Auala e Filifili ai se Split System: Matou te malamalama i uiga taua ma Nuces

Anonim

Mafaufau i mea gaosi, e tatau ona i ai isi galuega tau vevela, faʻapea foʻi ma isi galuega.

Auala e Filifili ai se Split System: Matou te malamalama i uiga taua ma Nuces 8547_1

Auala e Filifili ai se Split System: Matou te malamalama i uiga taua ma Nuces

O le a le igoa o le split system

Split-system - o le ea malulu, vavaeʻese e le lua poloka, totonu ma fafo atu, o loʻo fesoʻotaʻi e se Copper Paipaline mo le fafagaina o pusa fanau. O lenei mamanu o se lelei fetuʻutuʻuga i le va o le tau maualalo monoblock Air Conditioners ma sili ona lelei le tele-vaeluaina faiga. I luga o le lima, o le split-system e leai se uiga o mea sese o le monoblock o le monoblock or conditiongs o loʻo faʻapipiʻiina i tua atu o le tino). I le isi itu, o le tau o spat-comput e sili atu le maualalo ifo nai lo le tele o le tele-vaeluaina-faiga e latalata ia i latou i luga o le lelei i totonu o le poloka fafo.

Mo le 20-30 afe rubles. E mafai ona e faʻatauina le maualuga maualuga o le ea ea. O le mea lea, mo le laititi (tasi - tolu potu) potu ma le taumafanafana o le taumafanafana vaevaeina o le sili filifiliga filifiliga.

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le ea

Ina ua uma ona faʻapipiʻiina tagata vaʻalele, aua neʻi galo o poloka i totonu o loʻo faʻaogaina i totonu o le faʻatulagaina o elemene e manaʻomia ai le faʻaitiitia o le faʻamamaina ma mea moni. E manaʻomia le gaosia o se tautua masani, a leai se isi mea o loʻo faʻamamaina le ea

  • Faʻafefea ona sola ese mai le vevela e aunoa ma le ea o le ea: 12 auala lelei

O le a le tapulaa e tatau ona mafaufauina pe a filifilia

Faatinoga

O lenei manatu e aofia ai le malulu o le galuega (i le malulu auala) ma vevela (i le vevela o le vevela), faʻapea foi ma le tele o le ea malulu. O le mea lea, ia filifili se vae vaeluaina, e tatau ona e filifili i luma muamua pe faʻapefea ona e faʻaaogaina:
  • E malu ai le ea pe o le mafanafana foi i le vaitau o le vaitau malulu;
  • Tausaga taamilosaga poʻo vaitau (mo faʻataʻitaʻiga, i le taumafanafana i le atunuʻu);
  • Pei o le autu poʻo le faʻaopopoina o le masini.

Mo le faʻaaogaina o le vaitau, toetoe lava o tagata uma o le ea e talafeagai. Ae o le faʻamafanafana, latou te mafai ona faʻaletonu. Le lelei. I luga o le tamaoaiga ma vevela auala o le masini, e mafai ona e aʻoaʻo mai le faʻamatalaga o le tagata gaosi oloa. Oloa i le malulu (vevela) o loʻo faʻaalia mo le ea o le ea i kilowatts poʻo le British Hormal Unit i le itula, BTU / H. O nei tulaga faatauaina e faigofie ona faʻatusatusaina: 1 W e 3,412 Btu / H.

O le manaʻomia o le malulu i le malulu ma le vevela ua fuafuaina mo potu faʻapitoa, faʻavae i luga o lona ala i lona tele, o faamalama, inmoling lona tulaga, o le lotoa o le tatalaina. Faʻafaigofie le faʻaaogaina fautuaina fautuaina tutusa i le 1 kw i le 10 m² o le potu potu.

Malosiaga Lelei

O lenei i Europa (ma i le taimi lava e tasi, na matou agaʻi atu i se faigofie ma malamalama malosi malosi malosi o le malosi, mai le +++ e vaeluaina o le 2500 win O le eletise; A +++ faʻataʻitaʻiga o loʻo i le vaega o le pansonic, fujitssu, heier, dakin, lg, samsung ma isi tagata gaosi.

