Faʻafefea ona vali le faletaele: filifilia le saʻo mea ma tusi tekonolosi

Anonim

Filifili vali ma faʻaaoga saʻo i luga o puipui ma le taualuga.

Faʻafefea ona vali le faletaele: filifilia le saʻo mea ma tusi tekonolosi 8029_1

Faʻafefea ona vali le faletaele: filifilia le saʻo mea ma tusi tekonolosi

Afai na e amata toe faaleleia i totonu o le faletaele ma mafaufau e uiga i le maeʻa o mea, matou te fautua atu e sefe, ma nai lo le faʻataoto i le faʻataotoga i le fogafale i le fogafale. Mafaufau pe faapefea ona filifili mea ma faaeeina.

Faletaele tatalo

Aoga o mea

Ituaiga o ofutino

Valivali Filifiliga

Sauniuniga mo le Faauma

Galue ma puipui

Valivali le taualuga

Leaga

Le lelei o vali

Aisea e te filifilia ai le filifiliga lea ma le a le maualalo o le faaputuga i luga o puipui po o le sosolo papos? O le vali e le tele lona lelei.

  • Faauta tele taumafaina. E masani lava, e le sili atu nai lo le tasi o le mafai o le laualuga e manaʻomia e faʻagasolo ai luga.
  • Faigofie. Mo le faʻauʻuina, o le lanu faʻavae e le manaʻomia le i ai o tomai faʻapitoa. Lava e faitau faatonuga ma agai i le galuega.
  • Lanu lapoa. I totonu o le faleoloa e mafai ona e mauaina se lautele filifiliga o vali o soo se lanu. Faatasi ma i latou e mafai ona e avea ma se manatu ma filifili soʻo se KEL.

Ina ia aua neʻi faia se mea sese ma le filifiliga ae aua le le fiafia ona o le iʻuga, mauaina o tuʻufaʻatasia na o ni vaega faʻapitoa. Siaki oloa i lisi ma faitau iloiloga.

E masani ona masani ona fai le reagree

E masani ona tali atu le au faʻatau i se pupula mai o ituaiga o fafo, aʻo oloa o oloa i le atunuʻu o loʻo tumau i le mamao o le auala. E ui lava e tele ni mea a Rusia e le maualalo i le lelei e latou mai fafo, ae o nisi taimi e laiti. Afai e te puʻeina ni nai mafai, siaki le vaega o oloa i luga o faletupe.

-->

Ituaiga o ofutino

A filifilia poʻo le a le mea e vali ai le faletaele, e mafai ai ona mataala i le faʻavae o le faʻauma mea. I le faletaele, ei ai lava se faateleina o le faʻanoanoa ma se aofaiga tele o le kovaina, o lea e tatau ai, o le pito i luga e taofia ai le manaia ma faʻamaualu. O aso nei e tele ituaiga o fofo i luga o le maketi.

I le ituaiga o faavae

Vai-emulsion

O ni fofo e le o ni au tasa mago, ma le saogalemu, ae le mafai ona latou oʻo i le susu ma faigofie ona fufulu i le vai. O lea la, i le faletaele o le a talafeagai ai i totonu o le taualuga. Filogia ma sea uunaiga e tatau ona aveese ma le faaeteete ma se ie malu po o le manava.

Acrylic

O lenei paluga, e tele uiga lelei, e pei o le tele o lanu, vai-solo ma palapala meatotino - solofafola, faʻapea foi ma le i ai o loʻo taofia ai le tutupu mai o le mea e taofia ai le tutupu mai o le mea na mafua ai le tupu mai E le gata i lea, o loʻo iai se lamolemole le lamolemole i luga e aunoa ma ni tuʻituʻi ma le le talafeagai. O sea saga magafagafa e le manaia, e le taʻe ma galue mo se taimi umi lava.

Anucate

E iai lava le lelei o le ulaula ulaula, ae o loʻo taoto i se maʻa e sili ona masani ai, o le a le mafai ona faʻapipiʻi uma tulaga faʻalenatura. Ole mea lea, lalo o se tuʻufaʻatasiga, e manaʻomia le tapenaina ma le faʻaeteete le faʻavae.

