Faʻamamaina o le faʻapipiʻi ma o latou lima mai Putty: Faʻafanua mo paluga ma metotia o talosaga

Anonim

O le faʻapipiʻi lelei o se ata o se ata matagofie ma tumau i totonu, ae o lona tau maualuga. O le a matou taʻuina pe faʻapefea ona fai se tui o le fili mai le mana.

Faʻamamaina o le faʻapipiʻi ma o latou lima mai Putty: Faʻafanua mo paluga ma metotia o talosaga 9023_1

Faʻamamaina o le faʻapipiʻi ma o latou lima mai Putty: Faʻafanua mo paluga ma metotia o talosaga

O mea uma e uiga i le homemade decoverave plasters spartte

Foliga o teuteuga

Matou te faia le aia tatau

Fesoasoani fesoasoani

  • Rollers ma stenkils
  • O masini i le fale

Faamaonia le fua

Faauma le mamanu

O tekinolosi fou e tatala le tele o avanoa mo le pa puipui. Faatalatalanoaga pe, i se isi itu, sina manatu, faʻataʻitaʻiga o fafie, ie poʻo le paʻu - o mea uma e manaʻomia pe a faʻaaogaina mea faʻapipiʻi. Latou filifiliga e lautele tele. O se tala taua taua o loʻo i ai le maualuga o le pule. O le a matou auiliiliina pe faʻapefea ona faia le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi mai le masani ai o le lotomalie.

  • Matou te filifilia le faauma i lalo o le ata mai le 3 lauiloa ituaiga

Vaega o le faaumaina o mea

Saʻo le inisiua e iloga i le malosi, siosiomaga faauo, aulelei ituaiga ma umi auaunaga olaga. E faʻafaigofie ona faʻataʻitaʻi le tele o le tele o tusitusiga, faʻaauau pea, ma le taimi, pe a manaʻo iai, e mafai ona toe faʻamatalaina. O nei mea uma ona o le faʻapitoa vaega, e aofia ai ni vaega taua e tolu.

  • O le fusi o le vaega autu. Atonu o le sima, lio, gypsum, sipesote tioata, agrylic, silicone, ma isi. Fuafuaina o mea taua o le faaiuga o le faaiuga fofo.
  • Fali. Nafa ma le vaega ma teuteuga uiga o le vaega. Mo laufanua minerale, e tele oneone o oneone ma maa nutimomoia o loʻo faʻaaogaina, fasi fasi atigi, ma isi Mo toʻotoʻo, o laʻau lapopoa ma maa paʻu ua faʻaaogaina.
  • PASCTIZIZE. Eseese mea o loʻo faʻaalu ai le viscosity, ela maataua ma le faʻamalosia o le faʻapipiʻi.

Ina ia avatua le talafeagai ott

Ina ia tuʻuina atu le paolo talafeagai i le faʻavae o le acrylic, silikite ma silichone pastes, ua faʻaalia ni pisili e. O isi mea uma o loʻo valiina pe a uma ona faʻaaoga i le puipui. O le tele o le pisia e sili ona lelei

E tele ituaiga faʻavae o le faʻaumaina o le faʻapipiʻi.

  • Foliga. Aofia ai ni malamalama faʻapitoa e i le faʻagasologa o le faʻaaogaina o le muamua o le toomaga.
  • Venetian. Faaaʻoaʻo i le palealii natura o le tele o ituaiga.
  • Lafu. O loʻo iai lafu poʻo le multi-lanu o mea teuteu o loʻo faʻaaoga i le susu. Ina ua maeʻa faʻamago, o le vaega o nofoaga puipuia e ufitia.

