Faʻafefea ona tautau Modular ata: O aoga aoga i le filifilia o se nofoaga ma matagofie matagofie

Anonim

Matou te taʻu atu le ala e filifili ai se nofoaga mo le ata, ma ia ave e aunoa ma le afaina e ufiufi ai puipui. Ma avatu foi i le sitepu-e-sitepu faatonuga o le modular deor.

Faʻafefea ona tautau Modular ata: O aoga aoga i le filifilia o se nofoaga ma matagofie matagofie 8492_1

Faʻafefea ona tautau Modular ata: O aoga aoga i le filifilia o se nofoaga ma matagofie matagofie

Uma e uiga i le faʻasaʻoina o se modular ata

Foliga o teuteuga

Nofoaga o fusi

Faasologa auala

Faatonuga

Foliga o le palasi mai modules

Tele tagata na tosina mai le le masani ai e aofia ai ni vaega. O le latou faʻamatalaga o le aotelega o vaega ua vaevaeina i vaega o loʻo tumau i se mamao mai le tasi i le isi. Lenei e maua ai se aoga faʻapitoa pe a fai o le tele o mea ma ua tuʻu i tulaga eseese. Ia amanaia o latou uiga, o nisi e faigata ona tautau modular ata i luga o le puipui. Tele faalagolago i le numera o vaega o vaega o fai ma sui.

Ituaiga o Modular Vitio:

  • Diptych, e aofia ai vaega e lua;
  • triptych - tolu elemene;
  • Penapepetti - e lima vaega;
  • Polypptih - sili atu ma le lima elemene.
O filifiliga mulimuli e lua e sili ona faigata e tautau saʻo. O le tulaga ma le numera o elemene e le faalagolago i le tasi ma le isi. E mafai ona e mauaina le polyptic mai tamai elemene poo ni mea manaia diptych eria.

Filifili se nofoaga mo le tapoleni

Ina ia fetaui lelei le ata i totonu, e tatau ona e filifilia se nofoaga mo ia. Tele vaʻaiga o le a le mataala, faʻamalosia potu mama. Mo i latou, e tatau ona e faʻasaʻoloto atoa le puipui.

Tofa i luga

Faʻasolosolo atu i luga o upega tafailagi faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o le laualuga, faʻataʻamilomilo, i le isi itu, faʻalauteleina. E manaʻomia le amanaia pe a fai o le tele o le potu e mamao ese mai le saʻo.

A filifilia se nofoaga mo se module, e taua le manatua o le sao o le malamalama. E tatau ona lava e taina le vali. Ina ia faia lenei mea, atonu e tatau ona e toe faia se tua. O moli faalenatura e le aoga i taimi uma mo le tapoleni. O lea, o le suauʻu valivali o le a vave mumu ma vete i lalo o le saʻo o avetaʻo o le la.

O le ata e matua iloa lava pe a iai i le itu taumatau. E masani lava o le 150-160 cm mai le fola. E mafai ona e faia se isi mea. I le tulaga o le mata i luga o le puipui o loo i ai se faʻailoga o loʻo faia le faʻaupuga. E tatau ona ia faasoa atu tapoleni i le afa. O le galuega o loʻo i ai i se tulaga e sili ona manaʻomia.

E tumau le fuafuaina o le mea mamao mai le isi poloka poloka poloka. O le pule malosi i le mea lea e naʻo le tasi le mea: e tatau ona latou o fesoʻotaʻi i le tasi ma le isi. O le mea sili ona pogisa e le taliaina. E maitauina tele ma faʻaleagaina ai le lagona o le faʻavaeina o le faʻavaeina o le faʻavaeina o mea. "Gagau" fasi vaega mo mamao mamao. E taʻitoʻatasi ma faʻalagolago i nisi mea:

  • poloka lapoa;
  • Pa puipui;
  • Le faatasi o le tino ma lona lautele.

O le kilia o le 20-40 mm e sili ona lelei.

E masani lava, o le tele o pulu, T & ...

E masani lava, o vaega o le tele o vaega, o le sili atu latou te tetea mai le tasi ma le isi ma le tele. Feutagai ma mea laiti laiti, tele aveese tasi mai le isi. Ua leiloa le faamaoni o le vaega o le Fale.

Matou te filifilia le metotia o fusi

O vaega taʻitasi o le module o loʻo faʻatautaia se faʻatasiga faʻatasi. E mafai ona mautu e ala i se auala talafeagai. O le mea autu o le saoasaoa na talitonuina. Masalo na o le mamafa o le mamafa o le atavali mo se taimi umi. O le faigofie sili ona faigofie e faʻapipiʻiina o se fusi ia te oe lava o le faʻapipiʻiina o le paʻu, toso i totonu o le toese. O lea e sau ma le malosi o fanua: sima, piliki, ma isi I totonu o le laau na talepe fao o le umi umi.

I soo se tulaga, ina ua mafai ona tumau pa puipui i luga o pa. E le mafai ona faʻaleagaina le faʻavae, ae o le a e tatau ona faʻaogaina le televave o isi ituaiga.

