Faʻafefea ona toe faʻafou le Maota o le atunuʻu: 11 Manatu mai le Designer

Anonim

Faʻatasi ai ma le tusiata-Designer Marsia arelina, matou te tuʻuina atu fautuaga i luga o numera o tupe ma paketi mo fesuiaiga.

Faʻafefea ona toe faʻafou le Maota o le atunuʻu: 11 Manatu mai le Designer 8420_1

Faʻafefea ona toe faʻafou le Maota o le atunuʻu: 11 Manatu mai le Designer

Galuega Teuteuga

1. Faamalosia faasitepu

I loʻu aafiaga i Soviet fale, o le sitepu e masani ona vaʻavaʻaia ma manaia tele. A toe tusi e taua le suia o le tulimanu o faasitepu ina ia sili atu lemu, fai ni sitepu lautele. Afai o loʻo iai se faʻasoa o le nofoaga i luga o le fogafale muamua, ona suia lea o le tulimanu o le a matua moni. E ono manaʻomia le faʻalauteleina o le pu i le ogatotonu i le va o le fogafale muamua ma lona lua.

  • Matou te faʻafouina le fale i luga o le taumafanafana e faia oe lava: 6 sitepu

2. Faaopopo Windows

E masani ona iloga e Soviet Dacha Rayout e tamai faamalama - sa talitonu muamua e iai i faamalama mai le fale. Ae o puipui o laupepa fou e le mafai ona toe fefe. Ae o faamalama tetele o le a faia ni moli malu, ea ma faateleina le ea.

Afai o Windows o lo o fausia ra & ...

Afai i lalo o le Windows o loʻo faʻamafanafanaina le laʻei, faʻaliliu i le puipui itu. Fai le faʻamalama matala e sili atu le faigofie i fale laupapa: Log Cabins ma mai Kelu Witber. Ma fale o le fale o le a sili atu faigata.

  • 5 suiga i le atunuʻu fale e faʻamaopoopo ma pulega

2. Faʻaititia le alatele

I loʻu aafiaga i fausaga fesoasoani i totonu o le masani ai, o lenei o se liua o vaega ma pa faataamilo i le tulaga lautele. O lea la, ua le toe aumaia le galuega le lelei. Muamua lava, ou te fautuaina oe e faʻaitiitia auala eseese ma le aluga o i latou e faʻaopoopo ai le nofoaga o faletaele ma potu malolo.

  • Faʻafefea ona toe faʻaleleia se fomaʻi mo le vaitau: 5 mataupu e mafai ona e faia ia i tatou lava

3. Tuufaatasia le umukuka ma le potu malolo

O le olaga atoa i le fale o le atunuʻu pasi i luga o le fogafale muamua, o lea o le tuʻufaʻatasia o le umukuka o le a avea ma ogatotonu o le tosina i le fale.

4. Fetuunai le veranda

I le fale e aunoa ma se veranda, ou te le manatu lava i dacha i totonu uma, na o le taulaga fale e foliga mai. Afai e leai se Veranda i totonu o le Maota, e manaʻomia le faʻapipiʻi, o iina i le taumafanafana o le moni moni o le ola. Filifili verandas i luga o le lagolago tutoʻatasi, ma a o le taualuga o le taualuga o Veranda ma le fale, aua e siaki le vai susu o le nofoaga sili ona vaivai.

E tatau ona avea ma Veranda i le ...

Lelei lava, e tatau ona i ai se veranda i lalo o le taualuga, o le a ese mai le umukuka pe mai le potu malolo, atoa foi ma le la i le la faamasani mai.

  • Aso Faraile aso malolo i le fou o le ea: 12 mamanuina o manatu veranda ma terraces i se atunuu fale

5. Siaki ma faʻafou le afi afi

A i ai le magalafu i totonu o le fale - E mautinoa lava o se punaʻoa o ono ono lamatia, o lea ua tatau ai ona sau le fesili e lau tupe. Valaʻau se tagata faʻapitoa o le a siakiina le manaʻo, aemaise lava ua ou le faʻalogo i manatu o le alavai o paipa i luga o le taualuga. O le ita o le taualuga o le taualuga.

