O le a le mea e mokesi i luga o le mokesi fale ma le auala e fai ai

Anonim

Ua matou taʻuina le mea e aofia ai se mokesi, o loʻo faʻatulaga ai le auala e faʻatulaga ai ma le mea e teu ai.

O le a le mea e mokesi i luga o le mokesi fale ma le auala e fai ai 7578_1

O le a le mea e mokesi i luga o le mokesi fale ma le auala e fai ai

Mokesi i le fale mautotogi i luga o le mokesi - o le a lea? O le pepa o se faamaoniga mo le faletupe (mostersiee) i le tulaga o le tagata na faia o le nonogatupe aitalafu o le a le faʻataunuʻuina ona noataga ma totogi o totogi i lalo o le faaiuga. E le gata i le tau leaga. O manaʻoga maualuga e tuʻuina atu i le tagata nono tupe (HORTY), ae e le mafai ona leiloa lana galuega, o le a faʻaititia ai le tupe maua, ma e le faʻavaeina vaʻa uma e solia ana fuafuaga. E le oi ai ni sui tauva. O le mea lea, o faʻalapotopotoga e manaʻomia mafuaaga mo le toe foʻi atu o meatotino na tuʻuina atu. O tuutuuga o le maliliega e ese.

Mea uma e uiga mokesi mokesi

Pepa tusia

Aia tatau ma noataga a itu auai

  • Ua molimauina
  • Vaega o le faatauina atu
  • Pepa le lelei

Faamauina

Iloiloina

Faʻasino ma toe faʻatulagaina faʻamaumauga

Toe totogiina

Toefuataiga

O na "taimi e tuuina atu ai foi i isi ituaiga o mea totino, pei o fale tumaoti, fanua, falefaigaluega fale. O faʻataʻitaʻiga e faʻatatau i mea o le tulaga muamua ma le tulaga lua, i fale fou ma fale tuai. Atonu e le taʻalo le mea e pei o le mamao - o le mamao o le matafaioi e le taʻalo.

O le a le mea e mokesi i luga o le mokesi fale ma le auala e fai ai 7578_3

Pepa tusia

I le feterale tulafono o loʻo i ai le tele o manaʻoga mo anotusi. O isi faamatalaga e tatau ona auai.
  • Le igoa o le pepa ma le numera mo le igoa E masani ona tuu i le ulu i le pito i luga o le laupepa.
  • Auiliiliga o le Faalapotopotoga Tuuina atu le nonogatupe.
  • Faʻamatalaga a le tagata lava ia - Ti o le Tagata Totogi, Aso Fanau, Faaopoopo ma Tusifolau Numera, Aso ma Tuʻuga o le Tuʻuina atu.
  • O faʻamatalaga e uiga i le konekarate o lona numera, aso o loʻo sainia ai, tuutuuga. E aofia ai le aofaʻi na tuʻuina atu, o tuutuuga o totogitino, lo latou maualuga ma pasene pasene.
  • Faʻamatalaga i fanua o lona iloiloina o lona iloiloina, tuatusi, numera o le CADastrast Passport, faʻamatalaga mai le ESERS Operact poʻo le tusi pasi o aia tatau.
  • Faʻailoga o le sui o le faʻapotopotoga o le faʻapotopotoga ma le tagata nono tupe.

O foliga e le faatonutonuina. O lenei pepa e foliga ese lava e tutusa lava i le faalapotopotoga tutusa. O le a le mea o loʻo foliga mai ai le mokesi i luga o le fale mautotogi, o loʻo filifili le faletupe. E ui i le saʻolotoga o loʻo i lona fausaga, o le moketi o le tulaʻi mai pe a fai e faʻailoa i ai ia isi pepa.

Aia tatau ma noataga a itu auai i lalo o le Konekarate

E tatau i itu ona faʻataunuʻuina uma manaʻoga i lalo ole Konekarate. Ma lona iʻuga, faʻapitoa aiaiga e feutagai pe afai o a latou faʻatauga e le feteʻenaʻi le tulafono.

O le a le mea e mokesi i luga o le mokesi fale ma le auala e fai ai 7578_4

Aia tatau o le PEDLIT

O aia tatau a le Morgakager o le lautele lautele. O le mea moni lava, o ia o le pule o le nofoaga o loʻo i ai i le totogiina o le sao mulimuli. Afai ua solia tuutuuga e le tagata nono tupe, o loʻo ia te ia le aia tatau e toe maua ai se mea. Tusa lava pe leai foi se soliga, o le faʻapotopotoga tautupe e mafai ona toe mauaina ma fai se isi gaioiga. E mafai lava ona puipuia le faʻavae lea i luga o le faʻavae o se maliliega pe o loʻo iai tulaga e le faʻatagaina ai se faiga faʻapena. E tusa ai ma le tulafono, o le tagata ua faia se nonogatupe e tatau ona faʻailoa i ai ni fofo e ala i tusitusiga, ile imeli poʻo isi auala.