Faaluaina vaega

Faapipii i luga o le pito i luga o le pito i itu uma e lua o le kelu e apalai. Sili ona talafeagai mo le faʻasaʻoina o mea e le o mamafa. E taua le filifili o le mea ina ia mafai ai ona taofia le oloa.

Faʻafefea ona tautau se ata modular faʻaaoga bolderal scotch

  1. Ua matou tipiina le lipine i luga o fasi 10-12 cm le umi. O upu poloka taʻitasi o le a manaʻomia le itiiti ifo i le fa vaega. E faʻalagolago uma lava i lona lapoʻa.
  2. Matou te aveese le ata puipuia i le tasi itu ma faaaoga i le itu pito i tua o le faavaa. Ia e mautinoa e pueina tulimanu.
  3. Aveese le ata mai le lua itu o le lipine.
  4. Ma le saʻo gaioiga ma se tamai malosi tatou te fetaomi le faʻavaʻa i le lotoifale fuafuaina mo le faʻapipiʻiina.

Bodenl scotch lelei zak

O le faʻafefe bcotch o le a faavalevalea lelei i luga o le tele o mea: plaster, susu, crywalls, wellpapers, etc. E moni, e mautinoa lava, o le a tuʻua faʻamatalaga pe a maeʻa mea e faʻatamalaina. O se taimi le fiafia lea e tatau ona e iloa.

Suavai fao

Faʻatosinaina le faʻapipiʻi o le faʻavae, lea e faʻamaufaʻailogaina le teuina o le faʻavae i luga o le faavae. Pau lava le tulaga e tatau ona matauina e ala i le filifilia o lenei auala o le tuʻufaʻatasia o le faʻavae lea o le lelei o le faʻavae. O le faʻavaʻa na tumu i le mea na oomi ai, e oo lava i mea laiti o le a matauina, faʻaalia i le ituaiga o soʻoga o modules.

Faʻafefea ona faʻalelei le ata i luga o fao paʻu

  1. Matou te tuu le iunite i luga o le lamolemole luga o le pito i fafo.
  2. Saunia kelu e galue. Matou te talosaga mo se nofoaga mautu i le lautele o le lautele o le faavaa o le faavaa. Afai o le fasi vaega e laiti, e mafai ona e tuu le kulimi ma palu.
  3. Pipii le aitema i le faavae, fesuisuiai i luga o le faailoga. A o le mea faʻapipiʻiina e leʻi ufitia, ma e manaʻomia ni nai minute, o le mamanu e mafai ona feaveaʻi, faʻaalia le maualuga. O faʻailoga o le glie vave aveese.

O fao vai ua faaaogaina i L & ...

O fao o loʻo faʻaogaina i totonu o ni nofoaga. Latou te "taofi" i le siosiomaga susu, ma mata matamuli, faigofie ona faaaoga. E leaga o le a le aoga.

Matau pei o "apogaleveleve"

O faʻamaumautu ua fuafuaina faʻapitoa mo le agamalu, ae faʻatuatuaina faʻapipiʻi fausaga. Na ia mauaina le suafa mo le mamao ese atu o le mamao ma le apogaleveleve. O le matau, i le lautele pito i luga o mea e tele manifinifi ma manifinifi. Ua faia i le ponable uamea ma tusi. O lea, e faigofie ona aofia ai i ni mea. O le aofaʻi o faʻafiafiaga e eseese mai le lua i le lima. O a latou mea e sili atu, o le malosi e taofi i luga o le pito i luga o pusa tuusaunoaga.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ni modules i le puipui ma matau

  1. O le mea na tupu ai i le pito i tafatafa o le pito i luga o le matau.
  2. Matou te tuu i le nofoaga sao.
  3. Hammer sikoa fao i le faavae.

O meaola e le sili atu le talitonuina, ae o loʻo i ai lava le mamafa. Fuafua i luga o le tele o latou, e mafai ona e tautau srames mamafa mai le 2 i le 9 kg.

Nonoa i le "velcro"

E tele foʻi masani e pei o le "foia", "faʻatonuga" ma isi. I fafo, latou te foliga tutusa i le piniva lima. O le eseʻesega o le mea e faʻapipiʻi ai le vaega o loʻo faʻaaoga i le tasi lima. Lipine fesoʻotaʻiga pe velcro e faʻasaʻo i luga o le isi. O le tasi afa o loʻo faʻaseʻe i luga o le puipui, o le lona lua o loʻo i luga o le faʻavaʻa. Ona auai ai lea o le vae o le fesoʻotaʻiga. Sa latou uuina le ie i le nofoaga. E le faigata le faapipiiina o isi pepa. Faʻafefea ona fai, e mafai ona e vaʻai i vitio.

E tele isi filifiliga e puipuia ai le ata. E faigofie le faʻaaogaina o le-taʻua o le "Smar Smartainer". O mea laiti nei polyapune o polyarthane e faigofie ona taofi i luga o se isi lava faavae. O poloka i luga o le faʻamalologa faiga faʻavae muamua foliga muamua. O lenei ua faʻatumauina i lalo o le faʻataʻutaʻu o le ata o le uʻamea, laʻau poʻo palasitika. O loʻo tali mai o ni maea poʻo ni auala e faʻapipiʻi ai vaega.

