Faʻafefea ona faʻapipiʻi puipui o oe lava: faʻatonuga mo tagata amata

Anonim

Ae le i faaaogaina se pa o le pa puipui e manaʻomia e feoaʻi ma le plaster. Matou te taʻuina pe faʻapefea ona faʻafetaiaʻia ia galuega.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi puipui o oe lava: faʻatonuga mo tagata amata 9185_1

Faʻafefea ona faʻapipiʻi puipui o oe lava: faʻatonuga mo tagata amata

Faʻafefea ona faʻamalosia puipui ma ou lava lima

O ituaiga o fefiloi

Meafaigaluega ma Mea

auiliili faatonuga

  • Galuega sauniuni
  • Plaster i matafaga
  • Ogatasi e aunoa ma ni fanua

Vave pe mulimuli ane, o fale fale uma e feagai ma le faafitauli o le ogatasi o le puipui. Ae paga lea, o le lelei o a latou faaleaogaina e masani lava e le mafai ona faʻapaʻiaina le pepa puipui, e le mafai ona vali e aunoa ma le galuega muamua. O le tali sili ona lelei i le tele o taimi o le tapunia. Matou te ofoina atu se auiliiliga faʻamatalaga atoatoa i le faʻapipiʻi o puipui ma ou lava lima. O le a fesoasoani e oʻo i se Tiapolo pule e faʻafetaiaʻia ai ma galuega faigata.

O Vieturies o Plaster Fefiloi

Lua ituaiga o mea e faʻaaoga e fesoʻotaʻi ai. O le latou suiga autu e faʻavae i luga o uiga uma o le fofo faʻalagolago. Atonu o:

  • le sima lea;
  • gypsum.

Quartz oneone ua faʻaopopo i le pito i lalo o le tele o lagona, plactizers, etc. faila e faʻailoa ai le tofiga o le Plaster PASTE. O lea, o le oneone tele faʻatagaina oe i le tulaga taua tele, aʻo naʻo le tele na faʻaaogaina e naʻo le faʻaaogaina o le vaega mulimuli, tapunia lelei lelei.

E mafai ona e faia se paluga i luga o le OS & ...

E mafai ona fefiloi ma le sima ma sima

-->

O le a matou auiliiliina mea e tatau ai ma le lelei o ituaiga o mea.

Faigofie faiga

Ese ma le malosi faapitoa, tetee i aafiaga tau tamaoaiga. Leai se susu e fefe ai, e mafai ona faʻaoga i potu ma tulaga faʻapitoa: faletaele, faletaele, umukuka ma luga o le auala. Latou te le faaleaogaina mai le tele o feʻeseʻeseatua, tumau, o loʻo i ai foi le tau maualalo ma e mafai ona faia io latou lima. Lelei tele e sili atu le taua o eseesega. Afai o se vaega o le sili atu nai lo le 20 mm mafiafia e sili atu, o le faamalosia o le grid ua faaaogaina.

Lio, omea, gypsum tuu le palasitika, o le anispitic meatotino e mafai ona faʻaaogaina o ni faila. O le le lelei e manaʻomia e faʻailoa le tele o le tele o fofo fofo. Latou te aumaia se sili atu taua i luga o le faavae o le mea e tatau ona e mafaufau ai. E maualalo le palasitika e oʻo atu i se solomuli ma o se foliga foliga mai o le tino. Mo le mafuaaga lava lea e tasi, faʻatapulaʻa o se pasta e faigata tele. E le gata i lea, e pa'ū i luga o fanua uma. Sefe sima mo se taimi umi, faamanua atoa i le masina.

Gypsum fefiloi

O le tulaga lelei o le palasitika ma le faigofie i le talosaga. Pasta ua faasee i luga o soʻo se faʻavae ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi i ai. Gyptum o se mamafa itiiti. E oʻo foʻi i le mafiafia o le vaega o sea tele e le oloina ai le mamanu. E le mafai lava, toetoe a le tuuina atu le tagi. E gatete se isi vave sima. O le faʻaumaina o le tele o loʻo faʻaleleia ai le laualuga lelei o le mea mulimuli ane o le mea mulimuli e le masani ona manaʻomia.

