6 Mafuaaga Filifili Fale Komiti Lautele

Anonim

Matou te taʻuina pe aisea e sili ai ona manaʻomia le ituaiga o le folauga i le asō ma o le a lona manuia i isi mea.

6 Mafuaaga Filifili Fale Komiti Lautele 9290_1

6 Mafuaaga Filifili Fale Komiti Lautele

1 mautu mamanu

Faatusatusa i le laupapa tele ma se fasi parqueth, e suia se laupapa siu teuteu o vevela ma susuga susu. O le malae vaalele sipela laupapa e tolu vaega o fafie ma masani masani nofoaga o le fiber. O lea, i tulaga o se suiga suiga, o vaega uma e malolo ai le fofoga o le tuaoi, ma ua atoa nei fuafuaga atoa e puipuia ai le faalava ma le taofiofi o le laʻau, lea e masani ai mo mea.

Parquet Komiti Faʻafoe Colling Catectelo, poʻo ...

Parquit Komiti Faʻafoe o le aoina o Cadtelo, Walnut Caneble Sattin, Spacer tele: 1820 × 145 MM, Faʻamaeʻaina: Faʻaiuga

2 fiafia i le puipuiga

E le itiiti se taua o le faʻavae o paie paliʻu o loʻo faʻatau atu ma ni vaega o le suauʻu poʻo le va vavau. Latou te le faʻamaoni i le puipuia o le natura o lavalava, maosiosia, aisi. Afai e tatau, ua gauai atu i totonu o paqutqut boards ma le gaogao vai-reppernt scool puipuiga. O le fola na potopoto mai i lena elemene e faʻaititia i aʻafiaga o le suavai o suavai ma susu le faʻamamaina, pei o togafitiga faʻapitoa e gaosia e ala i soʻoga ma chamdes.

Parquet Komiti Faʻafoe Colling Catectelo, poʻo ...

Parquit Komiti Faʻafoe o loʻo aoina Camtello, Walnut Noble Nortin, Lautele Plank: 1820 MM, Faʻamaeʻaina: Firnish.

3 anapogi ma faigofie

E masani lava, o laupapa palu e faataatia e le "operating" auala. O loʻo fesoʻotaʻi le tasi i le tasi ma le isi ma le fesoasoani a loka ua i ai i le faʻavae o elemene taʻitasi, ae aua le faʻapipiʻi i le faʻavae. Mo le Matai, o lenei galuega e le o sui ai i soo se faigata. I se tasi aso, e mafai ona fesiligia 20 Samuelu o loo taoto. Tau galuega i luga o le faʻapipiʻiina o le 1 faʻamali e amata i le 350 rubles. Ma, sili ona taua, i le taimi atoa ina ua toeitiiti atoa le fomu, e mafai ona e savali ma faapipii meaafale.

Parquet laupapa laupapa aoina laina o le paso, d ...

Parqut Komiti Faʻafoe o le Broor Power Collegen, Oak Marzipan Muffin Molti, Spacer tele: 2200 × 207 mm, Faʻamaeʻa: lac.

4 Lagolagoina

O le isi aoga o le "fola o le" fola e faigofie ona toe faaleleia. Afai e tatau, o laupapa paʻaga na faʻatupeina, felauaiga ma aoina mai se isi mea. Ioe, o le olaga moni, na tupu ai tulaga. Peitaʻi, o le avanoa o se vaega o se vaega o le taufaʻatasi e mafai ona aoga mo le lotoifale suia o le tasi pe lua faʻaʻaisa faʻaʻaisa.

Parqut Commit ofk lanumoana lanumoana, tele p ...

Parqut Commit Oak lanumoana masina, spacer lapoa: 2200 × 209 mm, faauma: pata ma wax.

5 Lauina mea ma tupe

O le mafiafia o le vaega pito i luga o le fale laupapa laupapa e laiti, ae 3.5-4 mm. E faia i fafie laupapa laupapa. Ma mai papatusi a taugofie e sili ona faʻafaigofie papa, feololo ma lalo. O se mea lelei moni: Mai le 1 m³ o fafie, e tusa o le 50 'ioe o se fasi maʻi poʻo se laupapa tele e maua, ma le tolu taimi e sili atu ai nila (150 m². O le mea lea, o le na filifilia se puʻupu a le tamaʻitaʻi o se auvaa i fafo, lagolagoina le faʻaeteete ma le mafaufau loloto i le natura. Ma o le mauaina o togi ma se pito i luga o le tiʻetiʻe o laupapa, o le foliga o le le mautonu mai le susulu, faʻafefeteina storas o papala o le taugata o le taugofie

Parqut Commit ofk lanumoana lanumoana, tele p ...

Parqut Commit Oak lanumoana masina, spacer lapoa: 2200 × 209 mm, faauma: pata ma wax.

6 Aso Nei Sipaniolo

Cirqut laupapa - Lautele fola. E i ai le lelei o meatotino tau au faʻatau ma ua mafai ona lagolagoina soʻo se nofoaga i totonu. O le fola na aoina mai i laupapa palu o le a foliga mai o se maʻesega o se fasi parquet, ma sosaiete, pei o laupapa tele. O laupapa laupapa e ola ai fesuiaiga o laufanua, o le mapusaga na faia e le faʻamalolo loloto, o le a faʻamalosia ai le lagona o le faʻamaoni ma aumai le lagona o le faʻamafanafanaga.

Parquet laupapa aoina o Catectelo, du ...

Parqut laupapa aoina o Camectelo, Oak Omen mengkova, tele fuafuaga: 1820 × 145 MM, Faʻamaeʻaina: Vaaiga.

Faitau atili