Faatasi ai ma le latou fesoasoani, o elemene ua mautu i eseese maualuga, fetuunai le mamao i le va o latou. O nisi taimi o le siʻitia o le taʻavale o loʻo faʻapipiʻiina i le faʻamalologa o faiga. Ona faʻafuaseʻi ai lea o le faʻataʻitaʻiga pe tuu ifo, filifilia o le maualuga o latou nofoaga. Pe na o le suia le tulaga o le ata e fai ai le eseese o le mamanu.

  • E aunoa ma pu ma fao: 8 faatuatuaina auala e tautau ai se ata i luga o le puipui

O le saʻo faʻasologa o gaioiga

Aʻo le i amataina le Initaneti, o le pasa sana e le mafaamatalaina, saunia vaega faʻapipiʻi ma meafaigaluega talafeagai. I soo se mea, o le a ave le mapuna ma se penitala lea na faailogaina. O le faʻailoga poʻo le misa o le a le fetaui, o le a latou tuʻuina atu ai ni matata malosi.

Ui le le mautonu poloka

O poloka e leʻi faʻatulagaina e tuʻuina atu i luga o le fola latalata i le puipui. Latou te manaʻomia ona tuu e pei ona latou faʻatumauina. O le faigofie auala e fai ma diptych ma triptych. Faatasi ai ma le isi o le a sili ona faigata, aemaise lava pe a fai o loʻo i ai se aofaʻi o vaega eseese o le tele.

I le taimi lea, e lelei le faʻataʻitaʻia ma le mamao i le va o vaega. Ua tapunia le latalata ane, salalau atu, ma foliga mai e sili atu. I lenei auala, o le faigofie lava le auala e filifili ai le sili atu le lelei o le sili atu ona o le ata e sili ona aoga.

A uma lena, e tatau ona e faamatala se fasi mea autu o le fatufatu. E le talafeagai lenei mea mo diptychs. Triptych o le a avea ma averesi mea. Afai e te manaʻomia e tautau se ata modular o 5 fasi poʻo le sili atu, e tatau ona e mafaufau. A o faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga, o le vaega autu e le o ni ki masani, pe a gauma le auiliiliga. I lea tulaga, o le poloka manaʻomia o le a sili ona sili ona tele.

O loʻo fausia le ata, o lea ua faʻamautu muamua.

Faapipiiina o polysic mamanu

  1. Nofoaga. Matou te faʻaaogaina le module autu i le puipui, filifili le nofoaga sili ona lelei mo ia. Matou sapalai se penitala.
  2. Matou te mauaina le tulaga tatou te faamaumauina ai le faalava. A manaʻomia, faʻasaʻo le faʻailoga. Toeitiiti na matou tuu le tapoleni ina ia mautinoa o lona nofoaga e sao.
  3. I soo se auala talafeagai, faʻasaʻo le poloka i luga o le eleele.
  4. Taofi le vaega itu. Matou te fuafuaina lona tulaga. O le faia o lenei mea, o le fesuiaiga o mea ua uma ona mautu i le mamao na filifilia muamua. Matou te faʻaaogaina le mea i le pito i luga, matou te tuʻuina atu se penitala.
  5. Faʻaaogaina le tulaga, matou te aveese le faʻaseʻe ma le siʻosiʻomaga. Toe taumafai foi i le faavaa.
  6. Faʻatulagaina elemene faʻavae i luga, siaki le malosi o le fusi.

E faʻapena foʻi, matou te faia i vaega o totoe o le faʻavae o le faʻavae, tusa lava pe o le a le tele o latou o ese. E taua tele le tuʻufaʻatasia o latou e tutusa tutusa le tasi ma le isi. E oʻo i le mea sili ona leaga o le a faʻaleagaina ai le ituaiga o le au fai, leai se amio saʻo o lona manatu. O le mea lea, i le gasologa o galuega, e tatau ona tatou faʻaaogaina le tulaga, ma faʻatonutonu le saʻo o le saʻo o le faʻamuamua ma faalava.

Afai e le lava le mea na tupu i le faʻatautaia o ia galuega, matou te fautua atu e matamata i se vitio. O le a faʻailoa pe faʻafefea ona tautau ni ata modular i luga o le puipui.

O le faʻaaogaina o le faʻatulagaina, o le faʻagasologa o le faʻatulagaina o le modules e faigofie. Ia te ia, uma novice ma le matai o le a taulimaina o ia. Ae i lea taimi lava e taua tele le tuu saʻo ma aoina lona aotelega o vaega atoa. Aemaise pe a fai o le lima pe sili atu vaega. O le a faia le saʻo ma le saʻo ina ia latou nofoaga uma e tutusa lelei, i le mamao mamao. Na o le taimi lava o le ata o le a vaaia atoa.

Faitau atili