I fale tuai, piliki paipa laiti sa masani ona faia, e tatau ona suia le filifiliga - o le piliki o le a faʻatuatuaina ma atamamai mea.

A o le mamafa mamafa & ...

A o le mamafa o le patipati - o le taʻele fou o le a fofo ai le mataupu ma le faʻafouga. Ou te fautuaina le filifilia o se ofu taele e pei o se tusi lesona mea. E sili pe a fai o le tuaoi o loʻo i le aoina o laupapa - o le a mafai ona faia le pito matagofie o le afi mumu o le fata.

6. Tuʻuina atu o le potu tamaoaiga

E aunoa ma ni mea ola o le a faigata. E tele o filifiliga i le mea ma pe faʻafefea ona faʻaagaʻaina.

  1. I le tau o le ala o le ala. Avanoa avanoa i le vasega ma tuu le faitotoa.
  2. I le fogafale i lalo o le taualuga. O le a mafai ona faia se staterate stargacase e aʻe gofie.
  3. I le taualuga o le fogafale muamua i le sone o le sone, e mafai ona e faʻatulagaina se potu malulu malulu i le vaega o le umukuka ma tuʻu i le fola.
  4. I Tambur - luga o puipui e fai ai fata.

  • Matou te faʻafouina le fale e galue ai pei o se tagata mamanu: 6 faʻataʻitaʻiga moni

Tala Taugata Manatu

1. Valivali le laina

LING - o se taimi masani mo le tuai o nuu Luviet. Ina ia aua neʻi faʻaaluina le paketi o loʻo i totonu o le fale i totonu, e mafai ona toe faʻaaogaina. O nisi nei o fautuaga pe a e filifili e fai le mataupu:

  • Filifili nifo tiga, ae le lafoai;
  • Teena manatu e tuʻu ese le tino faʻalenatura o le laʻau - o le tuai o le ofi atu e le faʻaleleia;
  • Filifili pupula mata o vali ma aua le faia ni potu le tele.

Maria areliina

Maria areliina

Afai e te pei o le lanu o le laʻau faʻalenatura, e sili le faʻaaogaina i meaafale. I fale tuai, o le laina ua ufitia i se matematika eseese, lea e foliga mai o le nifo. Ma le lava taimi, o ona foliga vaaia e le o sona lelei atoatoa.

  • O le a ma le mea sili e vali ai le laina i totonu o le fale: aotelega o mea ma toleniga vitio

2. Toe faʻafoʻi pe faʻatau meaafale fou

O meaafale tuai, e tatau ona faʻaolaina, ua sili i ai nei. Ou te toe faʻafoʻi i laʻu galuega. Afai e le avea le meafale fai ma sui o mea taua, e mafai ona e toe faitau uma i le tutusa uma pito i luga. Ma o meaafale o le fale gaosi oloa e taugofie - faʻataʻitaʻiga, i se tasi o ana poloketi na ou filifilia meafale o le boolaian e masani ai lanu-lanumeamata.

3. Popole umukuka seti

O le atoa paketi filifiliga o le vali lea o le sumlands o le tuai pine umukuka ma fai se counterpop. Filifili se malamalama poʻo se lanu pupula - i le atunuʻu, o aʻu o taimi uma o le ogatotonu o le olaga. Afai e mafai, fai se fasi laau a le au fai laupapa, e te mafai ai mai le au talita ma le paipa, Ufiufi i le suauu mo laupapa mo laupapa.

  • Faʻafefea ona valiina se Veranda i le Cottage: Laʻasaga / Laʻasaga Faʻatonuga ma le 30 Ata mo Faaosoosoga

4. Faafou ni ata

Suʻi o le ie puipui e mafai ona tutoʻatasi

O ie toso mama e mafai ona suʻisuʻi, ma ufiufi i aluga, pulou ma isi tusitusiga e filifili mai i mea masani.

5. Suia moli

Fou plafones ma lamepa o le a faamatalaina lagona. O Lamphoshotes e faigofie ona suia, o lea ua tele le au gaosi oloa.

  • 8 Faapitoa auala e nana ai le pa leaga

Faitau atili