8 faailoga e i ai sau fale mamana

Anonim

Ituaiga o le tatalaina o fata ma sauniuni mo malo e leʻi mafaufauina - i luga o nei ma isi na nafa ma le matou siaki e faigofie ona siaki le mama o le fale.

8 faailoga e i ai sau fale mamana 7658_1

8 faailoga e i ai sau fale mamana

1 E te le faʻaalu uma vaiaso i le faʻamamaina

Afai i le taimi o le vaiaso taumafai e tausia le mama, aua le fausia ma le filiga mai mea, valaʻau tagata o le aiga e tausisia ai le faʻasologa ma le faʻasoaina o ni nai minute mo le faʻamamaina o minute e taʻe ai vevesi ma asiasi i le mafanafana i le fale mautotogi.

8 faailoga e i ai sau fale mamana 7658_3

  • 10 o nofoaga sili ona leaga i le umukuka, o le a le mafai ona aapa ane ai ni lima

2 E leai sou lagona e leai se mea e maua i le fale

Afai e te iloa o fea o loʻo taoto ai i le taimi nei, ma aua le faʻaalu le taimi taua i le faʻamafanafanaga o le fale i le sailiga o le saʻo, e foliga mai, o loʻo iai mea uma i le faʻatulagaina ma le usitaia o le teuina ma le usitaia o le teuina ma le usitaia o le teuina ma le usitaia o le teuina ma le faʻatinoina o le teuina ma le tausisia o le teuina. Ae afai e tatau ona e alu vave ona o pili mo galuega ma le sailiga mo mea talafeagai e tele le taimi, ua oʻo i le taimi e sui ai le tulaga.

Vani Microfiber Rag mo le faʻamamaina o le faʻamamaina

Vani Microfiber Rag mo le faʻamamaina o le faʻamamaina

  • 7 mea e le toe manaʻomia i lou fale mautotogi

3 tatala luga e le tutusa ma le fale teu oloa

Oomi lau faamalama, moega i autafa, Dressers, charsetops: Afai o le tatala i luga e le o salalau e afe o mea laiti, e mafai ona malolo i lou fale.

8 faailoga e i ai sau fale mamana 7658_7

  • 5 mafuaʻaga mo le mativa lelei-o loʻo taoto i lou fale mautotogi

4 O e saunia i taimi uma mo malo e leʻi mafaufauina

Uo na tuuina atu i tagata asiasi e aunoa ma se lapataiga e le mafua ai le popole ona o se mala faʻalavelave ma e le faʻamalosia e faʻataʻamilomilo i le manu feʻai o le mama? Tala Lelei: E le mafai ona valaʻauina lou fale e faʻaigoaina palapala ma faʻaletonu.

  • Faʻafefea ona aveese le fale atoa mo le itula: 6 faʻailoga taua

5 lautele faʻamamaina mo oe - e le naʻo upu

Afai o le itiiti ifo mai le taimi i le taimi e te alu ai i tua atu o le tausiga i aso uma o le mama ma le vaiaso o le faʻatonuga - ma faʻatulaga se mea sili ona faʻamamaina o le fale o le fale mautotogi, o le totogi o lou fale, o lou fale le mafai ona manatu i palapala.

E ala i ala lea, tatou te fesoasoani saʻo ia te oe i le faʻaaliga o le fale o le lelei atoatoa.

8 faailoga e i ai sau fale mamana 7658_10
8 faailoga e i ai sau fale mamana 7658_11

8 faailoga e i ai sau fale mamana 7658_12

8 faailoga e i ai sau fale mamana 7658_13

6 O lou fale mautotogi e masani ona faateteleina

Faagalo e uiga i Ventiving, matou te faʻamalosia i tatou lava o le manava faʻaputuputu i totonu o tagata microbes, leai se tino o le taua o le okesene o le okesene mo le toe gaosia o fungi ma siama.

Polo Air Master 2 Ventilator

Polo Air Master 2 Ventilator

E masani ona le mafaufau i luga ole ventipela (ma lelei, o le lelei-mafaufau lelei o le stipraing system) o se faʻailoga faʻamaoni o mea uma o loʻo i ai i lou fale.

7 E te iloa e uiga i le sili ona leaga nofoaga

E le fiu Microbiologists i le toe faia o le: Faigofie le faʻatamala i le faʻamamaina ma le matua palapala o mea-atoa. Ma afai o le nutimomoia i luga o lau laulau, ma luga o le fola i totonu o le alatele - o ni nai auala, e tusa lava pe le o lona uiga ei ai se faafitauli o le fale.

O le mea taua o le iloa e uiga i nofoaga sili ona leaga i totonu o le fale (o loʻo i ai o le mea o loʻo faʻaputu ai le gethogenic microbes. Ma aua neʻi galo e masani ona faia se faʻalavelave. O nei nofoaga e aofia ai:

  • 'Aufai o meaola, meaafale, fale faigaluega (microwave, showreater, otaota, ma isi.
  • kilai;
  • ieie, pulumu, tolopo;
  • Luga ma mea e fesootai ma oloa taumafa (umukuka coupoppep, tipiina o laupapa, naifi, ma isi.
  • Solo (aemaise le umukuka, atoa foi - mo lima ma foliga).

8 faailoga e i ai sau fale mamana 7658_15

  • 7 Faailoga autu e te manaʻomia e faʻapipiʻi i le fale

8 i le fale e te lelei ma filemu

O le mea leaga i le fale mautotogi e aʻafia ai pea a tatou lava-togafitia: o le malifa i le tulaga e sili ai lo tatou popole, ma fasiotia lagona o le toʻafilemu ma le le fiafia. Afai i lau lava fale mautotogi e te lagona le lelei, malolo ma filemu - o lona uiga o mea uma ua o le faasologa. Ae afai o le popolega ma le le fiafia ma le le fiafia, ua oʻo i le taimi e faʻamalosia ai le faʻamamaina.

8 faailoga e i ai sau fale mamana 7658_17

  • 12 togafiti ma fautuaga mo i latou e leai se taimi e fufulu ai

Faitau atili