Tulafono o le pato

E agavaʻa le pele e faʻatino galuega a le au faʻatau.

Saili aia tatau

Mo se tagata totogi, o se tali e leai ni taunuʻuga - naʻo faʻamatalaga ua suia mo le isi totogi. O nisi taimi e iai faigata ma le taʻitaʻia o nisi gaioiga, talu ai o le Pule Faʻatonu Fou e musu e faʻatino. O lea ala, e leʻi faʻapea ona ia faʻaiʻuina se feagaiga, ma e leʻo faamalieina i tuutuuga uma. E tusa a le tulafono o loʻo iai nei, e leai se aia tatau e le pule fou e suia ai nei aiaiga. Afai o na faʻafitauli tulaʻi - o le mafuaʻaga lea e te alu ai i le faʻamasinoga.

E mafai foi ona fesuiaʻi, o fea fale faiva faʻafefeteina. E masani lava, o le taotoga e faia ma se tau o loʻo faʻamauina pe a fai o le tau o mea e ese. O le sini i lenei tulaga o le mauaina o le pasene.

Vaega o le faatauina atu

O le faʻalapotopotoga e faia lea mea 'faʻatinoina mo le tuʻuina atu i le tasi-taimi ole aso. Na te mauaina ai se vaega o le nonogatupe i seisi faletupe ma faaliliuina ia te ia nisi o totogi e maua ai le mokesi. O sea feagaiga na faia e aunoa ma le auai o le tagata e faia. O tagata e le masani ona suia i taimi uma, ae naʻo le maliega faʻataʻunaʻi e vaega. Suiga e tupu mo se vaitaimi pe o le totogi atoa.

O le a le mea e mokesi i luga o le mokesi fale ma le auala e fai ai 7578_5

Faamauina o le le totogiina puipuiga

O mea ia ia o loʻo faʻatagaina ai ona vaevaeina le aofaʻi o le konekarate mo ni vaega mo latou faʻatau, fefaʻasoaʻi poʻo le faia o isi faʻagaioiga. O le tagata faʻatau e mafai ona avea ma tulafono, ae o se tagata tumaʻoti.

Faʻafefea ona mo le mokesi i luga o le mokesi fale

O le Resitalaina e tupu pe a sainia le maliega. O le a manaʻomia ai ona totogi le tiute o le setete i le resitalaina o meatotino aia tatau. Mo se tagata taʻitoʻatasi, o le aofaʻi o le a aofai e 2,000 rubs, mo le faʻapotopotoga - 220,000 tagata rubles. Pepa faʻatumu le pule, e tuu e le Tagata o tausiaina le Faʻaoga.

Masani afifi o pepa

  • Tusifolau o se sitiseni o le Rusia Federation ma le resitala
  • Mauaina o le totogiina o le setete tiute
  • Faʻalauteleina pepa - o se vaega mai le fuamoa poʻo le tusi pasi o le umiaina
  • Gaioiga o taliaina ma le lafoina mo fale fou
  • Tusi Passport
  • Kopi o le BTI Stal Part
  • Feagaiga o le faʻatau ma meatotino inisiua
  • Suʻesuʻega a le tagata faʻatau galuega e ala i se tagata poto faʻapitoa ma le averesi o maketi maketi
  • Molimau Faaipoipo Molimau (Mo le faaipoipoga).
O le afifi e tautua i le Rosrestrr i le matagaluega i le nofoaga o nofo ai pe i se isi. Rosrestrr o le a tuʻuina atu le faletupe i totonu o le mokesi mokesi, ma o le tagata o tausia o se vaega o le tusi resitala o le a faʻaalia ai le ituaiga o le ancumbing. O le a faatali mai le tasi i le lima aso pisinisi aso. E faʻamalosia le faletupe e tuʻuina atu se kopi i lana kalani. O le uluai mea e tatau ona teuina e le pule pule. E leai se totogi.

E mafai foi ona e faʻafesoʻotaʻi le MfC. I lea tulaga, o le taimi faʻatali e mai le fitu i le sefulu aso faigaluega.

Mai le taumafanafana o le 2018, e mafai ona tuʻuina atu pepa i luga o le Rosrestra upega tafailagi e ala i le faʻatumuina o se pepa faʻapitoa. E faʻaaoga faʻailoga faʻaeletonifo o itu.