  • Ituaiga o teuteuga teuteu mo totonu o totonu o le fale o le fale: Fautuaga mo le filifilia ma le 40 ata faʻataʻitaʻiga

Putty i lalo o le teuteuga sikalati: faʻafefea ona faia saʻo

E faʻataʻitaʻi ai se taugofie tau, e mafai ona e faʻaaogaina ni mea faitino. E gaosia i luga o le faavae o le sima o le sima, acrylic, gysium, ma isi mea Tele e masani ona filifilia le filifiliga mulimuli. E naʻo le manaʻomia o le manatua o le gypsum luga o le hygroscopic. Latou te mitiia vai ma faaumatia, o lea e le mafai lava ona faʻaaogaina se poto i nofoaga ma le susu maualuga. E faʻaopopo atu i le ituaiga o le vaega autu, o le putty slgrets ua vavaeʻese i ni ituaiga.

  • Amata. Muamua fuafuaina e ogatasi le tele o le tele o ni faaletonu. Aofia ai ma le tele o mea sili ona faʻateʻaina, o le mea lea e faigata ai le faigata.
  • Faauma. Faaaogaina mo le toe vaega. O le pulupulu o loʻo faʻapipiʻi lelei, o le faigata o ofutino e matua lamolemole lava. Itiiti le malosi nai lo le amataga.
  • Lautele. Tulei meatotino o ituaiga uma e lua.

Ina ia faia le teuteuga teuteu mai se mea masani, e masani ona faʻaaogaina le faʻauma le faʻapipiʻi, aemaise lava pe a fuafua e faʻatino se ogalonie o venetinia.

Mo ituaiga ituaiga

Mo ituaiga meaʻai, e mafai ona e filifilia se lautele pe na amata ona faʻamalosia. O le tele o le mapusaga e mauaina le pau lea o le eseesega i totonu o le vaega, ae tatau foi ona ole auala ole talosaga.

Venetian ma o le ituaiga eseese o vertinals e sili atu le maualuga o le tulaga o le ua totogiina. Mo i latou, o mea uma ua faʻaaogaina, o loʻo faʻamauina e se amo o le sili atu nai lo le 3 mm. Ona apalai lea o se faʻataʻitaʻiga poʻo le spatila ma le clotorac o faʻaaoga. Ina ua maeʻa le faʻamago, na faʻailoa muamua e le vaalele e le Spatura, ona faʻatumuina lea o ia. Ma na liliu mai lona mapusaga, ae i le taimi lava lea e tasi o se lamolemole malosi.

O mea leaga o lo o faʻataʻitaʻi i isi auala. Ina ia maua se keyting ituaiga "croed" i totonu o le faʻavaeina o le carser oneone poʻo le maa nutimomoia i le vaega o le 1: 4. O le fofo e faʻaaoga i le puipui ma tuʻu e faʻamago ai, pe a latou lamolemole le saoasaoa. O le mea faigaluega e fesuiaʻi ai le leleiga mai lea nofoaga, ma o lea na fausia ai le faʻatasiga.

O le fausaga e mafai ona maua e faʻaaoga meafaigaluega faʻapitoa ma fale. E faigofie tele. O le Spuacting Pargats e sili atu le maualuga i le faavae, pe a uma le mafolafola o le ata e apalai i le laualuga luga. O lenei mafai ona faia i se faʻaseʻe, soʻo se masini poʻo se mea masani o le sltpil. O le a matou feagai ma le mea o loʻo faʻaaogaina mo lenei.

Meafaigaluega Meafaigaluega

O le foliga mai o le o le sili ona lelei e faʻalagolago ile auala na faʻaaogaina ai le ata i ai. Mo ia galuega, filifili se tasi o mea faigaluega i lalo.

