Faʻafefea ona fai se alatoto mo le mangal ma ou lava lima: sitepu-faʻatasi-laasaga faʻatonuga

Anonim

Matou te faʻailoa poʻo le a se mea faigaluega o le a manaʻomia, Faʻafefea ona faʻatapulaʻaina le faʻavae, faʻavae, Taulaina o le Malila ma Paʻauto.

Faʻafefea ona fai se alatoto mo le mangal ma ou lava lima: sitepu-faʻatasi-laasaga faʻatonuga 7732_1

Faʻafefea ona fai se alatoto mo le mangal ma ou lava lima: sitepu-faʻatasi-laasaga faʻatonuga

O Fuga o le taumafanafana mafanafana e tatau ona saunia se mea suamalie i le ea fou i le atunuu. Ae peitai, o le leaga o le tau e masani ona suia uma fuafuaga. E le o se mafuaaga lenei e lafoai ai le barbecuue mo oe mafai ona faʻaputuputuina se pepē mo le faʻasalaga ma ou lima lima. O le fausiaina e aofia ai se lanu fatu, ose laulau tipi, faʻapea foi ma tamai fafie ona fausia mo le teuina o ipu ma oloa. O le lole e fetaui lelei i le pito i luga o le togalaau o le togalaau. Le fausiaina o se taualuga ma faʻamuamua, e le manaʻomia le i ai o le poto faʻapitoa, ae o le a manaʻomia le taimi tele - 8-10 aso.

Faʻafefea ona fai se pato mo le mangala e faia oe lava

Sauniuniga mo Galuega

Faavae

Popo

Taulai i ai

Pu

Puipui ma paulo

Taualuga

Sauniuniga

Aʻo le i amataina le galuega, filifili se nofoaga talafeagai, mafaufau i le iai o le avanoa avanoa, ae faʻapea foi ma le taʻiala o le asu o le a le taumafaina o ou tuaoi. Ia tali mai foi o le fani e sili ona aoga foi i le tulaga latalata i le fale. E mafai ona e faʻaogaina mea, sa i ai muamua le faʻaaogaina, pe eli i fale tuai.

O le ae manaʻomia:

  • Meafaigaluega mo Stone Faleoloa
  • Vaai i luga o le sima
  • Tamai sima sima
  • Sima, oneone, iliili
  • Pa poloka 20x10x50 cm
  • Cellalar poloka 20x10x60 cm
  • FOLAFOLAGA MAUA
  • Fusiua le maa mo le fola
  • Ceramic healves faaputuga
  • Sima kelu ma simula simuni sike
  • Pamu
  • Faʻamalosia Rods 10 MM, Walded faʻamalosi faʻamalosi
  • O Bracred Bars 55 155 MM
  • Faataasia 5,565 MM
  • Fuafuaga o le crate
  • Fuafuaga mo le faitotoʻa o le loka ma le mafiafia o le 22 mm
  • Uamea fesoʻotaʻiga tulimanu; Fao ma fao ma le leai.
  • Faaloaloa blits 8 100 mm
  • Seevae
  • Galvation iron pepa.

Ina ia fausia se faapaologa i lalo o le masia ma ou lava lima, e tatau ona e fuafuaina lana fuafuaga ma foliga muamua. E manaʻomia le faia o se ata tusia poʻo se faʻataʻitaʻiga faigofie, mo se faʻataʻitaʻiga, pei o le ata i lalo, o le maualuga ma lautele o le a faʻaalia uma vaega. O le a talafeagai le fuafuaina o le tele o mea i luma atu ma oloa meafaigaluega. Naʻo lou aloʻese mai ni mea sese i le fausiaina. E tatau foi ona fuafua le nofoaga mo le teuina o mea. E tatau ona puipuia mai timuga ma le susu. E manaʻomia le faʻaaogaina o faʻasaologa e le faʻalavelaveina ae le ufiufi le auala i le fale fausaga.

Faʻafefea ona fai se alatoto mo le mangal ma ou lava lima: sitepu-faʻatasi-laasaga faʻatonuga 7732_3
Faʻafefea ona fai se alatoto mo le mangal ma ou lava lima: sitepu-faʻatasi-laasaga faʻatonuga 7732_4

Faʻafefea ona fai se alatoto mo le mangal ma ou lava lima: sitepu-faʻatasi-laasaga faʻatonuga 7732_5

Faʻafefea ona fai se alatoto mo le mangal ma ou lava lima: sitepu-faʻatasi-laasaga faʻatonuga 7732_6

  • Fai se pato mo le polycarboate masini ma ou lava lima

Fausiaina o le Faavae

A maeʻa le fuafuaga fuafuaina, e mafai ona e alu e faigaluega. Amata mulimuli mai le faailoga.