Faʻafefea ona iloilo le fale mautotogi mo mokesi

O se tasi lea o pepa e manaʻomia mo le lesitala. E tuʻuina mai e se tagata poto pe a maeʻa se suʻega o le mea. I le avea o ni tagata suʻesuʻe, faʻalapotopotoga o loʻo i ai ni tagata faʻapitoa e iai se laisene talafeagai. Latou te galulue i lalo o le feagaiga.

Manaomia pepa aloaia

  • Tusifolau o le tagata nono tupe
  • Faamoemoega Pepa
  • Otootoga, cadastral comfofou, faapea foi ma le fola o le fola o BTI.
Faʻavae i luga o lenei lisi ma le suʻega o le mea, o loʻo totoe le lipoti.

Lipoti iloiloga

  • Aoao auala, faʻapea foi ma tapulaʻa o le tagata nofomau ma le tagata nofomau sone. O le maualuga o le taualuga o lo o tusia.
  • Faʻamatalaga i luga o palcony ma loggidiams - faʻaalia ai a latou numera, o le mita, faʻapitoa tulaga, o le i ai o sikafuina.
  • Faʻamatalaga e uiga i le Windows - o latou tele, tulaga, faʻapea foi ma le le mafai ona suia o latou eria i le taimi o le faʻafouina. E le tele le taua o le manatu e tatalaina mai le Windows.
  • Tulaga ma nofoaga o fesoʻotaʻiga ma inisinia fesoʻotaʻiga. O le lipoti e tatau ona iai faʻamatalaga e uiga i le taimi na faʻatinoina ai se mea tele pe o loʻo iai se manaʻomia mo le taimi nei.
  • Eseesega ma le Bti fola folasaga. O faʻamatalaga i le toe faʻaleleia ma le toe faʻaleleia o le galuega.

O le lipoti e faʻailoa mai ai faʻamaumauga i luga o le fale lea o loʻo iai le fale mautotogi manaomia mo le sili atu.

A o le aʻoaʻoga ma le auiliiliga, o loʻo tusia se laulau i luga o le tulaga laʻititi o le fausiaina o loʻo i ai faʻamatalaga le taliaina e tatau ona faʻamutaina faanatinati. O loʻo faʻaalia ma le manaʻoga mo le sili atu. A faʻapea e faʻasino i le fale o le tuʻufaʻatasiga o le teuteuina ma faʻalavelave faʻafuaseʻi, e faʻamautu ai foʻi.

O loʻo faʻaalia mai e le lipoti faʻamatalaga e uiga i le nofoaga ma le teritori o loʻo iai le fale:

  • Mamao mai le auala, o femalagaiga lautele taofi.
  • O le nofoaga o auala laiti ma ala tetele, a latou galuega. I le i ai o taavale solofanua, o le tau e mafai ona pa'ū.
  • Le mafai o le ulufale atu i le e ona lana lava taavale.
  • Le averesi o tau mo fanua moni i le eria.
  • Atinaʻe - Avanoa ma le mamao o faleoloa, faʻalapotopotoga, aʻoga, agalelei, parks, ma isi
  • O faʻamaumauga lautele o le teritome o le itulagi - ua i ai faʻapitoa ua totogi i le fanua, auala taʻavale, malae taʻalo.

O le ata lanu e faʻapipiʻi i le lipoti.

O le a le mea e mokesi i luga o le mokesi fale ma le auala e fai ai 7578_6

O le togi e ave mai le tasi i le tolu aso. E aoga le averesi o tautua mai le 2,000 i le 5,000 rubles. O le tau e faʻalagolago i le lavelave o le galuega ma le nofoaga o le fale.

E mafai ona faia le toe faaleleia ma toe faaleleia

Mafai e puipuia le toe faaleleia o le fale mautotogi e mamanuina se mokesi? Muamua lava, e faʻamoemoe lava ile pe pe na faʻatautaia faʻaletauʻusia. E mafai ona puipuia le toe faaleleia o le toe faaleleia, e le afaina tele. I le isi, i ai foʻi, i le tulaga lea, o le mafuaʻaga e mafai ona faʻataunuuina. Afai e naʻo le faʻauigaina o le toe faia, e manaʻomia le maliega a le faletupe. Ina ia suʻeina pe o iai se avanoa e iai se avanoa, e tatau ona e suʻesuʻeina le konekarate. E mafai ona aofia ai se mea na afaina ai mea na tutupu. E le mafai ona faaleaogaina i le tele o tulaga. I le leai o se mea e iai se mea e i ai le avanoa e maua ai le maliega. E masani ona tuʻuina atu pe a sili atu i le afa tausaga ua pasia talu ona sainia le saini o le maliega ma le tagata nono tupe ua tuai ona sosoʻo ma isi soliga.

