O le a le ituaiga vali e filifili ai mo le taualuga: matou te malamalama i le tufuga ma meatotino

Anonim

Ia malamalama i le tutoʻatasi i le pito i luga o ituaiga o vali faigata. Matou te faʻailoa pe faʻafefea ona filifili le fetaui lelei mo le taualuga.

O le a le ituaiga vali e filifili ai mo le taualuga: matou te malamalama i le tufuga ma meatotino 8637_1

O le a le ituaiga vali e filifili ai mo le taualuga: matou te malamalama i le tufuga ma meatotino

Uma e uiga i le vali mo le taualuga:

O le a le mea e gauai atu ai

Vai-emulsion ma vai-tuusaunoaga pulega

  • Ma le acrylic faavae
  • Tuai
  • Silikicone

Faʻafefea ona fuafua le aofaʻi saʻo

Auala e Sefe ai

Filifilia o se ogalaau mo le taualuga, e tatau ona e amanaia le seti o peleni. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ituaiga o potu: O le a se mea e talafeagai mo le potumoe e le mafai ona faʻaaogaina i le faletaele, poʻo le lelei o le mea ua saunia. Sei o tatou manatu, o le a le ituaiga vali e sili atu mo le taualuga i le fale mautotogi?

O le a le mea e gauai atu ai

Uiga

O le muamua o le fale gaosi aafiaga, igoa: o le a le iʻuga, o le a vaʻai le Emulsion. A o le tulafono, o lenei faʻamatalaga gaosi oloa faʻailoa mai afifiina. Tolu ituaiga e iloga.
  • Mate. E le susulu, nana ni mea le lelei. Peitaʻi, e faigofie lava ona lafo ma le talafeagai mo potu ma potu maualuga ma le heady heady - umukuka, faletaele. O le laualuga na solomuli ai le samasama pe a ulaula le fale.
  • O le semiless o loʻo atagia ai le moli, laʻei ni faʻaletonu laiti.
  • Glossy Glitters, e atagia mai ai le malamalama ma faʻaalia ai le avanoa. Ae e tatau foi ona atoatoa ona lelei le gafatia, o le a faʻamamafa mai nifo nifo uma. O le mea lea, faʻapitoa ua totogi i lana sauniuniga e leai se faʻamalosi, pits poʻo aga faʻaupuga.

Le mafai ona fufulu

O nisi fasi ata e mafai ona soloi i le mama mago, i luga o le afifi ua faailoa mai "tetee i le mama a Aikupito". Afai e te faʻaaluina lou lima i luga o le vali luga, o le a tumau se auala faigofie. O sea utiina e mafai ona faʻaoga i totonu o potu i mea maualalo o faʻagaioia uiga, o lona i totonu o le potumoe, i totonu o le potu malolo, i le auala.

E i ai ata e mafai ona fufuluina ma solo ese ma se ie susu. Faʻamatalaga e uiga i lenei vaega faʻasino i luga o le igoa. I le avea ai o se pulega, o mea ia sili ona taugata. E mafai ona faʻaaoga i totonu o le umukuka ma i le faletaele, o le suauʻu maualuga ma paga o le a le afaina ai le taualuga. Ma le faʻailoga o mea taua o mea totino o lona uiga o le oloa puipuia le faʻavaeina o le fatu ma le taliga.

Malutaga

O le taua tele le faʻailoga - holling - mo le tele o vaega, o le lanu lanu o le a poloka le lanu o le faʻavae. E fa vasega, i totonu o le sili o le muamua. E toe valiina se lanu uliuli i le paepae (ma le vice forsta), o le a e manaʻomia naʻo le lua vaega o le vaega o lenei vasega.

I nisi upu: O le maualuga atu o le malutaga, e le o le tele o le vaega e te manaʻomia e vali ai le lanu muamua. O le mea moni, o le oloa taumafaina e maualalo. Teuga o lenei e seasea ona faamaonia. I le taimi mulimuli, o le tau o le tolu apa o le taugofie o le taugofie e tutusa ma le tau o le tasi faletupe pele.