Silikicone

E le mafai ona latou lava le fiafia i le tele o le vevela ma luga o le le taupulepulega lautele i le lua milimita.

O le lisiina o ia valivali mo le faletaele e sau mea sili. Peitai, e tatau ona manatua e iai se tau maualuga maualuga.

I le faaiuga o le taina

I le filifiliga atoa o filifiliga, e tolu ituaiga o faʻafitauli e mafai ona iloga:
  • Susulu
  • Semi-bang
  • afa afa
  • Matua

Matou te fautuaina oe e filifili le tufuga faavae e faavae i le auala e te maua ai foi pa. O le vaʻai uma o vaivaiga, tape le moli i totonu o le potu ma faamamafa ai ma le moliuila. O le a e vaʻai i mea leaga uma ma filifili le saʻo o mea ia te oe. Ma, o le pupula o le a faamamafaina ai soʻo se faiga le tonu, a o le 'auʻili, i le isi itu, o le a nana ai le sese o le faʻauma.

Ae peitai, o le glossy aafiaga o le mafai ona atagia ai le malamalama e faʻalauteleina ai le potu. Mafaufau i lenei mea pe a filifilia se mea mo se tamai faletaele.

Valivali Filifiliga

Afai o le potu e laititi, ona e ...

A faʻapea e laʻititi le potu, e mautinoa lava o loʻo e fetaui ma se moli moli. O le a maua ai le potu ma le malamalama. I le filifilia o le pogisa pe susulu mafanafana, e te lamatia le mea moni o lena lanu o le a "punou" ma vaapiapi le avanoa.

-->

Sauniuniga mo le Faauma

Ae le i tatalaina le kuka luga, e tatau ona e tapenaina ona o le iʻuga mulimuli e faʻalagolago i lo latou setete. Tausi foi le iai o le avanoa o meafaigaluega talafeagai uma.

Manaomia Meafaigaluega

  • Faasolosolo
  • Pusi
  • Shpaklevka
  • Punou naifi
  • Puipuiga maso ma tioata

Sauniuniga

E amata i le faletaele e tatau ona e faia uma meafale ma aveese le avanoa avanoa o le pule mai le puipui. E faatatau i tagata uma uma, o matagā mo falefoe, pupuni, uila ma isi mea laiti. Ma o puipui ma le taualuga e tatau ona faʻasaʻolotoina mai ofutino tuai. Afai e te manaʻo e aveese le paʻu tuai, ona toe foʻi ai lea i le pa. O le a le tele o mea e tatau ona e fesoʻotaʻi ai le laualuga e ala i le faia atoa o le lamolemole ma le fesoasoani a sipelaga.

Afai o puipui na valiina, sire ...

Afai na valiina puipui, o le ta o le tale e mafai ona aveʻesea e se scraper poʻo se spatrala spatrala. Na faia tapulaʻa e tatau ona faʻatumuina i le faʻamamaina o le susu. I luma o le laupapa laupapa i totonu o le potu, e tatau ona filogia ma aveese le afaina. O lea o le a tumau ai se vaega fou.

-->

Aua neʻi galo e aveese le fungis ma mitia pe afai o loʻo avanoa. O lenei mea sili ona lelei i se fofo o le chlorine poʻo se paluga faʻapitoa, lea e faʻatau i totonu o se faleoloa fa faleosimea. Matou te fautuaina oe e faʻatautaia lenei gaioiga i ni nai aso aʻo leʻi oʻo le lanu ina ia faʻamago ai le mea. Ma o le aveeseina o nofoaga o gaʻo, e sili le faʻaaogaina o se mea e ono faʻaaogaina ai mo nei vailaʻau.

Ina ua maeʻa ona ogatasi ma faʻamamaina mai le ogaumu tuai, o loʻo manaʻomia uma le itu i le paʻu o le pefu ma papaʻe papaʻu.

