Matou te faia le paipa vai i le Cottage: Faʻafefea ona filifili le saʻo o tubes ma isi vaega

Anonim

O tagata e ona fale ma fale i fafo atu o le taulaga e tatau ona mafaufau i le auala e momoli ai le vai i le fale. O lea la afai e filifili ai mea mo le sapalai vai? Tatou taumafai e fuafua

Matou te faia le paipa vai i le Cottage: Faʻafefea ona filifili le saʻo o tubes ma isi vaega 9061_1

Matou te faia le paipa vai i le Cottage: Faʻafefea ona filifili le saʻo o tubes ma isi vaega

O lea la, ei ai sau vai. E mafai e se vailaau ona galue o se vaieli ma le vai inu ma le sili ona leaga i luga o le auala lea o loʻo pasi ai le vaega o loʻo pasi ma le fesoʻotaʻiga o lau (faaofi) e tatau ona faia. I soo se tulaga, o le auala paipa mo le taimi o le tausaga e tatau ona ulagia i lalo ifo o le maualuga o le eleele o le eleele sili ona malosi ma uumi solo i ai e le fuaina i le malosi ma le umi o le vai.

  • O le a le toe faʻafoʻiina alatoto mo le vai ma pe aisea e manaʻomia ai

O a paipa o le a iai?

O le luasefulu tausaga talu ai, sa faigofie mea uma ma manino ma paipa: tamai paiko - Steel gasval, seasea iron. O lea la ua faʻalauteleina le tele o paipa mo le suavai.

Vica Pipets, Smartpress Series (NK Fittits ...

Vica Pipets, Smartpress Series (Steiness Steel Fittyings)

Paipa mo fale o loʻo filifilia i luga o a latou faʻamatalaga faʻapitoa, tautua tautua, faigofie o le faʻapipiʻiina ma, ioe. O paipa na faia mai Polymers (Pe polythylene, Polyphylene PP, PVC PolyDonyl chloloride, ma isi. O le mea mulimuli e aofia ai uamea Sit-Polymer paipa ma polymer paipa na faamalosia i le fiberglass.

Vica paipa, faasologa o tala (apamemea)

Vica paipa, faasologa o tala (apamemea)

  • O le totoloina o le polypropylene paipa ma a latou lava lima: tulafono faatau faatauvaa

Matou te filifilia le mea

Polypropylene (PP)

Polypropylene paipa e iloga e ala i le tau maualalo. Tatou fai atu 1 pose M o le PP PP paipa ma se lapoa o le 20 MM e mafai ona faatauina mo le 25-30 rubles. O le ponpropylene e masani lava ona malosi, o pai pai o loʻo uuina lelei le pepa, ae le mafai ona punou. O le fesoʻotaʻiga o le PP paipa ma fetaui lelei o loʻo faia le faʻaaogaina o le tuʻufaʻatasia. E manaʻomia se mea faʻapitoa faʻapitoa e mafai ona faʻatau i le 1 afe o le tolu. O le mea leaga tele o PP paipa o se tele vevela o le vevela o le vevela pe a vevela. O nisi faʻataʻitaʻiga o le paipa e le mafai ona faʻaogaina e pamu vai ma se vevela i luga ole 60 ° C. Mo se faʻataʻitaʻiga, o totonu o paipa na faia i le mea e tatau ai le COPPYE COPOLERM (faʻailoaina mai e le PP-R). O lenei ua faia e tagata gaosi oloa i le HerTabilibilized Polypropylene (PP-RC), o loʻo fuafuaina mo vai i le 85 ° C o le vevela vevela o le a faʻatulaga i totonu o paipa. I a latou matafaioi, e eseese vaega o le paipa po o le p-foliga vaega.PH Laʻasaga Faʻapipiʻi Pnd ma le PP *
Lapoa

Paipa, vaai

Paipa faalava, cm Paipa pp gerrorizal, vaai Pndt pnd fortical, cm PIP PP SPTTERS, CM
lua sefulu 35-40 45-50 50-55 60-65
25. 40-45 60-65 70-75 75-80
32. 45-55 70-75 90-100 100-110
40. 50-65 90-95 110-120 130-140.