O le a le ituaiga vali e filifili ai mo le taualuga: matou te malamalama i le tufuga ma meatotino 8637_3

  • Faʻafefea ona vali le taualuga ma le faʻaseʻe: faʻatonuga mo le amataga

Vai-emulsion poʻo le vai-deprents: o le a le vali mo le taualuga sili?

O le vai-Eflilizon o le faavae toetoe lava a le manogi. Eco-faauo ma saogalemu, e iloga ona iloga i le tau maualalo ma faigofie i le talosaga. E tele ituaiga o Embulines o Emblizon: Mineral, Acrylic, Ilkone ma Silkote.

O le tele o le paketi o minerale. O sea talanoaga o loʻo faʻaogaina i potu malolo, taulaiga, potumoe - pe o fea le vevela ma susu paʻu. Afai e paʻu le vai, o le a tumau pea le siʻitia o le vai, o le Emuliz embul e faʻamalamalamaina. E le gata i lea, e taʻua lea e le auvaivai feteenaʻiga a Aperaamo. O le sili ona taugata o le silika, o loʻo faʻaaogaina i le umukuka ma i le faletaele.

Ua ou faalogo i le teuina o tulaga o le vai-emlilsion i totonu o le faleoloa. O le mea moni o le le taliaina le faʻaʻaisa ma pe a maeʻa e le mafai ona maumau ana meatotino. Aua le faigata: sasaa i totonu o se fagu tioata. Afai e le manaʻomia le tele o le tele ma o le elemene, e mafai ona faʻaoga ai sea vai vai i nofoaga e le manaʻomia ai le tulaga maualuga.

O le a le ituaiga vali e filifili ai mo le taualuga: matou te malamalama i le tufuga ma meatotino 8637_5

O vai o le vai o ata o vai o loʻo faʻapea foi fesuiaʻi i vaega. E i ai ma le polyvyl acetate (pv), acrylic ma le tuai. O le faigofie - ma Pva, e naʻo le faʻaaogaina i potu ma le faʻanoanoa maualalo. A o embulsions e faʻavae i luga o le arrylic ma le tuai e le fefe e leai se vai poʻo le palapala.

O le a le vali mo le taualuga e sili atu? E oʻo lava i polofesa faʻafaigofie ona tali mai le fesili lenei. Peitaʻi, o faiga vai e faʻatonutonu e taʻua o le lafi maualuga, ma le faapalepale. Ae, o le mea moni, pei lava o le mea e faalagolago atu i le tagata gaosi faapitoa.

Mafaufau sili sili ona lauiloa ituaiga.

O le a le ituaiga vali e filifili ai mo le taualuga: matou te malamalama i le tufuga ma meatotino 8637_6

  • Faʻafefea ona aveese le manogi o vali i totonu o le fale mautotogi pe a maeʻa ma i le toe faaleleia faiga

Faavae i luga o le acryla

O le tau o na Emumisa e taua tele atu nai lo 'aloiaʻi, ae e faʻapea ona faʻamaoniaina e ona uiga.

O le a faʻamago vave, e le o faʻaalia i ultraviolet, o lona uiga e le mou atu ma e le mou atu o le faʻaosofia o le la o le la. Moni i le mea e tupu ai le taualuga. I se faʻaopopoga, o le AricClicC e iloga e ala i Vercothity ma le Nofo, Ina ia faʻatumuina microckcracks, ma e faigofie lava ona faʻaaoga.

O le lanu atavali vali e paʻepaʻe e paʻepaʻe, super-paepae ma le susu paʻepaʻe. Peitaʻi o nei ata o loʻo tuueseeseina: E eseʻese a fale gaosi uma i auala eseese e iloa ai le aofaʻi o le paʻepaʻe, ma mafai ai ona siaki i ai ile faleoloa. Valivali e mafai ona faia tutoatasi, faʻafefiloi ma le KEL, pe faʻatau se filifiliga fou.

