Faʻafefea ona tuʻu le palu o ia: Faʻasalalauga faʻatonuga

Anonim

Matou te faamatalaina o metotia o le taoto, faʻailoa faʻamatalaga auiliili o le faʻagasologa ma se lisi o mea faigaluega e manaʻomia.

Faʻafefea ona tuʻu le palu o ia: Faʻasalalauga faʻatonuga 7893_1

Faʻafefea ona tuʻu le palu o ia: Faʻasalalauga faʻatonuga

O poloka na faia i le slag sima na aliali mai i le maketi maketi mo se taimi umi. Ua atoa nei le amataga o le seneturi talu ai, na faatutuina ai fale. Peitai, o le mea ua faʻateleina ma ua maua faʻatasi e le vaega. E alu i le tamaoaiga, siosiomaga fale po o fale nofoai. O le a matou fuafuaina i le maaleale o le lalagaina o le palu poloka e fau ai se fale lava.

Mea uma e uiga i le saʻo o le faʻaseʻe o poloka poloka

Vaega o mea

Faapipiiina faatonuga

  • Sauniuniga
  • Laina muamua
  • Lona lua ma mulimuli ane

Meafaigaluega ma masini

Vaega o mea

O se mea taua o le mea lea na gaosia mai se paluga o le palauvale ma sima. O lenei tulaga ua fuafuaina lona uiga. Ua fausia Slags e pei o otaota i le taimi uʻamea ma isi metal. Latou te ofuina uma mafatiaga uma, o le tuʻua o le enyoy. O lona iʻuga, o loʻo iai foʻi mea e omea vailaʻau e mafai ona ono matautia mo tagata. Mo lenei mafuaʻaga, o loʻo sauni ai-faʻamalosiʻau lapopoa e totoe mo sina taimi e tau ai.

E le mafai ona faʻaaogaina, o lea na amata ona suia e le tagata sauā le tuʻufaʻatasia o a latou oloa. O le tele o vaega o papupuni faaitiitia, togi, oneone, nutimomomo, etc ma isi. I soo se tulaga, o meatotino a mea e masani ona faʻasaoina. E matua mavae lava ona gaʻoa, leai se mea ua leaga, ua le faʻaleagaina i rodent poʻo iniseti. O le tau e laiti. O le faʻailoga sili ona taua o le faigofie o le faʻapipiʻiina. Tele poloka o le saʻo foliga faigofie faigofie.

E i ai le tele o meaaiga. E tele le maa. O le averesi mamafa o le tulaga o le vaega 25-30 kilokalama. O le tele o ituaiga ma tumau-tele ituaiga o maua. Muamua e faigofie. Faʻafetai i le i ai o ana mea ma le ea, e sili atu lo latou saʻo le vevela. Ua filifilia mo le fausiaina o puipui, vaeluaina o vaega. O elemene tumau o le lelei mo le faavae, lagolago, ma isi I se faʻaopopoga, o le semi-poloka ma faʻasaga i elemene o loʻo gaosia.

Poloka na faia o le papupuni sima e susu. E faigofie ona aoga le vai i vaega, vave faʻaleagaina i latou. O lea, ua feagai ai le tagata tomai faapitoa. Le malosi o le mea e faatatau. E faʻatapulaʻa tapulaʻa ile faʻaaogaina.

E faasaina ona fausia fale oe

E faasaina ona fausia fale i luga atu o le 3 fola. Masani ona fausia fale i le 1-2 fola. Saunia e iai se tusi saogalemu mo shgobeton. A leai, naʻo fale e le mafai ona tuʻu ese mai ai.

Laasaga-e-sitepu faʻatonuga mo le faʻapipiʻi o palu poloka ma o latou lava lima

Ae le i amataina galuega, naunautai i le ituaiga o le masonry. O loʻo faʻalagolago i le lumanaʻi. O le sili atu o le mafiafia o le puipui, o le mafanafana o le a tupu.

Iloga 4 ituaiga o le taoto:

  • I le lua elemene
  • i le tasi ma le afa
  • tasi
  • afa.

O le auala mulimuli o tagata fai fale e taua o le sipuni. E lelei mo Hozpostroops, Barn, Vaega, ma isi Semi-poloka ua filifilia mo ia. Mo fale nofomau e faʻaaoga le masoni i le lua poʻo le afa o le maa.