Rollers ma stenkils

O le faigofie auala e galue ai ma le vaa. Na faasaʻo i luga o le eleele, tuu se faʻaiuga i foliga o se mamanu poʻo se tamai mamanu, lea o le ufiufi o le taloina. O le mea faigaluega ua faʻapipiʻiina i le pito i luga o le puipui ma lamolemole i lalo ifo. O le mamafa e tatau ona laʻitiiti itiiti, ese le lelei o le oloa lafo. E fuafua lava i mea mai le mea na gaosia ai le masini:

  • Paʻu. O se tulaga vaivai tele, o loo maua ai se manino sili atu le manino pe e taumafai. Minus - pipii le paluga i le mea faigaluega.
  • Fafie. Alougue o paʻu ma le eseʻesega o le fofo e le pipii i le laualuga i luga. Ae o le a tagi o ia i luga o lea, o le faʻamamaina o le faʻamamaina e manaʻomia.
  • Paʻu. Faʻaaogaina e faʻataʻitaʻi le masani ai o le mea masani pe a galue ma venetinia.
  • Palasitika. Aua neʻi fautuaina e tagata atamamai, talu mai le palasitika paʻu ma laulaʻau na faʻapipiʻi i luga o le laupepa.
  • Faaputuga ie. O le tele o le faaputuga o loʻo faʻaalia ai le manuia. Ae le i faʻatauina, e fautuaina e suʻe le tulaga faʻamalosi o le Villio ua faia i le faʻavae. Afai e faigofie ona pauu i fafo, e aoga le sailia o se isi mea.

O le stencil o se laupepa o le mafiafia o mea e tipi ai le ata. Nonoa i luga o le puipui, pe a uma le fofo e faatatau i pu. O le Convex faaopoopo vaega ua mauaina.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se stensil, e le mafai ona ...

Faatasi ai ma le fesoasoani i se sulu, e le mafai ona faʻataʻitaʻiina ai fonotaga a le tulafono, mo se faataʻitaʻiga, ae foi ina ia fausia ai paometric paneliutu ma ou lava lima. Aemaise le lelei i lenei gaioiga foliga geometric teuteu ma fualaau faisua mamanu.

O masini i le fale

E faʻaaoga ai se ata i se taʻotoga, e tele ituaiga o mea o loʻo faʻaaogaina.

  • Loloto. E susu i le susu susu, maua ai se manaia.
  • Lauulu lauulu. Faatasi ai ma le fesoasoani a galu-pei pe tuʻusaʻo gaioiga ausia le uluaʻi aafiaga.
  • Palasitika ata. O le paʻu paʻu ua matua ufiufi atoa i se ata tifaga, aemaise le ataata mo le foliga vaʻaia ma le faaleaogaina. Ina ua uma ona mago, ua aveʻesea le vaalele, o le faʻavae o ata. O lea e maua e le decor le sili atu le siliki.

Faaleleia ma le sauniuni-faia meafaigaluega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lamolemole lamolemole ua afifiina ma se hactices deciness, o se maea ma nodes poʻo se ie.

O lea e mafai ona e mauaina se f & ...

O lea e mafai ona e mauaina le le masani ai o mea o le teuteuga luga. Mo le tutusa faʻamoemoe, pulumu ma eseese pile umi, pulumu o eseese lautele, minspent nusipepa poʻo ie palasitika ma sili atu

Faʻamaonia le faʻapipiʻi mai le masani ai le taofi: faʻamaonia fua

Piki i luga le tufuga mo mulimuli mai o le fesoasoani o le fesoasoani e faigofie tele. O le a matou auiliiliina pe faʻafefea ona fai se paluga o "i lalo o le faʻasesega", stensil ma soʻo se isi mea.

  • Matou te ave le Plaster po o le Powol Powder (o le Calliam Carbonate) o le faavae. O le a avea 6500 g.
  • Pv glue o se noataga. O le a manaomia 800 g.
  • CMC kelu fofo 5%. Tetea i le vai malosi e tusa ma le gaosiga faatonuga. Manaomia 2000
  • Fale tele 72% SOGEP o se pipi. E tolu o se saoasaoa, matou te tetea i le tele o vai i le phy tulaga.