* O le laasaga faʻalagolago i luga o le ituaiga paipa ma le vevela vai (o le laulau faʻaalia ni tulaga faʻatauaina mo le vevela ma le vevela o le 20 ° c.

Maualalo maualalo o le polythylene (pnd)

E faasino i se tasi o le taugofie ituaiga o paipa. BAY paipa ma se lapoa o le 20 MM ma le 25 mita le mafai ona faatauina mo le 400-500 rubles. Pnd PIPE e sili atu le faʻaoʻoina o le vevela i lalo ifo o le leai ma e masani ona masani ona lafoina le auala fetuutuunai, ae o latou, e le talafeagai mo se vevela i luga ole 40 ° C.

Paipa ma polythylene stretting ...

Maualalo maualalo o le polythylene tubes ma fittings (pnd) ua soona faʻaaoga pe a faʻataʻapeʻapeina vai i fafo atu

Vaega o paipa o ituaiga eseese ma le lalolagi o lo latou manatu faapito
Ituaiga paipa Polypropylene

Polythylene

Maualalo maualalo

Uamea Stitchs Polythylene Uamea Apamemea
Foliga Malosi malosi, o le tamaoaiga o se tasi o le taugofie, o le a alu i luga o se fesoʻotaʻiga e le faʻaaogaina, faʻaleagaina le maualuga o le vevela Tamaoaiga se tasi o le taugofie, e le fefe i ultraviolet Fetu fetu fetuʻutuʻu, faigofie ona faʻauigaina, le talafeagai mo le okesene, ae le fefe i le maualuga o le vai vevela Paʻu paipa, faʻaputuputu i luga o se faʻafitauli o le faʻafitauli, le lelei faʻaleagaina le aʻafiaga o le la susulu Pu strirt, filo, o lote lea ma le mamafa po Vailaau tetee

Fetuutuunai,

lelei

foliga vaaia, tau maualuga

Talosaga Malulu vai,

PP-rct ituaiga ma vevela vai sapalai, o le aiga

Auala o le vai o le vai Vevela, vai sapalai, fafo uaea I fafo atu o meafatu i fafo (mafanafana fola) ma le sapalai vai Lautele ituaiga faaaoga i soo se mea Heatting, vai sapalai mea taugata (aofia ai ma teuteuga elemene)

  • Aveese o le aisa i luga o le aisa, pe faʻafefea ona fesoʻotaʻi le cable uaea mo le sapalai vai i totonu o le paipa

Uamea papala (MP)

O nei paipa nei e toʻatele o le mea lea, o loʻo faia ai le pito i fafo ma totonu o le paipa o le paipa o le paipa o le paipa, ma i le va o latou o se 'au o Aamina. O le MP MP e faʻamoemoe tele mo le taʻoto, talu ai o la latou mamanu na te tuʻuina atu le faʻamalosi o okesene i o latou puipui. Ae o loʻo faʻaaogaina foi mo le aiga ua aoga ona o le tele o lelei filifiliga: E fetuʻutuʻunaʻi, a o uu lelei le foliga ma aua le vaʻaia suiga vevela. E le gata i lea, e lava lava le mumū ma le fesoasoani a le sili atu le lelei o fesoʻotaʻiga. O ia tulaga lelei e taʻitaʻiina atu i tagata lautele e faʻasalalau ai le tau o MP, e ui i lo latou faʻatusatusaina o tau (o le tau o latou e tusa o le 1.5-2 taimi e faʻapea foi ma le faʻaluaina o le PP,). Ae ui i lea, peitaʻi, e manatua o mea e faʻamamaina e le o le sili ona faʻatuatuaina faʻapipiʻi auala. O le faʻailoga o ia faiga faʻavae e tatau ona vaʻavaʻaia ma asiasia soʻo se itula ono ile tausaga. A faʻapea ua vaivai le fesoʻotaʻiga, e tatau ona faʻaoso. E le mafai ona faʻapipiʻiina mea e mafai ona faʻaoʻo atu i se sima i luga o le sima i se auala sima poʻo se isi auala e aofia ai le avanoa o le avanoa ma asiasiga.