Ua tetea le tali mumu o le masoa mai le maeʻa o le faʻafefiloi ua maua i totonu o le faleoloa. E mafai ona kuka oe. O le faʻavae o le tuʻufaʻatasiga o se paluga o vaega e tolu o le oneone ma le tasi vaega o le sima. E tetea i le vai i le setete o le vicous pasta. E manaʻomia le faʻaopopo o se palasitika o le a faʻaititia ai le malosi o le a siʻitia ai le aisa ma le malosi o le fofo.

Ua sili atu le faʻatau e faʻatau ai. O le taugofie e faʻaaoga e faʻaaoga ai nisi matai mo lenei faʻamoemoe e ono le tuʻuina atu le faʻafitauli manaʻomia. E sili le faʻaalu i se sima faʻafefiloi. Tusi lesona o le a le manuia i le taimi e mauaina ai le talanoaga talafeagai, o le a manatu faaitiitia le lelei o le fofo. E le gata i lea, o le a manaomia tele. O le a faʻateleina ai le mafaufau o le iʻa.

O ni nai upu e uiga i le faavae o lo o fuafuaina poloka poloka. Lona lautele e tatau ona tutusa ma le lautele o le vaega. E mafai ona fai ma sili atu nai lo mea uma.

Maualuga o le Faavae e aunoa ma le Aveesea & ...

O le pito i luga o le faavae e aunoa ma ni nifo ma ni tupe. Afai latou te i ai, tusa lava pe le tetele, e tatau ona e fesoʻotaʻi ma latalata. Malosi le susu. E faia e ala i se auala talafeagai.

Galuega sauniuni

O le faʻatatauina o le poloka poloka e talitutusa ma le faʻapipiʻiina o piliki. Ua manatu faʻapitoa e tuʻuina atu i le laina muamua. Mai lea lava o mea ua lelei ona faia, o le tumau o le fausiaina ma le lololo o ona puipui ua fuafuaina. O lea la, aʻo amata i le faʻailoga, lea e faʻatino i luga o le faʻavae. I tulimanu taʻitasi o le faʻavae, e tuu ai le tasi poloka.

E manaʻomia le faia ina ia oʻo mai ai le saʻo le quadralingle. A uma ona siaki faʻailoga o kiʻuga o loʻo faʻaaoga ai igoa, ma le saogalemu. O le laufanua lenei mo le lamolemole ma le lamolemole. I le va o tulaga e tatau ona e faʻaloaloa atu le maea, o le maualuga o elemene o le a e mataituina. O le maea e soli malosi, e aunoa ma le sefeina.

Laina muamua

Amata i le tapenaina o le fofo. O le fuafuaina o le toʻotoʻo ua faʻatinoina ina ia mafai ona faʻaaluina ile itula, o le maualuga o le tasi ma le 'afa. I le averesi, o le faatatauina o mea e fa e manaʻomia ai se pakete o le faʻavae. E tatau ona taulai atu i ai. O le oneone ma le sima o le moe i le sima o le palu, ua amata le masini. O loʻo faʻamafanafanaina le vai i ni vaega laiti seʻia oʻo mai le fofo i le manaʻo e manaʻo ai. I le faaiuga, o se pepa puipui e faaopoopo.

Laasaga-i-laasaga faatonuga faatonuga mo le nanaina o le laina muamua:

  1. Matou te tomu loa le tali, faʻatagaina ai i le faʻavae, ma tutusa ifo i luga o le faavae. Tau taua: E tusa ai ma faʻatonuga, o le faʻamamaina le mafiafia o le 10-15 mm. Mafaufau i lenei mea pe a faʻaaoga le paluga.
  2. Matou te ave le Schoblock mo le ogatotonu, aumai i le nofoaga o galuega. Faʻapipiʻi i le itu saʻo ma tuu i luga o le faavae.
  3. Fuafua le maualuga o le faʻapipiʻi vaega. Afai o le pito i luga o le pito i luga o le corttate comrd, tatou te ave ai le cyanka ma, teisi popo, aveese le elemene i le maualuga maualuga.
  4. I lalo o le mamafa o le maa, o se vaega o le aotelega o le faʻavae o loʻo tusia mai i le SAMA. Faaeteete ma le faaeteete, matou te mama.
  5. E faapena foi, na matou tuu le lona lua, o le vaega lona tolu.

Matou te mauaina le maualuga ma le plum, siaki ...

Matou te ave le tulaga ma le plum, siaki le siʻomaga ma le saʻo o le puipui. A i ai ni mea sese, tatou te toe aveese vave. Ou te aumaia se laina i le iuga. Aua neʻi galo e faʻatagaina le faʻatulagaina o le tulaga o poloka.