Iloilo ma tuʻu faʻatasi ma le fesoasoani a le pine ma faʻafetaia le faʻataʻotoo le 'upega tafaʻilagi, i totonu o le eleele o loʻo faʻaaogaina i lalo o le faʻavae, ona nana ai le tele o le amuina, le loloto tatau ona siitia i le 50 cm.

Ina ia le faʻaʻi le faʻavae pe a fai o le eleele, o le oneone oneone e alu atu i le maualuga o le 10 cm. Ma le tele o le susu e sili atu ona faʻaititia pe o se paʻu mai le paʻu i lalo. Afai e le faia lenei mea, i le taimi o le malulu, eleele o le a le tutusa faamalosiau i ai. I se faʻaopopoga, o le faʻasamoa faʻamau o le manogi o le sima o le simalama, e taʻitaʻi i lona faʻafanoga.

O loʻo mafai ona sasa 'ese le fofo i totonu o le utu, ae o lenei tulaga o lona vai vai o le a alu loa i lalo. E sili le faʻaputuputu o puipui mai laupapa i le faia o le pito lagolagoina, ma i le pito i lalo o le faʻaofuina o le okeni o le pamu poʻo le polythylene. O le pepa e mafai ona faʻasaʻoina i laupapa laupapa toso i totonu o le eleele. Ina ia le toe fusifusia ai pe a o opo, e tatau ona faʻamalosia i luga aʻe o luga, ma fesoʻotaʻiga pito i faʻasalalauga o le 1 mita. "O ia faiga o le a le manaʻomia.

O le auala o le auala e iai le tele o le auala. Na te le manaʻomia ni totini malosi, pei o le fale piliki. Ina ia lelei le faʻavae mai le uamea ma le sima-oneone fefiloi lelei mo le punou i lalo o le mamafa o le ata, e tatau ona faʻamalosia. Ina ua tutu, o le a faʻasolosolo lava, ma o le pito i luga o le toʻese. Uamea galue lelei i le faʻapipiʻiina, ma le sima - i luga o faʻamalosi.

Tuu i totonu o le utu o le faamalosia o le lua lapotopoto ma le lapoa o le 10mm. O lenei, i le loloto o le 15 cm, 'faʻatumuina i le sima na sauni i le fua o le 350 kilomita o le siʻosiʻomia o le 1 M3 o le Faavae. Fatu galuega i lenei mataupu o loʻo avea ma puipui o le utu. A o lei sui le faʻapipiʻi o le mau, e manaʻomia le faʻatali seʻia alaʻaina le sima. E na te oo i le fa vaiaso mo le fa vaiaso. Ina ua mavae le 10 aso, ua mafai ona mafai ona tatalia le mamafa o le tagata, ae le mafai ona faʻalumaina. E sili atu le galuega i le taumafanafana. I le vevela o le vevela, o le fofo e le lelei Graded ma vili na o le afa o le malosi. I le taimi lava e tasi, e tatau ona faʻamafanafanaina pea. I le tau vevela, e mafai ona aliali mai ni tautau i totonu o le le tutusa ma le malamalama. E le tupu lenei mea, o le mea faavae e tatau ona nana mai le la.

Faʻafefea ona fai se alatoto mo le mangal ma ou lava lima: sitepu-faʻatasi-laasaga faʻatonuga 7732_8

  • Matou te faia se pamu piliki ma ou lava lima: faʻatonuga i le 5 sitepu

Fausiaina o Socle

O loʻo aofia ai le faʻavae o ni vaega se tolu - o le a tuʻuina atu ia i latou mo le teuina o fafie, ma o le a avea le tasi ma le loka. O puipui mai poloka o 20x10x50 cm o loʻo faataatiaina laina i luga o le faʻavae, ma le tuʻufaʻatasi o laina taʻitasi e tatau ona fesuiaʻi. Aua neʻi galo e siaki soo le faʻaofuina o le faʻa-sipela ma tuʻutuʻuga, faʻaaogaina le tulaga ma le plum.

O elemene pito i luga o puipui ma poloka e fausia ai le amu, e faʻatino mai le sima feʻaveaʻi. O lenei malamalama, ae o mea e na paluina, faigofie ona faʻamalamalamaina i le hascaw ma faʻaputuga lautele pe vaʻaia, e faigofie lava ona poloka foliga.