O le a le ituaiga vali e filifili ai mo le taualuga: matou te malamalama i le tufuga ma meatotino 8637_8

Tuai

O se mea e sili ona taugata o faʻavae e faʻavae i luga o le moa. E mafai ona aofia ai le laualuga o soʻo se tusitusiga: Mai le curly wallpapers i le lamolemole susu susu. Ma o le fufuluina, e le o fefefe i le susu ma ni mea fai palapala-solo.

O se filifiliga lelei lea mo fale fou i le strupnicage e mafai. Tusa lava pe fai ni taʻaʻalo laiti o loʻo fausia i luga o le pito i luga, o le lanu laʻau vaega, ina ia le mafai ona vaʻaia.

O fua o mea tuai o le Matte ma Gussy. O tagata gaosi oloa faʻailoa mai le tikeri o gloss faʻaaogaina numera i le ulutala: o le aofaʻi o le numera, o le sili atu matematiga.

O le a le ituaiga vali e filifili ai mo le taualuga: matou te malamalama i le tufuga ma meatotino 8637_9

Silikicone

O le ituaiga taugata sili ona taugata o lanu lanu, foliga mai o se taimi lata mai. E tupu foi i le hybrid - ma le faʻaopopoina o le acrylic.

E iloga i le teteʻe i le susu i le susu, suauʻu ma le leaga o mea. O nisi pisinisi e mautinoa ai le saogalemu o sea totogi mo le tele o le afe o le faamamaina taamilosaga! I se faʻaopopoga, Ilecon, e pei o le moa, e matua tele lava e mafai ona latou taʻe ma paʻu i le 1 mm lautele.

E faigofie lava le aoga o le aglone ona faʻatino i luga o soʻo se kokiki, e aofia ai ma le sima ma le faʻapipiʻi, ma e le gata i totonu, ae faʻapea foi i totonu o le fale.

O le taua tele o oloa o se tau maualuga.

O le a le ituaiga vali e filifili ai mo le taualuga: matou te malamalama i le tufuga ma meatotino 8637_10

  • Faʻafefea ona vali le taualuga: O le faʻagasologa atoa mai le tapenaina o le faʻavae i le maeʻa atoa

Faʻafefea ona fuafua le manaʻoga manaʻomia o le vali

Ia malamalama i le tele o mafai e mafai ona manaʻomia, e tatau ona e faʻateleina le tele o le ata vitio (i le sikuea mita) i le numera o le taupulega (a itiiti mai e lua). O lenei aofaʻi e vaevaeina i le taumafaina faʻapitoa e le tagata gaosi oloa. O le iʻuga o le aofaʻi o le taimi manaʻomia o le atavali vali i lita. Ae le faigofie mea uma: E tatau ona e amanaia le laufanua o le base, o ana tepa ai, ma sili atu mea lelei.

Mo se faʻataʻitaʻiga, mo nofoaga tele, faʻaliliu i le palu umi na faʻaogaina, sili ona faʻanatura. E le gata e vave miti ai, ae faigofie ona maua ai le susu. I le faia o le vali, ia mautinoa e faapili atu o le vaegaau, mo lenei, le ata valivali pe o se atigi pusa e talafeagai. O lea o le ae aloese mai le tulaga o le togi. Faʻaititia lemu le tulimanu e fesoasoani i le pulumu, e sili atu le filifilia o oloa i ni paʻu faʻapitoa.

O le a le vali vali le taualuga i totonu o le fale mautotogi ma i le taimi lava e tasi

E faigofie le tali: Faalua tuufaatasi vaaiga.

  • Acrylic, Silkone ma fefiloi tuʻufaʻatasiga e talafeagai mo le umukuka. Lenei o le mautu o le fetaui i le palapala ma le susu.
  • I totonu o le faletaele ma le faleuila e mafai ona e faia filifiliga taugofie, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le fou o le.
  • I totonu o le potumoe ma potu malolo - i luga o le acrylic. O le a maua ai se sili sili ona aoga mo tupe.

  • Faʻafefea ona vali le taʻua o le vai

Faitau atili