Lona lua ma isi laina

Amata Faasaaina Lona Lua, Faapea foi ma le tele o laina e oo lava i le laina e oo lava i le afa o le vaega. O lenei mea e faamautu ai le faigofie. Oti le elemene o le a tatau ona avea oe ma oe. E mafai ona e faia i le hack poʻo se tusi lesona disk na vaʻaia. O isi vaega o le faʻapipiʻiina o tekonolosi e le suia. Muamua, o le maea e sosoʻo lea ma le maualuga, ma lea e mafai ai i luga, tuu le maa. A maeʻa ona taoto i le lua pe tolu vaega, o le faʻatonutonu ole vaalele e manaʻomia.

Ina ia faʻaititia avega, faʻamalosia pa ma lapataiga o le taʻeʻa, faʻamalosia o loʻo faʻaaogaina. E tatau lava i le laina muamua, faapea foi ma le lona fa o le lua. Mo lenei, ua faʻaaogaina papa uʻamea, o le uamea ma 5x5 cm sela poʻo se armatured sili faia o faʻaputuga. O le faʻamalosia o le faamalosia e manaʻomia mo avanoa uma i lalo o le faitotoʻa ma faʻamalama. Galue i le maualuga ma le mamafa o auiliiliga e matua faigata. Ae e te leʻi amataina i latou, e tatau ona e vaʻaia lelei ma le saogalemu. O le faigofie fofo i le ituaiga o le apefai po o faasitepu e le mafai ona talafeagai. Latou te le mautu, o le galuega e le puipui ia te i latou.

Afai o iai se avanoa, ho ...

A iai se avanoa faapena, e lelei le faʻaogaina o tulaga, le maualuga o lea lava na mafai ona fetuʻunaʻi. E i ai foʻi ni tamaʻi vaomatua i mea uma e te manaʻomia e faigofie ona fetaui.

O mea e maua ai ma le masonry slag sima poloka

I totonu o fautuaga, pe faʻafefea ona faʻatupeina ni poloka palu i luga o le faʻavae o loʻo taʻua uma mea faigaluega ma masini.

O le a le mea o le a ave:

  • Master lelei. Foliga pei o se tamai lau. E sili atu ona supa ma fasi le pase, aveese lona faafaigaluega. Taulimaina o le 'au laina le tulaga o le vaega.
  • Ham hammer. Tasi fulu mafolafola, isi tusi. Ogaoga faia chips i luga o le slag sima eleelea. Valea vaeluaina i le mamafa.
  • Fagota. Le mea faigaluega mo le aveeseina o le vaega o le fofo malie.

Markup masini:

  • Claite maea. Pulea le faalava o le laina.
  • Plumb. Puleaina le puipui puipui.
  • Fale tulaga. Faaaogaina e pulea vaalele.

E le gata i lea, faʻaoga le au koala, pule ma faʻavae. O lenei seti i le Matai Faiaoga Mama e lava lava ia lava e le saʻo ona ave i ai pa o le fausiaina. Le lava le faʻaaogaina e faʻaaoga ai isi masini.

O le sili ona mafanafana o le shab

O le sili ona mafanafana o le sili ona manaia, sima ma itu tafao masani. Latou te fesoasoani e tuu le vaituloto o le fefiloi o se mafiafia, lea e faʻaititia lona taumafaina ma faʻafaigofie o le mou.

O le ata o sea masini e faigofie. O le faavaa lea i taofi mai lalo ifo o loʻo sologa i luga o le faʻavae. O le mea lea, e le mafai ona suia le ata i autafa. O lona maualuga e filifilia e faʻavae i luga o le itu o le pamu sima. Ona o lenei, o se aofaiga o le master-oneone faʻamau o loʻo faaputuputu, o le faʻamilo o le pa ua teuina. E mafai ona faʻatau le masini, ae faigofie le faia o oe lava. Matou te faia se vitio faʻamatala e uiga i mea faʻalelei.

Na matou iloaina le auala e tuu ai palu poloka. A e manaʻo, e mafai ona e aʻoaʻo ma fausia le mea e te manaʻomia ai oe, ma le malosi tele. E tatau ona manatua o lo o fefefe le mea ile susu. O le mea lea, o le fale e manaʻomia ona faʻafefe. Aua le fetaui lenei laupepa. Ua leaga tele o ia i le slag sima, pe a uma se taimi puʻupuʻu amata ona taʻe ma pa'ū.

  • Mai le poloketi i le tini uma: Faʻafefea ona fausia se taele mai le palu poloka ma ou lava lima

Faitau atili