O le faʻagasologa o le faʻaputuputu e matua faigofie lava. Muamua matou te saunia le suavai. I ai, i vaega laiti, matou te faʻalauiloaina lelei le paʻu ma puipuia lelei. Faʻaaoga le faʻafefeteina le faʻatulagaina o faʻamoemoe. Matou te tuʻuina atu i le faʻapipiʻi-faʻapipiʻi e tu i sina taimi ma fefiloi toe foi. O le uiga ese o lenei ituaiga o se taimi umi malie. Matou te ofo atu e matamata le vitio i le mea o loʻo faʻaalia ai le tele o le fatuga o oe lava.

E i ai le faigofie tele o le ScCiape mo lea o soʻo se Gypsum Putty ma tagata faʻaopoopo o le a manaʻomia. Ina ia mafai ona faʻateleina lona malosi, pv kulu. E faʻaopopo i le vai mo le Paʻu, pe a maeʻa le paluga na faʻaalia i totonu o le vai. O vaega o loʻo mulimuli mai e tusa ma le gaosi oloa a le tagata gaosi oloa. O le maeʻa fofo e mafai ona faʻaaogaina e soʻo se mea e pei o le metotia e maua ai se mapusaga.

Ina ia maua le ituaiga o le coroede, e mafai ona fautuaina lenei mea eseese o le paluga:

  • Lapoa oneone, magoto ifo ma fufulu - 3 vaega;
  • Gypsum lelei-vavaeina tuʻufaʻatasiga ma minerale faʻasoasoaina pei o le "usuina" - 3 vaega;
  • O le fefiloi o le plaster ma polymer staretatisis pei o le "Fuegentureler" - 1 vaega.

O vaega uma o loʻo fefiloi i le matutu ituaiga i se homogenous tele, o loʻo faʻalavelave i le vai ma manogi lelei.

Ia saunia lelei ma luga

O le saunia lelei ma faʻaaoga lelei homemade decives screenlation mai le spike mea o sina itiiti itiiti ifo maualalo i le alamanuia alamanuia. E taua le filifilia o ana vaega, ia amanaia le nofoaga.

Faauma uma

Ina ua maeʻa ona toilalo le pasta, e fautuaina ai le vali, o le a aoga le tino o le tini. O loʻo tele foʻi metotia o le pisia, matou te faʻataʻitaʻia ai lava nai taimi. O le sili ona faigofie o i lalo.

  1. Matou te fufuluina le laualuga o le lalagaina lelei emery pe a tatau ai.
  2. Matou te ave se uo uumi ma tuu le muamua, pogisa, vaega o vali.
  3. Ua matou mago le laualuga.
  4. Ave se mea puʻupuʻu e vali ai le vali ma se lighter tone.

Mo le pili, pe a fai o loʻo avea ai le tulafono o aʻoaʻoga i luga, o le manogi o loʻo fetaui lelei. E faia lenei mea, muamua faatatau i le auala autu o vali. O le leo pogisa e sili atu le maualuga i luga. Ina ua maeʻa sina taimi puʻupuʻu na puʻeina ai le dye, ae le o se matutu, o le ie susu ua aveese.

E foliga lelei

E foliga lelei mo le iʻuga o le ua taʻua o le matutu puaa. O le metotia o le matutu o le pulumu sili e sili ona galue i luga o le convex foliga. E pei o le lomiga muamua, o le faavae faavae e muamua faatinoina.

Ua maeʻa lena, e faʻatonu le vali i luga o le pulumu, ina ia faʻamalieina ai le faʻatoʻalu. A maeʻa lena mea, ma le malamalama moli uila e faʻaaoga ai se dye i luga o le faavae.

Matou te le fiafia pe faʻafefea ona fai le lelei faʻapipiʻi ma se punou. Leai se tupe o le a manaʻomia, leai se tele o taumafaiga. E faigofie mea uma. O le lautele lautele mo fatufatu o loʻo tatalaina i luma o le aliʻi tamaʻitaʻi, aua o le a mafai ona e fausiaina se faʻatasiga i luga, faʻataʻitaʻiga o se maʻa masani poʻo se faʻasologa o le puni.

  • Foliga o le ua saunia-na faia polymer faaiu shlatovok

Faitau atili