O le sili ona taua minus mea o le hygroscocitictity. Gyptum faigofie ona mitiia vai, liliu ma faʻaleagaina. O le mea lea, faʻaaoga le Gyptum Vieties mo le auala poʻo nofoaga ma le vevela vevela e faʻasaina. O le faʻamamaina o le faʻamamaina o le vaipuna mo le puipui i totonu e gaosia, ae tatau foi ona faʻaaoga ma latou faʻaeteete. O mea le lelei e aofia ai le maualuga o le tau o mea ma le leai o lona tutoatasi gaosi.

Plastic Gypsum Mafutaga, Pot & ...

Gypsum fefiloi o palasitika, o lea e lelei le pa'ū i le pito i luga

-->

  • Faʻafefea ona faʻamau i puipui ma le sima faʻapipiʻi

Faʻafefea ona faʻapipiʻi puipui: le filifiliga o mea faigaluega ma mea faigaluega

O le amataga o le Matai, ua manino lava, o le a manaʻomia e faʻataunuʻuina galuega, o le a tatou lisiina uma mea e te manaʻomia.

  • Plaster, Gypsium pour. Filifili Fuafua e faʻalagolago i le mafuaʻaga o le potu ma ou lava tomai. O le tagata a le itulagi e faʻafaigofie le galulue faʻatasi ma le sikaivale, ae e sili atu ona taugata ae naʻo le faʻaaogaina mo le mama potu.
  • Fetaui lelei. E taua le tapenaina o le faavae.
  • Moli. Faʻapipiʻi i le tulaga o lapoʻa paʻu ma le i ai o le taua tele i luga.
  • Umi tulafono. Afai o le moli o loʻo manatu, tatou te filifilia le umi o le 250 cm, 200 cm o le a lava mo le tosoina o le fofo.
  • Bubble Ituaiga Laasaga 200 cm ma plumb.
  • Lautele spatula ma culma mo le faaaogaina o se paluga.
  • O le mea faʻapitoa fale na avea ma uaea ma uamea na tafiesea e aveese le mamafa.
  • O se pakete ma se penefiti ma se mea faʻapitoa i le paʻu i le palu pakete.

I se faʻaopopoga, fao, talavai vali o le sikulukalaiva mo le mauaina o niniva, o se faʻalelei fua mo le faʻailogaina lelei masalo e manaʻomia.

Mo le o le a manaomia ai op

Mo le sipelaga, o se tasi o le vaega o meaaoga o le a manaomia.

-->

  • Faʻafefea ona faʻapipiʻi le taualuga: Filifili le paluga ma faʻaaoga saʻo

Stuccons o pa puipui ma o latou lava lima: atoa auiliili faatonuga mo amata

O le lelei o le maeʻa o le sili atu o le faʻamuamua i le mea e faalagolago i le mea saʻo na tuʻuina. O le a matou auiliiliina uma maa matata o lenei faiga.

Galuega sauniuni

O le galuega autu o le faʻagasologa o le saunia o le laualuga e tuʻu ai le sisitema. Muamua asiasi ma le faʻaeteete i le faʻavae, matou te suʻesuʻe ai i lona tulaga. Afai e iai se ituaiga o fesoʻotaʻiga, faʻaesea lelei. Faamama le laualuga mai le tuiina ma le efuefu. Na iloaina le tautau, tusa lava poʻo le a le latou tele, e tatau ona faʻapipiʻi. A leai, o le ulogia o le pito i luga o le latou pito i luga o le a mafai ona gagau.

O le loloto o taulaʻi e manaʻomia ai le faʻalauteleina i se tulimanu. O lona uiga, matou te taulau aʻe ina ia mafai ona e maua i ona mafuaʻaga. A maeʻa lena mea, matou te faʻamamaina le faʻataoto mai le pefu ma le matou eleele matou te faʻaleleia atili le faigamalo o mea taulima. Ina ua maeʻa faʻamago, matou te tapunia le faaletonu ma le spess floss ma le maualuga tulaga. Paʻu sharrow scarks mafai ona faʻatumuina i le silika poʻo le sami faʻaaoga se manifinifi manifinifi-aotelega. O le lautele o le gagana ua aveese e ala i le fagota fama.

