poʻo se paʻu.

"Tuxedo" o le a lelei lava o le a fetaui lelei i le Soundliast Potu, Loft, Scandinavia ma Sini Amerika Style.

Auala e Filifili ai se SOFE i le potu malolo: 6 taua tapulaa 7514_18

"Cabbrio"

Ua mafai ona faʻaaogaina le cabrian o vae, e mafai ona faʻaaogaina i totonu o potu i totonu, ar-deco poʻo le le-amio.

Auala e Filifili ai se SOFE i le potu malolo: 6 taua tapulaa 7514_19

"Lomemele"

"Uafu mai le kamela le igoa na mafua mai i le fale gatete, e talitutusa ai le kamela, o le a vaai lelei i potu kari, i aso nei, le Europa.

Auala e Filifili ai se SOFE i le potu malolo: 6 taua tapulaa 7514_20

"Lapataiga"

O ona ofuvae e sili atu lona maualalo nai lo le pito i tua ma lautele. Faafetai i le tulaga faʻaititia, o le Lonuson o le a foliga lelei i le sitaili o le igoa tutusa, ma o loʻo fetaui foʻi i le potu malolo i le Europa.

Auala e Filifili ai se SOFE i le potu malolo: 6 taua tapulaa 7514_21

4 Uphelttery

O ie faʻalenatura i le tufuga e oʻo i le tulaʻi mai i le tau o meaafale. Paketi vaega: rohoze, microwellers ma microfiber, fale susu. O le Vaega o Tau o le Vanilua, lafu i le lafu, jacquar ma velo. I le vaega o le taimi muamua: Velvet, Toundyry. E lauiloa foi le HEHERSHOLY FOLAFOLAGA O LE: paʻu poʻo le Eco-Storilled, Shenille ma ScotchGard.

Auala e Filifili ai se SOFE i le potu malolo: 6 taua tapulaa 7514_22

5 Pule

O le faila e fuafuaina le susulu o meafale ma le tumau, o se tulaga taua tele pe a filifilia se potu malolo sofa ma se nofoaga moe. E seasea lava lelei faʻataʻitaʻiga, e faigata tele ona tu i luga ma le agamalu, o le paʻu o le paʻu o manu. Punavai - tautotogo faʻataʻitaʻiga.

Auala e Filifili ai se SOFE i le potu malolo: 6 taua tapulaa 7514_23

6 Filemu o le masini

  • Tusi - pe a oo mai le nofoa ma pa'ū nai lo le tua.
  • Ua faasafua atu le Tusi euro Tusitusiga euro, ma ua loreto i tua.
  • Na faʻalautele e le au Kamupani i luga o le galuega. O le vaega pito i lalo o loʻo faʻalautele i luga o uili, ma e faʻasauā i tua i lona tulaga.
  • Accrion - o se auala e masani lava ona iai se mogaʻaiga mo le tua mo le tua, o loʻo faʻamatala e le ituaiga o harmonic.
  • Dolphin - sili atu masani ona tupu i mafaufau loloto, ina ua faaaofia ai le module mo se mea e iloa ai, ma liliu i se nofoaga moe.
  • Kiliki-Kiliki - O le itu itu o loʻo tatalaina i ai iinei.

Faitau atili