Faia se tautoga mo le tuuina atu o ou lava lima: sitepu-i-sitepu faatonuga faatonuga mo eseese mamanu

Anonim

Matou te tuʻuina atu faatonuga mo le filifilia o mea, mea faigaluega ma faʻapipiʻi - mo ituaiga eseese o aau.

Faia se tautoga mo le tuuina atu o ou lava lima: sitepu-i-sitepu faatonuga faatonuga mo eseese mamanu 8338_1

Faia se tautoga mo le tuuina atu o ou lava lima: sitepu-i-sitepu faatonuga faatonuga mo eseese mamanu

O le vaitau o le atunuʻu e tatala pe a tuʻua e le aiga atoa mo le falefaʻie. I le taimi o le faʻatulagaina o le atunuʻu, aua neʻi galo e uiga i le tulimanu o tamaiti. Fai i ai e susulu atu e ala i le faapipiiina o moli auala mo le tuuina atu.

Mastery Swing

Manatu

Sauniuniga mo Galuega

Aitia

Fautuaga

Ituaiga o Swing

E fua i luga

I Hypertimaketi, e mafai nei ona e iai nei i & ...

I Hypertimaketi, e mafai nei ona e feiloai i nisi ituaiga o oloa. Ua vaevaeina i le uʻamea, laupapa ma palasitika. Mafaufau e vaai ni ata eseese.

-->
  • Uamea sili ona tumau o ituaiga uma. E mafai ona faia e oka i latou lava ata, faʻaopoopoina elemene-uʻamea elemene, faʻaopopoina o ni tuʻuga ma koluse. E le gata i lea, e tusa ma le auala faʻapipiʻi, e mafai ona taofi - le nofoa o le uamea, lea na taofi mau i le eleele.
  • O tauleleʻe uila mo le tuʻuina atu ma le lelei gaosiga ma le tausiga o le a tautua foi mo se taimi umi. I le faʻaopopo atu i lo latou tulaga ma se malosi, o loʻo latou saogalemu ai foi, o le faia o mea faʻalenatura.
  • O le palasitifau fetaui lelei mo tamaiti laiti, aua na faia i mea mama. E tatau ona manatua latou te fefefe i aisa, ma ua mou atu lo latou lanu malamalama i le taimi.

E ala i le fausiaina

  • Faʻavasega o loʻo tumau ma faigofie ona faʻaaoga. E lelei latou ona ua siitia atu i soʻo se nofoaga o le atunuʻu ina ia mafai ai ona vaʻavaʻaia le tamaititi.
  • Faʻamalieina e aofia ai ni vaega autu se tolu: feaveaʻi crossbar, nofoa, filifili poʻo maea poʻo maea i lau filifiliga. O loʻo faʻapipiʻiina i se mea e tumau, a o le nofoa e tatau ona maua ai se tua. E maua ai le mafanafana ma le saogalemu.
  • VORINGES Faʻamolemole o tamaiti o se ceachel i paka. E faia i foliga o manu eseese ma taavale, ma le ma le manifinifi mo se la fanau laititi e toetoe lava a leai se taumafaiga.
  • O le la e talafeagai mo tamaiti uma ma le aiga atoa. Latou te sapa ma agamalu, o lea o le a vave ona taoto i lalo i le paolo o laau, faitau le tusi pe matamata le ata.

  • Faia o le Swing-faamoega ma au lava lima: faigofie faatonuga i 5 laasaga

Sauniuniga mo Galuega

Matou te fautuaina oe e mafaufau i mea uma i le itiiti ifo i auiliiliga auiliiliga. O a tatou fautuaga o le a fesoasoani.

Filifiliga o mea

A filifilia ni mea, folau i metotia o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o oloa ma le mafuaʻaga o lona faʻagaioiga. Afai e te faia se ata faʻapitoa mo se tamaititi, e mafai ona faia i le malamalama laupapa poʻo le mafiafia o ie. Afai o tagata matutua o le a faʻaaogaina, ona sili ai lea o le faʻavaʻa e fai ai metallic.