Ma le faʻatagaina le faʻaaogaina, o le malosi le malosi o le ea malulu e le afaina. Ae o le tausaga-o le taimi o le suʻesuʻeina o le malosi, o le tele o loʻo taumafaina (mo se faʻataʻitaʻiga, o le 2 le kuka masini, galue i le tausaga 200 aso i le 800 k 00 kilomita ) Ma, ma le tau-taugata o lau Afioga ina ia vave ona toe maua le tau o le mauaina o le mauaina.

Vevela auala o gaioiga

Mo le ea malulu, o le pito sili ona maualalo i fafo o le vevela o loʻo faʻaalia lea e mafai ona faʻagaioia i le malulu faiga ma i le vevela o le taeao. Tele faʻataʻitaʻiga e mafai ona galue i le auala vevela e le maualalo ifo nai lo -10 ... -15 ° C. E i ai, e tusa ai, faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e fetaui ma le Rusia tulaga e mafai ona galue i le vevela o le vevela i le auala vevela i le -2 ° C ma O ia faʻataʻitaʻiga o loʻo i le Fujittu Andrights (Agelow Nordic Series), Snanac (faasologa "faapitoa", Polo (Round Platiwship eletise.

Peitaʻi, e i ai se eseesega i le va o le tapulaʻa o le vevela vevela, lea e mafai ai e le conditioner ona galue i le faʻavae, ma le itiiti ifo i le vevela i le mea sili ai. O le tutusa faasologa "faʻapitoa" i le Pananac e mafai ona faʻagaioia i -30 ° C, ae e na o le aoga galuega i le auala vevela -20 °. O le pito sili ona maualalo o le ea e galue ai le ea malulu, ma e manaʻomia e folau i lenei uiga pe a filifilia se ea malulu mo le faia o le ea-lapotopoto.

Leo leo

O le faasao o le sili ona filemu o le ea malulu o le ea ua tupu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le leo o faʻataʻitaʻiga i le Deluxe Slide Series (Fujitstu) o le 21 DBA, i le Arcool Mirves RC Inturter (Polopa) - Appa. Mo le faʻatusatusaina: O le tulaga maualalo faʻatagaina tulaga mo nofoaga e nofo ai i le po o le 30 DBA.

I le tele o taimi, o le le maualalo leo o loʻo faʻamautinoaina e le tagata e le mafai ona pulea le faiga o le compressing.

Aisea e taua ai tekonolosi le tekonolosi

E mafai e le aufaʻatasi Tekonolosi ona e suia le taimi o le rotation o le oona o le barression afi. Ile masani o le ea malulu, o le tagata faʻamalosi e aoga i le tasi mana ma le vevela e maua ona o ni faʻaopopoga faifai pea. O le auala e mafai ai ona fai le faʻagaioiga o mea faigaluega malosi, i le faʻaopopoina o le faʻamalosi i le malosi atoa e faʻatasi ma le leo vaʻaia. E le gata mai le le leoa le taufaʻamataʻu, galuega le leoa ma le le saʻo (ma, ma, e mafai ona tautua mo se taimi umi). O lea la, e ui lava i le maualuga tau, na faasolosolo amata e le vaʻa le siʻitia o faʻataʻitaʻiga.

O le au pagota e vaeluaina-c

O le Breverter Wall Split System Bkvg Toshiba mo potu laiti. Filemu mode 22 db. O le ea o le ea e fetuutuunai ai i le Words Winter (Up To -15 ° C)

Avanoa Faaopopo

Tele o le taupulepulega a le ea ua faʻaaogaina i le sili ona lelei le tau o le ea o le ea o le ea mai le pefu ma ituaiga uma o vailaʻau. O ia faʻataʻitaʻiga ma le manuia le suia o le ea paʻu, o le ea o le ea ma ni mea faapena. Masini masini faʻapipiʻi mafai ona fesoasoani i isi vaega. Pe atonu o se eletise eletise. O le faʻatuai o mea laiti o le filogia o latou, o le maualuga-faatinoga eletise eletise e faʻaaogaina, e mafai ona faʻamamaina i le 300 m³ o le ea i le ea i le itula.