O le mea muamua e tatau ai

Puipuia le tulaga maualuga o le sauniuni galuega

-->

O isi gaioiga o le a eseese e faʻalagolago i le mea e te galue ai.

Sima

O na faʻavae e matuā malie tele e faʻaleleia atili ai lona faʻatamaoi ma se fofo, ae e fautuaina le faia. E faatinoina i latou i se mamao mamao mai le tasi le isi, loloto le 10-15 mm. A uma lena mea e pupuni ai uma le presmin. Mafaufau i le malosi o sima, o le galuega o le a matuā afaina tele. O le mea lea, e mafai ona e faia se isi mea: o le faia e lona tulaga faʻapitoa. Piki i luga o le kisheve priper loloto loloto.

Sa i ai le oneone, e maeʻa le matuiā tatau ona tumau ile faʻavae. O nisi taimi o lenei faʻasologa metotia e leaga tele, o lea ae e te leʻi tuʻuina, e fautuaina le faʻatautaia o se faʻataʻitaʻiga o faʻatinoga. Latou te taulimaina se tamai vaega ma faʻatali seʻia faʻamago ai. Ona fai lea o lou lima. Afai o le talatala o lagona lelei ma o le oneone e le foliga mai, faʻagaioia le atoa luga. A leai e faia ni inches.

Piliki

E ui i le mea moni o le piliki lava e matua leaga lava, e fautuaina le alu e ala i le faʻamamāina o mea ma le fufuluina poʻo le uʻamea. E tatau ona suʻiina piliki i le va o piliki, o le a mafai e le palu ona oʻo atu ia i latou, o le a faʻaleleia le faʻapipiʻi o le sipi. Ma o le faʻamamaina o le pefu o loʻo faia muamua i le pulumu, ma o se ie susu. I le maeʻa ai, o le lua vaega o le afioʻaga o loʻo sili atu.

Mo le mitiia luga

Mo le faʻaaogaina o luga, pritming loloto loloto

-->

  • Faʻafefea ona tapuni le piliki puipui: sitepu e ala i laina faʻatonuga

Fafie

Ia o le mea e faʻapipiʻi ai le sima i luga o le laupapa laupapa, e manaʻomia le tuʻuina atu o le pusa. E faia o ia mai le alalaga, o loʻo taʻua pea Duncan. Elemene ua faʻaumatia ma iʻa. E taua le faʻaaogaina o le tele-uiga o le ata o le tino, o se faʻailoga faʻapitoa ma le affapfacetic. A leai, e vave ona ia minoi ma faaleagaina le tau.

Ina ia faafaigofieina le galuega, e mafai ona e faʻaaogaina se coin grid nai lo. O loʻo punitia i luga o le 'au i le va o le faʻavae ma le Grid. Latou, pei o Duncar, e mafai ona avea ma suopasa i le maualuga o le ogatasi. I lea tulaga, o elemene ua mautu le tulaga. O vaega laupapa uma o loʻo faʻatautaia e le agispice ma mago lelei, naʻo le maeʻa lena mea e mafai ona e amataina ai le tusi.

O tekonolosi o le faʻaaogaina o se fofo o le sikaina

Faaaogaina e ogatasi tau taua. I le avea ai o se faʻailoga iloga o le a faʻaalia ai pe faʻafefea ona faʻaaoga puipui i luga o puipui o laupepa, ma atigipusa. I luga o a latou faʻatau e le tatau ona sefe. O se uʻamea sili ona lelei e mafai ona tuʻua mulimuli i totonu o le faʻavae, ma o le a le ufiufi le taimi o le taimi. O auiliiliga o le faʻaletonu o le lelei e sili atu le tapeina e matua mataga lava.