Le faʻalapotopotoga, faʻataga faʻatagaina, e ala i se lamatiaga. A faʻaosofia le toe faʻaleleia o le toe faaleleia o galuega ma tomai faʻapitoa, soʻo se mea e tupu. E le gata i na o fausaga o fausaga ma fesoʻotaʻiga, ae o loʻo i luga o agavaʻa o tagata aʻoga. Tagata o le tagata e taaalo se vaega tele. E oʻo lava i se tagata poto masani e mafai ona faʻatagaina se mea sese matuia, lea o le a taʻitaʻia ai le ogaoga o le toe faʻaleleia o tupe maua. Ina ia taui mo ni mea e mafai ona leiloa, banks ave se Komisi pe a fai se fofo lelei. Le aofaʻi e tusa o le 5,000 rubles.

Ia malie, e tatau ona e muamua faʻafesoʻotaʻi le inisiua inisiua. I le mauaina o lana tali lelei mai ia te ia, e tatau ona lafo i le apamemea faatasi ai ma le faʻailoa atu o le toe faʻatulagaina o poʻo le toe faʻaleleia atili.

Ina ia maua ai le faʻatagaina, o le a tatau ona e tuʻuina atu faʻamaumauga o poloketi e faʻamaonia i fale asiasiga poʻo isi tino o loʻo feagai ma lenei lomiga.

O le a le mea e mokesi i luga o le mokesi fale ma le auala e fai ai 7578_7

Faʻasino o loʻo manatu o ni suiga i le faʻatulagaina o nofoaga o loʻo filifilia i luga o le BTI Fuafuaga. Afai o le Fuafuaga Faʻailogaina le Fale Kalatoga, o lona solomuli o loʻo noatia i le faamaopoopo. O le toe faʻatulaga e aofia ai le faʻapipiʻiina, faʻaliliu poʻo le suia o inisinia fesoʻotaʻiga, fesootaiga ma masini e manaʻomia ona faʻaopopo i le fale. O le poloketi e manaʻomia naʻo i nei mataupu e lua. Ma ni suiga laiti, o se ata o le lima o lo o tusia. E le manaʻomia le taumafai i taimi faʻatulagaina.

E i ai le tele o suiga e le manuia. Faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona faʻasaʻo i luga o papatusi ma faʻasoasoaina sui, faʻalautele le faletaele i le aluga o potu e mafai ai ona siʻitia le potu i le faapaologa poʻo le loggia. O le lisi e matua tele. Faʻatapulaʻaina o loʻo faʻatuina tulafono i le lotoifale. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le laumua o loʻo i ai le tusi a le malo o Moscow Nu.18-pp.

Naʻo le inisinia kamupani ma le ulufale o le SRO e agavaʻa agavaa e suʻesuʻe ai le poloketi. O le galue malosi, o le faigata tele lea o le a faavaivai. Masalo, o le a tausisi le faletupe i le ulufafo i le tagata faapitoa e iloilo le tau o le meaaoga pe a uma ona faia galuega fuafuaina.

O le a le mea e fai i le mokesi pe a uma ona toe totogiina le mokesi

A maeʻa ona i ai le aitalafu a le tagata nono i le faletupe, lea ei ai se mokesi i le fale mautotogi ma mokesi o ana faʻamaoniga. O loʻo tuʻuina atu o ia o le tusi faʻamaonia o le le lava o aitalafu. Mai i lena taimi i luga, o le mokesi e le amanaiaina ma gaoioi i le tagata nono tupe na faailogaina i le toe totogiina o le nonogatupe. E tatau ona tulaʻi le faʻalapotopotoga o le Faʻalapotopotoga ma le saini a le sui. Toe foi e tupu i totonu o le tasi masina. E tatau ona faʻaalia faʻatasi le pepa ma le tusi faʻamaonia i le Rosresty, resitala o Meatotino Aia tatau. E mafai ona e liliu mai i le Mfc. Rosrestrr o le a tuʻuina atu se faʻasoa mo le leai o le avega.

O le a le mea e mokesi i luga o le mokesi fale ma le auala e fai ai 7578_8

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le pepa i le leiloa

I le pei o se mea, e mafai ona toesea se pepa taua. I lea tulaga, o le a manaʻomia e toe faʻafoʻiina tagata pei o le faʻalapotopotoga, tuʻuina atu se kopi i le tulaga tulaga, poʻo le fesoasoani a le faletupe. I le tulaga lona lua, le faʻafitauli o le mauaina o se pepa ma tuʻuaʻi. Ina ia mautinoa ia lava mai pepelo, e sili le faatatau i l loia.

Faitau atili