Peitaʻi, o lea e tatau ona e talisapaia lelei ou tomai, ona o le paʻepaʻe paʻepaʻe, o le faʻavae malosi e taua, lea e tatau ai ona faʻaaoga. Afai e te le mauaina ni tomai faapelepele, ona faia lea o se laupapa oloa oloa ma filifili po o maea maea Gauai atu i le Oak, adear, Pine po o le birch. Ina ua maeʻa gaosia, pe a fai o laʻau e le malepe, o le a paina ma e le liliu i totonu o se taga.

I le leai o le fafie ma le uamea & ...

I le leai o se laupapa ma le-totoa o le lima, e mafai ona e faʻaogaina se isi mea talafeagai ma le le faʻamaoni - paʻu pasi. Ua lava lea e fai i luga o se maea mautu ma fusi i se lala malosi.

-->

Sauniuniga o Faipule

O le ae manaʻomia:
  • O se samala
  • Oneone
  • Tumau maea po o le tele o filifili
  • Lapoa lapoa vevela shrink ube
  • Sikulukalaiva
  • Penitala
  • Vaai
  • Karabain
  • Mea laiti

O le faʻagasologa o le faʻaputuputu o se taupega mo tamaiti i le atunuʻu

Leai ni mea

O le mea e sili ona faigofie e leai ni faʻataʻitaʻiga o loʻo taofia ai. Ina ia mafai ona tuu i latou, tilotilo i se laau malosi ma foloina lala.

O le nofoa e talafeagai mo ...

O le laupapa mai le Chipport e talafeagai mo le nofoa, o se satemei tuai, e leai se nofoa e aunoa ma vae poʻo seisi lava mea e mafai ona e faʻatinoina. Alu i tulimanu uma o le amataga. Ona taulimaina lea o le pito i luga ma le oneone ina ia leai se zoom. A e manaʻo, e mafai ona e valiina. O le vali vaega o le a fausia ai puipuiga faaopoopo ma faaloaloa le olaga tautua o le laupapa.

-->

Ina ua mavae lena, i luga o se paranesi o se laau, lafo maea ni maea se lua. E fa-leai se totogi i totonu o pu e 'ai pu ma fai ni node malosi i lalo o le nofoa.

A faʻaaoga filifili, i le si ...

A faʻaaoga pea filifili, i le nofoa, o matau ua fao atu o loʻo auai i fesoʻotaʻiga.

-->

Preload filifili i le vevela sprink tubes. Ina ua maeʻa faʻapipiʻi le limatusi, e tatau ona e tuu i le maualuga o lima o le tamaititi ma toe foʻi i le filifili ma le fesoasoani o le afi. O lea e te puipuia ai le tagata o lou aiga mai le ulufale i soo se fesoʻotaʻiga.

Swing-Hammock

Tamaiti o le a fiafia i se manu feai, e le manaʻomia foi le gaosiga o faʻavaʻa poloka.

Ina ia mafai ona faia se hammock, o le a e manaʻomia na o se fasi ie (sili atu ma le pupula lolomi), maea ma crossbar.

Gagau o mea i le afa ma le pro & ...

Gagau o mea i le afa ma punou uma pito i luga. Ona punou i ni nai seneturi o le ie i le itu tauagavale ma itu taumatau ma sitepu i luga ina ia faia i totonu o le avanoa mo le maea. Togi i totonu o leo.

-->

O le isi, e tatau ona e viliina pu i luga o pito o le laupapa laupapa laupapa ma faaofi maea laupapa iina. Ina ia le "alu" mai luga ma toe faatumuina i le maea ma le lipine.

O pito o maea e tatau ona nonoa i ...

O pito pito o maea e tatau ona nonoa i le nonoa ma nonoa i le laau. E mafai foi ona faʻaofi i totonu o lenei Node i le Steel Carbine, ma pe a uma ona faʻapipiʻi le galuega i luga o le uamea. O lea o le a e mauaina se filifiliga felauaiga e faigofie ona gagau ma aveese le leaga o le tau pe i le taimi o le alu ese.

-->

Hammock mai le hoop

Afai e te tautala macrame metotia, ona mafai lea ona e faʻafaigofie se hammock, se faʻavaʻa mo le lua uamea o le a tautua ai.

Hoops manaomia fufusi scruff

Hootote e tatau ona faʻapipiʻi ma le tasi ma le isi ma laʻei le mamanu. E mafai ona e tautau ni amum i luga o se laʻau ma luga o se faʻapitoa faʻavae. O le ie e lelei foi ona fetaui lelei mo le houp. Ua lava lea e afifi ai ma tape uma pito.