O le Pisipe Poipa e faia i luga o tekonolosi

O le Paipa ua gaosia e faʻaaogaina ai le sili atu o le soʻona o le opemini o le tupua gaosi

  • O le a le mea e tupu ma pe a manaʻomia pe a faʻapipiʻi le sapalai vai

Stitchs Polythylene

Aveina le Polythylene, togafitia ma se auala faʻapitoa (faʻataʻitaʻiga, o se vailaʻau poʻo le uv waradution), ina ia fesoʻotaʻi le tasi ma le isi. O mea faapena e maua e matua malosi lava, o le vailaau e onosai ai ma tumau. Paipa mai i ai e tusa o le 80-120 rubles. Mo le 1 p. m, e mafai ona faʻaaogaina mo le malulu, ma mo le vevela vai sapalai. O loʻo faʻaaogaina i latou ma le le iloa le poto ma e masani ona i ai i totonu o filifiliga sili ona faʻatuatuaina. O le ie puipui o puipui e puipuia ai i latou mai le faʻaleagaina i le taimi o le pipiʻi ma le taʻoto. Pau lava le tapulaʻa o le paʻu o polythylene e faʻaalia ai le susulu o le la.

Laasaga Papepa Rapitan Flex (Rehu) mo le & ...

Lautele paipa saute rauitin stlex (rehou) mo le vevela ma le suavai; Mea - tagofia pe-xa polythylene

  • Sipela Paipa: Aisea e tupu ai ma faʻafefea ona 'aloese ai

Technical faʻailoga i luga o paipa

O faʻamatalaga manaʻomia uma e masani ona faʻaalia i luga o le paipa. Ole, muamua lea, o le ituaiga paipa ma mea e fai e fai ai. O le lapoa ma le numera o le faʻaaogaina o le mamafa e mafai foi ona faʻaalia foi (pn makaina e le o le faʻaaogaina o le taimi nei, ae masani ona faʻaaoga e faʻailoa ai le faʻatagaina o le 20 ° C). Mo se faʻataʻitaʻiga, pp-r dn32 pn10 o se polypropylene paipa o loʻo i ai se lapoa o 32 mm ma fuafuaina mo le faʻamalosi o le 10 pa. Pe, mo se faʻataʻitaʻiga, pp-r / pp-r gf / pp-rct (sdr11). E foliga mai o le fefe, ae o le mea moni o le tolu-pito o le tolu-pito o le averesi o vaega - faʻamalosia i le fiberglass polypropyne, fuafuaina mo omiga 20 pa. O le SDR o se faʻatusatusaga na faʻaalia e tusa ai ma tulaga Europa, ae le o le ordted pn. O le faʻaititia o le tau faʻamatalaina o le fua faatatau o le lautele lautele o le paipa i le mafiafia o le polysimer puipui. O le laʻititi le taua, o le maualuga o le mamafa e mafai ai e le paipa ona tatalia. SDR6 o lona uiga o le paipa o le a taofia ai le mamafa o le 25 Am, sdr11 - 12 ATM, SDR26 - 4 ATM.

E masani ona faʻaaogaina e tagata gaosi oloa lanu: paipa ma se laina mumu ua fuafuaina mo vai vevela, ma le lanumoana - mo le malulu. I se tulaga lautele, ma soʻo se tapulaʻa e mafai lava e aoao ai e malamalama i nei faʻaaliga.

  • Faʻafefea ona fai se sapalai vai i luga o le fale mai le lelei: Faʻapipiiina o se faiga mo vaitau ma tumau pea

O le a le mea fou i luga o le paipa ma mea teuteu?

