Faʻafefea ona Faʻaiuga o se Purcastruclic Hoodide maa i luga o sima, piliki ma paʻu puipui

Anonim

Fuafua oloa mo le mamanu o le faʻafou, e taua le mautinoa o pa ma faʻavae o le fale o le a ono tumau i lo latou mamafa. Matou te taʻu maia ia te aʻu le mea e te manaʻomia e iloa e uiga i foliga o le feagai ai ma le tele o faʻavae ma le maʻa.

Faʻafefea ona Faʻaiuga o se Purcastruclic Hoodide maa i luga o sima, piliki ma paʻu puipui 8565_1

Faʻafefea ona Faʻaiuga o se Purcastruclic Hoodide maa i luga o sima, piliki ma paʻu puipui

Ua faavaeina le ata, ma mea e fesuiai ai maa, ma le lanu o papa faalenatura. O le tele o maa e amata i le 16 kg / m ² ma i nisi tulaga e sili atu i le 50 kg / m². Afai e te faʻaopopoina i lenei tele o le tulaga o le tulaga fefiloi, kulusu ma uamea, ona mafai lea ona mamafa le mamafa o le fale i le tasi ma le afa taimi. O lea la, o le faʻaumaina o le fale i le faʻagaeeina ifo o tusitusiga faigata ona muaʻi vaʻai i le tulaga o le poloketi atinae poʻo le fausiaina.

Surferters o le tomai cam & ...

Surferers o le auala faʻataʻitaʻi maa e tutusa talu mai le tautua o le monolithic sima ma sima poloka ma papatusi

1 faapipiiina luga o puipui o sima

O le tumau o tali mai le maʻa maa e iloa ai le saʻo filifiliga o le faʻapipiʻi o tekonolosi, lea e faʻalagolago i le mea o le faʻavae. O lea, o le fatu faʻapitoa e leʻi tuʻuina atu i le monolithic. O lona lamolemole lamolemole ma faigata pasi i totonu o le kulu o ni tulaga ma manaʻoga faapitoa i le siʻitia o faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻaaogaina o eleele poʻo le faʻaaogaina o le suavai. E i ai le isi auala: E tapena ai le fai fau fale ma tagata mamae ma le faʻamalosia o le vaipuna, e tatau ona faʻaoga i le fasi ie, ma agai atu i le faʻapipiʻi o maʻa.

O mea taua ma tulaga o maa

O vaegaau ma le tele o maa ua fuafuaina ina ia mafai ai ona aumai le maa e aunoa ma se seti o mea lelei, ma le laititi o otaota ma maua ai se tulaga ese ai-moni

O pa puipui na faia o poloka sima ma se mea matamuli fausaga malosi O loʻo togafitia ma le le lelei o le eleele. Ma o le maeʻa "maa" o loʻo faʻauma, o se atigi malosi malupuipuia, puipuia le pipiʻi o le suavai ma faʻateleina le aisa e teteʻe atu ai o fausaga o fausaga.

2 piliki faavae

I luga o le lamolemole Prick Bases, o le maa fatu o soʻo se tele e mafai ona faʻaseʻe e aunoa ma le ofo muamua. O nei ituaiga o loʻo taʻua i le faʻamalosi tino. O loʻo faʻamamaina ma talisapaia loloto loloto o le tele o lotoa. E sau foi ma le tele o le galuega - pe a faʻaumaina le puipui puipui, o le faʻavae, puipui o puipui ma sili ona faʻatupuina (pe a faʻapipiʻiina le 2 cm) O le matua, o le lakapi le laki ma le sili ona lelei Brick Conckics, lea e iai le mea e fufulu ai ma palu, vali. O le galvansized poʻo le malosi o loʻo faʻaaogaina o se vaega sili ona faʻamalosia. E faʻapipiʻi i le pito o le toe foʻi o le faleʻoloa-fao poʻo taula.

Oloa mafiafia faalagolago i o latou f ...

O le mafiafia o oloa e fuafua i o latou foliga ma le ituaiga, o le itiiti o piliki - e oʻo atu i le 1.5 cm, i maʻa tetele - e tuʻu ai papa i luga o papa i le 3- 4 M² suiga i le tele, lanu, mafiafia

O le faʻagasologa o le puʻeina o le eleele fale ma le maʻa

Faʻafefea ona Faʻaiuga o se Purcastruclic Hoodide maa i luga o sima, piliki ma paʻu puipui 8565_6
Faʻafefea ona Faʻaiuga o se Purcastruclic Hoodide maa i luga o sima, piliki ma paʻu puipui 8565_7
Faʻafefea ona Faʻaiuga o se Purcastruclic Hoodide maa i luga o sima, piliki ma paʻu puipui 8565_8
Faʻafefea ona Faʻaiuga o se Purcastruclic Hoodide maa i luga o sima, piliki ma paʻu puipui 8565_9

Faʻafefea ona Faʻaiuga o se Purcastruclic Hoodide maa i luga o sima, piliki ma paʻu puipui 8565_10

Faʻapipiʻiina o maa e agaʻi atu i luga o se mautu, mama, lamolemole, muamua faavae faavae. I le i ai o elemene elemene, e amata galuega i latou. O le sauniaina o le faʻamamaina fofo e faʻaaogaina i le pito i lalo, olo ma se itu lamolemole o le spatila

Faʻafefea ona Faʻaiuga o se Purcastruclic Hoodide maa i luga o sima, piliki ma paʻu puipui 8565_11

I le pito i luga o le pito i lalo o le maa vaega 2-6 mm

Faʻafefea ona Faʻaiuga o se Purcastruclic Hoodide maa i luga o sima, piliki ma paʻu puipui 8565_12

O le maa e fusifusia i le pa ma teisi agai mai i le itu i le itu mo le sili atu le pipii.

Faʻafefea ona Faʻaiuga o se Purcastruclic Hoodide maa i luga o sima, piliki ma paʻu puipui 8565_13

A faʻapea o le faʻatatauina o le mea saʻo o le saʻo masani siaki le oona o le tulaga o le tulaga o le fausiaina

3 faapipiiina i le fofo fofo

I le fale, o loʻo taofia i fafo atu o papatusi o polystyreen osam, mineral fulufulu, mafai foi ona faia ma se maʻa teuteu. I lea tulaga, a o le i faʻapipiʻiina le fale vevela, e taua le fuafuaina o le lelei o le faʻavae ma filifili ai se auala faʻatuatuaina o le faʻasaʻoina o le uunaiga ma le atoa fausaga. E masani lava ona faʻapipiʻi i le puipui, o le faʻalumaina e faʻamautu e se fale mautotogi poʻo ni taulaiga poʻo taula e faʻalagolago i le ituaiga o faʻavae. O le faamalosia o le mevanized Grid ua taoto i luga o le. E faʻapipiʻi foʻi i le faʻavae ma ufiufi i le sima. O le maa namuina le faaputuga maapuna. Le polokalama ma le faʻaluaina faʻaliliuga o se lagolago faʻatuatuaina mo le maa faʻapipiʻi. Ae o se tasi lenei o filifiliga, ma e tele naua i latou pe a o iai ma le feagai mai i se maʻa mata. Tele faalagolago i le poto o le matai. O le averesi tau o galuega i luga o styling maa - mai le 1200 rubles. Mo le 1 ², ma e faigata tele le faʻasaoina o lenei.

Mafuaaga Faʻamaeʻaina o Faʻasalalauga

O loʻo faʻamaeʻaina le faʻavae o se faʻavae o se ata o le atunuʻu o le atunuʻu - o lona vaega o le vaega o le stade desor

Faitau atili