Uma le Plumping ufiufi ma Detese Polysethylene. O le faleuila ma Fullsun ia sili atu ona fusifu le mea faapipii i le le solia o nei oloa maaleale oloa i le taimi o le toe faaleleia. Suiga ma soka na fautuaina e aveese. O na vaega o loʻo e le fuafuaina e faʻagaioia ma le DYES, Reap le MOR Scotch. Ua sauni lou potu e galue.

  • Faʻafefea ona vali le taualuga: O le faʻagasologa atoa mai le tapenaina o le faʻavae i le maeʻa atoa

Faʻafefea ona vali puipui i le faletaele ma ou lava lima

A maeʻa le sauniuniga ona faia, tatou te alualu i luma i le tulaga sili ona taua. O le a matou avatua ni fautuaga e vali ai le laualuga i le faletaele matagofie ma lelei.

O le vali e masani ona talosaga i se ...

O le vali e masani ona faʻaaogaina i le tele o vaega, e faʻalagolago i le maualuga o le taina. Aʻo le i faʻaaogaina, faitau faʻamatalaga, pei o ni faʻailoga e tatau ona faʻaleagaina ma ni fofo faʻapitoa. Mo le faʻaaogaina e sili atu le faʻaaogaina o le faʻaseʻe (pei o le ata). O lenei mea faigaluega o le a avatua i totonu o se faʻasoa lapoa ma toniga, lea o le a faʻaolaina faʻavave ai le tafe.

-->

O le sili ona valivali sili ona valiina nofoaga faigata-i-au-mea ma tulimanu, naʻo le faʻaaogaina le vaega taua. E faia lenei mea, faʻaaoga se tamaʻi pulumu.

Ia mautinoa e aveese le tupe faasili i le vai taele. Aua le faʻatamala lenei, a le o latou faʻamalieina.

O loʻo faʻaaogaina uma le vaega o loʻo faʻaaogaina ina ua maeʻa le faʻamamaina o le taimi muamua. Ina ia mafai ona faia le faʻavaeina lelei, tuʻuina atu i le vevela manaʻomia, o loʻo faʻaalia i luga o le afifi. Taumafai foi e aloese mai le fausia o ata.

Faʻafefea ona vali le taʻua o le faletaele

Mo lona gaosi, faʻaaoga AT & ...

E faʻaaogaina le faʻaseʻe i le faaputuga o le auala umi. Matou te fautua atu o loʻo faʻamalosi atu i le taele, ina ia le liua le fofo i le au fuʻa. Afai o oe o se novice, faʻaaoga se faʻaseʻe ma se au pupuʻu. E le aveʻesea, ma o le a sili atu lou lagona lagona o le meafaigaluega.

-->

E tatau ona e valiina le musika e soli ai suiga. Lima inisinia o le a lava.

E manaʻomia le faʻagaoioiga o le aofaʻi i le tele o vaega. I le taimi lava e tasi, ina ua uma ona faʻamamaina le vaega muamua, o le vaega lona lua e faʻaaoga i totonu o le tulaga masani.

  • Faʻafefea ona vali le taʻua o le vai

Filifiliga mo le pisia

O le potu e mafai ona maua se vaaiga e le masani ai i le faʻaaogaina o le le masani ai pipisi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia se geomoturic mamanu i luga o le faletaele, pipii i luga o le puipui ma le gaʻo lipine. Ia mautinoa na matua malosi. Ona ave lea o vali ata o lanu eseese ma amata vali ese le taunuuga e maua ai. O le lipine faʻapipiʻi e mafai ona aveʻesea i ni nai itula ina ia le moe le vali i ai ma le faʻateʻaina mai le puipui.

Se isi manatu manaia Bud & ...

O le isi manatu manaia o le a stensil. Mo potu malamalama, stencilils ma mea teuteu teuteu e talafeagai. Afai e le o ia te ia lava-afu, o ona itu e mafai ona faʻasaʻo i luga o le nonoa lipine ma faʻapipiʻi lemu le vali. Matou te fautuaina oe e fai se suiga sili atu mai le tasi lanu i le isi, ia maua se mea vaivai.

-->

  • Faʻafefea ona vali le taualuga ma le faʻaseʻe: faʻatonuga mo le amataga

Faitau atili