Mai ni togafiti, muamua o mea uma, o ni fetuunaiga eseese ituaiga fetuunaiga e faʻafaigata e sili atu faʻatuatuaina ma sili atu ona talafeagai i tausaga uma. E leʻi aliali mai lava institu, mo se faataʻitaʻiga, o fetauiga na faia i le kolosi-fesoʻotaʻi po-xa polythylene ma le rauitin gilbe (e aunoa ma le faʻamaufaʻailogaina o mama ma isi elemene e tatau ona ofuina. O, Mo se faʻataʻitaʻiga, vieuga a le viega a viega.

O le fetuutuunai o Polymer Paipess e avatu & ...

O le fetuutuunai o popemer paipa e maua ai se isi manuia pe a faʻapipiʻi

Faatau foliga o paipa na faia i augatupulaga fou. O le mea e masani ona tuʻufaʻatasia mea, e pei o le stitchylele oloa oloa ma se isi vaega i totonu e puipuia ai le eseesega o le okesene, pei o le compex ht. Poʻo le polymer paipa ma se mea e sili ona puipuia ai le vaega o loʻo puipuia mai i aafiaga o ultraviolet. O le sui e iai se tala fou o le Paipa Paipa Plus, o le tele-vaega-vaega-vaega o se fafo o le sili atu o le almininum comber woutter e ufitia i varnish. O lenei mamanu taofi mau uma o le lelei o le uʻamea-polymer paipa, ae faʻaopopo ma foliga sili atu.

Faapipiiina o le suavai sapalai faiga

Faapipiiina o le suavai sapalai system faʻaaogaina uʻamea-palasitika paipa (a).

E i ai isi fou fausia. O lea, faamalosiau e ala i le basalt poʻo le fiberglass faʻatagaina oe e faʻateleina ai le malosi o le paipa i le tele o taimi ma faʻatolu tausaga faʻaititia le faʻateleina o le vevela vevela. Sili ese o le foliga pei o paipa ma antibactarial starisists, pei o le HP PPR Nanono Ag (HP TOUND) faasologa). O le anotusi o le siliva siliva ma mea na taofia ai le taua o gaioiga o siama e mafai ona taua i tulaga o le le fetaui i le tulaga o le paipa.

E faʻapipiʻi i totonu o puipui ma i totonu ...

O le faʻapipiʻi i totonu o puipui ma i le sima o loʻo faʻasoesa, naʻo taputo ma le le masani ai e faʻaaogaina, e le manaʻomia le tausiga. Afai o le faʻapipiʻiina o mea talafeagai e manaʻomia se meafaigaluega faʻapitoa, e mafai ona e mauaina

  • Faʻafefea ona fai le suavai i ou lava lima: ata ma faʻatonuga

Serey Bullin, ulu o G & ...

Sergey Bullkin, ulu o le lagolagoina vaega lagolago vaega o le rehau inisinia faiga i sasae Europa

E mafai ona vaevaeina ni tekinolosi uma tekinolosi i vasega se lua - na te fiafia i ai ma le le talafeagai. O le mea muamua e aofia ai le filo, filo ma faafesuiaiga sootaga. O le lautele o le motusia o le vavaeʻese uma vavaeeseina o lo latou faʻavaivaia o le taimi i le taimi ma, o le iʻuga, o le faʻatupuina o le malosi ma le malosi. O nei fesoʻotaʻiga e tatau ona faʻamavae i taimi uma. O lea la, e tusa ai ma tapulaʻa o le fausiaina, e faʻasaina mo le fausiaina o paipa i le fesoʻotaʻiga elemene i se auala lilo. O fesoʻotaʻiga i le lotoifale e le manaʻomia le tausiga i le tino ma faʻataga le paipa paipa paʻu ma latou. O se tuʻufaʻatasiga e le axal o loʻo feagai ma le fesoasoani o le vaʻavaʻaia o le osofaʻiga o loʻo manatu o se tasi o sili ona taua ma saunia se fesoʻotaʻiga atoatoa.

Le Komiti Faʻatonu Faʻafetai vieoga, Rehaou, Leroy Werlin, Suiva mo Se Fesoasoani Ona sauniaina o Mea.

Faitau atili