Na faʻamaeʻaina e le Falamy PVC Panels: Faaupuga faigofie mo oe lava faʻapipiʻi

Anonim

Matou te taʻuina pe faʻafefea ona filifili le mea, fuafua le manaʻomia tele ma faʻapipiʻi i luga o le kelu pe fusi.

Na faʻamaeʻaina e le Falamy PVC Panels: Faaupuga faigofie mo oe lava faʻapipiʻi 8118_1

Na faʻamaeʻaina e le Falamy PVC Panels: Faaupuga faigofie mo oe lava faʻapipiʻi

Afai e te manaʻo e faʻaaoga se taufeona e le gata mo le faʻapipiʻiina o paketi ma le gaogao moli, e tatau ona e faia le sili atu o le sili atu teuteu. O le teuteuga o le faapaologa e ala i palasitika panels o le a fesoasoani e sefe le taimi ma aloese mai le tele o galuega.

Vavaeese le Badcon PVC Panels

Pros ma faaletonu pvc

Faapipiiina faatonuga

Taua taua

Pros ma faaletonu PVC

O lea i le Nuʻu mea faʻatau maketi oe mafai ona vaʻai i se lautele ituaiga o le faʻamaeʻaina o mea na mafai ona faʻalatalata ai mo pa. Peitai, sa filifili le palasitika sili, e sili le lelei o le mauaina o manuia o ia ia te ia lava.

faamoemoe

  • Laei o le tetee. O isi mea o le PVC o loʻo faia mai le sili atu Polymers e le fiafia ma o le a le soʻona ese ma le taimi i le susulu o le la, aua le mānava, atoa ma le le mautonu.
  • Tumau. O le taua autu o le olaga o ia oloa e mai le 20 i le 50 tausaga.
  • Faigofie ona faʻapipiʻi. Faʻapitoa mea faigaluega ma tomai faʻapitoa o le a aoga mo le faʻavasegaina o vaega.
  • Lautele filifilia o lanu.
  • Le talafeagai e faaaoga. Ina ia faʻamamaina lea mea, o faʻaputuga faigata ma pulumu e le manaʻomia, ua lava le solo e soloiesea ma se ie susu.
  • Tau le avanoa.

Miscuses

  • O le mea e le tetee atu i ai le omiga o le mamafa, o le au po oe po o pu ua fausia.
  • Vave susunuina.
  • Afai e te faʻatusatusaina le teuteuga o le palasitika ma le sili atu le lelei o le faʻailoga, ona leiloa lea o le PVC, e pei ona manaʻomia le taugofie.
O le fesoʻotaʻiga e mafai ona tautevateva i luga o faʻamatalaga o le PVC o loʻo iai ni mea leaga o loʻo vevela i le la. Matou te mananao e lapatai e leai. Fou tuʻufaʻatasiga lea o lenei faʻaumaina mea ua gaosia atoa e le oona.

Auala e Filifiliina ai le Mea

Ina ia mafai ona faia le faʻauma i totonu o le faapaologa o le PVC o le PVC ma o latou lava lima, e tatau ona e filifilia saʻo le mea.

Axperl mai lena mea, o loo i ai le glazing ma migao i totonu o le potu. Afai o loʻo i ai ni moli eletise e malupuipuia, ma o puipui ua uma ona faʻapipiʻi muamua o puipui i le taimi nei, ona pati ai lea o le lautele o pa.

Ae e i ai mafuaʻaga pe a le o sauni luga luga o mea uma. Ma e sili le filifilia o vaega vaapiapi, pei ona latou sili atu le taliaina o le vevela o le vevela, lea e sili atu le talafeagai i Rusia.

Gauai atu i le manaia o le oloa. Mo le teuteuina, e tatau ona mautu le palasitika ma le aulelei, ina ia malamalama pupula pe gagau e le pa.

A faʻatau, siaki pito o le tutusa ma ...