Faapipiiina o le apaau o loo faia

Faapipiiina o le carcons o lo o faia i fafo malosi

-->

O le taiala e faʻapipiʻiina i le umi atoa o le puipui i se mamao o le 150 cm tasi mai le isi. O se mamao mamao ua filifilia ina ia o le maualuga o le ova o le pule o le tulafono agai i luga o talaaga tuaoi e lua. Ua latou aliali mai i le tulaga o le tulaga o le tulaga ma le saogalemu i le faavae. O le faigofie auala e fai na faʻaaoga ai le Gyptum fofo lea o le puʻeina vave ma o le faʻatuatuaina o elemene. E mafai ona faʻapipiʻiina i luga o le faʻaʻoleʻole o le faʻauiga, ae sili atu ona faigata.

Ona saunia lea o le fofo palanike. E manaʻomia le faia o lenei mea i le faʻasologa e tusa ai ma le tagata gaosi faʻatonuga. I LALOGA AOAO I LE TALI:

  1. Ata. Plug le paluga i le faavae. E mafai ona e faia i tagata taʻitoʻatasi, o se mea e te moe ai pe faʻapitoa, pe a fai o le 'au o loʻo faʻataua o le manatu. O le mafiafia oste o loʻo maua i le mea faigaluega ma i nisi taumafaiga "o loʻo tautau" i le faʻavae. I luga o sima ma piliki nofoaga o se vaega ma le mafiafia o le 5 mm, i luga o laupapa 8-9 mm. Na matou tuʻuina le pule i luga o le ututu ma mai lalo o le pito i lalo agai i luga agai i luga o le tauina, faʻasalalauga. Tuu le itiiti ifo i le 2 itula mo le mago.
  2. Priginging. Saunia se faigata faigata. Matou te faʻaaogaina le lautele o spalaia, faʻatinoina gaioiga i se auala taufaʻasese, peitaʻi i nai taumafaiga. Ma le fesoasoani a le tulafono, siaki le maualuga o le ogatasi. O nofoaga uma o loʻo aʻafia ai le siʻitia o le tapuni i le vai. I le faʻanoanoa e faʻamago ai lemu le tele o le fofo. Matou te tuuina atu mo se mago le itiiti ifo i le 3 itula.
  3. Faavaa. Fausia se vaifofo o le sau kulimi kulimi. E mafai ona e faʻaaogaina i se spatula poʻo se viliina i totonu o le pakete ma sasaa se puipui mai luga i le pito i lalo ma se laititi o vai faʻapipiʻi. Matou te lamolemole ai lea ma le tulafono, ua faʻatulagaina uma le faʻavae. Tatou mago mo le 8 itula, pe a uma ona tatou agamalu ma faamamaina ma se saoasaoa fauina.

Na manino loa mea uma, matou fautua mai le vitio o se Newbie e amata ona ulagia pa ma ou lava lima.

Ogatasi ma Mayakkov

Faaaogaina e tutusa ma luga o le tele o mataua. O moli ata e le o faʻaalia, o lea e tatau ona pulea e le tulaga lelei o le galuega. O tulaga uma o loʻo faatinoina i le tutusa faʻasologa vagana ai le aosolo, o le suavai faʻamama e leʻi fausia e le tulafono, ae o se pai. Faʻauiga sili atu auiliili ma atoa le tekinolosi o faʻaalia i luga o le vitio matou te ofoina atu e vaʻai ai.

E le faigata tele ona amata le puipui, tusa lava pe na ave se alii amata mo pisinisi. Tomai e faʻataʻitaʻi i le taimi o le galuega. Ae e te leʻi faia mo le faʻauma, e faʻaaogaina e faʻataʻitaʻi ai le faʻataʻitaʻiga i se tamaʻi vaega. Lea e mafai ona e faʻaalia uma "le vaivai" nofoaga, galue ma i latou, aumai i tomai talafeagai ma sina mea puʻupuʻu.

  • Faʻafefea ona fesoʻotaʻi le puipui ma le Plaster: auiliiliga faʻatonuga i 3 laasaga

Faitau atili