Faia o le taulaiga

Faia o se togafiti mo le maso i le atunuʻu i o latou lima ma o latou lava lima, e manaʻomia le mamanuina o le faʻamuamua i muamua. O le a le manatu lelei e suia soʻo se mea i le taimi o le fausiaina. Fola taʻele ma siʻosiʻomaga o le ogaumu, ma se faʻavaʻa mo latou o le a faia ai le faʻamalosia o le suavai. O nei elemene na faʻamalosia i le faʻavae i le vaifofo. I le pito i lalo o le fatu i itu uma e lua, filifili quaders mo pito o le itu fata. I luga o le pito i luga, o piliki e faʻatiga e faaputuputu i luga o itu e tolu i ni laina se tolu, faʻatasi ai ma tagata. O nei pamu peimeni ua fuafuaina e faʻamalosia ai le grid mo le falai i ni tulaga eseese e tolu. Mo lenei mea, e lua le masini e maua - tasi i le va o laina maualalo o piliki, o le isi - i le ogatotonu o le laina lona lua. O le laina lona tolu e tatau ona avea ma mea laiti nai lo le muamua lua ina ia faalagolago i luga le lattice.

Faʻafefea ona fai se alatoto mo le mangal ma ou lava lima: sitepu-faʻatasi-laasaga faʻatonuga 7732_10

Poloka, taoto i luga o piliki i se fofoina o le fofo, e tatau ona faia o cellor sima ma ua lalagaina ata puʻeina - o nisi e fausia faʻailoga o le fatu.

O matagi puipui e latalata i le itu o fata, fai mai i le telefoni poloka ma tuu maualuga lava e le o le fefe i le masani ai.

  • Faʻafefea ona e faia se afi i le atunuʻu ae le solia tulafono o le saogalemu afi

Faapipii paipa

O le paipa ma lona faʻavae o loʻo tipi mai se sima faʻafefe ma le faʻaputuputu o le fatuga. I le pito i lalo, na faʻamalosia ai le paipa i luga o le faʻasino o le taulaiga o le taulaiga, o lona faʻavae ma le pito i luma o le toe faʻafouina fofo. Mai luga - ufiufi ma se laulu o le uʻamea uʻamea o loʻo taoto i le fa piliki kolisi.

Faaiu mulimuli

O le fola faataamilo i le manga ua tuleia i se boob, e tumu i le ufiufi i le clorm paluga. O maa o loʻo faʻataʻatitia i le malologa saunia (10 cm) i luga o le vaega o le oneone o oneone ma le mafiafia o le 50 mm. O poloka e faʻapipiʻi, o fata fata e tuʻuina atu i totonu o le laupapa laupapa (i luga o le cources faʻavae), ma o le Interccurics o loʻo fetaui i le lanu ma se fofo.

Fausiaina o se taʻavale mo barbecue ma maniga

E tusa ai ma le fuafuaga mai le La ma le timu, o le Para, e puipuia mai i taualuga laupapa, o loʻo faʻapipiʻiina i le faʻavae ma le fola ma fao. O lona faavaa e fa fata, na aofia ai i lalo o latou croupti ma pa maualuluga pa o puipui. Brusev Compared ma fata faʻamalosia e faʻamalosia ai le lua pito i tua, o loʻo feosofi i le teteʻe O le faaputuga ua fetaui mo le tusi, tile - e manaʻomia e filifili tutusa ma luga o le taualuga o le fale. Vilitoso solo i luga o le paipa e tatau ona faia i Galvanzed Filemu. I le pito o le taualuga e i ai le cornice mai le mea lava e tasi.

Faʻafefea ona fai se alatoto mo le mangal ma ou lava lima: sitepu-faʻatasi-laasaga faʻatonuga 7732_12

O loʻo tautau le loka i luga o le fusi, na tuʻituʻi se faitotoʻa mai ata, o loʻo paʻu le loka. Lua laupapa laupapa e tuu i luga o le pito i luga o le agir puipui. Ma le le mautonu o le fafie teuteu pa povi, o loo tu i luga o faamafanafanaga.

E sili le faʻaaogaina o vaega laupapa ua uma ona faʻatautaia e se affipsuistic e puipuia mai le suia ma iniseti. Lua glazers mafai ona sefeina fafie mo se taimi umi.

Ina ia puipuia vaega laupapa mai le fuifui (faʻavaʻa ma le pa puipui), e tatau ona e tatalia le mamao i le va o latou ma le afi le itiiti ifo i le 160mm.

Fai se palepao mo le manloa i le atunuʻu eria e aunoa ma le fesoasoani a le 'au fausiaina. Peitai, e tasi lava le tagata atonu e le o lalo o le pule. O nisi e mamafa tele le tele o au mea e tele ai. O le galuega e sili atu faʻatasi pe mataʻutia.

  • Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale

Faitau atili