Pe a faʻatau, siaki ivi o le malo. Ia faia lenei mea, ave le oloa ma tapuni ou tamatamailima. Vaʻai ma le faʻaeteete pe a taʻe le fuafuaga i totonu. Afai latou te fufuluina, ona sa faia lea mea ma tulaga ua afaina ma umi e le tumau.

Pe a faʻatau, siaki ivi o le malo. Ia faia lenei mea, ave le oloa ma tapuni ou tamatamailima. Vaʻai ma le faʻaeteete pe a taʻe le fuafuaga i totonu. Afai latou te fufuluina, ona sa faia lea mea ma tulaga ua afaina ma umi e le tumau.

A o le filifilia o pa puipui mo le faapaologa, e taua le pikiina lelei le lanu. O le filifiliga o le fausiaina o mea o lenei ituaiga e ese tele, o lea e mafai ona e mauaina tonu le mea e te tofoina. Peitaʻi, tatou te le fautuaina oe e faʻatau ia oe e faʻatau laupapa o lanu pogisa, pei ona mafai ona faʻaititia ai le avanoa. Fai se filifiliga i le fiafia i ata pupula e faʻafouina ai le vaʻaiga o le potu ma faʻafaigofie ai.

A faʻatau se numera tele o vaega o puipui, ia mautinoa e mai le tasi vaega. O lea e mautinoa e te aloese mai faʻafitauli i le tele o oloa.

Faʻafefea ona vavaeʻese le palasitika palasitika: sitepu e ala i laina faʻatonuga

1. Faitauga le aofaiga

Fuafua le manaʻomia numera o fale e faigofie tele. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le vaeluaina o le tulaga lautele i luga o le lautele o le laupapa. Matou te fautuaina oe e faʻatau ma se faʻasoa i le tulaga o faʻaleagaina.

I se faʻaopopoga, o le a manaʻomia oe uamea poʻo ni laupapa laupapa o le umi manaʻomia.

E mafai ona e maua le lamella i auala e lua: i le kelu pe fusi. O le filifiliga muamua o le a faasaoina e matua tele le taimi, ae e manaomia foi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a le mafai ona e suia se tasi mea pe a tupu faʻafuaseʻi. Poʻo se auala faʻataʻamilosaga o loʻo faia, e leʻo se isi faʻaliliuina faʻaopoopo. I se faʻaopopoga, a faʻapea e iai se fesoʻotaʻiga i luga, e atili ai ona faʻatupuina ai le foliga o le palasitika, ia, i le sili tulaga, na te le faʻapipiʻiina. O lea la, matou te fautuaina oe e fai se fusi i lalo o palasitika panels i luga o le faapaologa.

2. Faapipiiina Karcasa

Saunia le faavae. Afai o loʻo iai le faʻamaʻi poʻo le faʻaaogaina o luga, e manaʻomia le faʻamamaina. O le vevela tele o le susu, e sili ai le savali i totonu o puipui o le phiminide i le Primenectuc, lea o le a le faʻatagaina ai fungas ma iniseti i lalo o elemene.

Fua o loʻo iai le tulaga o le saʻo. E manaʻomia le faʻatulagaina o le faʻavaʻa ma le tauemuga lava e faia ma leai ni avanoa. O le parrel. O le paelo i lalo o le palasitika ma laupapa laupapa.

E sili le filifilia o le filifiliga muamua ...

E sili le filifilia o le filifiliga muamua, aua ua mafua ile ole ole vevela ma le le alualu i luma, e mafai ona suia malosi le laau atoa o le livi. Afai e sili atu le laʻau mo oe, ona manaʻomia loa lea ona togafitia ni komipiuta ma se fofo puipuia ma ia e maua lelei e mitiia.

Ma le faʻapipiʻiina o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa, o le palasitika fasi o le a faia foʻi siʻosiʻomaga, ma le lautele - ma le lautele. Peitai, e mafai, e manaʻomia le faʻamaoniaina o suʻesuʻega iinei, e sili la lo latou tuʻuina atu i tagata poto.