O nisi o vae vaevaeina

O nisi spot systems e faʻaoʻo atu ma le malosi o ultraviolet moli e taofia ai le taua gaioiga o Pathhogenic Microsiconisms

  • Auala e Filifili ai le sili ona lelei le ea malulu mo se fale mautotogi: Vaʻaiga lautele o filifiliga eseese ma aoga aoga

Fou foliga i le ea malulu o le ea

Fausia-i le Wi-Fi ma mamao le puleaina

O lenei aso, o le tomai e pulea e ala i le Smartphone o loʻo maua i luga o moli pito i luga poloka, lg, Mitbishi Bible eletise, SamangI, Zanussi ma nisi tagata gaosi. I se faʻaopopoga, o le fausiaina i Wi-i le Wi-i le faʻatagaina e te faia ai ni faʻailoga mamao pe a manaʻomia.

Taologa le ea malulu

I le tele o faʻataʻitaʻiga i lenei taimi, o le tulaga o le taʻitaʻi o loʻo tuʻufaʻatasia o fugalaʻau malulu e mafai ona suia mamao ese mai, faʻaaoga le fale faʻatonutonu poʻo le tutusa o le wi-fi.

Pulea mamao

O le tulaga o le mamao e mafai ai ona e fetuunai ai le gaioiga o le tagata i totonu o le tagata i totonu, tusa lava pe maualuga i lalo o le taualuga

Vave malulu ma vevela

O auala malosi o faʻagaioiga e mafai ona faʻamautinoaina ona o le siʻitia o le vevela vevela poʻo, ia fai mai, pei o Lg, ona o sili atu malosi. Ma i totonu o le ea-malulu samsung, o le tele o fesuiaiga o le ea o loʻo faia i le aofaʻi o le faʻalauteleina o le tino tino (pe a e vaʻai atu o loʻo i ai le tulaga tafatolu Tamoe le ea i le vevela vevela.

E faafia ona faʻamamaina le masini

Tele o le ea o le ea o le ea e manaʻomia le tausiga faifai pea. Ole mea lea, e sili le mautinoa e maua ai faigofie ma faigofie le mamanuina o le ea ma faigofie ona maua uma i nei elemene uma o le faamama.

Aua neʻi galo e uiga i le lelei nofoaga o le i fafo ma pito i totonu o le ea malulu i totonu o le fale. Le vaega o totonu, faʻataʻitaʻiga, e le tatau ona tapunia uma faʻatau poʻo isi mea faitino, ma le poloka i fafo e le fautuaina e tuuina i luga o le la. Mo se tasi iunite, e mafai foʻi ona manaʻomia se copartitication tofar na faia i le vevela vevela.

I nisi faʻataʻitaʻiga, o le galuega o le evaporator o le tagata lava ia-faamamaina o loʻo maua foi (o loʻo i totonu o le poloka i totonu).

Faamama le poloka i totonu

Faamama le poloka i totonu

Ituaiga o poloka i totonu

E vavae ese poloka i totonu o poloka i totonu ole puipui ole pa, faʻaulufale, puipui o le sulugatiti, fola, auala. O poloka puipui o le tufatufaga sili lea ma le tufatufaina atu e faigofie tele ona maua le faʻataʻitaʻiga manaʻomia mo faʻapitoa faʻapitoa. O filifiliga o totoe o loʻo faʻaogaina, o se tulafono, ua faʻamalosia pe a fai o nisi mafuaʻaga o loʻo taia ai pa ma le faigata.

Matou te filifilia faapitoa le auala i totonu o le auala o loʻo i ai le lelei o le poloka i totonu e aveʻesea i le duct chatnel ma e le faʻaleagaina i totonu o le vaʻa o loʻo i ai i le ea.

Ae peitai, ua atili ai ona manatu tagata gaosi i le mamanuina o tulaga ogatotonu. Matagofie faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga matagofie foliga mai o le arcol urneror faasologa o faʻasologa, inisiua, faʻapitoa "tulafono" a tamaiti.

Tamaiti o le a le fanau o le ea malulu a le ea

Tamaiti faʻasologa o le au faʻatau a auvili o tagata faʻatau ma muamua. O faʻataʻitaʻiga e lua lanu: lanumoana mataupu mo tama ma piniki mo teine

  • Faʻafefea ona tuʻu le ea i le fale mautotogi i totonu o le fale ma aua le faʻaleagaina le totonu?

Faitau atili