-->

Aau mai pallets

O se sili mautu foliga e sili ona faʻapipiʻi i luga o le crossbars i le eleele.

Crossbars mafai tautua

O le koluse e mafai ona tautua i le scateron scrod scoud bood wood fafie po o uʻamea pou. Afai na e filifilia se laʻau, o le pito i lalo o le fausaga e togafitia i le Primer.

-->

A maeʻa ona e puʻeina le galuega i le va o oe, e mafai ona e agaʻi atu i le tapenaina o le eleele. I le eleele, e tatau ai ona eli ni pu o le itiiti ifo ma le 30 centimita i le loloto. Faʻatumu i latou i le sima ma 'ai, ona tuʻu ai lea o le lagolago iina. Tuu le oloa i fofo.

I le taimi lea e mafai ai ona e faia ...

I le taimi lea, e mafai ona e faʻaaogaina le nofoaga o totoe. Ave ni paoa auro, ma e oo i le palapala, polesi ma togafiti ma se tali faʻapitoa e taofia ai le atinaeina o le tino ma iniseti. Mo puipuiga faaopoopo, vali pe ufiufi o la chquer.

-->

Faʻafesoʻotaʻi le lua pallets i lalo o le tuʻusaʻo i se tulimanu o 90 tikeri faʻaaogaina uʻamea faʻapipiʻi. I le pito i lalo o pallets i le nofoaga o soʻoga e faʻapipiʻi ai pa mafiafia. E galulue faʻatasi o se lagolago lelei ma taofi le faʻatulagaina o le mamanu. O le mea o le a iai sau nofoa ese.

Le isi, i nofoaafi uma, tietie & ...

O le isi mea, i nofoaafi taʻitasi, faʻaalu se pu ma olo le maea malosi lelei i totonu. Susunuina le maea e malupuipuia tele node ina ia latou le felelei atu i luga o pu.

-->

Faapipiiina togitogiga i le va o SOBO

Faʻapipiʻi lautala faʻatasi pe tuʻu uma filo ese, o le a faʻaiuga e faʻapipiʻi ai i kapeti ma puipui i luga o le lagolago muamua.

-->

O le mea o totoe o le mea e totoe mo ni ata. Tuu fulufulu vaivai, lafo le tele o aluga ma fai lenei nofoaga e matua mitamita.

Puipuiga Puipuiga

Pe a filifilia se ituaiga lagolago i le va o le p-foliga ma se-foliga, tatou fautuaina oe e te fiafia i le lona lua. O se faʻafitauli o loʻo i le ogatotonu o le mamanu o le a maua ai se sili atu mautu ma faʻatuatuaina o le oloa. Faia o se Fupe Ropedoganging, Despe Rope mai mea masani, pei ona mafai ona vave auai ma nutimomoia. E sili le filifilia o mea faitino poʻo seti o filifili ia o le a tuʻuina atu se maea i le faʻatuatuaina.

A o le i tautau mea faigata

A o le i tautau le mamanu i luga o se laau, ia mautinoa e lava lava lona lala. Afai e te maua le taʻe poʻo mago nofoaga i luga, ona le mafai lea o le tautau le mamanu aua e ono afaina ai o le olaga o lau tama.

-->

I tafatafa o le masini faʻapipiʻi ua filifilia e le tatau ona maʻai fualaʻau, matutu laʻau, puipui poʻo to kakey fausaga.

A maeʻa ona faʻapipiʻiina, ina ia mautinoa e siaki le malosi i le tuu i totonu o latou le sili ona faigata o le aiga.

Aua le sefeina foi mea ma faʻapipiʻi. Oe le gata i le puipuia o tamaiti mai manuaga, ae mafai foi ona aloese mai le toe faaleleia o le toe faaleleia o le oloa. O le a matou faapipiiina le mamanu i le paolo. O lenei o le a ave le taimi faigata ma le saogalemu.

E mafai ona pauu tamaiti, ina ia ...

E ono paʻu tamaiti, ma aua le aloese mai manuʻa ogaoga ma faʻamalosi, faʻapipiʻi le oloa i luga aʻe o le mutia, pe saunia se paʻu faʻapitoa o loʻo faʻaaoga e ufiufi ai malae taalo.

-->

Faitau atili