O le tini ua sili ona amata mai le taualuga, tuu le pa i le isi itu o le potu. Faʻatulaga le faʻamatalaga autu i tulimanu ma o se 'alo ma afe. Ma, i se mamao o le 40-50 Canetimeters, nonoa vaega o totoe o le faavaa.

Ina ua mavae lena, e mafai ona e alualu i luga o le galuega i puipui. O taiala e faʻapipiʻi i le tasi mamao mai le tasi i le isi pei o le taualuga. Ia e mautinoa o le fola e faʻaaloalogia se tutoʻatasi i le 3-5 pasene. Latalata i le Warcass faamalama e mafai ona faʻasaʻoina ma tagata taʻitoʻatasi.

I luma o le Trim, e mafai ona e faia se eletise poʻo se pala i le va o le ulutala taʻiala.

Matou te fautuaina oe e faaooina atu faapitoa i le mafanafana. E talafeagai pe o le afu, o le pito i luga o le polystyrey asam. O fulufulu fulufulu e naʻo le faʻaaogaina pe a fai ua e tuʻuina le fola ma le pa puipui i luma. A leai, pe a fai o le sudies i le susunuina o le susuga, o le faʻatiga e loka ai mea totino uma.

Ona alu lea i le tipi. Amata i le tulimanu o le potu. I le faʻapipiʻiina o le pa, siaki pe fia se tau o le tau e uiga i le faʻavaʻa, ona faʻapipiʻi lea o le pa ma le staple po o le lipine ia te oe lava. Faaofi le isi elemene e kiliki le muamua. Faʻalogo ma le faʻaeteete Vaʻai oloa mai le PVC e fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi.

O le pito fou o oloa

O le lata mai o oloa ua tipiina i le tele. O le faia o se mea e tasi, o le masani ai le teutusi masani e talafeagai, e sili le faʻaaogaina o le hacksaw mo se vaega o le transverse.

O le solosolo o vaipupupupu o palasitika o fasi tino i luga o le paneta e tutusa lelei. O le tele o vaega e fuaina lelei, pe a tatau ai, faʻapipiʻi ma faʻamau malosi ma le tele o laupapa. Na faia uma avanoa avanoa i tulimanu e mafai ona tapunia ma se tulimanu palasitika.

3. O le puipui puipui i lalo o faamalama

Ma le isi, e aoga le mafaufau i le teuteuga o le puipui i lalo o le faamalama. Ina ia mafai ona faʻasaʻoina mai PVC mea i luga o le, o le faʻatulagaina muamua i luga o le lua polofesa: tasi i le foloa, o le lona lua soda lanu moa.

Ina ua maeʻa, Breppitts & ...

Ina ua maeʻa, o le autu autu ua faʻapipiʻi i le va oi latou, o le a taofi ai le feagai. O le vaega o totoe o le faapipiiina mautu o le teuina na teuina, pei o pa uma.

4. Lesitala o avanoa

O lenei tulaga e mafai ona valaauina ai sili ona faigata. Lenei e tatau ona e amanaia le avanoa i luga o le tatalaina ma lalo talu ai nei vavaeese. O le mea lea, e taua le faʻatulagaina o le lautele ma le umi o auiliiliga, ia faia se lamolemole lamolemole ma faʻapipiʻi le tasi i le isi.

O faʻamatalaga auiliili e mafai ona vaʻaia i luga o le vitio.

E faia ma le faaeteete e galue, o tulimanu uma e fautuaina e tuueseeseina ai le pvc ploantis. E faigofie ona faʻasaʻo le kelu.

O le vaʻa i le va o le mafai ona faʻatonutonuina ma le faʻatonutonuina o le sili ona leaga ina ia avea le mamanu atoa e avea ma tagata ese monolith. E te manaʻomia se paʻu paʻu ma ie e aveese ai le tele o mea. Atoatoa fufulu luga mai Inopa, a leai o le a liliu i totonu o le vale pisia i le fa 'aisa.

Faitau atili